Härligt väder!

Vilken underbar dag det har varit i dag!
Jag träffade Ida och vi gick ner till stan och möljen. Satte oss i solen där. Vi köpte oss en varsin macka från jambo och coca cola och en latte för min del- yummo!
Känns att man suttit i solen i dag, värmer i ansiktet och lite färg har jag allt fått. Det var riktigt varmt i solen, det blev svettigt!

Sen gick vi  en sväng på stan och jag letade efter ett linne jag sett på H&M. Endast 98 kr :D
Kommer en bild i morgon :)

Vad gör ni ikväll på Valborg?
Själv hänger jag vid TV:n hihi :)

Puss

Gifta mig

Yey!
Nu är det Vänner på 5:an! Ross är så j**** rolig! Det är avsnittet då de alla tror de ska vinna på lotteriet. Alla utom Ross, han är bitter och driver med dem hela tiden. Åh, Ross är min idol, hihi.
Skulle Rosskaraktären finnas på riktigt skulle jag seriöst vilja gifta mig med honom!

Puss

Loveydovey sötnosarna

Här kommer en rad supersöta bilder på fasters älsklingar nummer ett: Ebba och Klara <3 Det är Klara som har kissekatten på tröjan och den gröna babysittern, hihi!
Så då förstår ni nog vem som är Ebba :)
Två små glada tjejer när jag passade dem. Fick till och med Ebba att somna efter att ha burit omkring henne, mys!
image76image77image78image79image80image81image82image83image84

God morgon!

God morgon!
Gick och lade mig 12 igår natt och sov till kl 10 i dag men är fortfarande jättetrött! Jag tror att ju mer jag får sova desto tröttare blir jag.
Vaknade till skinande sol och fågelkvitter, hur härligt är inte det? :) Tror det är rätt varmt ute också, har inte tittat på termometern.

Har precis ätit frukost och ska nu gå och göra lite kaffe. Får se om jag orkar göra mig en latte. Skulle vara yummo!


Ingen tid

Hemma från jobbet. Mitt kvällspass gick snabbt i dag! Hade mycket att göra och sen var det bra serier på TV som även Kristina tycker om.
Det är alltid jobbigt när man ska jobba kvällspass och börja kl 16. Jag får ingenting för mig, kan liksom inte göra någonting innan jag börjar,så alltså sitter jag bara hemma och väntar tills det är dags att bege mig till jobbet. Så blev det även i dag. Jag satt faktiskt och skrev på min annons som jag ska lägga ut på blocket, lägenhetssökande i Stockholm. Hann precis klart med vad som skulle stå i den då jag plötsligt märkte att klockan rusat i väg och det var dags att åka. Alltså var det bara att stänga av lappisen och det blev ingen annons inlagd i dag.
Orkar inte göra det nu heller, så nu har jag lovat mig själv att det första jag ska göra imorgon är att lägga ut annonsen!

Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Sov så gott allihopa!
Natti natt!

Work to do

God morgon!
Tog en sovmorgon till kl 10 i dag, riktigt skönt! Har nu ätit frukost och ringt jobbet, ska åka och hämta nyckel till ikväll kl 13. Jag ska jobba 16-22.

Solen skiner ute i dag, underbart! Jag kan inte bli gladare av att vakna till sol. Mitt liv känns så bra just nu, men skulle kännas lite bättre om jag hade haft en lägenhet i Stockholm just nu.

Nu ska jag klä på mig lite finare kläder och ta bilen till Ica och handla lite.
Vi hörs sen!

Puss

Stockholm

Har suttit och letat lägenheter nu i Stockholm. Hitatde faktiskt en intressant, dock ligger den i sollentuna. Jag har inte någon jättekoll på vart det ligger, men vad jag kunde förstå av kartan så ligger det en bra bit från Stockholm.
Men förutom det var lägenheten perfekt! Så det är vad jag gjort ikväll. Tittat på Cashmere Mafia och kollat då och då på Filip pch Fredrik medan jag letat lägenheter.

Imorgon ska jag själv lägga upp en annons, har inte hunnit göra det i dag och vill att mamma eller pappa ska hjälpa mig så imorgon blir det av!

Försökte ladda upp några bilder på mina sötnosar Ebba och Klara, men det fungerar inte. Får prova imorogn igen.

Sov så gott, natti natt!

Gymmet

Nu har jag varit och tränat, det blev lite gymmande. Dock väldigt begränsat för man ska inte träna så mycket så tatueringen sträcks under läkningstiden.
Tränade ben och mage, skönt att göra någonting i alla fall, märks att jag inte varit på gymmet på ett tag.

Nu ska jag se Cashmere Mafia och ta mig någonting att äta.

Vad gör ni ikväll?

Puss!

Tränaaaa

Nu ska jag åka iväg och träna!
Har inte tränat på typ tre veckor förutom när jag var i fjällen- katastrof!
Men nu blir det av i alla fall.

Hörs sen!
Puss

Min framtid är bestämd

God morgon!
Tog en lång och välbehövlig sovmorgon i dag! Vaknade hyffsat pigg faktiskt. Vädret däremot ser inte så roligt ut, men det är 15 grader på termometern i alla fall, men solen lyser med sin frånvaro.
Jag har haft två härliga dagar i Stockholm. Önskar att jag kunde stanna åtminstone en dag till men jag har jobbet att sköta. Dock så är det nu inte så länge kvar innan jag packar mina saker och flyttar till Stockholm. I dag ska annonser läggas ut! Jag ska nu hitta en lägenhet :) Wie!

Kom ner till Stockholm på lördagsförmiddagen. Tänkte gå och fika med Ida men tiden rusade i väg så det fick bli en smörgås från pressbyrån så jag hade någonting i magen när jag skulle på intervjun plus provet.
Var faktiskt inte så nervös. Jag försökte jobba med mig själv och tänkte att vad har jag att vara nervös för?! Jag vet ju inte riktigt vad som väntar mig därinne, därför är det bara onödigt att oroa sig.
Möttes av Sanna, som är en av lärarna på frisörskolan. Hon var jättetrevlig! Jag fick först börja med att svara på några frågor om mig själv, varför jag ville bli frisör, om jag haft någon kontakt med frisöryrket tidigare och så vidare. Sen skulle jag välja mellan A och B alternativ eller A, B, C eller D alternativ av den mening som stämde in på mig. Jag fick i alla fall mest poäng på de två punkterna man ska ha som frisörska, yey hihi :D

Efter intervjufrågorna var det dags för provet. Blev genast nervös när hon säger att det första jag ska göra är att lägga en permanent! Har aldrig lagt en permanent, så nära jag kan komma är att jag tagit ur rullarna från en permanent!  Kändes ju lagomt bra, vill bli frisörska men har aldrig lagt en permanent. Men det gick faktiskt bra ändå.
Steg två i provet var att jag skulle klippa hår eller låtsas klippa då detta var ett dockhuvud. Hon ville se hur jag höll i saxen och ja, hur jag använde mina två händer. Fick lära mig redan då att man ska hålla saxen på ett väldigt speciellt sätt, ett svårt sätt vill jag lova. Även det gick bra.
Steg tre, det sista steget var att jag skulle färga dockans hår. Jag skulle tänka mig att denna kund hade färgat sitt hår svart och nu hade kunden 1 centimeters utväxt, alltså skulle jag färga botten- jag måste säga piece of cake, hihi. Om det är något jag kan så är det färga hår i alla fall!

När intervjun och provet var avklarade satte vi oss ner och pratade. Sanna berättade att hon skulle ringa Mikael, bossen över skolan och berätta hur det gick. Hon skulle säga till honom att hon ville ha mig till skolan. Hon tyckte jag hade anlaget och att det gått jättebra på provet! Jag blev helt chockad! Trodde inte att jag hörde rätt! Så i princip var det redan klart i lördags att jag skulle bli antagen. Sanna sa till mig när jag skulle gå: Vi ses i höst :)

I går söndag var jag inne på förmiddagen hos min underbara bror och hans tjej Kristina. De höll på att göra iordning sin balkong med krukor, jord och skurning och allt som ska göras så faster var barnvakt åt Ebba och Klara. Världens sötaste och underbaraste småttingar! Var uppe och gick med Ebba som var lite otålig, var inte så kul att bara sitta i babysittern så jag tog upp henne och hennes syster Klara låg och skrattade hela tiden! Ebba myste mot min hals, sen blev hon en glad tjej som pratade men sen blev hon tyst och jag provade att lägga ner henne i babysittern och då somnade sötnosen.

Sen gick Kristina, Daniel och jag ut med småttingarna i vagnen och gick till Ica och sedan till medis och köpte blommor till balkongen och till krukorna vid dörren. Det var då Mikael från frisörskolan ringde och berättade den underbara nyheten att jag blivit antagen till frisörskolan!!!! Att han hört att det hade gått bra och ville mer än gärna att jag skulle få en plats!
Lycklig till tusen! Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är samtidigt som jag inte kan förstå vad som hänt! Min framtid är liksom bestämd, nu är jag bunden till det här i tre år- frisör frisör frisör!!!!

Pusspuss!

I made it. Unbelievable!!!!!!!

