Här är min skönhet

Jag berättade bara för Tomaz på Diablo Stockholm att jag ville ha ett slingrit M, kanske med skuggor. Jag skickade också med en bild på ett M med jättefina blommor och blad, det var de stilen på dem som jag ville ha, därför skickade jag bilden och när jag kom i torsdags visade han vad han kommit på av det luddiga jag berättat och gud, så otroligt vacker! Jag är mer än nöjd! Kommer definitivt gå till honom nästa gång det blir dags för en ny tatuering!

Färgerna är såklart skarpare än såhär, mobilkameran ger inte de bäta färgerna. Kommer bilder från min digitalkamera när jag kommer hem om några dagar. Men ni ser ju hur den ser ut nu i alla fall, min skönhet :)


Här har han fyllt i linjerna och mitt M. Sen ritade han dit detaljerna för blomman för hand.

Nygjord och inplastad


Här är na :) Färgerna är såklart mycket skarpare än såhär...


Tatuering Kiss Kiss Kiss

God morgon!
Dåligt med bloggande nu när jag är i Stockholm! Men i torsdags så tatuerade jag mig, är såååå nöjd! Kommer en mobilbild snart, ska lägga upp en sådan :) Så får ni se min nyaste.
Igår var det ju de stora dagen, KISS! Jag kan sammanfatta det med ett ord- UNDERBART! Paul Stanley var verkligen i form och Gene Simmos lika läskig som vanligt...
Jag kommer senare att berätta mer i detalj om alltihopa, så håll ut :) Kommer bilder dessutom!!

Ska lägga upp en bild på tatueringen nu och sen ska jag äta frukost. Får se vad jag ska hitta på här i sommrvädret i Stockholm idag :)



Nästan död vid denna tid på morgonen

God morgon!
Nu har jag varit uppe i 30 minuter och jag känner mig halvt död måste jag erkänna. Det är dags för frukost nu och sen ta ner väskan och åka till stationen!
Sol och fint ute, redan 13 grader så kan tänka mig hur varmt det blir i dag, lovely!
Jag är klädd i tights, avklippta och uppsydda till leggingshöjd ungefär, brett svart bälte, vitt linne med rutor, jeansjacka och kilklacksskorna. Det får bli mina kläder i dag!

Nu måste jag gå ner och äta frukost, ska lyssna på Rix Morgon Zoo samtidigt eftersom jag nu är uppe när de sänder :)

Hoppas ni alla får en underbar dag!
Vi hörs när jag är i Stockholm!!

Tatuering: idag
Kiss: IMORGON!

Tata

Nu har jag i princip packat klart. Har gått igenom min lista i huvudet ett flertal gånger nu och banne mig om jag glömt något alltså! Det viktigaste är i alla fall packat- biljetterna till mig och tjejerna!
I morgon 8.20 åker jag till Stockholm, kommer bli great! Längtar jättemycket! Så därför måste jag nu lägga mig. Jag ska kliva upp 6.15 eller 6.30 imorgon, uscha, vet inte hur det ska gå, men behöver tiden för jag är, och kan nästa garantera detta, världens segaste människa på morgonen, eller jämt egentligen, men framförallt på morgonen.

Blir lite dåligt med bloggande nu dessa dagar, men ska hinna med åtminstone ett inlägg om dagen så ni vet vad jag sysslar med :)
Ha det så bra allihopa, sov så gott, dröm så sött!

                                           Tata Hudiksvall ,Hey Stockholm och södermalm!

Crazy crazy kiss afterparty!

På fredag är det ju Kiss som ni alla vid det här läget vet, så mycket som jag tjatat om det. När vi sett dem, ohmy så ska vi dra oss mot regeringsgatan och Harry B James. De har Kiss för och efterfest!!!! Efterfesten kommer säkert bli super! Bara man kommer in det vill säga, men ni som ska se Kiss- dra dit efteråt så kan vi ses :)


Sex and the premier

Här kommer ett par bilder på de vackra tjejerna i Sex and the city. "Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha!" på premiären av filmen i New York.  Jag älskar verkligen sarah Jessica Parkes hår, ge mig! Bilderna kommer från pinkis.




60 minuter

Hemma från veckans sista träning (om man inte räknar in hur mycket jag kommer att gå och gå i Stockholm). Det var inte Anna och Pernilla som hade passet ikväll utan det var någon Kim som hade ett medel som var 60 minuter istället för 75 minuter men hon körde ganska hårt så nog har kroppen fått sig en genomkörare. Dessutom vill mitt gympass från igår påminna mig om att jag lever, gud vilken träningsverk i armar och axlar! Så går det när man haft uppehåll från gymmet på ett tag...

Nu ska jag packa det sista, trosor, strumpor, smink, hårprodukter med mera. Sen har jag apckat klart! Känner mig stolt, dock blev jag inte klar till kl 18 som jag hade lovat mig själv.

Vad gör ni ikväll? Blir det Grey's Anatomy för er?

Shoppingen för i dag

Följde ju med mamma för att köpa blommor. Hon köpte en clematis, den långa saken och nåt annat, var en perenn i alla fall, så mycket kan jag. Jag har även köpt dessa skor med kilklack från Wedins. De är så sköna så de fick inhandlas idag. Nu håller jag på att packa och blä, jag ha ringa kläder känns det som! Tycker inget är fint nog till Kiss eller till vardags! Jag har ju bestämt mig för att ha lackkjolen men vad jag ska ha upptill vet jag fortfarande inte...




Perenner och sommarblommor

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit ut mig! Så skönt att slippa de där jävlarna! Jag har liksom inte behövt dem på hela det här jobbet eftersom jag fixade jobb själv, de kan ju dessutom inte erbjuda någonting, ja förutom att de kan betala min utbildning till svetsare då, hm...

Fick två komplimanger för håret under den tiden! Så himla kul! Blir så glad när någon kommenterar mitt hår, bästa jag vet, det förgyller min dag! Tack för dem ni två på stan!

Nu ska jag följa med mamma till en handelsträdgård, dags för blommor igen! Mamma är helt tokig i blommor, nu är det massa perenner som ska köpas och det har hållit på i några veckor och om någon vecka börjar nästa kategori; sommarblommor. Ja herregud, det är inte klokt vad mamma lägger ut pengar på blommor, krukor, jord mm. Men jag ska poängtera att det blir väldigt fint sen :)


Premiär i New York

Var inne på Perez nu och igår hade Sex and the city filmen premiär i New York. Sarah Jessica Parker hade den här klänningen på sig och jag tycker hon ser strålande ut! Vad tycker ni?


Dagens klipp: Joey delar inte med sig av sin mat

Dagen klipp från Vänner är med Joey. Som ni vet älskar han ju mat och han vill inte så gärna dela med sig av den. den här gången går han på dejt och tjejen han dejtar vill smaka av hans mat... hihi.

Härligt väder och en pigg Märta

God morgon!
Tänk att det redan är onsdag, dagarna bara rusar iväg! Inatt har jag sovit riktigt gott, känner mig väldigt utvilad just nu, tror det är första gången på flera månader. Tycker att jag konstant känt mig trött innan.
Vad härligt det är att varje morgon vakna till fågelkvitter och en sol som skiner, man kan inte bli på bättre humör! vad bortskämd man blir med sånt här väder,  tänk om man jämt kunde klä på sig såhär lite kläder som man behöver nu!

I dag står packning på schemat, massor av packning. Denna gång ska ja även försöka tänka ut vad jag ska ha varje dag så att jag inte packar ner halva garderoben som jag oftast gör, väskan blir ju för full. Jag måste även besöka arbetsförmedlingen. Skrev in mig där för ett år sedan, innan jag tog studenten men sen fick jag ju jobb så jag har inte behövt vara inskriven, men då fick jag ju höra av min frisör att arbetsförmedlingen kunde bidra med pengar till min frisörutbildning...men det har de ju såklart slutat med. De kunde bara bidra och betala min utbildning om jag skulle bli svetsare, och det var ju verkligen likt frisör eller vad säger ni? :)

Nu ska jag äta frukost och sen tvätta håret, ska fixa volym med salt vattensprayen jag köpte, verkligen en mirakelspray :)

Nu är det snart dags

Nu är det snart bara 1 dag kvar tills jag är i Stockholm! Kommer bli så underbart! Jag kan knappt vänta tills fredag. Kan inte förstå att vi ska se Kiss då. Den kvällen kommer att bli oförglömlig, känner på mig att det kommer bli en toppenkväll både vad gäller väder och händelser :) Jag får dela fredagkvällen med dem som betyder jättemycket för mig, jag kan verkligen skatta mig lycklig! Ge mig fredag nu tack! Dock är jag supernervös, jag vet inte varför men det är liksom Kiss, aaah!
Dessutom är det bara 1 dag kvar snart till min tatueringstid hos Tomaz på Diablo Sthlm, ännu en underbar sak. Längtar jättemycket! Ska bli spännande att se hur han fått ihop min idé från skrivna ord till ett motiv. Sist men inte minst får jag ju träffa min älsklingar Ebba och Klara <3 Love you! Min bror, lovely! Han är helt underbar, verkligen.

Det återstår bara packning imorgon, det värsta jag vet, men måste verkligen ta tag i det tidigt, får inte spara det till kvällen denna gång- Går inte så påminn mig om att jag ska ha packat färdigt innan kl 18 imorgon så är ni söta :)

Nu ska jag snart hoppa i säng, ska sova ut riktigt, så jag verkligen är utvilad imorgon så jag blir effektiv . Hoppas ni alla har haft en toppentisdag!
Sov så gott, dröm sött, natti natt!

Puss/Märta


Outfit del 1

Den här kjolen från American apparel ska jag ha på fredag och Kiss. Den blir invigd då, har haft den i flera månader nu men aldrig använt den, lapparna sitter till och med kvar. Till den ska jag ha dessa skor från Din sko som jag köpte på rea i vintras! Dock är det ett frågetecken vad jag ska ha under min jeansjacka. Men Ida ska förmodligen få sy något till mig, ska bara hämta lite inspiration från Lita Ford, Vixen, Lorraine Lewis och Lee Aaron först. Men ni kära läsare får givetvis mer än gärna ge mig tips på vad jag kan ha till?!




"Det är väl inte bandet som ska se dig?"

Har även köpt dessa örhängen, men gjorde det för någon vecka sedan men tänkte visa upp dem nu. Jag ska ha ett av dem i ena örat på fredag tänkte jag, och sen ett annat örhänge i det andra, vad vet jag dock inte än. Min blogg lär nu handla mycket om konserten med Kiss. Vad jag ska ha på mig, har lite panik över det för det är viktigt med kläderna. Men som Marcus sa:
- Det är väl inte bandet som ska se dig? Det är väl du som ska se bandet?
-I wish, nej men man vill såklart ändå känna sig fin, ha fina kläder på sig.

Jag vill ju inte sätta på mig en Kiss tröja och gå liksom. Inte för att det är något fel med det men det är så sällan jag klär upp mig så när jag får chansen gör jag ju det full ut såklart, eller vad säger ni? :)



Nagellacket

Nu är naglarna målade i färgen Los Angeles. Den är knallit röd, helt underbar färg! Perfekt att ha nu på fredag till Kiss, men jag måste nog måla om dem då, vill inte ha avskavt nagellack, det är inte det finaste.
Här får ni se hur det blev, dock är det mycket knalligare färg i verkligheten, var svårt att fånga färgen med kameran.



Dagens klipp: Den med Unagi

Dagens klipp ur Vänner är avsnittet där Phoebe och Rachel varit på en sjävförsvarskurs och Ross tycker inte att de är särskilt förberedda för ett eventuellt överfall. Man är bara beredd om man besitter Unagi...i slutet får ni se hur beredd Ross själv är...hehe

Nr 74- Los Angeles

Hemma från gymmet. Underbart att gymma igen, var ju ett tag sedan, alldeles för längesedan faktiskt. Dock var det supervarmt där inne fast fönstrena var öppna så det blev till att dricka mer vatten än vanligt. Åkte förbi Åhléns innan och köpte ett rött nagellack också. Kör nästan alltid på Mavalanagellacken och denna gång blev det nr 74- Los Angeles, lät fint och det ser sådär härligt knallrött ut. Ska prova det nu tänkte jag :)
Kommer bild senare på resultatet!

Vad har ni gjort i dag i finvädret?

let's hit...

Alright, nu ska jag köra iväg med favoritbilen till gymmet. Japp, jag ska träna i detta underbara väder inomhus. Men så skönt att få det gjort, då har jag hela eftermiddagen fri sen. Jag är inte sådär jättepepp på det, men jag måste träna nu, blir ingen träning för flera dagar framåt sen så då får man passa på nu istället, hur trögt och segt det än känns.

Vi hörs sen, då kommer Dagens klipp också :)

Perfect match?

Jag har försökt dölja min besatthet av Nikki Sixx här i bloggen och jag tror jag har lyckats. Min besatthet av Ross i Vänner har istället kommit fram. Men jag har varit (läskigt)- hehe besatt av Nikki Sixx i flera år. Och för snart ett år sedan, den 5 juni var min lyckodag. Då fick jag se den fulländade mannen och resten av Mötley Crüe <3
Det jag ska komma till är ju att han skilde sig från din Donnaponna för 1 ½ år sedan kanske det var men nu har han ju en ny kärlek- Kat Von D.  Såg precis en ny bild på dem och ja, det är ju en rätt stor åldersskillnad där, Nikki fyller ju 50! år i december och det här tar emot att säga men jag tror åldern har kommit ikapp honom. Jag tycker inte att han ser sådär läskigt bra ut länge. Kanske är det för att Kat är så mycket yngre, men nja, jag tror tyvärr att han börjar se ut som en 50-åring om inte äldre. Dock erkänner jag att de matchar varandra, perfect match?!

Usch, det gör ont att erkänna detta, hehe. Nikki är min stora kärlek ;)

                                                                          Nikki i dag med Kat Von D


Nikki , jag mår illa av hur vacker han är. den där brösttaueringen, hotness!



Solen skiner i dag

God morgon! Hoppas ni alla har sovit gott, det har jag.
Det är så härligt att vakna upp varje morgon till en klar blå himmel och solsken, lite annat än grått och ruskigt skitväder. Man blir på så bra humör på en gång!
I dag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt, får ta dagen som den kommer, men lite solning måste jag allt hinna med! Så det är väl min plan för  idag- sola.

Nu ska jag gå och göra iordning frukost och njuta av min lediga tid :) Vad ska ni göra i dag?

Final Countdowmn:
Kiss 3 dagar
Tatuering 2 dagar

Mike Tyson är kittlig

Nu är mina 30 arbetstimmar på 3 dagar gjorda och fy tusan vad skönt det känns! Knäppte på kanal 5 och High Chaparall och MIke Tyson. Gud, den mannen är konstig! Men ett sådant roligt program, jag sitter här och skrattar! Fredrik och Filip är så underhållande! Mike Tyson är dessutom kittlig, han började fnittra som mig haha. Han vill bara att de ska gå hela tiden "I think you should leave now"
Ja nu blir det nog sängen för mig. Jag är tröttare än tröttast, herregud alltså. Min kropp strejkar snart så det sa bli en lång natts sömn för mig nu. Ska bli gött!

Hoppas alla ni andra sötnosar har haft en underbar dag!
Puss!/Märta


Underbara trädgård

Var ute på vår gård för en stund sedan, det är helt undebrart där nu! Gräsmattan är alldeles grön, den ser nästan overklig ut, var längesedan jag såg den så starkt grön. Tulpanerna blommar för fullt och allt annat knoppas och är på gång, så mysigt! Det är det bästa med att bo här, vår trädgård, den kommer jag sakna något enormt när jag flyttar till Stockholm.

Nu ska jag ta kära bilen och åka och handla. Ska även köpa Ldb:s sommarserie, men bara body lotion. Jag har en favorit redan i shower gel- Palmolives shower milk "honey and moisturising milk"

Vad gör ni i dag?



Min nyklippta lugg, stripig och taggig så som jag vill ha den


Den här pärlan är min, älskar den!

Dagens klipp: Major schampooexlposion!

Dagens klipp är även det med favoriten Ross. Det finns så många klipp med honom som är bland de roligaste som finns, enligt mig. Som ni vet kanske så är Ross en sådan som tar allt som finns på hotellen, och då tar han ALLA schampooflaskor och hudkrämer han kommer sig för och då slutar det såhär en dag...

Produkterna för i dag

Så var jag hemma igen! Vilket underbart väder! Varmt och skönt, älskar den här årstiden! Jag var ju som sagt hos Mia, hon blev superglad över att jag kommit in på skolan! Hon är så bra! Luggen blev fin igen också så nu känner jag mig fin i håret igen, för ett tag. Fick även två produkter med mig hem.

Den ena är en produkt från Goldwell, en moisture definition, det vill säga ett serum för hårtopparna så de blir mjuka och fina igen! Den binder ihop topparna och ger dem en fin lyster! Jag som har torrt hår, ungefär 2 cm på ena sidan av effekterna är strålande glad! Den är perfekt! Nu kommer även en ny serie av den, med 50 ml istället för 30 ml.

Som alla andra vill jag ha volym i håret. Mitt hår är alldels rakt och platt- med andra ord riktigt tråkigt. Björn Axens Volumaster fungerar, men inte orkar jag använda den varje gång jag tvättat håret. Goldwell har en superbra produkt som heter Double Boost, den lyfter håret vid hårbotten, men jag är ändå inte riktgit nöjd. Den kan ibland bli lite klibbig och stel så därför provar jag nu en mirakelprodukt! Maria Nilas salvattenspray! Spraya det intill hårbotten i fuktigt hår och föna det med fingrarna eller så sprayar du det i torrt hår och fönar det med fingrarna och vips du får värsta lyftet! Denna produkt påminner om Volumaster, sådan volym får du! Så nu är den min absoluta favoritprodukt som jag kommer att använda dagligen.

Här är dagens kläder:
Tights med drakkedjor längst ner
Topp/linne
Jeansjacka



Countdown

God morgon allihopa!
Nu sitter jag och äter frukost. I dag tog jag faktiskt kaviar på min äggsmörgås, jag har helt glömt bort att kaviar finns, och vad gott det är!
I dag ska jag som jag sagt tidigare till min frissa Mia, prata lite med henne och så ska hon toppa luggen åt mig. Again- jag ska bli frisör men jag klipper inte min egna lugg just nu. Anledningen till det är att det är så tråkigt att klippa sig själv, så är det med det. Sen ska jag nog köpa med mig ngn produkt från Goldwell, får se vad jag hittar för spännande.
I dag blir det ingen träning, jag ska jobba kvällspass ikväll, mitt sista pass för en vecka och mer! Underbart! Nu har jag snart jobbat 30 timmar på tre dagar, min kropp är rätt så trött men jag hade önskat att jag hunnit med att gå på gymmet.
Får se om jag solar litegrann i dag också, behöver få en fin brunfärg nu! Speciellt nu när jag ska till Stockholm igen och Kiss! Ska ju ha kjol och allt, då vill jag ha lite brunbrända ben i alla fall.

Fina countdown:
Kiss 4 dagar
Tatuering 3 dagar

Nu ska jag återgå till min frukost! Ska vara hos Mia 11.45!

Vimsig i skallen

Home again. 24 timmars jobb för den här helgen är avklarat. Nu återstår det endast 6 timmar, imorgon kväll ska de göras sen är jag ledig, sen har jag semester :D Underbart och efterlängtat! Jag åker till Stockholm, det blir super! Nu när sommarvärmen kommer och allt, kan inte bli bättre...eller jo förresten, det är bara 5 dagar kvar tills vi ska se KISS och bara 4 dagar kvar tills jag tatuerar mig, gött!

Nu är jag helt vimsig i skallen, jag har jobbat mycket mer än vad jag sovit så jag har en viss brist på sömn just nu, men imorgon har jag förmiddagen fri. Kan sova till 10.30, sen måste jag kliva upp. Jag ska till min frisör Mia. Ska även berätta att jag kommit in på Svenska frisörskolan, wihu!  Hon vet inte det än så det ska bli kul att berätta för henne. Hon har tipsat mig om massor och peppat mig, bästa frisören helt enkelt, tills jag är färdigutbildad det vill säga ;)

Nej nu är det dags för sängen, den skriker efter mig nu. Hoppas att ni alla sötnosar därute har haft en underbar sommadag och en underbar helg!

Natti natt! Puss!/Märta



Lillfjärden- Hudiksvalls Central Park

Jag jobbar som ni vet dubbelpass i dag också, i finvädret. Jag beslutade att Kristina och jag skulle ut och gå en sväng, en liten utflykt så att säga. Jag packade ner kaffe, cappuccino- till mig och kakor åt Kristina och så gick vi mot Lillfjärden, där det verkligen är fint, och hela sträckan att gå är 2,5 km, en mini Central park fast med vatten i mitten :P Hihi. Vi satte oss vid en bänk med ett bord och så fikade vi i solen och njöt. Det är massor med fåglar där också, usch och blä, men vi gick längre bort, från dem. Men när vi satt oss kom 4 större fåglar och simmade och dem blev vår underhållning. De 4 stannade vid oss och dök ner med huvudena så deras rumpor stack upp mot skyn och det var en lustig syn och Kristina skrattade så hon nästan kiknade. Jag har det inte så hemskt på jobbet måste jag säga. Tänk att få spendera förmiddagspasset i solen, det är inte fy och skam! Helt underbart! Och dofterna, gud det doftar ljuvligt ute! Vi var ute i mer än 2 timmar, helt perfekt och Kristina njöt till fullo också.

Här kommer lite bilder på vägen till Lillfjärden och bilder från lillfjärden. Bilderna är tagna med mobilen så de är inte i den bästa upplösningen. Nu ska jag bege mig tillbaka för mitt sista pass för i dag. Vad gör ni?
Puss!/Märta








Dagens klipp: Den med smörgåsen

Ja, nu ska jag lägga ut dagens favoritklipp klipp med Vänner. Givetvis är det den med kära Ross när han har rester kvar sedan Thanksgiving och har gjort en smörgås med det är någon på jobbet som har ätit upp den. Så han gör en till med Monicas thanksgivingrester och skriver en väldigt arg lapp och då vill chefen prata med honom och ni vet säkert hur det slutar men det är så kul så man kan titta på det om och om igen :) - Enjoy!

God morgon

God morgon, uppe med tuppen.
Nu sitter jag här och äter frukost, ska åka till jobbet om 15 minuter. Riktigt trött i dag, ar kämpigt attkliva upp, men när jag tittade genom fönstret blev jag lite piggare. Solen skiner och det är alldeles vindstilla! Det är 14 grader redan nu- lovely!
Nej nu ska jag återgå till frukosten så jag hinner till jobbet till 8.30.
Hoppas ni andra har sovit gott!
Vad ska ni göra i dag?

1 och 2 poäng

Alright, det ser ut att gå rätt nedåt för Charlotte Perrelli och Sverige- som vanligt. Jag vet inte vad det är men det är helt omöjligt för Sverige numera att komma bland topp 10 till och med.
Nu ska jag lägga mig, ingen idé att sitta och titta på rösterna när vi bara får 1 och 2 poäng de gånger vi får någonting.
Det är ju en dag imorgon också så det är bäst att det blir natti natt för mig nu.
Hoppas ni alla haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!
Puss!/Märta.
                                                             Ebba och Klara sussar sött <3

ATTENTION: Sex and the city fans

Jag var nu inne på Perez hilton, som vanligt :) Denna gång hittade jag något så underbart som ett klipp från Sex and the cityinspelningen där Patricia Field visar skor och accessoarer som tjejerna har i filmen! Underbart att se, lovely. Längtar som en galning tills den har premiär den 21 juni, ge mig det nu tack!
Ni får bläddra lite nedåt på sidan, efter tredje inlägget av Perez hittar ni klippet- enjoy!


Honeys, I'm home

Åh vad skönt det var att börja 30 minuter tidigare i dag och sluta 30 minuter tidigare. Det gör mycket att sluta 21.30 istället för 22.00 Tur är också att jag har ganska nära till jobbet och med bil kommer jag hem på max 10 minuter, om inte snabbare, så jag klagar inte på avståndet :) Nu har jag gjort ett 12 timmarspass, nu har jag ett kvar, morgondagens pass. Men tänkte börja 8.30 i alla fall, så en lite längre sovmorgon i alla fall. Det som är bra är att jag kan flexa på 30 minuter som jag vill på jobbet, det uppskattar jag.
Känner mig trött redan i kroppen så det är kämpigt att ha 18 timmar totalt kvar tills jag får lite ledigt, semester för mig :)
Men nog om mina arbetstider.

Såg för en stund sedan Charlottes nummer i Eurovision och det var väl lika som förut, hon skötte sig bra. Men jag måste säga, varför har de andra skrivit upp Ukraina som en stark motståndare? Jag tyckte verkligen inte låten var bra. Vad tycker ni?


Dagens

Det här är vad jag har på mig i dag:

Jeansjacka: Vero moda
T-shirt: Mötley Crüe, köpt på konserten 07
Jeans: Cheap monday
Kedja: Second hand



Dagens klipp: skinbrallorna

Dagens Vännerklipp är självklart det klipp när Ross har köpt sig ett par skinnbyxor och han blir lite varm i dem och går in på hans dejt toalett och tar av sig dem och...hihi!

Rast

Hejsan!
Nu är jag hemma på rast. Blir en kort rast idag, börjar 15.30 igen så att jag kan sluta 21.30 ikväll istället så jag får lite fritid hemma, dessutom måste jag se hur det går för Charlotte i Eurovision :)
Körde ner på stan direkt när jag sltade kl 14 för att köpa lite morsdagprylar. Nu har jag köpt Oliva handkräm och en fotpeeling till mammsen. Sen får hon tårta imorgon och sen får hon välja mellan en rosbuske eller en clematisblomma när vi åker till en handelsträdgård nästa gång, blomman och tårtan delar pappa och jag på. Hoppas hon blir glad :)
Vad ska ni ge er mamma?

Nu måste jag rusa ner och äta fajitas innan det är dags för jobb och tvättid :(

Drömmer mig bort

Jag sitter och drömmer mig bort just nu, drömmer mig till Stockholm. Jag längtar så mycket efter de två små sötnosarna Ebba och Klara. de är ju så mysiga! Vill ha en sån liten varm och go plutt. Men snart får jag träffa dom. Ska nu som sagt sova, så dessa mysbilder får jag tänka på nu när jag ska sova.



Hej och hå

Hej och hå. Nu har jag haft en lugn kväll med lite Ahlgrens bilar och för att känna mig lite nyttigare gjorde jag även en fruktsallad på päron, äpple, vindruvor och banan, mycket mumsigt. Tittade på Magnus Ugglas "Var fan är mitt band""- såklart och "Berg flyttar in". Förstår inte att hon vågade raka av sig sitt hår, väldigt modigt! Hon passade dessutom i det med! Jag skulle aldrig kunna göra det, gud alltså! Min mardröm är att tappa allt hår, fy tusan!
Nu blir det sängen för mig, tråkigt men sant. Jag ska ju som jag sagt tidigare jobba hela helgen, 8-22 med rast mellan 14 och 16, suck. Blir lite dåligt med uppdateringar i morgon förmodligen, men jag ska försöka på rasten :)

Hoppas ni andra har en trevlig fredagkväll och helg!
Puss!/Märta


Hon blir "Ugly" igen

Jag läste nu på perez att Victoria Beckham kommer att gästspela i Ugly Betty igen, och denna gång mer än i ett avsnitt som förra gången och framförallt kommer hon ha fler repliker.
Vad tycker ni om det?


Solero smoothie

Jag följde med mamma och pappa och handlade. Passade på att köpa mat till helgens jobb så jag har lunchmat. Men det jag ska komma till är att jag också köpte en glass som jag skulle äta till kaffet. Jag älskar ju Soleroglassen, den med exoticsmak, men den har de tagit bort i år tyvärr, men det fanns en annan smak nu. Solero smoothie med smak av jordgubb och banan, en konstigt blanding. Antingen smakar det illa eller så smakar det fantastiskt gott, och glassen var som det sistnämnda- helt underbart god! Inuti var det bananglass med jordgubbsmönster och sen var det jordgubssöverdrag över det, isglassaktikt, YUMMO! Det var den godaste glass jag ätit på länge, vilken njutning, hihi.
Tänkte dela med mig av min upplevelse till er och rekommendera att ni ska prova den nästa gång ni ska köpa glass.


Ett litet sött linne

Pappa skulle ner på stan och kika på jeans så jag följde med honom ner en sväng. Jag gick och strosade litegrann och tittade i affärerna och såklart ser jag någonting jag gillar. Var inne på JC, brukar vanligtvis inte vara en butik jag köper något ifrån om det inte handlar om jeans. Men nu hittade jag det här söta linnet! är från deras märke Crocker, sitter hur skönt som helst, som bomull mot huden. Den är vit med blåa rutor, den finns även i blått. Tror jag ska ner på stan igen nu och köpa den. Vad tycker ni? :)



Dagens kläder

I dag orkade jag inte sätta på mig några märkvärdiga kläder så det fick bli detta. Dock syns mina mjukisdjur från studenten förra året mest kanske :)
Linne: Fått från Marcus när han var i USA
Jeans: Cheap monday
Skärp: Beyond Retro
Kedja: Från en second handbutik i Gävle



Dagens klipp

Jag har kommit fram till att jag ska börja sätta in ett "Dagens klipp" av vänner eftersom jag titt som tätt ändå lägger ut favoritklipp så från och med i dag ska jag försöka lägga ut ett av mina favoritklipp varje dag. Vad sägs om det?
Ni får mer än gärna tipsa mig om era favoritklipp!
Jag antar att det finns många Vännerfantaster därute :) Dagens klipp är från säsong 6 när det är Thanksgiving och Monica och Ross föräldrar ska komma dit. Men Monica har inte talat om för dem att hon är sambo med Chandler för att de tycker inte om honom seda Ross skyllde på honom och sa att det var han som rökt på inne på Ross rum, men i själva verket var det Ross. I det här klippet ekänner han det och sen rullar bara sanningar fram- Enjoy!