Jag är tyvärr för trött för att informera er om hela min helg.
Borde ha lagt mig för längesedan, men fastnar så lätt framför lappisen.
MEN, jag berättar nu det allra viktigaste för er, jag kan inte hålla mig. Jag berättade ju tidigare att jag skulle till Stockholm för en intervju och prov till Svenska frisörskolan.
Jo,
det är nämligen så att jag blev antagen :D Jag börjar skolan i september! Jag är såååå lycklig samtidigt som jag inte förstår det.

Berättar allt imorgon, nu blir det sängen,

Natii natt!

image75

Spinning around

Nu borde jag verkligen ligga och sova. Måste vara pigg och omöjligt fräsch imorgon!
Har inte packat allt än heller, men blir ju inte borta länge så det får bara bli någon extra tröja, skärp, tights och sånt.
Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon på intervjun, och håret, hur ska jag göra med det?! Håret är det viktigaste!

Ja det är väl sådana här tankar som kommer att snurra runt i mitt huvud nu när jag ska försöka sova, och det här med nervositeten, ja den är kännbar. Men jag försöker köra på min linje- förtränga intervjun in i det längsta, det vill säga till ungefär 13.15 imorgon. Då har jag 15 minuter på mig att gå till kungsgatan och lagomt med tid på mig att bli nervös (lagomt nervös).

Nej sängen var det.
Ha det så bra och natti natt till er alla!
Puss

Charmed

Jag är helt besatt av Lita Ford.
Hon är helt underbar! Som person vet jag inte hur hon är men som artist! Jag älskar verkligen henne! Jag är helt seriös.
Sitter och kollar på de få bilder jag har på henne på lappisen (har inte överfört alla bilder från stationära än) och hon är lovely.
Jag vill ha alla hennes kläder <3

Här får ni två smakprov på min favorit
image73image74

Familytime

Till min lycka påminde mamma mig om att det är Magnus Ugglas program Var fan är mitt band? ikväll!
Lycka till tusen! Jag har ju blivit helt såld på det programmet! Han är otroligt rolig, jävlar alltså! Jag sitter verkligen och skrattar konstant under de 30 minuter det håller på.

Nu sitter jag och myser framför TV:n med Marabou choklad och tittar på Så ska det låta med mamma och pappa, hihi. Familjekväll minus Daniel då. Kommer nog aldrig kunna vänja mig vid att vi är utspridda. Längtar tillbaka till tiden då han bodde hemma och till tiden då han pluggade i Gävle och kom hem ofta <3 Nu har han varit utflyttad "på ritkigt" så att säga väldigt länge och är sällan hemma. Och nu har han sin egen familj med.
Men imorgon får jag träffa min big brother i alla fall :D Obeskrivlig lycka! och i Augusti, då kan vi ses när vi vill! Stockholm here I come!

Nej nu ska jag återgå till att vara social med mamma coh pappa och ta en bit av chokladen, den skriker i princip efter mig.

Puss!

Välkommen

Iiiih!
Fick nu ett sms som lyder:
Välkommen på intervju till Svenska frisörskolan i morgon på kungsgatan 29. Portkod xxxx.
Hälsningar Sanna.

Nu kan jag informera om att min puls steg och mitt hjärta slår aningens snabbare!


Ej packat men biljett klar

Nu har jag lyckats fått tummen ur och bokat en bussbiljett med ybuss till Stockholm imorgon. Herregud, de här dagarna har verkligen flygit iväg! Tycker det bara har varit måndag och sedan fredag.
Men nu är det klart i alla fall. Dock är det jättetråkigt att jag inte kan åka ner till stockholm med Linn på tisdag när hon ska på en arbetsintervju, så typiskt att det är då jag ska jobba in min kväll som jag bytte bort i dag :(

Imorgon 8.50 åker jag till Stockhom med en sådan här buss!
image72


My big brother calms me down

Tjo!
Har pratat i telefon hela tiden sen jag kom hem från jobbet så har inte hunnit skriva något förrän nu. Jobbade 8-14 i dag. Skulle också ha jobbat 16-22 men jag bytte kväll med Vera- TACK! Så jag har kvällen ledig, behövs eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att åka till Stockholm. Ska jobba igen min kväll på tisdag istället.

I dag har jag och Kristina varit ute i den underbara solen! Lovely! Dock håller jag seriöst på att bli knäpp när tatueringen fastnar i mina kläder, det är så äckligt! Jävla salva!! Blir fettmärken av den på mina kläder. Läk nu please. Som tur är har jag inga sårskorpor i alla fall, wihu!

Jag sitter precis och undrar vart pappa tog vägen. Han skulle åka och handla men jag hörde att han kom hem men nu är han spårlöst försvunnen?! Precis när jag behöver hans hjälp med några kablar!

Ikväll blir det candytime! Jag är så tacksam för att Vera tog min kväll, jag missar dock tre timmars helg-OB, men får i alla fall OB på tisdag, dock lite mindre än vad man får på helgen, men what to do. Orkar inte jobba 12 timmar i dag när jag ska till Stockholm på intervju + prov till frisörskolan- mitt liv liksom! Det bara måste gå bra. Men blev ännu mer nervös när jag pratade med Daniel och han ställde massor av frågor. Men snäll som min bror är så lugnade han ner mig sen och sa vad han tyckte jag skulle göra- love you.

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!


Addicted

Jag är beroende av kaffe, helt klart. Sitter nu och dricker en stor kopp som min kära pappa har bryggt åt mig- med mjölk i såklart. Orkade inte göra någon latte, cappuccino eller espresso med min kaffemaskin i dag. Måste mala kaffebönor och i dag tog latheten över. Men pappa var så snäll och bryggde kaffe istället. Så nu sitter jag vid min lappis och dricker kaffe samtidigt som jag njuter av ett nytt LA Ink avsnitt :) Är riktigt sugen på att tatuera in fler blommor nu, hihi (redan!) Jag är addicted till många grejer, men framförallt till kaffe och nu kanske även tatueringar....

Vad gör ni?

image71

Puss!

Coffe and LA Ink

Har nu suttit och druckit kaffe och tittat på ett LA Ink avsnitt. Laddade hem ett och jag gillar även det programmet. Men jag föredrar fortfarande Miami Ink. I det avsnitt jag nyss sett bråkade Kat, Kim och Pixie om Pixies sätt att sköta jobbet.
Sen gjorde Hannah en sån vacker tatuering av en pinupaktig tjej med blommor och skuggor runt omkring, otroligt snyggt!

Sitter nu och tittar ut genom fönstret och det börjar se vårlikt ut. En granne sitter ute och solar, men ser dock rätt uttråkad ut! Själv ska jag ner på stan till kl 14 och träffa Sofia som är hemma en sväng från Norge :) Vi ska ta en fika pch prata, trevligt!


image70

Puss

Varmast i helgen

Godmorgon!
Der blev inte någon lång sovmorgon för mig. Blev väckt av telefonen 9.45 och då är det kört för mig att somna om. Det är ju så himla ljust i rummet! Men känner mig mycket piggare redan nu!

Jag kom på att jag inte har bokat någon bussbiljett ner till Stockholm, måste göra det i dag! Imorgon jobbar jag hela dagen och kommer knapapst ha i tankarna att jag ska fixa en biljett.

Nu är man så van vid det hör underbara vädret att man inte förväntar sig något annat när man vaknar än en stor sol och ett antal plusgrader på termometern! Läste nu på afftonbladet att det kommer att bli ännu varamare i helgen, uppemot 20 grader! Lördagen kommer vara bättre i Norrland och söndagen bättre söderut! Låter helt underbart :D

Nu ska  jag gå och göra mig lite frukost.

Puss!

Vad jag behöver är en sovmorgon

Tjo!
Hemma från jobbet igen. Riktigt skönt, höll på att somna i Kristinas fotölj efter nio. Som tur var knuffade Kristina på mig hihi :) Jag tycker om mitt jobb. Är mycket givande att jobba med någon som uppskattar det så mycket som Kristina. Det märks att hon tycker om mig och det är befogat. Kommer kännas tomt i augusti när jag slutar . Känns som om jag kommer att fälla en och en annan tår. Dock ska jag inte sticka under stol med att jag ibland även blir less på det, men vi alla har väl våra dagar då allt mer eller mindre känns blä.

Har inte gjort sådär jättemycket på jobbet, spelat lite kort med Kristina, lagat mat och sen kastat lite tärningar med henne, väldigt lättsamt och trevligt :)

Imorgon är jag ledig i alla fall, behövs! Jag är helt slut! Trots att jag inte gjort så mycket, men gårdagens resa till Sundsvall sög musten ur mig uppenbarligen. Så imorgon blir det en rejäl sovmorgon för sen kommer jag inte att få en sovmorgon förräns på söndag. På fredag jobbar jag 8-22 med 2 timmars rast mellan kl 14 och 16. Sen ska jag upp tidigt för att hinna med bussen till Stockholm på lördag- intervju intervju!
Intervjun däremot förtränger jag, skulle jag sitta och tänka på den då och då skulle jag bli knäpp av all nervositet! Det är ju nu det gäller- frisörskola! Alltså förtränger jag det till lördag morgon i stället.

Nu tror jag att jag ska lägga mig, har så ont i nacken och armen, Hade inte min arm i den skönaste ställning som finns igår när jag blev tatuerad.