7 dagar kvar

Kom på en sak nu, jag har ju räknat dagar i flera veckors tid nu men i dag är det endast 7 dagar kvar tills att jag och mina tjejer ska se Kiss! Nästa vecka, nästa fredag ska vi till Stadion och se dem, helt ofattbart! Det kommer bli en upplevelse, det kommer bli grymt! Ungefär 30 000 stycken ska dit och de dem, wihu! Ska ni det också?
Det är ju bara outfiten som saknas nu, what to wear? Några förslag?


"Det måste hon tycka suger"

God morgon. Jag passade på att sova länge i dag, klev inte upp förrän 10.45 men med tanke på helgen som kommer med endast jobb kände jag att det var bra att sova.
Jag gick in på aftonbladet när jag vaknade, som vanligt, och det står ju en massa grejer om Charlotte nu, och en sak fastnade jag för. Det är ett klipp med henne från en presskonferens igår kväll med alla finalister när de skulle svara på två frågor och sen dra sitt startnummer till lördagens final. Då har aftonbladet lämnat en mikrofon hos Charlotte som fångade hennes samtal med Christer Björkman, och till en början vet hon inte att den är på, hehe.  Hon säger till exempel " Det måste hon tycka suger"
Lite roligt samtal att lyssna på så lyssna ni med :)

Final och sista sovmorgonen

Charlotte och Sverige gick som väntat till final i Eurovision. Nu väntar jag bara tills jag får veta hennes startnummer, för det lär bli det enda jag kommer att se på lördag förutom rösträkningen i slutet. Orkar inte genomlida en helkväll igen, för vissa låtar är verkligen inte bra, de är fruktansvärda nästan, enlig mig då.
Nu blir det snart sängen, mina ögonlock blir allt tyngre och imorgon är det min sista sovmorgon på två dagar. Jag jobbar nämligen helg den här veckan, 8-22 både lördag och söndag med rast mellan 14 och 16, suck. En lång och tröttsam helg med andra ord. Sedan har jag tagit på mig ett kvällspass på måndagkväll också vilket jag ångrar nu men det är bara bita ihop och köra. Men det känns tungt med 30 timmars arbete på tre dagar...dock desto skönare när det är avklarat :)

Som sagt, sängen väntar på mig, nybäddat och allt. De nätterna sover jag som bäst!
Jag saknar tvillingarna något enormt nu, de växer ju så snabbt de små sötnosarna! Men om en vecka är jag hos dem, Ebba och Klara <3 Fasters älsklingar :)
Med dessa bilder på dem avslutar jag den här dagen, den här torsdagen. Hoppas ni alla haft en underbar dag med sol och värme! Vi hörs i morgon hoppas jag <3

Puss och godnatt, sov så sött!




Apoteket + sexleksaker = sant

Läste HT, Hudiksvalls tidning att Apoteket ska veckan efter midsommar börja sälja sexleksaker, nu ska de också bli lite kinky. 100 st utvalda Apotek runt omkring i landet och Hudiksvalls Apotek är ett utav dem. Tillsammans med RFSU har de tagit fram en serie med sex- och lustprodukter med namnet "Trust in lust". Ja, det var något nytt, men det tycker jag är roligt. Då blir det lite mer accepterat så att säga om ni förstår vad jag menar. Kul tycker jag. Så nu vet ni vart jag kommer att vara på måndagen efter midsommar...
Vad tycker ni om detta?


Mitt köp

Nu har jag målat mina naglar i silvermetallicfärgen från Nouba. Tänkte att ni skulle få se resultatet :) Färgen blir lite ljusare med blixten än vad de är på riktigt dock. Lägger också ut en bild på jeansjackan, jag är nöjd! Känns bra att jag bestämde mig för att köpa den. Jag som trånat efter en jeansjacka så länge..

Nu ska jag gå och göra mig en smörgås med ost och skinka och titta på uttagningen till Eurovision song contest! Måste se Charlotte Perrellis nummer. Sen vet jag inte vad jag ska göra, eller se. Sen är min mamma så snäll och syr upp mina nya jeans, de var lite för långa i benen så hon lägger upp den 3 eller 4 cm, då blir de perfekta. Stort tack till mammsen <3

Vad gör ni ikväll?



Hon har rakat av sig håret!

Läste aftonbladet nu och såg att Carina Berg rakat av sig håret! Hon spelade in "Berg flyttar in" och var hos Martin Stenmarck för två veckor sedan och innan hon skulle åka därifrån gjorde hon en Martin och rakade av sitt hår, det är vågat!
Håret som är mitt allt, jag skulle aldrig kunna göra det. Dessutom skulle jag inte se så bra ut i snaggat hår, vilket hon gör. Dock har hon använt peruk i två veckor säger hon. Vad tycker ni om hennes nya look?


Ny tatuering om en vecka

Om en vecka har jag gjort en ny tatuering! Eller jag har valt den, Tomaz på Diablo Sthlm har gjort den kanske jag ska säga! Ska bli så spännande, kan inte förstå att det bara är en vecka kvar redan! Längtar som tusan :) Ska bli superkul att se hur han har formgivit den!
Jag har sedan tidigare två blommor med tre blad runtomkring på insidan av min vänstra arm.


Nu kommer vi lukta exotiska frukter

Hej igen!
Nu har jag kommit hem från Aerobicspasset, nyduschad är jag också. Tänk vad fräsch man känner sig efter en dusch efter ett träningspass! Det är helt otroligt, jag känner mig nästan som en ny Märta.
Vad kul att min statistik går uppåt och uppåt! Jag hoppas att ni alla nya läsare tycker att min blogg är intressant och fortsätter läsa den, då blir jag väldigt glad :)

I förmiddags när jag var och handlade på Ica fick jag syn på Ldb:s limited edition sommarserie. Måste köpa en bodylotion imorgon! På Ica är det billigare än på Åhléns dessutom :) I år doftar serien fruktigt, exotiska frukter, mumsigt som tusan! Serien består ju av Shower gel, Body lotion och Deo men jag kommer bara köpa body lotion tror jag, men det slutar säkert med att jag köper alla tre tillslut.

Nu kom min farbror hit, Calle-Ivve så nu är det bäst att jag stannar här uppe med lappisen och gömmer mig. Han är helt galen faktiskt! Men det finns vissa likheter oss emellan måste jag motvilligt erkänna...



C'mon now, favoritlåten på mitt kasettband

Jag satt och rensade lite i garderoben inne på Daniels rum och hittade en massa gamla band. Jag hittade ett av mina favoritband som broder spelade in åt mig nämligen Leila K. Jag lyssnade mycket på henne, jag var så fascinerad av hennes hesa häftiga röst.
C'mon now var min favoritlåt så därför sökte jag på den videon på youtube och här är den :) Gillar faktiskt hennes kläder i den här videon och i andra. Jeansjacka här och i en annan supersnygga jeansshorts!

Stressad

Nu ska jag cykla ner på stan, är supertrött men jag har nu bestämt mig för att köpa jeansjackan, kommer nog ångra mig om jag inte gör det.
Det är i alla fall fint och skönt ute så det motiverar mig att röra på mig litegrann :)
Känner mig lite stressad, måste också kopiera ett papper som jag ska skicka in i dag, är ett papper till min frisörskola. Sen ska jag på träning kl 17. Tänkte gå på Aerobicspasset i dag, äntligen! Det blir ju sista gången dessutom för mig i dag eftersom jag om en vecka är i Stcokholm då det är sista gången.

Nej nu ska jag sätta på mig skinnpajen och cykla ner!



Den med skitiga lägenheten

Som ni vet tjatar jag om Vänner titt som tätt och hur rolig jag tycker att serien är. Nu har jag hittat ännu ett favoritklipp- med Ross såklart. Den här gången dejtar han en tjej och hon har det väldigt rörigt och skitigt men ändå går han i till henne och jag, ni får titta och se vad som händer...hihi
Vid 1.05 börjar det roliga med kära Ross :)


Problem med torrt hår?

Mitt hår har känts väldigt torrt på sistone, just där vi ljusat upp det, på mina effekter. Jag har gjort inpackningar flitigt men ändå har det inte blivit bättre och jag har klippt topparna. I morse fick jag nog, och körde på det gamla knepet som fungerat tidigare. Efter en hårtvätt, torka håret handdukstorrt, lägg sedan inpackning på topparna och kamma igenom. Låt håret sedan lufttorka med inpackningen i och TADA, håret är mjukt och fräscht igen. Det fungerar faktiskt så det rekommenderar jag till er alla med torrt hår.
Det är ett knep som alltid fungerar :)

Nya designen

God morgon!
Vilken fin design jag nu har va? :) Jag frågade igår en tjej som heter Linda om hon kunde göra en ny design åt mig för hon har gjort så många fina till så många andra! Så igår kväll gjorde hon den här skönheten!
Jag så otroligt tacksam! Den blev precis som jag ville ha den, enkel och fin!
Vill ni ha en ny dsign så prata med henne, hon är så duktig!

TACK än en gång Linda!


Saknad av huvudstaden och de kära

Jag saknar Stockholm och alla jag håller kär där nere! Vill bara flytta ner nu nu nu! Det är inte många månader kvar och räknar jag veckor till augusti låter det ännu mindre men ändå, det lockar så mycket just nu. Det är ju så underbart där nere på sommaren. Sen så hade jag den bästa sommaren någonsin förra året då det spenderades mycket tid där.
Men, Hudiksvall är en underbar sommastad också, så är det faktiskt. Dock ska jag jobba som in i sjuttsingen men ändå, jag hinner nog njuta ganska mycket ändå. Sen är ju faktiskt mina tjejer hemma i sommar, kommer bli super.

Men, jag älskar er alla nere i Stockholm <3 Snart kan vi ses hur mycket som helst!

Pappa och jag

Nu har pappa och jag kommit hem från träningen! Det är bra att vi brukar gå på samma pass på onsdagar för då får han iväg mig när jag blir lat och hellre vill ligga i soffan och slöa. Han får tjata ett bra tag på mig, tur att han inte ger upp. Nu är passet gjort i alla fall, superksönt som vanligt! Dock har jag så ont i mitt högra ben, vid knävecket. Hua, var svårt att ta ut alla rörelser och springa. Fy tusan, har haft det såhär i tre dagar nu, hoppas snart att det blir bättre för det gör ont av att bara gå.

Nu ska jag fortsätta titta på Grey's Anatomy. Ni får gärna säga vad ni tycker om jeansjackan jag lagt undan. Vet fortfarande inte om jag ska köpa den i morgon!


                                                         Pappa och jag. Ni ser ju vart jag fått mitt utseende i från? :)

Här är na

Nu kommer bilden upp. Här är den blåa klänningen/linnet/tunikan vad man nu vill kalla den. Den är från Gina tricot och kostade bara 99 kronor, 50 %, mycket nice! Sen lägger jag upp nagellacket från Nouba också. Silvermetallic, läckert!

                                  Vad tycker ni? Den är ju väldigt tajt, men ska jag ha den på Kiss med andra bälten?


Eller ska jag ha den här lackkjolen? Men vad ska jag ha till?



Broken heart

Jag har helt glömt bort denna underbara låt! Den ger mig så många minnen. Tack till White Lion. Jag har inte lyssnat på dem eller den här låten på 1 ½ år. Men nu jävlar ska jag lyssna på dem igen!
Därför lägger jag nu ut denna låt, Broken heart, så ni andra får lyssna på denna underbaring till låt.

Jeansjacka- vilket dilemma

Jag var nere på stan förut och köpte Noubas silvernagellack! Så läckert, vill bara ha långa naglar nu- Jag blir aldrig nöjd.
Dessutom gick jag in på Vero Moda och provade jeansjackan. Den fanns i rätt storlek! Lade undan den till i morgon eftersom det var den sista storleken. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag tycker jättemycket om den, perfekt färg, ljus med fin slitning men ändå velar jag. den kostar 400 kronor.

Vill mer än gärna få lite råd av er, hur ska jag göra? Buy it or not?



 

Accessoargalning

Accessoargalning som jag är tackar jag inte nej till chansen att vinna ett snyggt halsband som jag kan vara ensam om, med mitt stjärntecken!
Därför är jag självklart med i Sofias tävling när jag fick förfrågan av henne.


Ska jag?

Var inne på stylebystars oich hittade den här kjolen, den är på rea dessutom!
Jag vet inte om jag ska köpa den, men det är något med den som lockar.
Vad tycker ni?


Jag är med i Vänner

God morgon!
Nu har jag klivit upp ovanligt tidigt när jag är ledig! Skönt faktiskt. Hade varit lite roligare om jag hade fått se solen när jag vinklade upp persiennerna men den lyser med sin frånvaro, bummer!
Har drömt något väldigt roligt men märkligt i natt. Jag var med i Vänner, och då fanns de på riktigt, karaktärerna. Jag ringde till Ross som sa att han var ensam fast jag såg att Rachel var där, jag kunde se in i hans lägenhet från Monicas. Jag och Monica var i hennes lägenhet. Jag minns inte så mycket mer än det, men det var i alla fall en lustig dröm.
- Längesedan jag drömde något "speciellt"

I dag ska jag göra:
*Äta frukost
*Lägga in klänningen/tunikan
*Gå ner på stan och köpa silvernagellacket och prova jeansjackan
*Träna Medel 75 minuter med Anna och Pernilla

Vad ska ni göra i dag?


Nostalgi

Jag pratade med Linn på msn i dag. Vi blev lite nostalgiska och pratade om våra underbara år på Bromangymnasiet. Vi kom fram till att vi faktiskt saknar gymnasietiden. Dock kan vi skippa allt plugg och bara sitta och prata skit, snusk- pervs som vi är och reta gallfeber på vissa personer. Det var i och för sig vad våra dagar handlade om ändå, åtminstone på vårterminen förra året i trean, då hade vi faktiskt inget plugg.
Vi pratade lite minnen, så som vår lärare i matte a och b som stank så väldigt att vi tre, jag, Sofia och Linn kväljdes och lutade oss tillbaka mot stolarna och försökte diskret hålla handen för näsan! Eller den gången då hon skrev på overheadpappret och det blev fel och så slickade hon sig på fingret för att sedan sudda ut siffran med sitt saliv och då blev det en smutsflcäk från hennes finger med hennes fingeravtryck på- trevligt va? EW!!!

Vi kom också att tänka på, som jag nämt tidigare då Linn och jag tog två varsina stora ciabattabröd, fast man bara fick ta ett och vi var så stolta och odrägliga för att Sofia inte fått tag i ett till och att den sura mattanten sagt åt henne. Men sedan fick Linn och jag bittert ångra att vi åt två stoooora ciabattabröd för vi låg på skåpen uppe vid oss på media och ojade oss för våra magar gjorde så satans ont!

Eller, och det här är mitt favoritminne, då vi satte upp inzoomade bilder till tusen på Cisco Alders balls, för de är det största jag och Linn sett!  They´re huge!!!!! Och Sofia tyckte ju såklart att det var vidrigt så just därför satte jag och Linn upp sådan bilder i hennes skåp, sen kanske vi prickade in fel dag då Sofia hade värsta flunsan och blev superarg, men hon kände väl sig knappast bättre av att vi jävlades, men roligt var det! Och visst är vi mogna? :P

En annan lustig historia är ju då vi sitter inne på Naturkunskap B i trean, höstterminen tror jag det var och vi satt som vanligt och pratade då läraren hade ett snabbt upprop. Vet faktiskt inte vad LInn höll på att prata om eller varför hon lät som hon gjorde men hon sa i alla fall JIIIAAAAAAÅÅÅÅ, ett väldigt lustigt men konstig högt ljud och precis som hon gjorde det ljudet frågade läraren efter Marcus och ja, hon trodde att det var han som svarade, HAHA! Underbart!

Sen har vi ju den klassiska biten då vi gör våra tecken, ljud och annat. Så som EW, jag pekar med mitt lillfinger och så vidare. Ni ska få se bevis på våra klassiska "titta" och "EW" situationer när Linn skickat en balbild :)

Jag kan dra hur många olika exempel som helst, för vi skrattade verkligen oss igenom gymnasietiden, en helt underbar tid som jag alltid kommer att minnas tack vare mina tjejer <3
Men till sist ska jag bara berätta om när vi kämpade oss igenom matte b och vår andra lärare skulle förklara någon del i funktionskapitlet och hon var lite förkyld. Hon skulle i alla fall säga noll men det blev doll....
Och så lätt som vi skrattar så kan ni ju ana hur det blev....


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Jag och Linn på studentkvällen 



Jag och Linn på juldagens utgång- singstar och vi är bäst!


Linns och min klassiska WHAT till Sofia. Bilderna på mig och Linn är tagna samtidigt men med olika kameror såklart.
                                          

Jaktbekymmer på jackor

Jag har letat efter den perfekta jeansjacka i evigheter. Sedan trodde jag att jag hittat den och jag vann budgivningen på tradera, endast 53 kronor. Lyckligt till tusen väntade jag tills den skulle dimpa ner i min brevlåda. Till min lycka gjrode den det i fredags, MEN, till längden var den perfekt, lagomt kort och nu again till men, armarna var så stora, och jag överdriver inte, jag kunde få plats med mina ben  i armarna och då har inte jag de smalaste benen ska jag tala om! Den såg fruktansvärd ut på, ni kan ju tänka er....

Nu är jag alltså tillbaka på ruta ett igen, utan jeansjacka. Jag har en kort, men den är det korta ärmar på, jag älskar den, men jag vill ju även ha en med långa ärmar så jag kanvariera mellan den och skinnjackan tills att det är dags för min älskling: satinjackan- två jackor i en. På den ena sidan är det leopard/tiger mönster och på den andra enkelt svart. Jackan är helt underbar och är köpt på Monki i somras. Dock såg jag en jeansjacka på Vero Moda, och där är jag aldrig inne vanligtvis men Therese och jag gick dit i lördags faktiskt och jag fick syn på en jeansjacka med ljus fin slitning. Det är ingen vintage Levi's men ändå, den såg ganska perfekt ut :) Och jag är nu less på att leta efter den perfekta Levi's jeansjackan.
Jag ska förmodligen ner  på stan i morgon, för jag har nämligen sett det mest underbaraste silvriga/metallicnagellacket från Nouba! Jag älskar silvernagellack. Kanske  jag ska gå in och prova jackan på samma gång?!

Vad har ni för jackor på er i vår/sommar?

Som jag sagt skulle det komma in en bild på klänningen/tunikan jag köpte igår, men den vill inte lägga in bilderna från min gamla kamera på min lappis så jag får ta stationära imorgon så då kommer en bild upp!

                                          Min älsklingsjacka <3 Vänder jag den ut och in blir den istället lovely black!
                                (ignorera min galna blick, var den enda hyggliga bild jag har på jackan på min lappis än)


Desperata hemmafruar

Sitter och tittar på Deseparet Housewifes, det har verkligen tappat gnistan om jag säger så. Tycker inte alls det är lika bra längre, känns uttjatat på något vis, det ska alltid komma några personer till gatan som har mörka hemligheter. Det börjar bli förutsägbart.
Men nu är reklamen över, ska fortsätta titta, för jag kan ändå inte sluta, hehe.

Vad tycker ni om Desperate Housewifes?

Kaffe och glass

Ja nu kom min pappa upp med kaffe och glass, en 88:an, yummo! Bra årtal dessutom!
Och jag är nog ett svullo när jag sitter här vid datorn som jag samtidigt äter glass och skriver med Linn och Ida på msn och droppar glass på tangenterna. Stackars lappis.


Skvaller är ju det bästa

Som de flesta vet så är jag helt crazy i skvallerblaskor och då i synnerlighet skvallersidor på Internet. Därför ska jag nu lista de, enligt mig bästa sidorna.

1. Perez Må tyckas att han är äcklig, men ack så rolig han är!
2. Pinkis Den här killen är så söt. Han är lite snällare än perez och ääääälskar sex and the city.
3. Den ytlige Denna kille är så elak!
4. Slutligen, Hollywoodrag. Denna sida är helt enkelt bra.

Enjoy!!!

Inte för att jag...

Inte för att jag är något stort fan av Madonna precis men hon lyckas ibland ha något på sig som jag gillar, främst accessoarer! Älskar hennes sådana från 80-talet och detta kors som hon här har med tjock kedja är ju bara helt underbart! Jag tycker kors är så fina! Så detta halsband skulle jag inte tacka nej till.
Vad tycker ni?


Högliden med Kristina.

Nu är jag hemma igen! Vilken lång arbetsdag det känns som jag haft. Det är bara 7 timmar men det känns som om jag jobbat 12 timmar faktiskt.  Jobbade mellan 8-15 i dag. Jag och Kristina fick gå upp till Högliden i dag, och det är branta backar att gå uppför kan jag säga- med rullstol! Dock går den på el, men med ganska svag motor så jag fick skjuta på också, inte lätt! Dessutom fick  vi gå hem också för det fanns ingen färdtjänstbil som kunde hämta oss 14.30, tack för det! Antingen 14 eller 16. Men hade jag vetat att vädret skulle slå om från sol och lagomt varmt till kallt, mulet och regn hade jag bokat 14.00 bilen! Fy satan vad jag frös!! Kristina däremot är varm för jämnan så henne gick det ingen nöd på. Jag däremot var genomfrusen! Men vi hade det bra på afasiträffen med korvgrillning och fika. Det var trevligt.

För övrigt så tog jag cykeln i morse, hade ingen ork att gå 7.30. När jag cyklar tar jag mig till jobbet på 10 minuter  ungefär för jag cyklar som en dåre för jag ogillar att cykla så jag vill snabbt hoppa av hehe. Det avgjorde det hela; cyklar hellre i 10 minuter om jag kan stanna hemma 20 minuter längre än om jag ska gå. Men det blev kallt om mina händer.

Nog om det, detta är kanske inte det mest intressanta ni läst.
Jag ska lägga upp klänningen/tunikan som jag köpte i går, ska lägga in bilderna om en stund på datorn! Nu ska jag gå och göra mig en cappuccino, jag är så trött! Tack och lov så är jag nu ledig onsdag, torsdag och fredag. Sen jobbar jag helg dessvärre. 24 timmar lördag och söndag tillsammans, plus att jag jobbar kväll på måndag, suck. Kommer vara helt slut!

Vad har ni gjort i dag än så länge?

Cykla eller gå?

God morgon!
Usch, var kämpigt att kliva upp halv sex på morgonen! Har nu sminkat, kammat och klätt på mig. Ska gå ner och äta frukost alldeles strax. Börjar kl 8, och i dag har jag ingen bil så jag får gå eller cykla, men har inte riktigt betsämt mig än. Går snababre med cykeln än att gå såklart men det är också kallare att cykla än gå, vilket dilemma jag har va? :)
Jag jobbar 8-15 i dag, men det blir längre eftersom vi ska upp till Högliden, så antagligen 8-16 så jag måste ändra min arbetstid litegrann.

Frukost var det, här kan jag inte sitta om jag väljer att gå till jobbet. Solen skiner i alla fall, så jag hoppas det blir varmt snart också!
Ha det så bra  idag! Vad ska ni göra?

Puss!/Märta

Min måndag

Hemma igen. Måste lägga mig nu i princip. Imorgon ska jag kliva upp 6.30 för jag jobbar förmiddagspass imorgon. Vi ska då ut på en utflykt, upp till Högliden där afasin för Kristina har något. Puh, vi kommer att gå långt imorgon, eller jag kommer att gå långt. Funderar på att ta färdtjänst hem åtminstone, för det är en bra bit, och en lång lång uppförbacke upp till toppen så att säga. Får hoppas att det är fint väder!

I dag var jag på förmiddagen ner på stan och köpte klänningen/tunikan vad man nu vill kalla den. Jag har tagit kort på den men orkar nu inte ladda in dom på lappisen, men gör det i morgon så ni får se. Har sedan en annan outfit som jag funderar på att ha på Kiss. Tänkte att ni kanske kunde tipsa mig vad jag ska ha på mig? Jag lägger upp allt imorgon :)
Sprang också in till frissan, Mia på Red Head och fixade en tid för putsning av lugg. Kan tyckas att jag borde kunna klippa min lugg och så själv när jag ska bli frisörska, men om sanningen ska fram så är det inte lika roligt att klippa mig själv, så därför går jag till Mia! Jag rekommenderar alla som bor i Hudiksvall att gå till henne, på Red Head, tills jag själv är färdigutbildad det vill säga ;)

Nej nu ska jag kolla min mail och sen hoppa ner i sängen. Men kommer bli svårt att somnna, eftersom jag blivit en sådan nattuggla! Dumma vanor jag lagt mig till med.

Hoppas ni alla därute har haft en underbar måndag :)
Sov så gott, dröm sött!

Natti natt! Puss/Märta.

Vart är mina miljoner?

Jag vill ha en lägenhet i Stockholm nu! Det är så jobbigt att sitta och leta varje dag, fy fasen. Kan jag inte få vinna några miljoner så jag kunde gå och köpa en egen istället :)
Men jag ska och jag måste hitta någon snart! I Augusti flyttar jag ju ner. Det kommer att ordna sig, det vet jag men ändå, åh vad skönt det skulle vara om jag nu visste att jag hade en lägenhet som väntade på mig.


Måndag förmiddag

God morgon!
Hoppas ni alla har sovit gott, för det har jag. Sov ända till 10.45 i dag! Förstår inte hur trött jag kan vara! Men behövs, mycket jobb för mig en vecka framåt nu.
I dag skiner solen och det är alldeles vindstilla, 13 grader på termometern dessutom! Nu kommer värmen tillbaka! är det inte underbart? :)
Jag ska ner på stan snart, ska köpa den där klänningen från Gina tricot som hänger på rean! Den är så billig nu så jag köper den och provar hemma så får jag se vad jag ska göra med den!
Ska ta en promenad ner till stan, ska bli skönt med frisk luft! Borde åka och träna i dag också men känner inte för det faktiskt, tror jag hellre tar en promenad i dag.

Nej nu ska jag tvätta håret och sen göra mig i ordning. Vad ska ni göra i dag?

Mina kopior

Jag har inte gått och lagt mig än utan hamnade på my heritage. Har nu kollat vilka som är mina dubbelgångare :P
Resultatet får ni i morgon!
Nu ska jag hoppa i sängen, ögonlocken blir allt tyngre.

Natti natt!


Natti natt

Nu ska jag se nåt avsnitt av vänner och sen ska jag för en gångs skull hoppa i säng före 23.30.
Hoppas ni alla haft en skön helg! Nu kan det ju bara bli varmare, kan inte komma något mer bakslag av kyla nu, eller rättare sagt; det får inte det!




Fruktsallad igen

Har tagit det lugnt ikväll. Tittat lite på hockeyn med pappa, sen har jag bara duschat och tittat på Sex and the city, för omväxlingens skull ;)
Har nu gjort en god fruktsallad som i fredags! Ska mumsa i mig den nu tillsammans med mamma och pappa innan det är natti natt för pappa som börjar tidigt varje morgon på veckorna. Jag ska sen sätta mig och titta på lite Vänner, hihi. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har inget bättre för mig faktiskt.

Vad har ni gjort ikväll?
Puss!/Märta


Rysk potatisgratäng till Cisco Adlers balls

Det är snart ett år sedan jag och mina tjejer tog studenten. Efter middagen satt jag och tänkte på det och pratade med mamma om det. Om allt tokigt jag och tjejena varit med om under våra tre år på Bromangymnasiet. Gud, jag har skrattat åt allt vi gjort och varit med om i säkert 1 timme.  Våra lärare, Kjellis, märkligare lärare får man leta efter, och då är det positivt menat för han är underbar! Allt tok vi har hittat på! Från Linn och Sofias ryska om potatisgratäng till Cisco Adlers balls i Sofias skåp, hehe. Våra sexsamtal, pervs som vi är, haha. Och den gången jag och Linn var så nöjda över att vi tagit hela två stora ciabatta bröd istället för ett som man skulle ta- fy satan vad ont i magen vi fick sen kan jag informera om så då var det inte så roligt längre. Jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst men jag ska inte göra det, inlägget kommer inte att få ett slut!

Jag saknar verkligen allt det här! Men nu är vi snart allihopa samlade i Hudiksvall igen för en sista sommar känns det som, kommer nog bli great :)

Här är två bilder från festen på kvällen efter Karnevalen, precis ett år sedan!

                 

Scary man

Hemma igen. Har nu suttit och letat efter lägenheter, det är mitt nya jobb just nu känns det som. Var mycket trevligt att åka iväg en sväng med mamma och pappa och fika. Nu när solen skiner dessutom och det har slutat blåsa, yey! Nu är det nästan varmt.
Sitter bara här nu och söker på massa Kissvideor, och nu har jag kommit fram till en sak, eller jag har ju vetat det länge men nu ska jag erkänna det. Jag tycker Gene Simmons är scary! Inte lika mycket som Michael Jackson såklart, han klarar jag inte av- mardrömmar! Fy fasen, jag är dörädd för honom! Usch. Men åter till Gene Simmons, han r scary. Hans tunga, röst och ögon, hjälp! Men fasen så underbart att se honom på riktigt, vilken upplevelse! Jag kommer är faktiskt riktigt nervös inför konserten, det är så stort liksom. Jag blev ju alldeles knäpp när Ida, Maria och jag såg Mötley Crüe- Nikki Sixx för ett år sedan så jag kan ju bara tänka mig hur jag kommer bli nu....

Men ahhh, kommer bli underbart. Harry B James ska ha efterfest sen också, kommer bli en kanonkväll, det känner jag på mig. Men den stora frågan är: WHAT TO WEAR?!
Snälla, ge mig förslag!

Lägger nu upp en video med favoritbruden nummer ett: Lita Ford, jag älskar henne!



Nya tröjor

Jag behöver massor av nya tröjor, det är något jag måste köpa. Jag har nästan inga kvar. Vet inte vad jag har gjort med de tröjor jag haft men det ska inhandlas nya.
Funderar på den här tröjan från american apparel. Ska kolla in den när jag åker till Stockholm.