Ja just det, jag skulle berätta vad jag tyckte om Mötley Crües nya låt Saints of Los Angeles. Versen i låten är väldigt lik versen till Dr.Feelgood sen kan jag inte påstå att refrängen var särskilt bra, inget som fastnade eller som man gillade på en gång tyvärr. Men jag ger inte upp, ska lyssna på den några fler gånger innan jag bestämmer mig helt för vad jag tycker. Det är ju ändå Mötley jag pratar om. Snart ett år sedan jag, Maria och Ida såg dom...tiden går alldeles för fort. Vill tillbaka, underbar kväll när vi såg mitt favoritband sedan många många år tillbaka!

Har bara en sak till att säga. Jag älskar min familj, mamma, pappa och Daniel- Jag älskar er!

Sov så gott och dröm sött allihopa!
Pusspuss

Go to go!

Nu har jag hjälp mamma med krattningen litegrann. Gjorde fint i några rabatter och vissa gräsplättar :)
Skönt att göra någon nytta i dag på den lediga tiden, dock ska jag göra ännu mer nytta nu! Jag ska nämligen iväg och jobba!
Tänker köpa med mig en latte när jag är nere på stan, känner att jag måste få i mig lite koffein för att vakna till liv, jag är så fruktansvärt trött i dag, jag kan inte förstå varför! Nu när det är sol och allting borde jag inte gäspa och känna mig slö.

Har i alla fall packat det jag ska ha med mig till jobbet: Handduk
                                                                                                   Salva
                                                                                                   Mat
                                                                                                   Nyckel (så att jag kommer in i lägenheten)
Check, check, check och check! Allt är med :)
Ha en bra kväll! Nu måste jag rusa om jag ska hinna till 16! Jobbar till 22 ikväll.

Puss!


Härligt väder!

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar. Nu ska vi fika och sen ska jag hjälpa henne med att kratta. Jag känner mig duktig. Dock vet jag inte hur det ska gå med min arm, inte inte inte skönt att ha kläder som rör vid tatueringen.
Hinner dock inte hjälpa mamma särskilt länge. Börjar jobba kl 16!

Vilket härligt väder vi har! Det är inte klokt, det är ju så varmt och skönt! Man blir så glad av att kliva upp till sol coh vår. Allt går så mycket lättare!

Vad gör ni i dag?
Nu ska jag snabbt lyssna på Mötley Crües nya låt, får se hur den låter. Återkommer sen om vad jag tyckte.

Puss!

Första natten avklarad

God morgon!
Ja då var min första natt som tatuerad över.
Har varit lite kämpigt för det gör ont i armen om man nuddar den, men har lyckats sova några timmar. Dock vaknade jag kl 8 och det är ju så ljust i rummet så det var lika bra att kliva upp. Dessutom behövde jag tvätta coh smörja tatueringen, den var lite torr. Daniel och Tina har sina små tvillingar att sköta om, men jag, jag har min tatuering :P
Sen så har jag ju tydligen legat på min arm och tatuering eller något för jag har blomtryck på mitt nattlinne haha. Det är väl salvan som kladdar av sig men det ser rätt roligt ut.

Här kommer bilder från min kära digitalkamera på min efterlängtade tatuering, dock är det svårt att fånga den riktiga färgen, blänker så mycket från salvan:
image67image68image69

Jag är så trött på...

Herregud vad jag är trött på all jäkla reklam! Den förstör så mycket! Och den är inte kort heller, håller fasen på i 5 minuter!
För övrigt är Desperate housewifes fortsatt bra, tycker inte att det blivit tråkigare eller tjatigt- det faller mig i smaken fortfarande :)

Vad tycker ni om Desperate Housewifes?

En TV-kväll som heter duga

Ja nu är mina tisdagar tillbaka!
Vad de innehåller är: Ugly Betty kl 20.00
                                       Desperate Housewifes 21.00
                              och  Christine 21.55 (I know, har pratat skit om den serien men måste erkänna att den är lite rolig)

Nu är Ugly Betty slut, dags för Desperate så vi hörs om en stund! Då kommer digitalbilder på tatueringen!
Vad tittar ni på ikväll?

Puss!

En, en till och ännu en till...

Nu när jag gjort en tatuering är det extra kul att titta på när andra tatuerar sig. Som tur är spelade jag in Miami Ink i söndags så nu sitter jag och tittar på det hihi :)
Jag förstår alla människor som säger att när man väl gjort en tatuering vill man bara göra fler, jag känner redan hur jag funderar över vad jag ska göra härnäst- har massor av idéer! Dock får jag skärpa mig, jag ska inte sluta som Kat Von D!
Dessutom så pratar jag med sötisen Sara! Läs hennes blogg :)

Puss!

Blommor och vår!

Tjo!
Nu har jag kommit hem från Sundsvall. På min vänstra arm sitter numera två blommor och tre blad runtomkring. Jag har gjort min första tatuering! Yey!
Trodde det skulle göra jätteont men jag blev förvånad. Visst gjorde det ont, eller det var en konstig känsla. Det känns som om man rispar med en nål. Jag har hört att linjerna ska göra ondast men för mig var det värre när Kennth färgla blommorna. Det var inte en brännande känsla utan det kändes som en nål rispades under färgläggningen också, fast 10 gånger värre. Men då har han redan varit där några gånger rört och torkat och så, så det var väl delvis därför det kändes mer också.

Här är resultatet i alla fall :)
OBS! Jag har tagit kort med mobilen så bättre bilder kommer senare.

image65image66



Cashmere Mafia

Nu ska jag se Cashmere Mafia. Sex and the city-fan som jag är har jag fastnat för även denna serie. Skönt att mysa ner i soffan och bara slappna av till något lättsamt.
Är rätt trött så jag ska nog gå och lägga mig när det har slutat. I morgon väntar en stor dag för mig! Återkommer :)

Vad gör ni ikväll?
Ha en bra avslutning på denna måndag, pusspuss!

Mitt livs viktigaste dag

Jag har glömt att berätta. Ringde Mikael från frisörskolan när jag var hos Mia. Jag ska på intervju på lördag den 26 kl 13.30 på kungsgatan, yes :D
Kan knappt förstå att det är sant, känns så overkligt. Det här har varit en dröm sedan länge länge länge för mig, och nu är jag snart mitt i den. På lördag- mitt livs viktigaste dag! Jag bara måste komma in, inget annat existerar i min värld!

Puss!


Red head-check

Nu har jag varit hos Mia på Red Head, trevligt som alltid :) Jag älskar att gå till henne, hon är så trevlig och man får alltid en trevlig pratstund, i dag varade den i 4 timmar och 45 minuter! Det är en väldig procedur att färga mitt hår. Först ska botten färgas i en röd färg plus att mina effekter skulle blekas om. Sen ska det sköljas och hon klipper mig. När klippningen är klar är det den stoooora touchen med Elumenfärg , en starkt lysande röd på hela håret och en gulfärg på mina effekter. Jag är såååååååå nöjd, nu är det ösklös i håret igen, hehe.
Köpte även en spray som heter Color glow (Iq) som är ett leave-in treatment. Skyddar färgen mot solen och ger det mer glans, perfect :) Dags att införskaffa sig sådana produkter nu när solen är framme!

Här kommer en bild på resultatet , har en gul effekt på andra sidan också. Sen en bild på sprayen som jag tipsar alla med färgat hår att köpa :)

image60image64

Puss!

Godmorgon- red head!

Godmorgon på er!
Underbart väder även i dag, kan ju inte bli bättre! Våren är här!
Nu håller jag på och stressar här hemma, och i all hast skriver jag här.
Lyssnar på Rix morgonzoo, de är så underhållande!!
Jag ska ju till frissan i dag :D woho! Måste gå om 20 min om jag ska hinna till kl 9.00
Nu ska hela mitt hår färgas, blekas och klippas.
Resultat kommer senare :)

Ha en bra förmiddag!

Puss!

Lite roomservicefeeling

Som jag nämnde tidigare har jag varit till Therese och sett hennes alldeles egna lägenhet. Det ska spacklas och tapetseras om och jag har hjälp henne och Gustav med att spackla i dag, riktigt kul! Jag fick en väldig roomservicefeeling! Jag är säker på att resultatet av tapetsering och möbler kommer bli fantastiskt bra! Och min spackling var ju super ;) Hihi.
Det var i alla fall jätteroligt att hjälpa till och gör det mer än gärna igen!

När jag kom hem fick jag ju en glad överraskning som jag nämnde i inlägget härinnan. Lovely! Kan knappt tro att det är sant! Går knappt att beskriva min lycka och även om det inte borde kunna bli bättre så blir det det ändå. Jag ska ju till frissan i morgon och fixa mitt röda barr och sen på tisdag smäller det ju- tatuering, hoho :D

Nu ska jag fixa lite grejer åt mamma som jag ska lägga in på tradera. Lite kavajer som hon vill sälja. Är det någon som är intresserad av en dress och en kavaj så sök på Stiletto_ på tradera.

Puss!


Jag tror jag svimmar!!!!!!!