God morgon till strålande sol

God morgon!
Nu har jag precis ätit en god frukost. I dag vaknade jag till strålande sol! Gud vad vädret kan svänga! Igår lade jag mig till snöblask och så vaknar man till strålande sol med torra gator. Dock blåser det fortfarande som sjutton och är bara 9 grader varmt. Men jag ska inte klaga, solen är framme i alla fall, det viktigaste. Då känns allt så mycket bättre, lättare.

I dag ska mamma, pappa och jag åka ut och fika någonstans, det ska bli mysigt. Då känner man att våren är här och sommaren nalkas! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känns onstigt att säga det här, men mitt rum är städat så ingenting behöver göras där, men kanske att jag ska rensa i min garderob? Har massor av kläder och skärp framför allt som bör sättas ut på tradera. Kanske att jag ska ta tag i det på förmiddagen.

Vad ska ni göra i dag?
Nu ska jag i alla fall gå och borsta tänderna.

Puss!/Märta

Typiskt

Jävla skit. Jag hatar att ha dåligt samvete. Jag vill inte känna såhär, fan! Finns inget mer jag önskar än att han kommer hit, men jag måste ta alla jobb jag får. Jag vill kunna leva lite när jag flyttar till Stockholm också, och jag måste dessutom betala av ett av lånen ganska så på en gång efter att jag börjat skolan, fy!
Det vore så härligt, men när de ringer om jobb så kan jag inte säga nej just nu, tyvärr. Jag som tjatat om att jag vill detta så länge och nu när det ska hända ringer jobbet....så lägligt som alltid. Och jag kan verkligen inte säga nej till jobb, oavsett vad :(
Men snart så, det kommer finnas någon lucka någonstans.

Nu ska jag fortsätta titta på Vänner, hehe.
Hoppas ni alla andra haft en bra lördag, och en varmare dag än vad jag haft! Här har det varit som mest 5 grader! Burr! Det har snöat här kan jag tala om, dock inget som fastnat. Men ja, det har snöat på den 17 maj, härligt, not.


Klänning

Här har jag hittat en bild på klänningen! Det är dragkedja fram och bak. Den här bilden hittade jag på tradera, men jag vill då köpa den blåa. 50 % på den så den kostar 99 kronor nu.
Vad tycker ni?


Den där allihopa får reda på det

Jag sitter och tittar på vänner- som vanligt hehe. Jag har precis sett avsnittet där allihopa får reda på Monica och Chandlers förhållande. Så nu tänkte jag lägga ut det 8 minuter långa klippet :)
Roligast är i början och såklart i slutet, vid 7.45 då Ross står i sin lägenhet och ser dom, hihi.



En greken och shopping

Det var mycket trevligt att fika med Thersese. För oss båda blev det en varsin grekensmörgås och en latte till mig. Mycket mumsigt! Sen gick vi runt lite på stan och jag hittade underkläder, wie! BH och trosor, lycklig! Har alltid så otur när det gäller sådant. Köpte även ett par örhängen på Guldfynd, jag ääääälskar örhängen, får inte nog av dem! Sen kikade vi på rean på gina tricot, och där fanns den där ursnygga blåa klänningen med dragkedjor bak och fram till urringning. S var väldigt tight och M var för stor, tror jag ska in på måndag och köpa S. Det kan vara något att ha till KISS?! Försökte hitta någon bild, men det finns ingen tyvärr.

Nu vet ni ju inte hur den ser ut, men vad tror ni om den?
Nu ska jag knalla ner och göra pajdeg, mums! Det ska bli skinka, broccoli och ostpaj till middag med sallad till.

Puss!

Karneval

God morgon!
Har precis ätit en god frukost, men vill knappt sätta foten utanför dörren. Det blåser som sjutton och det är bara 4,5 grader varmt, dessutom flyger det nu snö i luften! Pyttelite men visst är det snö, fy!
Jag tycker faktiskt synd om treorna från gymnasiet som ska ha sin karneval i dag! Tänk att stå på ett lastbilsflak i dag med klänning! Burr!
Tänker tillbaka till förra året då det var vår tur att ha karneval. Jag och Linn var golddiggers och Sofia vår Sugardaddy och jag och Linn hade korta klänningar, skulle aldrig klara av det i år. Stackare alltså.

I dag ska jag ner på stan och fika med Therese, det var evigheter sedan! Kan inte minnas när vi sist gick till Jambo och fikade, det ska bli trevligt! Vi ska ses 12.30 så jag ska snart fixa till mig, jag  har inte ens kammat håret än.

Vad ska ni göra denna lördag?
Puss!/Märta


                                   Såhär snygga var Linn, Sofia och jag förra året hehe. Vår klass hade USA-tema.

En skål varannan dag är ett måste

Ikväll har varit en lugn kväll. Jag har suttit och ätit fruktsallad i mängder tillsammans med mamma och pappa. Jag är en sådan partytjej numera, haha.
Kan säga att det var otroligt gott med fruktsallad, ska göra en stor skål full med smarrigheter i morgon igen har jag bestämt. Konstigt nog är det lättare för mig att äta frukt om jag blandar massor av olika än att jag tar en banan eller ett äpple. Så hädanefter ska jag börja göra fruktsallad regelbundet, kan behövas lyckönskningar då jag är så dålig på att äta frukt. Men en skål fruktsallad om dagen, åtminstone en skål varannan dag, det är ett måste för mig hädanefter, kom ihåg det :)

Det var inget mer bra på TV efter Magnus Ugglas "var fan är mitt band" så nu ska jag titta på några avsnitt av...gissa, Vänner, surprise! Jag vet att jag är beroende av den serien, men det är ju så roligt! Och ärligt talat, jag har inget bättre för mig. Mamma ligger och läser en bok och pappa, ja han väntar på att hockeyn ska börja kl 23. Så nu ska pappa och jag tävla om vem som ska ha högst ljud, är rädd för att han vinner eftersom ljudet på Tv:n är bra mycket kraftigare än ljudet på min kära lappis. Men jag får väl skratta högt i stället. 

Nu ska jag sluta prata om oväsentliga saker. Jag hoppas att ni alla har en underbar kväll vad ni än gör :)
Ha det så bra!
Pusspuss!/Märta!
                                          Märta och minimärta i famnen- Klara <3

Fruktsallad

Har suttit och tittat på Vänner, säsong 10. Ross blir bara bättre och bättre :P Hehe.
Var sugen på något som man kan äta ikväll framför TV:n, men godis är ju inte det nyttigaste och nötter var jag heller inte sugen på. Då kom jag på att jag skulle åka och köpa frukt, så nu har jag stått och gjort en mumsig fruktsallad av äpple, päron, banan och vindruvor. Önskar att jag kunde ha apelsin i också, men apelsinerna är då dåliga nu, segt skinn med besk smak.

Har gjort en stor skål med fruktsallad nu som mamma, pappa och jag ska mumsa i oss. Önskar bara att broder var här, gärna med Kristina och tvillingarna <3



Ännu fler

Nu tjatar jag mycket om samma saker på min blogg. Men jag älskar verkligen Sex and the city och jag är så ivrig och glad över att en film gjorts! Jag antar att det är många fler än jag som känner så?! :)
Jag var inne på pinkis nu och där fanns ännu fler bilder på tjejerna. Både från premiären i Berlin, så jag var inte ute och cyklade i tidigare inlägg. Bland annat hittade jag dessa bilder som kommer från tidningen Entertainment weekly.
Jag blir så lycklig! Kan kanppt vänta till 21 juni när den har premiär här!


Sex and the city premiär 2

Nu har det kommit ut en ny bild på tjejerna i Sex and the city från premiären i Berlin om jag inte missminner mig.
Vad tycker ni om dessa klänningar som de bar kvällen till ära?


Den med solbrännan

Som jag sagt gång på gång i bloggen förut; jag är helt besatt av Ross i Vänner. Han är min favorit och favoritavsnittet, som både är mitt och pappas är när han solduschar.
Vi kan titta på det hur många gånger som helst och vi skrattar lika mycket varje gång. Så nu har jag hittat det avsnittet på youtube med de klippen i ett. Så nu får ni titta på det här 5 minuter långa avsnittet! Jag dör alltså, så roligt!

Älskar <3 Hahaha!

Calling dr. love

Hoho, jag är inne i en Kiss period just nu, och då menar jag såklart bandet.
Sitter och tittar på lite videor nu på youtube och gud, Calling Dr. Love, den låten är ju så härlig och ni måste bara titta på den här, speciellt i början. Paul Stanley: It's time to call the Doctor, and not just any doctor. We need a doctor for this....  titta på honom (bakom Gene, hihi) Lovely! Och sen Genes skrik, oh lord! Det här klippet är från 88, ett bra år.

16 maj

Hej!
Nu är jag hemma! Jag fick sluta tidigare, underbart! Jag satt och dagdrömde idag på morgonsidan när Kristina fortfarande låg och sov. Jag kom på att i dag är det exakt 14 dagar tills vi ska se KISS! Helt overkligt, känns som det var igår vi köpte biljetter. Då var datumet 22 februari, tiden går så fort!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Det är grått, kallt och blött ute, känner inte för att gå ut något mer i dag. Varför ska det vara så kallt? Det är 16 maj i dag! Kom också på att jag ska tatuera mig om 13 dagar! Känns lite galet, men jag vill göra en till tatuering nu. I höst kommer jag verkligen inte ha råd och det här är något jag vill göra. Nej nu ska jag göra iordning lite lunch, pappsen är snart hemma och mamma är hemma och är förkyld så nu ska jag vara en snäll dotter och göra i ordning lunch till mina föräldrar som alltid gör saker för mig.

Här kommer ett smakprov på hur ungefär det kommer vara om två veckor för mig och mina sweethearts!
Favoritlåten nummer ett- Strutter



Love me in black

 Så fin låt. Älskar den <3

Du är bäst

Hemma igen. Eller jag har varit hemma i en timme nu. Det gick bra att jobba, dock segt, men skönt att detta kvällspass är över. Bara ett pass kvar för denna vecka! Nice!
Måste säga att jag fick ett fint sms av min bror i dag. Det stod: Jag finns alltid här för dig lillen, du är bäst! Det värmde kan jag säga :) Min bror, han är bäst!

Sitter nu och gäspar och gör allt för att försöka hålla mina ögonlock öppna. Tror jag lägga mig nu faktiskt, behöver all sömn jag kan få dessa dagar, är väldigt trött och slut i kroppen.

Måste också inflika att i dag är det endast 15 dagar kvar till Kiss, wie!

Hoppas ni alla haft en bra torsdag! Sov så gott och dröm så sött!
Natti natt! Puss/Märta.


SOLD OUT och sockerkaka

Jaha, jag är lite småsur måste jag erkänna. Den där tunikan som jag sa att jag skulle åka ner och kika efter, jo jag hittade den men det fanns såklart inga storlekar som passade mig, det fann endast 40, 42 och 46 kvar, BUHU! Jag vill verkligen ha den där skönheten för endast 98 kronor! Jag kom hem och tänkte att de kanske har den på H&Ms hemsida, men nej, den är "SOLD OUT" som det stod, dubbelfan! Hoppas nu på att vi ska åka till Sundsvall eller nåt :P

Nu håller jag på att baka en sockerkaka, jag har precis ställt in den i ugnen så om ungefär 30 minuter hoppas jag att den är fin och smarrig. Nu under tiden den är i ugnen ska jag gå upp och damma mitt rum, eller mina fönsterbräden, skitdammigt!!!
Känner mig rätt effektiv i dag faktiskt. Hinner med rätt mycket innan jag ska på jobbet om två timmar.
Dessutom kikar solen fram! Wie, men dock är det svinkallt, det blåser rakt igenom en när man är ute, burr!

Puss!/Märta

Dagens schema

God morgon!
Hoppas ni alla har sovit gott. I dag är det lite bättre väder än igår. Solen tittar nästan fram! Men kallt som attan är det! Det kände jag när jag gick och hämtade posten.
I dag ska jag ner på stan och H&M, ska titta efter en topp/tunika som jag velat ha men jag har inte haft tid att åka ner på stan. Hoppas bara att den finns kvar, och i min storlek! Sen ska jag jobba, gör inget annat än jobbar nu känns det som.
Ska sminka mig och göra i ordning mig nu, så att jag hinner göra allt jag ska innan jag börjar jobba kl 16!

Ha en bra dag!
Puss!/Märta

Tv-junkie

Nyduschad och så har jag tränat, underbart!  Annas och Pernillas medelpass i 75 minuter är ett riktigt hårdkörarpass! Man tar ut sig totalt, men det är så härligt!
Nu sitter jag och bläddrar mellan kanal 5 och Grey's Anatomy och Svt och Barnmorskorna, det är faktiskt ganska intressant. Dessutom tycker jag Grey's inte är lika bra längre, inte lika spännande och roligt.
Jag som är en tv-junkie hänger ju med i alla serier.

Vad tittar ni på ikväll eller gör ni något annat? Vad tycker ni om Grey's Anatomy?

Puss!/Märta


Hurry curry

Nu måste jag skynda mig!
Jag ska åka och träna på medel 75 passet!!! Börjar kl 19 och jag har inte ens bytt om! Fasen, tiden tickar på alldeles för fort!
Vad gör ni?
Puss!/Märta

Frisörska

Jag ska ju i höst förvekliga min dröm- att bli frisörska. Jag kan nu meddela att jag betalat in 15 000 kronor i anmälningsavgift och senast den 30 juni ska resterande 95 000 kronor betalas in, min grundutbildning på 6 månader  totalt kostar 110 000 kronor. Sen ska jag ut på en salong och vara trainee i 2 ½ år. Sammanlagt kommer jag att utbilda mig i 3 år. Sen efter 3 år ska jag tillbaka till skolan och träna inför gesällprovet som ska ge mig ett gesällbrev!
Det är inte klokt vad jag längtar! Har tagit mig en tid att hitta en privat frisörskola som inte kostar 200 000 och som samtidigt är godkänd av frisörföretagarna- vilket i princip är A och O.

Känns ju rätt saftigt att ta ett stort lån när man ska fylla 20 år, för det är inte bara 110 000 kronor jag lånat, utan jag måste låna till hyra och mat dessutom, för jag får inget studielån så som CSN. Jag vet ju att i slutändan lånar man ungefär ett lika stort belopp som om man läser på Universitet och går ett program, men det blir inte så självklart att det är så mycket pengar när man får 7000 kr i månaden, dessutom måste man ju inte börja betala tillbaka förrän man är klar. Dock har jag fixat nu så att på det ena lånet behöver jag inte börja amortera förrän om ett år och på det andra lånet börjar jag amortera i april 2009, och då har jag satt 1000 kronor, men om det blir för mycket får jag ändra till ett mindre belopp så jag har fått ett bra avtal ändå. Jag kommer ju tjäna en hyffsad summa första terminen som trainee och sen kommer det stegvis öka, så när jag kommer in på andra och tredje terminen kommer jag tjäna bra, plus provision också på behandlingarna jag gör!

Vad gör ni? Vad är er dröm och hur har ni ordnat era lån?
Skulle vara intressant att veta hur ni andra finansierar era lån och drömmar :)


Puss!/Märta

Inte gjort något

Nu äntligen har det slutat regna! Tänkte bara informera om det, hehe! Happy som fan! Denna dag har endast varit grå och tråkig. Jag har faktiskt inte gjort något om jag ska vara ärlig.


Stockholm

Tänkte informera er om att lägenhetssökandet i Stockholm flyter på bra!
Jag har fått två svar, ett igår och ett i dag. Igår på ett rum med egen ingång, dusch, toalett och allt i Sundbyberg och i dag ringde en kvinna om ett rum med egen ingång, kokvrå, dusch, toalett, tv allt! Toppenbra och den låg i Kista. Sen hittade jag igår två själv också, det ena låg även det i Sundbyberg och den andra i Solna, där skolan ligger. Också bra, hoppas att de svarar också så att jag får många alternativ :D
Känns verkligen bra nu, lycklig!

Nu ska jag göra mig en cappuccino och vara lite social med mammsen som kommit hem.
Puss!

Premiären i London

Ni kanske märker att jag är galen i Sex and the city. Stor del av min blogg handlar om det nu. Dessa fina bilder hittade jag också på pinkis. Bilderna är från premiären av filmen i London i måndags. Dock tycker jag de hade lite tråkiga klänningar. Men can't wait!


Vogue

Var inne på pinkis nu och fick synd på dessa underbara bilder på "Carrie och Mr.Big"
Jag längtar så otrloligt mycket till 21 juni!
Vad tycker ni om bilderna som är från tidningen Vogue?


Sexreview

God morgon!
Hoppas ni alla sovit gott, det har nämligen jag. Somnade direkt när jag lade mig igår. Otroligt skönt att vara ledig i dag, behöver det. Dock är det ju inte det roligaste vädret ute. Det regnade när jag vaknade, det har blivit lite ljusare men det regnar fortfarande. Vet inte vad jag ska göra i dag, finns inte så mycket att göra när det regnar. Tror jag mest ska vara inne och rensa lite i mina ägodelar, behövs. Får passa på att göra sånt tråkigt men nödvändigt när det är sånt här väder ute.

Läste Perez på morgonsidan. Sex and the cityfilmen hade premiär i London i måndags. Lägger ut det jag läste på bloggen. Ska tillägga att jag tror filmen kommer att vara great! Skit i vad just denna kritiker har sagt.

The new Sex & The City film premiered in London on Monday night and...

The movie is getting mixed reviews. Not good!

The well-respected Times only gave the pic 2 out of 5 stars!


Here are some highlights of what their critic has to say:

- There may be a problem with a film when a narrator constantly tells you the meaning of what you have just seen, gift-wrapping each scene with a moral.

- There may be a problem with stretching Sex and the City into a two hour and twenty minute film - it can feel like a never ending dinner party: however pleasant the courses, after a while you can hardly eat another one.


It should be noted, however, that the reviewer was a guy.

We're assuming he wasn't gay!




Gene Simmons is my father!!!

Back from work.
Passet gick bra, tröttsamt bara när man absolut inte har något att göra.  MEN, Ugly Betty, det var det bästa avsnitt jag sett! Amanda, hon är så j**** rolig! Gissa vem som är hennes pappa?! Jo, the man som jag och mina tjejer ska se om 17 dagar!!! Gene Simmons!!! Gud, avsnittet var så roligt! Jag satt och gapskrattade när Gene var med och han och Amanda räckte ut tungorna! Och bilden där hon gör samma min som honom och sen sätter ihop hennes ena ansiktshalva med hans, hoho!
Roligt var det! Såg ni det?

Nu ska jag se på Desperate Housewifes som pappa spelade in åt mig, Kristina ville se på House så jag fick inte se desperate hos henne.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll!
Puss!/Märta!


Gene Simmons is my father!!!!

Back from work.
Passet gick bra, tröttsamt bara när man absolut inte har något att göra.  MEN, Ugly Betty, det var det bästa avsnitt jag sett! Amanda, hon är så j**** rolig! Gissa vem som är hennes pappa?! Jo, the man som jag och mina tjejer ska se om 17 dagar!!! Gene Simmons!!! Gud, avsnittet var så roligt! Jag satt och gapskrattade när Gene var med och han och Amanda räckte ut tungorna! Och bilden där hon gör samma min som honom och sen sätter ihop hennes ena ansiktshalva med hans, hoho!
Roligt var det! Såg ni det?

Nu ska jag se på Desperate Housewifes som pappa spelade in åt mig, Kristina ville se på House så jag fick inte se desperate hos henne.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll!
Puss!/Märta!


Jobbet nästa!

Ska nu snart göra mig iordning och packa det jag ska ta med mig till jobbet. Suck, blev så trött. Segt att jobba nu!
Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb i alla fall.
Tänkte dela med mig av några bilder från i lördags då jag och hjärtat Thererse var ute och drack drinkar och cider och bara pratade. Sen lägger jag ut en bild på min tatuering. Dock har jag tagit den bilden med mobilen så den är lite otydlig. Dessutom ser blommorna förvränga ut, men ni får se det färdiga resultatet i alla fall :)

Ha det så bra så hörs vi ikväll efter jobbet!

Therese

Salt sill

Jag sitter nu och tittar på Vänner- älska! Ross är som sagt sagt så många tidigare min älskling ;) Satt precis och tittade på mitt favoritavsnitt, när han solduschar HAHA! Jag har dessutom letat lägenheter- som alltid. Hittade nu två rum, med egen ingån, dusch och kokvrå, skitbra! Den ena ligger i Sumpan, inte så långt från Solna och skolan, perfa! Hoppas att jag får den :)

Jag har varit en duktig dotter och har kört till Hemköp för att handla. Nu slipper mammsen och pappsen det i alla fall. Nu vet jag vad dom gör när jag jobbar också. Jo de äter salt sill! De äter det jämt när jag jobbar. Det berättade mamma när hon var hemma på lunch i dag. Och så skrattafe hon sitt elakaste skratt. Då började jag tänka, fan vad de måste äta det ofta med tanke på att jag jobbar rätt så mycket och framförallt lär de äta det typ varje dag snart eftersom jag fått tokmycket jobb. Jaja, bra att de har någon sysselsättning eller något sånt...

Usch, känner nu att jag absolut inte vill jobba. Såhär blir det varje gång då jag har kvällspass. Det är så segt. Först är man ledig så länge och sen kl 16 ska man till jobbet. Men jag ska nog köpa med mig en latte på vägen i alla fall. Tror inte jag orkar göra en hemma på in kaffemaskin. Latheten har slagit till.

Vad gör ni?

Puss!/Märta

Vänner i alla dessa år

"Det är väl aldrig så att jag och Märta har känt varandra länge, haha! Jag visade henne hur man lägger upp videor här på bloggen, så tänkte jag att jag skulle ta och göra det för jag satt och kollade på en! Tror ni inte att vi väljer samma låt, hehe! Vi har känt varandra hela livet, och då menar jag verkligen hela livet! Och snart flyttar hon ner till oss här i Stockholm, det kommer bli helt bäst!"

Detta var vad Ida skrev på sin blogg och det är sant! Vi lade upp samma låt nästan i samma sekund. Det är allt bra lustigt. Men vi har verkligen känt varandra i hela våra liv. 20 och 21-åriga liv.
I Augusti flyttar jag ner till Stockholm! Som sagt- det kommer bli bäst!


Lee Aaron- Barely Holdin On

Denna kvinna har en röst utan dess like. Och låten, jag får rysningar. Därför måste ni alla andra se och höra den också.


Ett personligare utseende

Vill bara säga ett stort tack till Lillafi- Sophie för hjälpen med min header! Det har tagit många timmar för mig att lista ut hur fanken man fixar stilmallarna. Jäkligt svårt för mig! Jag har verkligen kommit fram till att jag inte är teknisk.
Men nu är jag supernöjd!!! Äntligen blev min blogg lite personligare!
Tack än en gång!

Nya plattformen- what do you think?

Jaha, så nu har jag flyttat över min blogg till den nya plattformen. Fick upp frågan när jag skulle logga in tidigare. Hädanefter ska jag logga in på publishme.se istället för blogg.se. Det tycker jag är krångligt. Ser lite annorlunda ut, de har tagit bort vissa saker, som att se kommentarer, ni vet rutan där det står kommentarer och hur många. Och antal bilder och inlägg.
Ändrat teckesnitt har de också.

Men nu vill jag veta. Vad tycker ni som också flyttat över om det nya? Sen hoppas jag att alla de andra får flytta över snabbt så man kan få logga in på blogg.se igen!


Rosenrasande

Godmorgon och hej!
Igår var en sån jobbig dag för mig, hade inte ens tankar till att blogga.
Men i dag är en ny dag med nya tag.

Jag kan först sumera gårdagen. Jobbade 8-14 sen åkte jag hem och tog det lugnt. Tränade på kvällen, behövdes för igår var jag riktigt rasande. Jag ska inte gå in på detaljer här på bloggen, dessutom tror jag inte det är så roligt för er att läsa. Men jag hade ett låååååååååååååååååååååååååångt snack sent på kvällen, så nog kommer det hända saker, det tror jag.

Jag ska även i dag jobba, men då kvällspass. Tycker mer om dom, fast det är såklart olika. Det är ju skönt att ha jobbat klart när klockan slår 14 också. Men jag är ju ingen morgonmänniska, så att kliva upp vid 7 på morgonen är tufft. I dag börjar jag 16 och slutar 22 och likaså på torsdag. Jag har fått så mycket jobb just nu! Det är helt sjukt! Igår plingade telefonen nonstop!  Den plingade till och med i morse. Och det är på samma ställe, hos Kristina såklart :)

Synd bara att jag ska jobba ikväll på min favorittisdag. Det är ju så mycket götta på TV. Ugly Betty och Desperate Housewifes! Men som tur är tittar Kristina på det också, men det blir inte samma sak. Jag vill ju stta hemma, krypa ner i soffan och njuta av de där timmarna, hih.

Nej nu ska jag äta lite frukost.
Vad ska ni göra i dag?

Puss!/Märta.

Varma mackor till sprängaren

Jag sitter nu och väntar på att mina varma mackor ska bli klara i ugnen- yummo! Passar på att göra dom i reklampausen på Sprängaren. Mamma, pappa och jag sitter och tittar på den. Den är riktigt bra tycker vi.
Sen blir det sängen direkt när den slutat, jag ska upp och jobba kl 8 imorgon bitti.

Jag har inte mycket mer att säga nu, har varit lite tomt på händelser i mitt liv i dag, därför jag har varit fåordig i mina inlägg.
Hoppas ni haft en mer händelserik söndag och att ni haft en trevlig helg :)
Gårdagen var mycket trevlig för mig. Tack Therese!!!

Hoppas era sista timmar för denna helg blir bra.
Vi hörs imorgon!

Puss/ Märta!

Mitt senaste fynd

Tänkte bara dela med mig av mitt senaste fynd från tradera! Jag vann auktionen på denna jeansjacka. För endast 53 kronor blev den min! Jag är så glad! Ni ska bara veta hur länge jag letat efter en kort jeansjacka!

image111

Städning- done!

Nu har jag äntligen tagit tag i det jobbiga- att städa. Jag har dammsugit mitt rum, dammtorkat och tagt bort alla kläder som låg huller om buller. Känner mig riktigt nöjd nu så jag har belönat mig själv med en twisterglass, kaffe och så sitter jag och tittar på det allra första avsnittet av Miami Ink. Gött!

Det har varit ett underbart väder i dag, men vod 16 drog det ihop sig, blev mulet och sen småregnade det lite. Nu har det tack och lov upphört men det är fortfarande mulet. Hörde pappa säga att det "bara" ska bli 11 grader varmt i morgon.  Nu har man blivit bortskämd med så otroligt varmt och vackert väder så när det ska bli 11 grader känner jag bara- vinter. Okej, kanske inte vinter men ni känner kanske lika?
Men jag ska inte klaga, är bra att det blir lite kallare, så kanske det finns kvar lite värme i sommar.
Dessutom gör det inget om det inte är så fint väder imorgon, jag ska ändå jobba.

Vad gör ni ikväll?


Blommor

Hej!
Dålig uppdatering idag. Sov för länge och sen ville mamma att jag skulle följa med henne till en handelsträdgård för att köpa en ros och massor av blommor, bland annat olia sorters perenner. Kom precis hem därifrån och nu ska jag skynda mig att få i mig något att äta sen ut och hjälpa mammsen med planteringen.
Härligt väder så då hjälper jag mer än gärna henne :)

Vad gör ni i dag?

Puss!/Märta

En underbart trevlig kväll!

Är nu hemma från en trevlig kväll med Therese! Vin hemma hos henne. Hennes lägenhet är så fin och mysig! Sen vidare och köpte en underbar drink och cider, Therese köpte bara cider.
En riktigt trevlig kväll! Nu är jag riktigt trött, ska lägga mig ner nu, kommer att somna på en gång. Skönt väder var det ikväll med! Underbart :)

Hoppas att ni haft en bra lördagkväll som jag haft!
Sov så gott allihopa!
Puss/Märta

Utekväll

Så trevligt att broder kom hem på en snabbvisit! Pappa och jag låg och solade när han kom. Vi hörde ingenting! Och mamma var och köpte blommor.
Men vi pratade i massor, så skönt! Kollade på bilen han köpt. Det är en gammal citroen som de ska ha som sommarbil först och främst. Han och Kristina och köpt sommarhus i Katrineholm så de kommer vara där mycket i sommar i stället för Stockholm. Bra för småttingarna också :)

Sen åkte jag och tränade. Det var ett 75 minuters pass ocu jäklar vad tufft det var! Men så skönt att få en genomkörare på kroppen! Nu sitter jag bara här och kollar alla olika bloggar och så. Ska åka och köpa lite godis med pappsen nu. Senare ikväll ska jag till Therese och sedan ska vi ut och sätta oss på någon av uteställena i den här stan. Det finns inte många, men de har goda drinkar i alla fall :)

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!/Märta


Vilken trevlig överraskning!

God morgon på er!
Jag sitter och äter frukost just nu. Tog en välbehövlig sovmorgon. Men nu till det roliga! Telefonen ringde alldeles nyss, mamma svarade. Gissa vem det var! Jo det var min älskade bror som ska komma hit i dag!!! Bara över dagen men han har köpt en bil. Kan ju behövas nu när de även köpt sommarhus! Så nu är jag jätteglad! Vilken överraskning- lovely!
Så nu ska jag snabbt hoppa in i duchen och sen ut och sola tills han kommer!!

Vi hörs sen allihopa!
Hoppas ni haft och fortfarande har en underbar förmiddag!

Puss!/Märta

Tärningar vid 21.00

Nu är jag hemma! Har hunnit få i mig någonting att äta och tvättat av mig sminket plus bortstat tänderna. Sköönt! Jag känner att jag snart ramlar ihop här framför lappisen så det blir sängen snart. Är så fruktansvärt trött nu, 12 timmarspass tal kål på mig alltså!