Herregud!!! Jag har varit hos Therese, berättar sen men under tiden jag varit där har en Mikael någonting ringt och sökt mig!!! Nu till till grejen: han är från svenska frisörskolan den som jag anmält intresse till! Han ringde mig nu och ställde några frågor! De har intervjuer och sånt på fredag den 25 och han frågade om jag kunde komma, men det kan jag inte :( jobbar då, men då frågade han om lördagen istället och shit pommes, jag ska förmodligen på intervju då! Jag ska ringa honom i morgon om jag kunde åka ner då med buss och det kan jag, ser att det går en tidigt på morgonen, ohmygod!

Jag är såååååååååååååå lycklig just nu!

image59


Söndag morgon

God morgon!
Vad härligt det är att vakna till en strålande sol! Man blir på ett strålande humör!
Har precis ätit frukost, riktigt mysigt. Nu slötittar jag bara på TV, mysigt på morgnarna.

Låg och funderade imorse, kan inte förstå att jag ska tatuera mig på tisdag! Pirrar lite i magen, men jag är inte nervös över hur det kommer att kännas, väldigt konstigt när det gäller mig. Bara lite pirrigt över att det är på riktigt eller hur jag ska säga, haha. Gud vad flummig det lät men ni kanske förstod.
Ska bli ritkigt kul i alla fall. Något man bokstavligen alltid kommer att bära med sig.

Måste gå ut i det fina vädret i dag! Varmt ute dessutom, sist jag tittade var det 9 grader varmt!
Vad ska ni göra i dag?

Puss!

God natt!

Nu känner jag att det är dags att sova gott och drömma sött för mig. Eller jag kan åtmisntone hoppas att jag får göra det. Gärna att jag får mig en lägenhet i Stockholm också, men som sagt, det är på gång! Jag är laddad till tusen!
Längtar tills jag får flytta ner till älsklingarna där nere.

Nej sova var det, puss godnatt!

image58

Telefonprat

I kväll har jag verkligen pratat i telefon. Missade först Disas samtal, ringde upp men fick inget svar. Direkt efter ringde Marcus, oj. men vi har pratat ut litegrann, men inte om det som gör mig tokig. Kände inte för att dra upp det ikväll. Men känns betydligt bättre nu, han bad om ursäkt för massor, förklarade hur mycket han tycker om mig och så vidare, kändes skönt att höra. Som avslut sa han Jag älskar dig. Dock ska jag ta upp fler saker med honom, han ska få svettas lite, hehe.

Men tack igen för alla underbara råd jag får av mina vänner- ni vet vilka ni är. Ni betyder allt för mig!

Ringde Disa sen i alla fall :) Dock ville inte mitt batteri hålla lika länge som jag ville prata :( Vi får ta igen det imorgon Disa <3

Funderar på om jag ska lägga mig nu, försöka sova, men blev pigg helt plötsligt.
Börjar dessutom tänka på tatueringen, närmar sig med stormsteg....på tisdag, iiiih!

Puss!

I want candy!

Yes. Nu ska jag ta bilen till Kiospiraten och köpa mig en godispåse, yummo!
Ska mysa till i soffan ikväll. Jag menar, har ju inget bättre för mig så varför inte?!

Vet inte hur jag ska göra med en grej. Tror det får sluta nu. Jag borde lyssna på magkänslan, för jag tror inte att den spelar mig ett spratt, tror att det är på riktigt det jag känner.
Sen är det ju den där bilden som ligger och stör. Den är inte okej enligt mig.
Tack alla mina underbara vänner som lyssnat på mig i dag <3
Ni betyder allt!

Men nu till en gladare Märta- candytime!
image57



KATASTROF!

"Sex and the city"- karaktär dör

Cynthia Nixon har avslöjat att en "Sex and the city"-karaktär dör i den kommande filmen.

Skådespelerskan, som nyligen avslöjade att hon för två år sedan fick diagnosen bröstcancer, vägrade att säga vem karaktären är men menade att döden kommer att påverka huvudrollsinnehavaren Carrie Bradshaw spelad av Sarah Jessica Parker. Nu spekuleras det vilt i vem karaktären kan vara.

Jag kan inte tro att detta är sant! Är det här sanning, då smäller jag av! Vem i helvete ska dö?! Det får bra inte vara en av de fyra! Eller förresten, det får bara inte vara någon! Alla har sin del i den underbara serien, försvinner en kommer det kännas jättekonstigt, trots att det säkert bara är denna film som spelas in. Det är fortfarande tomt efter Aidan, sure, han dog inte men han och Carrie gjorde ju slut, ja ni alla vet väl hur historien gick, men tusan, Aidan har alltid varit min favorit!

Fy!


Lägenhetskoll

Sitter nu och skriver ner alla mina lösenord och grejer till alla olika lägenhetssidor. Fy fasen vilket jobb det är. Det är inte bara att hitta en lägenhet i Stockholm, men nu letar jag på allvar. I augusti msäller det ju! Ska lägga in annonser snart :) Orkar inte göra det nu, dessutom måste jag ta någon seriös bild på mig själv. Spännande spännande!
Längtar till Stockholm som en tok!



Cappuccino

Sitter här och dricker cappuccino och fortsätter att kika på tradera, farligt farligt när det gäller mig. Det blev inget skoköp för mamma, inga skidkläder heller som var på rea. Jag var allmänt trött och seg och orkade inte titta på något.
Väntar nu på att klockan ska bli 16 och lite mer, så att Therese är i lägenheten, ska bli spännande att se den :D

Pusspuss
image52

Vuxenpoäng

Nu har jag hämtat ut ytterligare ett paket med penicillin, fy fasen vad mycket pengar jag lagt ut på penicillin! Nu får det banne mig bli bra, det täta ska bort bort bort! Sick and tired of it!

Nu ska jag följa med mamma ner på stan, hon ska kika på skor och annat. Senare i eftermiddag ska jag åka till Therese alldeles egna lägenhet! Ska bli jättekul att se den! Tjejen har fått många vuxenpoäng på sistone! Fast jobb och nu en egen lägenhet, jag är så glad och stolt för hennes skull, sweeteheart :)


Vi hörs senare! Solen skiner här ute nu, underbart!
Puss!

Shout at the devil!

Hjälp! Hittade denna goding alldeles nyss på tradera! Det är ju just sådana här gånger jag inte får gå in och söka på saker på tradera, då hittar jag massor av sköna saker jag nästan måste ha, okej nu ljög jag, det är inte nästan där utan jag måste ha dom!

Kolla snyggingen
image49image50


Drömjacka

Jag har drömt om en jeansjacka ett bra tag nu. Men det är så svårt att hitta the one så att säga. Vill ha en Levi's, gammal 80-talsjacka och nu hittade jag en underbaring på tradera!

Kolla in den här :)
Är dock rädd för att den kan vara stor, Den upplevs som en medium fast det står small sade säljaren.
image48

Godmorgon!

Gäsp. Är riktigt trött i dag, tar på en att åka skidor i flera dagar och sen jobba dubbelpass igår.
Nu uppskattas lite vila, inför kommande vecka. En fullspäckad vecka för min del.
Ska till Mia på Red Head på måndag kl 9.00 och klippa, färga och bleka håret. Blir väl klar vid 13.30 som vanligt, lovely! Jag skulle kunna sitta i frisörstolen hela dagen.
På tisdag smäller det! Då ska jag till Sundsvall och tatuera mig kl 12, hohoooo!
Onsdag är det jobb som gäller och på torsdag får jag vila, förhoppningsvis, men inte säkert. På fredag ska jag jobba igen,dubbelpass alltså hela dagen.
Det är min kommande vecka hittills.

I dag vet jag inte ritkigt vad jag ska hitta på faktiskt. Ska ta dagen som den kommer. Känner mest för att sitta inne med en godispåse, hehe.
Solen vill inte titta fram här riktigt, ser rätt tråkigt ut ute om jag ska vara ärlig. Är bara 7 grader varmt ute också.

Vad gör ni denna lördag?'
Puss!

Då var fredagen avklarad

Så var min 12 timmarsarbetsdag över. Jag måste säga att jag hunnit med mycket och är rätt stolt över mig själv. Var hos doktorn, träffade en kvinnlig doktor, jättetrevlig! Är fortfarande tät på vänster sida om näsan, vänster bihåla så ska fortsätta med penicillinet jag äter nu, ytterligare tio dagar. Då bör skiten vara borta!
Sen back to work, gjorde pytt i panna till Kristina. Blev en lugn kväll med kortspel och sen Tv-tittande.
Magnus Uggla "Var fan är mitt band" Alltså, jag har fått upp ögonen för honom! Inte på hans musik utan på just honom. Han är ju hilarious!!! Det tyckte även Kristina :)

Nu har jag varit hemma i nästan en timma, sköööönt! Har knnappt varit hemma sedan vi kom hem igår kväll, dessa dubbelpass är väldigt jobbiga, men man tjänar bra i alla fall!
Nu sitter jag och pratar med gullet Therese på msn, hon har köpt en lägenhet! Är så stolt över henne :)

Puss!

Goddagens!

Är hemma på rast. Jobbar heldag i dag, dubbelpass 8-14 16-22. Ska klämma in ett läkarbesök på rasten, nu kl 14.45. Är inte bra i mina bihålen än så får se vad farbror doktor säger när jag är där.
Är ett härligt väder i dag! Solen skiner och + 12 grader just nu! Saknar dock fjällen, det måste jag säga.