Ikväll vid 21- tiden ville inte Kristina titta på TV längre, gissa vad hon ville?! Jo hon ville kasta tärningar och se vem som får minst slag och yatzy. Yey! Precis vad jag vill göra vid 21-tiden på kvällen! Jag höll, och nu är jag allvarlig, på att ramla ihop vid köksbordet. Blev så himla trött! Ni kan ju tänka er skrammelljudet av tärningarna i burken och sen när de rullar ut över bordet....

Men nu är denna arbetsdag över! Underbart! Nu har jag helgen ledig. Perfekt att vara ledig denna helg när det ska bli så fint väder. Ibland har jag tur.

I morgon uppdaterar jag er om mina köp i Sundsvall igår, för som sagt, jag är alldeles för trött nu. Sängen lockar så nu ska jag sova.
Natti nat!!
Puss!/ Märta 

Pengar och mitt favoritplagg- bra dag!

Hejsan!
Vet ni vart jag kom ifrån nu- jo banken! Jag har fixat ett lån på ja, väääääääääääldigt mycket pengar till min frisörskola, Svenska frisörskolan. Känns otroligt skönt att det är ordnat nu, kan knappt tro att det är sant! Nu ska jag bara betala in 15 000 kronor till skolan på måndag så är allting klart! Sen överför jag resten av pengarna i juni. Tänker inte säga hur mycket dock. Några hemligheter får man ha för sig själv :)

Jag har inte tagit några kort på vad jag köpte i Sundsvall än. Jag jobbade 8-14 och nu ska jag snart tillbaka till jobbet. Börjar 16 igen och jobbar till 22! Huhu, men behöver ALLA pengar jag kan få eftersom jag kommer att bli en fattig tjej i höst...men lätt värt det. Min stora dröm kommer gå i uppfyllelse! Happy!!!!

Men en helt annan sak. Vilket väder vi har fått!!! Det har varit 24 grader varmt i skuggan här, nu är det bara 22 grader! Sommarväder och det är helt underbart! Jag hade jeans på mig i dag när Kristina och jag var ute och solade vid hamnen och jag kan säga att det var ett misstag! Fy satan vad varmt! Så nu ska jag byta om till mitt favoritplagg- tights!

Nej nu lär jag byta om och fixa ihop lite grejer. Ska åka och handla till Kristina och sen back to work! Jag ska göra en skink och ostpaj till henne. Ska till och med göra en egen botten!!! Senast fuskade jag och köpte en färdig botten men nu ska jag knåda och baka ihop en själv!

Vi hörs när jag slutat ikväll!
Vad har ni gjort i dag och vad ska ni göra ikväll?

Puss!/Märta









Jag har kommit tillbaka till...

Puh, hemma igen! Efter en härlig dag i Sundsvall med shopping och en ännu finare tatuering :D och sen jobb. Det är rätt skönt att jobba kvällspassen, man gör inte mycket. Lagar mat till Kristina, sen tittar man på TV. Dock är det massor att göra från 21.15 till 22!

Orkar inte uppdatera mer nu, måste hoppa i säng om jag ska orka med min 12 timmarsarbetsdag PLUS bankbesök.
Uppdaterar imorgon om min dag och vad jag shoppat! (Jag har nästan kommit tillbaka till mina vanliga shoppingvanor nu)

Sov så gott och dröm så sött
Natti natt!
Puss/ Märta

Rusning på morgonkvisten

Hej!
Nu ska jag rusa ner och äta frukost. Jag ska med bussen som går 8.15 till Sundsvall!
En mycket innehållande dag för mig. Sen åker jag hem med tåget 14.42 för att sedan börja jobba kl 16!!!
Så det blir inget mer bloggande för mig förrän ikväll efter 22.

Hoppas att ni får en bra dag! Här lyser solen starkt, antar att det gör det hos er med?

Puss!/ Märta

Att det kan vara så roligt!

Hemmkommen och nyduschad efter ett underbart träningspass! Att det kan vara så roligt att träna igen! Ville inte att passet skulle ta slut. Visserligen svettades jag som en gris, men åh vad roligt det var! Skönt att vara tillbaka och träna kondition samt styrka- lovely! Jag kommer numera ta vara på varje chans jag får att åka till friskis och gå på ett pass. Jag ska varva det med gym!
Dock blir det ingen träning på två dagar nu mer än någon promenad. Jag ska till Sundsvall imorgon och sen hem och jobba ett kvällpass. Sedan jobbar jag hela dagen på fredag. Men på lördag drar jag på träninsgkläderna igen! Jag kan nog tala för alla nu när jag säger att man mår mycket bättre av att träna :)

Oj, måste skynda mig och ta mig något att äta, Grey's Anatomy börjar ju om 4 minuter!!!! Ahhhh!
Ska ni titta på det ikväll?

Puss!

Medelpass 75 minuter

Tjo!
Nu ska jag göra mig i ordning inför ett medelpass på 75 minuter med Anna och Pernilla. Jag har gått på det passet en enda gång sedan i januari på grund av att jag blev förkyld gång på gång. Men nu när jag ÄNTLIGEN är helt frisk ska jag börja igen, woho! Längtar!

Jag kan nog med säkerhet säga att jag kommer vara helt slut när jag kommer hem vid halv nio. Men det är bra, jag måste komma i säng tidigt ikväll. Två långa dagar framför mig!

Vad gör ni ikväll?

Puss!

Ugly Betty flyttar

Till er alla Ugly Betty fans inklusive mig. Läste precis på perez att inför nästa säsong ska de förmodligen flytta hela inspelningsplatsen till New York från Los Angeles eftersom Ugly Betty utspelar sig i New York. Det låter ju mera rimligt, måste vara krångligt att bygga upp massa scener så att det ser ut som om det är i New York. Anledningen är just för att det kostar så mycket och det kan man ju förstå med all rekvisita.

image109

Glömde lappen naturligtvis

Jag har inte gjort så mycket än så länge denna onsdag. Jag cyklade till Ica för att handla men när jag väl kommit dit kommer jag på att jag glömde ta med lappen där det stod vad som skulle handlas, naturligtvis. Jag försökte minnas men såklart glömde jag hälften när jag kom hem igen. Typiskt.
Jag får åka och handla resten senare.

Just nu tittar jag på Vänner igen och har precis gjort en cappuccino. Jag älskar verklugen min espressomaskin, Min bror är böst helt enkelt :)

Puss!

Ingen sol, ändrad tid och kortare rast

God morgon!

Vakande pigg och glad i dag, tills jag drog upp persiennerna. Ingen sol, tråkigt! Då blir det inget solande för mig och Linn i dag. Men ska höra med henne sen om vi ska hitta på något. Dessutom ringde pappa och sa att vi inte ska till banken i dag, de ändrade tid tills på fredag. Suck! Typiskt när jag jobbar, så nu får jag bara 1 timmes rast. Eftersom vi ska till banken till kl 15 och jag har rast mellan 14-16. Men det är bara att ta den tiden, vi måste ju fixa allt nu till min frisörskola. 

Har nu ätit en god frukost och ska titta på ett Vänneravsnitt tänkte jag. Tröttnar aldrig :)
Vad ska ni göra i dag?

Puss!

Dr. Geller, marry me?!

Har nu sett alla program som jag "måste" se på tisdagarna. Haft en skön och lugn kväll framför TV:n- så som jag vill ha det, hihi,
Jag ska nu sätta mig tillrätta här framför lappisen och titta på några avsnitt av Vänner säsong 4. Hela säsongen laddades ner ikväll till min lycka!  Nu ska jag njuta av att se Dr. Ross Geller, för som ni kanske har förstått är jag helt tokig i Ross. Han är helt underbart rolig! Han har sådan mimik! Jag säger det igen, skulle karaktären funnits på riktigt skulle jag lätt velat gifta mig med honom.

Hoppas ni haft en trevlig kväll!
Sov så gott och dröm sött
Natti natt/ Märta

Kära Ross när han berattar om Unagi.
image108

TV-junkie

Sitter nu och tittar på Ugly Betty. Jag kommer aldrig att tröttna på den serien, den är så lättsam och underhållande!
Tisdag är den bästa dagen på hela veckan! Just för att det är en underbar tv-kväll, tv-junkie som jag är!
Först ut är det som sagt Ugly Betty, sen Desperate Housewifes som jag också måste se, inte lika bra längre men vill ändå inte skippa det. Sist men inte minst är det Christine. Jag har varit väldigt negativ förut när jag pratat om den serien men erkänner att den är underhållande.

Så, nu har jag pratat om mitt beroende av TV:n. Lagomt intressant för er kära läsare. Vad gör ni ikväll?

Sexsnack, svartvinbärsdryck och jeans

Tjo!
Nu är jag hemma igen och har ätit god mat. Pasta med tonfiskröra.
Jag har varit ner på stan med mamma för att avboka mitt möte med Nordeabanken eftersom pappa och jag ska till handelsbanken imorgon. Sen mötte jag Linn som stod vid Guldsmeden och väntade. Mycket trevligt att träffas igen! Har saknat allt sexsnack haha!

Jag fick min underbara mascara av henne. Bad henne köpa en nu när hon var i Stockholm eftersom jag glömde. Den är från The Body Shop och heter Super volume mascara. Jag menar det verkligen, den är grym! Man får superlånga och fina fransar, separerar perfekt så den rekommenderar jag varmt.
Vi gick hem till henne, hon bor ju numera i stan. Bye bye Norge! Lovely för min del! Jättefin lägenhet. Högt i tak och ljust med stora fönster! Skulle gärna vilja bo där kan jag säga.  Vi hade det trevligt, drack svartvinbärsdryck och åt muffins och delikatobollar-yummo! Sen lade vi oss på sängen och kom in på vårt vanliga snack, men ska inte berätta alla detaljer om vad som sades hehe. Måste också inflika att hennes hund, Isa, är bland de sötaste hundar jag sett!!! Sen passar hon ju också väldigt bra in i familjen. Isa är nämligen ett pervo!

Innan jag skulle hem sprang jag in på JC här i stan. Linn hade ett par underbara mörkblå jeans på sig- med hög midja! Ohmy liksom. Jag gick in och hittade ett par av dom, i min storlek! De satt perfekt så jag kunde inte hålla mig. Jag köpte dom som ni kanske uppfattade. Jag kan inte få nog av jeans med hög midja!

Här kommer en bild på mina nyinköpta perfekta jeans, dock är de mörkare. Fick ta en bild utan blixt för annars blev det jättekonstigt. Samt en bild på mitt akvarium som blev så fint med de nya växterna. Nu ska bara några fler fiskar köpas.

Puss!

image106image107

Nya skor-ja tack, helst nu!

Hejsan!
Det är ju mitt på dagen så det är väl lite försent att säga god morgon. Vädret här i Hudiksvall i dag pendlar. Det småregnade imorse som sedan övergick i solsken som förvandlades till mulet som nu förvandlats till soldis. 13 grader varmt ute, men det blåser lite.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på i dag, det är så jag fördriver mina dagar nu. Tar dom bara som de kommer. Kanske att jag träffar Linn senare i dag, hon ska höra av sig. Rätt skönt att inte veta vad man ska göra faktiskt. Men på torsdag är det Sundsvall och sen börjar jag jobba kl 16. Sen jobbar jag hela dagen på fredag så jag ska därför passa på att njuta av mina sista lediga dagar.

Jag är så sugen på att köpa ett par nya skor, men det finns ju för många olika! Jag vill ha ett par med kilklack, för det har jag inte, men sen vill jag ha pumps eller liknande också.
Disa har hittat ett par supersnygga kilklackar från Wedins och jag hittade ett par supersnygga pumps från asos samt en übersnygg skinnjacka som jag bara måste ha!!!!!!! Men den kostar 1300 kronor dock, buhu. Men korta skinnjackor är det snyggaste jag vet!

Här från ni se vad jag hittade när jag tittade runt lite

image104


Natti natt

Nu är det gjort. Jag pratar om akvariumet. Nu är det finare än någonsin där i! Alldeles klart och de nya växterna gjorde mycket alltså! De passar perfekt däri! Så fint, måste vara mysigt att vara fisk och få simma bland dom, hihi.
Kommer upp en bild imorgon på hur det ser ut.

Resten av kvällen har jag pratat i telefon. Spenderar gärna mina kvällar så, supertrevligt! Prata med mina vänner som betyder så otroligt mycket <3
Dock börjar jag bli hungrig nu, typiskt! Och jag vill inte gå ner för att äta något heller så jag hoppas att jag somnar fort nu. Imorgon ska jag göra en god frukost. Tänkte ta mig tid och göra en riktig hotellfrukost. Frukosten är ju det viktigaste målet på dagen...

Nej nu är det sängen som gäller.
Sov så gott allihopa! Dröm sött!



Yuck

Ja nu väntar något äckligt för mig. Jag ska nämligen göra rent i mitt akvarium. Trodde det skulle sköta sig mer själv när jag köpte ett större, men inte då, det blir ju för fasen skitigare snabbare!
Har i alla fall köpt två helt nya växter i dag. De andra växer det svarta långa hår på, någon konstig algersort.
Så därför har jag nu köpt två nya jättefina växter! Det ser jag fram emot att sätta ner. Mina fina men äckliga fiskar kommer säkerligen trivas, sugisen (malen) också.

Återkommer sen!

Frisörskan Märta

Nu åkte precis Vera. Nu har jag klippt henne så att hon är fin till semestern och jag har tjänat lite extrapengar!
Så otroligt kul att klippa och färga hår. Jag kan knappt bärga mig tills jag börjar i höst!
Nu måste jag kila ner, maten är klar. Jag har det allt bra egentligen. Som att bo på hotell fast inte betala någonting utan man tjänar pengar istället.

Puss!

Skiiiiiiivor

Nu har jag beställt dessa tre skivor från cdon!
Två Kisskivor Destroyer och Kiss samt Dolly Parton The Essential.
Ser fram emot att få dessa tre skivor i brevlådan! 1-3 dagar, can't wait!

image99image100image101


Bortskämd

Man börjar bli bortskämd nu med att vakna till vackert väder! Det är skinande sol och 15 grader varmt, herregud vad lovely!
Dessvärre sitter jag fortfarande inne men ska snart bege mig ut på altanen. Ser att det blåser lite och då är det perfekt att hålla till där, där är det vindstilla!

Ska kanske följa med mamma senare i dag när hon ska träna. Det vore skönt att gymma i dag istället för att åka ikväll.  Vera från jobbet ska komma hit på eftermiddagen också, hon vill bli klippt tills att hon åker till Azorerna på onsdag och nej, jag är inte ett dugg avundsjuk!

Jag är sjukt trött på allting just nu, vet inte alls vad jag vill och inte vill. Frustrerande till tusen! Jag hoppas verkligen att jag snart kommer fram till vad jag vill.

Ha en bra dag
vi hörs!


Pulsen var hög!

Tjo!
Vilken stressig kväll jag fick! Blev tvungen att åka till jobbet och hämta en ordinaries nyckel till på torsdag när jag ska jobba. Sen springa ut till bilen och köra för fort för att jag skulle hinna till medel/pulspasset som började kl 19. Och yes! Fan vad skönt att gå på ett konditionspass igen! Vill inte säga när det var sist men lääääääänge sedan på grund av min hemska förkylning som hållit i sig i evigheter men som nu börjar släppa, eller rättare sagt mina bihålor håller på att släppa helt- underbart! Min puls var hög kan jag säga!