Nu anmälde jag mig återigen till en nyöppnad frisörskola i Stockholm. Marcus anmälde mig för någon vecka sedan men har inte hört något så jag anmälde mig igen, det kan ju inte skada :) Det enda jag vill är ju att bli frisörska!
Får se om de hör av sig snart, annars får jag ringa :)

Nu måste jag göra mig iordning, om 15 min ska jag vara hos doktorn! Got to go.
Vad gör ni denna fredagseftermiddag?

Puss!

Tjo!

Nu är nyckeln hämtad till jobbet imorgon. Skönt, är dock mer tveksam om hur jag ska orka kliva upp. Är sliten i kroppen av all skidåkning. Är tråkigt att fjällresan redan är över. Nu tillbaka till det vanliga- jobb och stress. Jag har haft det så underbart! Nästan för härligt. Har bränt mig som tusan i ansiktet. Bränner som sjuttsingen nu så jag sitter och kyler ansiktet med en handduk just nu.

Ska berätta lite kortfattat om mina sköna dagar

Söndag: Jobbar till 14 och åker därefter till Vemdalsskalet (Vemdalen). Det är snöblandat regn när vi åker så det känns inte så inspirerande att åka till fjällen då. Väl framme lyser nästan solen, men dock så drar det ihop sig någon timma senare och det börjar snöa. Blir en myskväll framför TV:n, finns inget mysigare än att krypa ihop i soffan däruppe och så lyser lamporna från backen in i lägenheten, åh!

Måndag: Tar en liten sovmorgon och vaknar till en tjock dimma! Kände för att dra täcket över huvudet men tur att jag inte gjorde det. En timme senare klarnar det upp och solen lyser starkt! En härlig skiddag men solning och utförsåkning. Något av det godaste jag vet är att ta en fikapaus ute i solen och dricka varm Oboy!  Sen blir det åter igen en lugn TV kväll. Det är det bästa jag vet! Sitta och titta ut på den vackra utsikten. Bilder kommer senare!

Tisdag:
Solen skiner med några moln på den blåa himlen, som bäddat för en underbar skiddag! Senare på eftermiddagen åker vi ner till Vemdalen och handlar där och kikar runt på en fin affär med massor av fina saker.
Slappar på kvällen med popcorn och cappuccino, mums, hehe.

Onsdag: Åter igen vaknar jag till sol på en klar blå himmel. En helt underbar skiddag med många pauser= solning ;)
På kvällen kom mammas storasyster och hennes man och hälsade på. De bor i Dödre, utanför Östersund. Det var ganska trevligt, kul för mamma att träffa sin ena syster. Hennes man är hystersikt rolig, inte en lugn stund när han är där. Kul! Jag behövde lite variation i mitt TV-tittande. Dock lite sorgligt att detta var den sista härliga kvällen för detta år- 2008 :(

Torsdag: Behöver jag säga att jag vaknade till en stor sol? Nej jag tycker inte det. Om det är möjligt at säga var detta den bästa dagen, inte ett moln på himlen! Helt sjukt underbart! Mammas tvillingsyster kommer till oss och åker skidor. Jättemysigt och mamma är såklart överlycklig! Så otroligt vackert väder, så fint att jag bränt sönder mig typ. Usch, inte så skönt, men jag blir brun i alla fall, hehe :P Jag ska tillägga att jag smörjt mig med solskyddsfaktor också. Att vara i fjällen runt den här årstiden är att jämföra med att vara i medelhavet och sola. Så stark blir solen mot den kritvita snön!  Och snö, det var det värsta jag sett! Har aldrig varit så mycket snö kvar däruppe runt den här tiden!!! Över 1 meter snö, runt 1.30!!! Kommer fasen vara snö kvar i juni.

Vid 16 sätter vi oss i bilen och säger hej då till mammas syster och så åker vi hem :( Kändes sorgligt och motvilligt. Hade mer än gärna stannat någon dag til! Dessa dagar har gått alldeles för fort!! Känns som det var igår jag åkte till Vemdalen.
Nu är det bara att packa upp och så ska jag lägga mig. Ska ju upp väldigt tidigt i morgon. Tack för pappa som lämnar bilen hemma till mig!

Kommer bilder från min resa om någon dag :)
Hoppas ni haft det bra dessa dagar!

För övrigt är det 5 dagar kvar tills jag ska tatuera mig! Ringde Kennth tatueraren i dag, trevlig man :)

Pusspuss!

Home sweet home

Så var jag hemma igen. Känns inte som om jag varit borta söndag-torsdag, dessa dagar har gått för fort! Är säker på att jag missat typ onsdasg eller något, att man hoppat över en dag. Det är så himla skönt i fjällen! Jag blir alldeles avslappnad och glömmer allt! Vädret har varit heeeeelt underbart! Sol varje dag, det trodde vi inte i söndags när vi kom dit och det snöade. Hur underbart som helst! Finns inget härligare än att vakna till sol och blå himmel i fjällen! Det är så vackert med alla snötoppar och berg!

Nu måste jag åka och hämta nyckel till jobbet imorgon.
Återkommer sen :)

Puss!


The truth

Så var denna arbetsdag över. Jobbat 12 timmar och blivit rikare, det är härligt :)
Ska jobba 8-14 imorgon med, sen åker jag till fjällen! Kommer antagligen inte bli något bloggande för min del på några dagar, får se om jag når något Internet med denna bärbara. Jag hoppas, håller tummarna för det :)

Nej nu ska jag lägga mig och försöka somna, ska upp tidigt imorgon, puh! Men då är det bara 6 timmar jobb. Hoppas bara det löser sig med någon till kvällen. De får ringa imorgon förmiddag så jag vet, annars känns det olustigt att lämna Kristina. Hade så gärna jobbat men som sagt, jag ska ju till fjällen! Hoppas verkligen det blir bra väder där, annars kommer jag vara smågrinig just för att jag inte får någon färg :P Jag åker mycket till fjällen för att bli brun, det måste jag erkänna, men även för avkopplingen-såklart!

Sov så gott allihopa, så får vi väl se när jag bloggar igen. Om inte tidigare så på tordag kväll någon gång, då är jag hemma igen.

Ha det så bra allihopa
Pussipuss

image47


Tjohej!

Tjohej!
Nu ska jag pallra mig nedför trappan och klä på mig. Måste åka och jobba igen, ska snabbt in på Hemköp också för att köpa med mig nåt att äta.

Vad ska ni göra denna lördagkväll?

Puss!

Största tvättkorgen

Nu är jag hemma på rast! Är fruktansvärt trött, och börjar bara om en timme. Har bara 1 ½ timmes rast i dag för att jag började 8.30.
Ska se lite på Vänner nu och äta godis, yummie! Ska njuta av denna timmes lediga tid i dag.
Jag skiter i packningen till fjällen, det tar jag ikväll när jag kommer hem efter 22, orkar verkligen inte nu, vill bara slappa innan jobbet. Ska dessutom tvätta i dag, en stoooooor tvättkorg! Fy, varför får jag alltid tvätta den största tvättkorgen?!

Vi hörs, puss!

Utryckning!

Mobilen ringde 07.30, jobbet såklart. Måste rycka in och jobba i dag. Jag var helt dagvild och tänkte att det var fredag när de frågade så jag sa ja till hela dagen. Alltså 8.30-14.30 16-22. Det jag inte förstod då var att det är lördag i dag och imorgon åker vi till fjällen och jag har inte packat nåt!!! Men jag får göra en snabbpackning på rasten. Jag ska även jobba imorgon förmiddag 8-14, mamma har blivit förkyld så det är ingen idé att åka tidigt så då passar jag på att tjäna några slantar till. Grämer mig lite att jag missar kvällspasset imorgon, det är så mycket pengar för en hel helg! Det är så typiskt att de ringer om jobb när jag ska åka bort. Hoppas verkligen att de inte ringer någonting nu när jag är där uppe, då kommer jag att tänka på det hela tiden, vill absolut inte missa några jobb!

Nu ska jag skynda mig äta upp min frukost, ta mitt penicillin och ringa hemtjänsten så jag kan komma in till Kristina. Hur ska jag hinna allt på 20 min?!

Puss!

It was a crazy crazy crazy crazy night

För en vecka sedan den här tiden var det party på Crazy nights för min del. Krogen Harry B James I Stockholm har på fredagar nåt som heter Crazy nights, och det är som det låter. Spelar massor av bra musik, 80's rock och, början av 90, lovely!

Så för en vecka sedan var det fest!

Här kommer några bilder därifrån :)
image42image43image44image45image46

Cutest thing ever

Tittade igenom mina bilder från Stockholm, och framförallt bilderna på mina älsklingar Ebba och Klara
Måste dela med mig av de här söta bilderna.

Klara är nybadad och fräsch och fick syn på fasters (jag) strasshalsband, och oh, ja ni ser vilka stora ögon hon fick, hihi. Underbaringen där <3
image39image40

Vart sjuttsingen är mina glasögon?

En riktig TV-kväll för min del.
Från "Så ska det låta" till Magnus Ugglas "Vart fan är mitt band" och sist men inte minst till "Berg flyttar in."
Måste säga att Magnus Uggla är väldigt underhållande, skrattade konstant under de 30 minuter serien höll på! Skrattade extra då de ringde från SVT till honom och sa att hans program inte kan heta "vart fan är mitt band", man kan inte ha några svärord, utan de tyckte hellre det skulle heta "vart sjuttsingen är mitt band" eller vart fasiken är mitt band", hoho! Måste definitivt se nästa avsnitt om en vecka.

Sen har jag bara sett nyheterna, yes, Märta har tittat på nyheterna. Måste ju hänga med lite. Dock bytte jag kanal när vädret kom, vågar inte höra vad det blir för väder till veckan då jag är i fjällen! Vill hellre vakna varje morgon och upptäcka det, dessutom blir jag så sur och hemsk om jag vet att det kommer att bli dåligt väder- för allas skull, jag väntar och ser. Jag håller mina tummar stenhårt för att det ska bli sol, jag vill bli brun!

En sak till, vart sjuttsingen är mina glasögon?! Hittar dem inte!

Så ska det låta

Sitter och tittar på Så ska det låta på Svt 1. Jag är på hugget ikväll, har tagit de två första låtarna där de ska ta siffror, hehe.
Blir en lugn kväll med godis och så ser jag på detta med mamma och pappa.

Just nu sjunger de bed of roses med Bon Jovi, yummie, så fin låt, ryser.

Puss

Stoooort minne

Nu har jag fått in ett extra minne på min dator :D
Alltså kan jag ha huuuuur mycket musik och bilder som helst, eller ja, det är väl inte tanken egentligen men jag kan, om jag vill :)

Var på Elgiganten i dag, kollade om de hade någon fin datorväska, hittade ingen perfekt där men jag hittade ett usb-minne istället :D 1 Gb för 99 kr, som hittat.

Nu ska jag skicka iväg ett mejl om tradera och sen lägga över lite musik och biler till usb-minnet så jag kan fylla denna underbaring med härligheter.

Vi hörs!
Puss!

Yrrol!

Sitter och laddar ner Yrrol nu. Såg den hos Ida och blev förtjust! Den är ju underbar!
Laddade hem en version igår men den är avklippt så den är i två delar, skit! Nu laddar jag hem hela, så ska ner och köpa skivor nu så jag kan bränna den. Vill se den på tv:n istället för på datorn.

Hysteriskt rolig är den i alla fall! Älskar avsnittet med frälsningsarmén som skriker, hihi!

Nu ska jag ner på stan en snabbis, måste till banken.
Tjo!

image37

Missade samtal men den bästa sommaren

Även i dag har mobilen ringt, men denna gång var ljudet av så jag hade missat massor av samtal.
Jag hade missat att Linn ringt till exempel. Har tänkt höra av mig för att se om hon fortfarande är hemma och det är hon :D
Hon ska jobba här i Hudiksvall i sommar, underbart! Hon berättade att hon ringt Karin på vikariepoolen! Vilken sommar det kommer att bli!
Tjejerna är hemma från Norge och jag ska flytta till Stockholm! Känner på mig att den här sommaren kommer bli den bästa någonsin, kommer till och med att slå förra sommaren med student och allt vad det innebar. Nu menar jag då inte att jag ska flytta när de kommer hem, utan att de kommer hem och jag får umgås med dom så mycket som möjligt och sen flyttar jag <3 åh, underbart!

Nu ska jag ta mig nåt att fika.
Vi hörs, puss!


I made it!

Nu har jag fixat ett nedladdningsprogram! Jag är rätt duktig ändå. Trodde aldrig jag skulle klara av det! Var bombsäker på att jag skulle behöva ringa storebror men icke så nicke :D Jag har fixat det! Dock går det mycket långsammare än dc som jag använt förut.

Nu ska jag föröska komma underfund med hur det verkligen fungerar :)
Puss!

Lyxigt

Åh vad skönt det var att gymma! Känner mig redan bättre i bihålena :)
Nu har pappsen fixat så att ingen annan kan komma in på vårt nät utan lösenord, så med andra ord fungerar aööt utmärkt nu :D Lovely!

Har tittat på lyxfällan ikväll, gillar den serien, den får mig att känna mig rik och ger mig alltid en tankeställare över mina pengar och att jag borde spara mer. Men jag är på god väg, kommer ju få 5000 extra i sommar från skatteverket! :D Lyx! Det är ganska bra att skatta ändå, hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Sexy dirty Money på kanal 5 verkar inte vara någon höjdare.
Vad gör ni ikväll?

Puss!

Gymma

Nu har jag varit och hämtat ut ett nytt penicillin. Jag hoppas detta hjälper mot mina bihålen.
Nu ska jag iväg och gymma tänkte jag, det kan ju knappast skada att gymma va? Nej det tror jag inte :) Kan inte motstå gymmet faktiskt, en kort liten work out.

Vi ses sen!
Puss!

Heeeeaaart

Sitter fortfarande bredvid datorn och lägger in skivor på itunes.
Läkaren ringde, men jag var och handlade, så typiskt! Glömde mobilen. Men han hade pratat in ett meddelande så nu ska jag få ett starkare penicillin, så alla ni som läser detta, håll nu era tummar hårt för att mina bihålen ska bli bra!

Kollar på Vänner samtidigt som jag lägger in låtar. Chandler, Joey och Ross sitter nu och diskuterar bandet Heart och att de spelat deras låt barracuda, hihi :D Ännu en sak att lägga till i " Jag älskar Vänner" De pratar om Heart som jag gillar ;)

Puss!

On my way

Nu ska jag gå till Ica och handla lite. Tror jag ska köpa chips eller nåt liknande med. Var längesedan nu.
Ikväll ska jag träna tänkte jag, åka iväg till friskis och gymma lite.

Nu har jag lagt in några skivor, en bit påväg i alla fall :)
Jag har lagt in alla Lita Fords skivor, några Doro och alla skivor med Warlock. Tjo, snart är min dator fylld med lovely musik.

Vad lyssnar nu på?


Rich girl

Herregud!!!!!
Hämtade posten och ser att jag fått ett brev från skatteverket! Jag ska få tillbaka 5000 kr! Jag bokstavligen hoppade runt nere i köket! Nu är jag ännu gladare! Vilken toppendag!

Vackert och galet underbart!

Var inne på http://trent.blogspot.com/ alltså Pink is the new blog som den heter. Hittade fler bilder av de undebara tjejerna i Sex and the city!
Det är så vackert! Jag kan knappt vänta tills filmen har premiär! Galen i Sex and the city som jag är.

image36

Ohboy!

Nu har jag jobb för resten av dagen ungefär. Nu har jag laddat hem itunes så jag kan koppla in min ipod. Men nu måste jag lägga in all musik jag har! Damn alltså! Lägger in CD skivor först, lättast. Sen måste jag lägga över alla mina nedladdade låtar på usb-minne, jag klarar mig inte utan all min bra musik från den stationära, och för att inte tala om alla bilder!
Puh, jobbigt!

Vad gör ni denna förmiddag, och hur är vädret hos er?
Här är det aningens ljusare i dag, men snön är fortfarande kvar.


För en vecka sedan åkte jag ner till kära Stockholm. Här är jag påväg till Weekday och alla deras härliga jeans.
image35

Ring ring, bara du slog en signal

Herregud, jag har blivit väckt av telefonen 4 gånger denna morgon! Dock blev jag väckt till nåt underbart kl 10.15- min bror! Han är helt enkelt bäst!
Han frågade om pappa fått igång routern så att jag kan sitta vid den här underbara bärbara och surfa. Jag lyckades ju igår hitta nätet som jag berättade om, men som sagt, vårt nät är oskyddat så vem som helst här i närheten kan surfa genom vårt, så pappa måste skaffa en produktnyckel så att bara jag kan surfa genom vårt nät, och ingen annan.

Har också ringt doktorn i dag, skulle göra det om jag inte var bättre i bihålena efter en vecka med penicillin, så får se nu då vad han säger när han läser mejlet från sjuksköterskan. Hon skulle även prata med honom. Antar att han ringer upp. Dock är jag lite bättre i det täta i näsan, men ytterst lite.

Nog om det, ska inte trötta ut er om min evighetsförkylning.

Gud, känns som jag kan skriva hur långt som helst med den här bärbara, det är så sköna tangenter! Jag kan även skrolla rätt bra med musen, dock vill jag ändå köpa en "riktig" mus.

Nu ska jag gå och göra mig lite frukost.

Hörs sen, puss!

Det fungerar!

Vad lycklig jag blev nu! Mitt trådlösa Internet på min bärbara fungerar! Det var jag som fixade det med! Kollade igenom listan för trådlöst och hittade vårt, men det stod nåt med oskyddad eller nåt sånt, men det var nog ingenting för allt är skyddat och framför allt, det fungerar! Tjohej!

Jag är otroligt nöjd över datorn. Pappa är världens snällaste som köpte den åt mig! Jag behöver ju verkligen en tills jag flyttar men hade tänkt vänta tills då men så säger underbara pappa att han ska köpa en åt mig :D

Har som sagt tittat på Vänner ikväll. Jag, mamma och pappa har tittat på ett av mina favoritavsnitt med Ross, då han bleker tänderna! Hysteriskt roligt alltså, jag tjuter av skratt varje gång! Likaså i de nyaste avsnitten då han solduschar och räknar "one mississippi, two mississippi" istället för "one, two, three" Åh, love it!
Jag känner att jag börjar bli uppspelt igen, så ni märker ju att jag sett dessa avsnitt x antar gånger och hur mycket jag gillar Ross ;)

Tror jag måste lägga mig nu, men är svårt att slita sig nu när jag äntligen fått en dator och trådlöst Internet som fungerar, men det får bli mer roligt imorgon istället.