Kommer garanterat somna gott ikväll eftersom jag nu känner hur trött jag håller på att bli, men skönt trött när jag verkligen har tagit i på passet. Just nu tittar jag på parlamentet! Claes Malmberg är så rolig! Sen ska jag ringa Disa, bara mamma nu slutar prata i telefon! Hon sitter i timmar och pratar med sin tvillingsyster, suck.

Nej nu ska jag rikta min koncentration på tv:n igen.
Vi hörs!

Leta och leta

I dag har jag varit dålig på att blogga. Vet inte vad jag gjort egentligen heller. Men jag har i alla fall varit ute och hjälp mamma i trädgården. Hon är alldeles galen i växter och blommor, så nu har jag hjälpt henne att plantera massor av perenner som hon har köpt. Nu sitter pappa och jag och söker efter lägenheter till mig, men ingen lycka än. Det finns bara massor av rum! Förstår inte. Men det ska ordna sig :)
Stockholm Stockholm.

Nej nu ska jag fortsätta leta efter lägenheter för nu kom pappa hem igen.
Hörs sen!

Puss!

Jolene

Jag har nu sett konserten med Dolly! Jag tycker verkligen hon är bra. Hennes låtar berör, man ska verkligen lyssna på texterna till hennes låtar. Vissa låtar handlar om viktiga saker. Jag blir nästan tårögd när jag lyssnar på några. Hon sjunger rakt in i hjärtat på en, supervackert!

Jag har alltid gillat Dolly och nu börjar jag genast gilla henne mer igen efter att ha sett den där konserten på tv. Därför lägger jag nu ut texten till min absoluta favoritlåt med henne: Jolene, underbar låt.

Denna text får avsluta denna lördag. Nu är det sängen som gäller så att jag inte sover bort halva dagen i morgon.
Natti natt!

image98

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him just because you can
Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, jolene

He talks about you in his sleep
Theres nothing I can do to keep
From crying when he calls your name, jolene

And I can easily understand
How you could easily take my man
But you dont know what he means to me, jolene

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him just because you can

You could have your choice of men
But I could never love again
Hes the only one for me, jolene

I had to have this talk with you
My happiness depends on you
And whatever you decide to do, jolene

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him even though you can
Jolene, jolene

Dollywood!

Nu tittar jag på dokumentären om Dolly Parton. Om hennes mest trogna fans! Klockan 21.05 är det dags för en konsert med Dolly Parton från 2002 i just Dollywood!
Jag tycker väldigt mycket om Dolly! Hennes röst är så mysig på något vis och hon har gjort många fina låtar. Jolene är en favorit.
Kommer ihåg när jag var liten och satt och tittade på mammas Dollyskivor. Min mamma har massor av Dollyskivor och Lpskivor :D
Jag ville ha hennes vackra naglar. Långa och alltid målade i någon fin färg. Det var nog därför jag var besatt av nagellack när jag var liten. Jag ljuger inte nu när jag säger att jag hade nagellack i alla färger som finns!
Sen har hon faktiskt haft några snygga kläder, typ skinnjacka och jeansskjortor och jackor, hihi.

Nej nu ska jag sätta mig ner och njuta av några timmar med Dolly, och framförallt konserten :)


Vi hörs!

image97

I wish I had those shoes

Jag kan knappt bärga mig tills Sex and the city filmen har premiär! Jag som är helt besatt av serien!
Var nu inne på hollywoodrag och fick läsa att enbart Sarah Jessica Parker som vi alla vet spelar Carrie Bradshaw har hela 81 klädbyten i filmen. Wie, får hjärtklappning! Kan knappt vänta tills juni! Jag tror filmen kommer att bli otroligt bra! 
Jag önskar dessutom att jag hade de där underbara skorna som Sarah Jessica Parker har på sig...

Vad tror ni?

image96

Det är så typiskt

Vilket underbart väder! Rena sommarvärmen i dag! Jag solade på förmiddagen, det var grymt hett på altanen! Alldeles vindstilla,  lovely!
Sen följde jag med mamma när hon skulle åka till en handelsträdgård och köpa blommor. Mamma kom sedan på att hon ville ner på stan och kika på lite kläder och med sig hem hade hon faktiskt två tröjor som hon hittat och som föll henne i smaken! Jag dessvärre hittar ingenting! Varför är det alltid så att när man behöver kläder hittar man inget, men när man inte behöver finns det hur mycket som helst som man vill ha?! Typiskt.

Sen har jag bara suttit här vid datorn. Jag har tittat på ytterligare två avsnitt av Miami Ink säsong två. Så skönt att bara sätta sig och slappna av med en cappuccino i handen denna dag- yummo!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Pappa berättade för mig att det ska bli hemmagjord pizza! Mumsfillibabba!

Puss!

Ljuvligt väder denna lördag

God morgon!
I dag tog jag en riktigt lång sovmorgon igen. Jag förtsår inte hur jag kan vara så trött, men det var skönt i alla fall.
Har ätit en god frukost och bara suttit och pratat med mamma och pappa. En riktigt bra start på denna lördag!
Vädret här ute är kanon! 15 grader varmt och strålande solsken! Jag ska skynda mig ut nu och sätta mig i solen! Ska ta med ipoden och en bok. Ska variera musiklyssnande med läsning. Har tagit ett avbrott i boken Asyl och nu måste jag återuppta läsningen, den är ju så bra! Men jag har haft ett par hektiska veckor så jag har inte hunnit läsa något och när det  funnits lite tid har jag varit för trött.

Nej nu ska jag gå ut och sätta mig på vår altan. Det blir så himla varmt och skönt där! Vindstilla är det där också, men det ser inte ut att blåsa så mycket i dag, underbart!
Som sagt, nu ska jag gå ut. Ska bara spraya håret med Goldwells Colorglow iq. Skyddar håret och färgen mot solen, perfekt. Så jag tipsar er alla att köpa den! Den finns i tre eller fyra olika sorter: för färgat hår som går mot rött och koppar, sen för brunt och svart, olika blonda nyanser och så för naturligt hår. Kan ha missat något men ni förstår, den är bra :) 189 kronor kostar den.

Ha det så bra i det här ljuvliga vädret!
Puss!

Fy sjuttsingen vad roligt!

Jag säger det igen, men jag har sagt det de senaste fredagarna också. Jag är helt galen i Magnus Uggla. Hans serie "Var fan är mitt band" är så jäkla roligt alltså. Jag skrattar verkligen konstant under 30 minuter. Magnus Uggla gör sådana roliga miner, och allt han säger låter så kul. Underhållande som sjuttsingen! Han är den nya Johan Glans för mig. Okej, nu kanske jag överdrev, men han är hilarious i alla fall!

Nu ska jag se avsnitt två av andra säsongen av Miami Ink, jag har laddat ner hela säsong två :) Me likey! Skulle gärna låta Chris eller Ami tatuera mig...

Ja, det är såhär jag spenderar mina fredagkvällar numera- framför TV:n och datorn. Jag har blivit lite tråkig faktiskt. Måste allt bli ändring på det, blir bra när alla mina tjejer är hemma igen!

Jag får önska er en fortsatt trevlig fredagskväll. Nu ska jag titta på några avsnitt av Miami Ink, sen blir det sängen.
Sov så gott och dröm så sött.
Natti natt!

image95


Nu kom kaffet också

Yummo. Sitter nu och äter godis samtidigt som mamma kommer upp med en kopp kaffe, så snäll!
Räknar nu ner till klockan slår 21. Då är det dags för mitt favoritprogram! Magnus Ugglas "Vart fan är mitt band?"

Återkommer senare.
Vad gör ni denna fredagskväll?

Så otroligt fin!

Nu ska jag ta bilen och åka till Kioskpiraten, blev helt plötsligt sugen på godis.
Jag har varit hos Therese och tittat på hennes lägenhet och GUD vad fin den är nu! Hon har tapetserat om överallt och ställt in fina möbler. Hur fint och mysigt som helst, blir kul att se när den är helt klar :)
Är så stolt och glad för hennes skull!

Nej som sagt, nu ska jag köpa godis. Hör nu att pappa vill ha godis.

Puss

Önskebälten

Jag är ju som jag sagt tidigare helt besatt av bälten. Jag älskar verkligen skärp, de förgyller nästan vilken outfit som helst!
Jag var nu inne och kikade på asos och hittade dessa två ursnygga skärp. Jag vill speciellt ha det svarta breda bältet med kedjor. Det skulle passa utmärkt till min American Apparel klänning. Måste dessa två kosta så mycket? :(

image92image93image94

Känns lite galet

Det känns lite galet, men jag har bokat en ny tatueringstid! I Stockholm, ahh!
Den 29 maj ska jag tatuera mig hos Tomas på Diablo. Spännande spännande! Har hört att han är duktig, och jag har sett massor av fina tatueringar på hemsidan, dessutom är det han som gjort Marcus fina tatuering på bröstet. Det är Marcus som tipsat mig.

Lite snabbt kanske med tanke på att jag gjorde min första för inte ens två veckor sedan, men jag vill verkligen göra det motiv jag tänkt, och det är bäst att göra det nu, i höst kommer jag varken ha tid eller råd. Tror det kommer bli toppen faktiskt :D Har höga förväntningar nu!

Nu ska jag gå ner och fika med mamma och pappa.

image91

Puss

Ett bra tips

God morgon, eller god förmiddag!
Jag har varit seg på förmiddagen. Har bland annat skrivit på två papper om mitt lån, aaaah! Blev genast nervös, det är sååååååååå mycket pengar! Men jag har väldigt snälla föräldrar som tar lånet åt mig- givetvis kommer jag betala tillbaka till dem.
Pappsen och jag ska till banken på onsdag och fixa allt :) Det är fortfarande helt ofattbart att jag nu ska utbilda mig till frisör, det känns både roligt och skrämmande. Nu har jag snart bara jobbat och haft det bra i ett år, och helt plötsligt blir jag liksom vuxen. Men det är otroligt spännande. Jag har ett helt nytt liv som väntar på mig. Kommer bli underbart, det är jag säker på! Bo i Stockholm och kunna träffa mina sweethearts när jag vill och umgås med min bror när jag vill! Åh, en dröm alltså!
I augusti blir den sann....woho!

Vad ska jag göra i dag?
Jag vet faktiskt inte. Det är fortfarande ett riktigt tråkigt väder ute, nu regnar det också. Men jag tänkte ta tillfället i akt och städa. Jag har grejer huller om buller. Speciellt alla mina smycken, måste få ordning på dem.
Där har jag ett tips jag ska dela med mig av. Man kan köpa en järnstång eller liknande (en sådan vissa har i köket där man hänger upp krokar så man kan hänga upp de mest användbara köksgrejerna) , köp ett set krokar och sen kan du hänga upp halsband, armband och till och med ringar. Bätre ordning kan man inte få, och det är dessutom dekorativt!
Just nu kan jag tyvärr inte fixa en sådan bra ordning för jag har inte plats i mitt rum, men nu när jag flyttar så är det det första jag göra :)

Nej nu ska jag inte sitta kvar här, måste börja städa!

Puss!

God natt

Nu har jag suttit uppe alldeles för länge igen. Visst, jag har inget jobb imorgon vad jag vet, men ändå. Bättre att lägga sig tidigt så att jag inte sover bort halva dagen.
Det är många olika tankar som snurrar runt i mitt huvud nu. Inte det bästa när jag behöver sova.

Men hoppas att ni alla får en skön natt. Sov så gott och dröm så sött.
God natt!

image90

Förtjusning

Trevligt :)
Sitter och söker efter olika bokstäver och sånt för att se om jag hittar något liknande av det jag tänker mig att jag vill ha i tatueringen eftersom jag inte är den bästa på att rita. Men, det jag ska komma till att den här snygga farbrorn dök upp, hihi. Jag erkänner att jag fortfarande är rätt förtjust i Nikki Sixx, det är inget som gått över med tiden. Snarare tvärtom faktiskt...

image89

Tillbaka till framtiden

Sitter nu med lappisen i tv-rummet uppe och pappa sitter och tittar på Tillbaka till framtidenkanal 5 och gapskrattar. Min pappa är underbar ibland! I rummet bredvid sitter mamma och pratar i telefon som vanligt, och just nu håller hon på och pratar om mig med någon?! Hjälp!

Just nu rockar Michael J Fox loss med gitarren och pappa skrattar och skrattar. Själv känner jag mig en aningens tråkig. Vet inte vad det är faktiskt. Vill bara flytta härifrån nu, flytta till Stockholm- till allt underbart som finns där, och det är inte så lite :)
Ska i alla fall ringa till Diablo studio i morgon. En tatueringsstudio i Stockholm som Marcus tipsade om. Jag hoppas att de inte har sån lång väntetid, i så fall kanske jag har tur och kan fixa en tid till nästa Stockholmsbesök nu i maj! Skulle vara roligt!

Nu til något helt annat! Jag har faktiskt varit duktig och bränt Ebba och Klarabilder till en cd-skiva. Broder och Kristina ville ha bilderna jag tog på sötisarna på namnfesten. Alla andra bilder de hade fått var suddiga och dåliga. Men jag fick faktiskt några fina bilder på de underbara i de vackra klänningarna :) Så imorgon ska jag posta brevet så de får skivan!

Så här såg Ebba och Klara ut på deras stora dag:
image87image88

Skvallerbesatt som jag är

Sitter bara inne  idag. Kommer mig inte för någonting. Jag borde egentligen rensa ut lite kläder ur min garderob, helst skärp också, har alldeles för många skärp, men ändå så fortsätter jag köpa nya. Jag är helt galen i skärp, jag tycker mer om skärp än vad jag tycker om skor.
Har pratat lite i telefon, med Disa, behövde få lite råd. Väntar nu på att telefonen ska ringa, men ringer nog snart själv.

Var inne på perezhilton och fick syn på dessa bilder på Jennifer Aniston och John Mayer. Eftersom jag tycker om Jennifer Aniston då jag nästintill är besatt av Vänner blir jag glad av att se att hon hittat någon som hon kan dejta. Jag måste ju erkänna att jag läser perezhilton och pinkis flera gånger om dagen just för att jag älskar kändisskavller, hiih, Sådär, nu har jag sagt det också. Men det är nog ingen större chock för er som känner mig.

image85image86

Puss!

What to do?

God morgon!
Har haft en lugn och skön morgon här hemma. Pratat med mamma och pappa i massor.
Vet inte alls hur jag ska göra, vet inte riktigt vad jag känner heller. Eller egentligen gör jag nog det, men jag blir lite rädd, vill egentligen inte känna som jag gör.

Men nu ska jag vara lite gladare. Vad gjorde ni på Valborgsmässoafton?
Jag gjorde absolut ingenting. Satt hemma med mamma och pappa och senare på kvällen tog jag och Ida en promenad. En lugn och skön valborgsmässoafton för min del.
I dag är det desto mindre roligt väder, har regnat och nu är det grått och ritkigt tråkigt. Typiskt sista april och första maj väder.

Puss

RSS 2.0