Sov så gott, dröm sött.
Puss!

image34

Roooooooooss can!

Nu ska jag överlåta denna dator till mamma som måste skriva. Själv ska jag duscha och sen sjunka ner i fotöljen med lite glass och titta på vänner och Rooooooooss can! Som jag sagt tidigare, I love Ross! Hans uttryck och allt, han är för go :)
Så det är mina tankar för denna kväll när det enda som visas på kanal 5 är hockey, inget Grey's Anatomy, fy!

Ha en bra kväll, puss!

Strutter

Jag tänkte informera er om att det inte gick så bra för pappa att fixa trådlöst Internet, så jag måste fortfarande sitta bredvid stationära.  Nu orkar jag inte med det så nu sitter jag vid stora istället. Hoppas pappa kan förså hur man ska göra när han kommer hem igen, han är och tränar.
Nu sitter jag och tittar på Kissvideor, underbart! Inte många veckor kvar tills jag och mina sweethearts ska se dom <3
 
Bästa låten med Kiss enligt mig är Strutter, helt galen i den låten.
Här är en livevideo med den, åh!

http://www.youtube.com/watch?v=zp2ebg4XOXY


Jag tror jag måste

Tittade lite på American Apparel och jag vill ha en sån här tröja. Enkel men fin med knapparna, en extra detalj. Perfekt att ha till höga jeans! Mjau, tror jag måste köpa en :)

image33

Snön faller ner

Ja nu har jag varit ute i snöslasket. Fy så mina jeans och svarta nya reebokskor ser ut! Jag kan inte ens drömma om vår just nu! Det är rena vinterlandskapet som jag sagt tidigare i dag och nu faller snö ner igen!
Vad är det här! Jag vill ha en stpor vårsol och min nya skinnjacka.
Nu väntar jag på pappa, han ska försöka fixa trådlöst Internet så jag slipper sitta bredvid den stationära datorn när jag använder min underbara nya dator. Wish him god luck! Jag är lite rädd för att han ska misslyckas och vi blir utan Internet helt, det vore katastrof!

Nu ska jag gå och slå in några paket, har fått massor av saker på tradera sålda, så måste åka iväg och väga dem och sen skicka ut vinnarmejl.

Hur är vädret hos er andra?
Puss på er!

Vågar jag?

Vågar jag bege mig ut i snöslaket? Känns som om jag hellre sitter här inne resten av dagen och försöker lära mig Windows Vista på min nya bärbara dator. Just nu sitter jag vid vår stora staionära dator, men vill inget hellre än att pappa ska komma hem nu så att han kan fixa trådlöst, då kan jag sitta vid min alldeles egna dator :) Dock har jag timmar framför mig när jag ska lägga över massvs med musik och bilder. Har ju hur mycket som helst på storadatorn som jag måste ha på min bärbara. Puh, kommer bli jobbigt.

Nej nu måste jag väl sminka mig och klä mig varmt. Ska ner till stan och prata med banken och sen fika med Linda.
Inväntar mamma först bara, hon slutar 13.30. För övrigt är det nu bara 13 dagar kvar tills jag tatuerar mig, shit shit shit! nervöst! Sen är det bara 5 dagar kvar, inklusive denna onsdag tills jag åker till fjällen, mys! Fast just nu känns det som om jag är där med tanke på den här snön.

Puss!

I love this!

Jag var inne och tittade på Perezhilton.com alldeles nyss. Var en vecka sedan jag var inne på den sidan, det är katastrof! Skvallerjunkie som jag är.
Jag fick syn på den här fina nya bilden på tjejena i Sex and the city. Får mig att längta ännu mer till premiären av filmen! Denna bild är tagen i måndags :)
image32

Rensning i ett vinterlandskap

Det har faktiskt varit en effektiv morgon för mig. Jag har städat! Det är helt otroligt, men jag har gjort det, nu är några av mina lådor väldigt rena och allt ligger i ordning. Jag har rensat ut massor av tidningar och annat skräp. Bland annat papper och grejer från gymnasiet. Snart ett år sedan jag tog studenten men ändå ligger det massor kvar, bland annat från engelska b när vi skulle ha nationellt prov, och det är två år sedan. Med andra ord var det på tiden att jag rensade.
Dock ligger allt som ska slängas i en bunt på golvet, men det är i alla fall borta från mina lådor.

Nu måste jag klaga lite, jag fick verkligen panik imorse när jag vaknade och drog upp persiennerna! Det är snö ute, och mycket snö dessutom! Det ser ut som ett vinterlandskap. Det är ju inte klokt, vart tog våren vägen? Den som var här förra veckan. Fy bubblan alltså, det är ju så att man blir deprimerad.

Puss

Min HP

Sitter nu här med min alldeles egna bärbara dator!
Har inte haft tid att blogga p.g.a allt som ska installeras som till exempel Windows Vista och sen uppdateringar på det. Tydligen fick jag Norton Antivirus med också, men det är great, då kan jag använda Internet på en gång :)

Jag är jättenöjd med datorn, ska bara bli lite mer hemma på Vis´tagrejen nu och ladda in massor av bilder och musik! Sitter nu och lyssnar på musik från youtube.

Nej nu ska jag lägga in lite bilder, bloggar mer imorgon istället.
Ha en bra kväll, puss på er!

Effektiv dag

Oj vad trött jag var i morse när mobillarmet ringde 06.15. Trodde allvarligt att jag inte skulle klara av att kliva upp. Men det gick ändå bra att jobba. Hade det trevligt på afasin med Kristina och hon är alltid glad så det känns kul när man väl klivit upp och kommit till jobbet.
Sen gick jag ner på stan och väntade tills jag kunde gå upp till Sofie på vikariepoolen. Jag fick se mitt schema för i sommar, det blir jättemycket jobb! Ska få hem schemat om någon dag så då ska jag studera det mer. Sen gick jag in en snabbis på H&M och kunde inte motstå att köpa ett halsband, usch, jag känner mig dålig. Jag ska ju inte köpa sådana onödiga grejer nu.

Dock fick jag en underbar överraskning när jag satt på bussen och min telefon pep till. Jag fick ett sms från posten att mitt paket från Dustinhome, dvs MIN bärbara dator har kommit! Så nu sitter jag och längtar tills pappa kommer hem med den :)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och dricka min cappuccino och titta på Vänner, säsong 6.

Puss på er!

Fasters ena älskling

Jag höll mestadels i Klara under de 5 timmar namnfesten var, tillslut somnade hon i min famn, mys :) Fasters ena älskling <3

image27
image28
image30image31

Glada tjejer på namngivningsdagen

image22
image23
Min underbara bror Daniel med Klara i famnen och hans tjej Kristina med Ebba <3

Namnfest för mina älsklingstvillingar

Ebba och Klara <3
Det är Ebba som har rosa blommig klänning och det är Klara i den blåblommiga :)

image18
image19
image21

En HP

Jag är glad! Min pappa har beställt en bärbar dator till mig! En Hp 6720 eller nåt sånt. Jag är inte så insatt, han fick bestämma, han vet vad jag behöver och vill ha på den :) Han är så snäll.
Jag sitter nu här och dricker cappuccino och ska fixa lite bilder från Stockholm.
Ska lägga in bilder från namnfesten igår nu tänkte jag, så ni får se hur söta tvillingarna var i klänningarna <3

Puss på er!


Fy bubblan

I dag är jag så jäkla trött! Har sovit jättelänge, men det behövde jag, har blivit lite sömn i Stockholm. Men längtar tillbaka som en tok, det kommer bli så underbart när jag flyttat ner. Då får jag träffa Ebba och Klara när jag vill <3 och Marcus och jag får tillbringa mycket tid tillsammans, så får vi se vad som händer.

Ska bara säga att jag vaknade till det värsta väder jag sett på länge! Det är snöblandat regn här med massa slask på vägen, och det blåser som sjutton också! Hade tänkt att jag skulle stanna inne i dag då det är ett sånt oväder men kom på att jag måste gå ut och handla, och dessutom har jag ingen bil. Fy!
Vart är våren?! Jag förstår inte, för en vecka sedan var det så varmt och skönt och nu har vi hoppat tillbaka till februari? Eller är det bara i Hudiksvall det är såhär?

Sammanfattning av 4 dagar i Stockholm

Jag har varit dålig med att blogga när jag varit i Stockholm. Men nu har jag kommit till Hudiksvall igen.
Det har varit helt underbart i Stockholm! Jag bara längtar tills flytten går :)
Jag har alltid det så underbart i stockholm, och det är inte så konstigt när jag är omringad av mina söta vänner, Marcus och min älskade bror med tjej och världens sötaste småttingar, Ebba och Klara  <3 Jag kan inte bli stoltare över att vara faster åt dom.

I dag var det namngivningsfest för dom (istället för dop)
Ebba och Klara kom i i de sötaste klänningarna någonsin. Klara i en blåblommig och Ebba i en likadan fast rosa och de hade en varsin rosett på huvudet.  De vackraste små flickor jag sett, jag menar det verkligen. De är helt underbara. Klara somnade i mitt knä, och senare somnade hon igen i min famn så jag gick runt med henne när paketen skulle öppnas, så otroligt mysigt att ha ett barn så nära sig, jag känner nästan för att skaffa en själv...nästan. Har myst med Ebba och Klara så mycket de här dagarna, det har varit så fantastiskt!
De fick jättefina prestenter och Daniel och Kristina är så fina föräldrar, så himla vackert alltihopa. Jag ska lägga ut bilder senare på deras söta kläder och rosetter, åh alltså.

För övrigt har jag hunnit med massor i Stockholm. Jag har fikat i massor, varit på bio med Disa, min syster :) och Sara. Varit ute på Harry B James "Crazy nights" i fredags och tagit det lugnt resten av tiden. Satt vid slussen och vid vattnet i går och myste med Ida, och igår kväll var hon, jag och Disa ut och åt på "Wook Me Café" på söder. Min man och jag åt där i torsdags och jag blev frälst. Helt underbart ställe med världens godasta mat till superbra pris och i de största portioner jag någonsin fått! Man kan välja mellan normal och stor, jag har valt normal och den är gigantiskt. Kommer bild på även det, så jag vågar knappt undra hur en stor portion ser ut.

Marcus och jag hade en riktig myskväll i torsdags med mat , bad och massa underbart prat om när vi träffades och sådär. Tänk, det är ett år sedan i juni, tiden går alldeles för fort.

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Är trött efter fyra dagar i Stockholm, men det har varit några helt fantastiska dagar! Tack! - Ida, Disa, Sara, Marcus, Daniel med underbara familjen och fler <3

Ska nog ringa mannen först förresten, saknar honom jääääättemycket nu.

Puss på er!

Stockholm day two

Sitter nu här och bloggar lite snabbt. Väldigt trött efter att ha sovit i samma säng som en snarkande man. Måste nog ha mycket concealer i dag för jag har en aningens trötta ögon.

Igår möte jag Ida för en fika och kollade lite på Beyond Retro på söder, där hittade jag ett skärp, usch jag vet, borde inte köpa fler, men kunde inte lämna kvar bältet heller. Därinne var också Andreas Wilson, skådespelaren från Ondskan. Sen gick jag till min underbara bror som kommit hem och var med sötnosarna. Jag satt och myste med Klara först tills Ebba vaknade. Då fick jag ta Ebba medan pappa Daniel bytte blöja på Klara. Sen fick jag den äran  att mata Ebba med nappflaska eftersom mamma Kristina var ute och red på sin häst zack. Det gulligaste jag gjort någon gång! Sen fick jag henne att rapa med så hon inte skulle få magknip. Mina sötnosar! Klara och Ebba ler också mot mig när man pratar med dem, värmer fasters hjärta så mycket! <3

Nu blir det stan en sväng och en fika. Ska även till en datorbutik på sveavägen och kolla in en dator jag ska köpa, en Hp någonting :)

Vi hörs senare!
Puss på er!

Kollage

Nu har jag gjort klart kollaget på tvillingarna! Gud, de är för söta Ebba och Klara :)
Dock måste jag vara dum& dummare alltså. Jag köpte en ram i dag på stan, en svart som passar med kollaget, men jag tittade inte ens på måtten så när mamma skulle sätta kollaget i ramen så var ramen för liten. Jag förstår inte hur jag inte kunde tänka på det. Nu får mamma och pappa köpa en ny passande till kollaget. Jag hinner inte fixa det eftersom jag åker till Stockholm i morgon :D Lovely!
Ramen måste vara klar till söndag då mamma och pappa kommer ner till Sthlm. Min underbara bror och hans tjej Kristina ska ju då ha en namnfest för sötnosarna <3 Vi ska även ge småttingarna halsband med deras namn ingraverade, och deras vikt tror jag, hängde inte riktigt med på vad mamma och pappa bestämde tillslut om jag ska vara ärlig.

Ipoden är laddad med både batteri och ny musik så nu ska jag ta itu med packningen, jag skjuter alltid upp det men nu måste jag fixa det. 21.00 är det ju Greys Anatomy också, och det vill jag inte missa.

Titta på det tidigare inlägget så ser ni hur kollaget blev :) Dock utan den svarta ramen, buhu!

Kollage

image15

Done!

Så var det klart! Nu är mitt akvarium jättefint igen, som när jag köpte det och fyllde med vatten första gången! Tror mina fiskar är glada nu, även malen (sugproppen).
Nu tycker jag om mitt akvarium igen. Jag slutar alltid tycka om det då det börjar bli skitigt därinne, för jag vet vad som väntar, en massa rengöring med att ta bort alla alger och liknande. Det växer mystiska svarta hårstrån på mina växter ska jag även tillägga, jättesvåra att ta bort. Jag fick riva och dra och råkade även dra sönder några blad, men som sagt, nu är det fint därinne igen.

Nu ska jag återgå till att fixa kollaget med sötnosarna Eba och Klara. Resultat kommer senare.
Vi hörs!

image14

Akvarium

Nu måste jag rengöra mitt akvarium, fy bubblan! Det är så äckligt, men ack så fint det blir sen!
Jag rengör i alla fall akvariumet till tonerna av Doro. Känn lite bättre då :)

Har dessutom varit och hämtat ut penicillinet nu, och herregud! Jag ska ta 2 tabletter TRE gånger om dagen, alltså 6 stycken tabletter varje dag i 10 dagar, fy :( Men förhoppningsvis släpper tätheten i näsan sen.
Har också beställt bussresan till Stockholm nu! Tjoho! Watch out!

Galen Mamma

Tog bilen ner till stan igår och träffade Linn som jag skrev. Mycket trevligt! Tog en fika på the usual place- Jambo och pratade om allt möjligt! Saknar att inte kunna träffa henne och prata med henne som förut. Men snart flyttar hon hem till Sverige igen efter att ha varit i Norge i ett år. Happy!
Linn ska även hon till Stockholm den här veckan. Till sin man, vi båda har karlar i Stockholm förstår ni :)

I dag ringde jag doktorn igen om min täta näsa, jag låter som Janice i Vänner, och jag överdriver inte, det är faktiskt sant, tragiskt nog...Äntligen! får jag ropa ut. Jag fick prata med familjedoktorn och han har nu skrivit ut penicillin till mig som jag strax ska åka och hämta ut på Apoteket. Ska även göra några fler ärenden så som att hämta kort som jag låtit framkalla, ska bli kul att se hur korten blir med nya kameran! Fick ju 25 stycken kort gratis, yey! Ska göra ett kollage på tvillingarna, kommer bli så fint :) Nu skrattar och flinar de med, älskade Klara och Ebba <3

Måste även berätta att det varit en galen halvtimma här hemma sedan mamma kom hem. Börjar med att hon ropar på mig när hon kom hem, då hade hon någonting i ögat, en ögonfrans som jag fick kämpa med att få ut med hjälp av en handduk. En stund senare när jag sitter här och försöker blogga ropar hon på mig igen. Tro det eller ej, men hon hade lyckats med att få en brödsmula rakt in i ögat! Hårdbröd var det också. Dessutom hade hon sina glasögon på sig! Det var bara att hämta en handduk och försöka få ut brödsmulan, haha! Jag skrattar fortfarande, det är cirkus när mamma är hemma!

Nu ska jag dricka upp mitt goda te, med smak av Moder Svea. Vet inte ritkigt vad som är i, men fruktigt och sött är det, men ändå friskt! Smaskigt och precis som jag vill ha mitt te!

Vi hörs!

Samlare där.

Pappa frågade mig så snällt om jag ville vara med och dela på frakten när han skulle beställa en skiva från cdon. Eftersom han frågade så snällt kunde jag inte motstå och ta chansen att äntligen få köpa två av hundratals skivor jag bara måste ha. Jag samlar på skivor.
Jag vet ju att jag egentligen inte borde lägga mina pengar på skivor, med tanke på att jag ska flytta, tatuera mig och så går jag till Mia på Red Head med jämna mellanrum och fixar mitt röda barr. Dock så var ju skivorna som jag trånat efter så j*** länge med i en kampanj, 69 kr styck! Rea fyndet, men dock måste jag berömma mig för att jag kunde stå emot att köpa fler. För det var många skivor som jag vmsköpa någon gång som var med i kampanjen, men jag höll mig i skinnet och köpte bara två.

Köpte Doros "Doro" och Kiss "Creatures of the night" Det är ju en katastrof att jag inte haft de på CD tidigare.

Dessutom hittade jag igår ungefär 7 stycken CD skivor som är jättesvåra att få tag på! Sökte på tradera och vips fanns dom :( Lite jobbigt för jag kan faktiskt inte strunta i dom, de är väldigt rare! Så som Love/Hate och en annan Doro skiva.

Nu måste jag rusa, Linn är redan nere på stan!!! Tjooo!


Äntligen!

Äntligen fungerar bloggen igen! Har känt mig lätt frustrerad över att inte få skriva något.
Har inte gjort sådär jättemycket sedan senaste uppdateringen. Var en stor underbar sol som lyste över oss i söndags så jag och mamma tog en skön vårpromenad. Och visst kändes det att våren väntar! 10 grader varmt! Det var så pass underbart att jag till och med svettades i min nya skinnjacka från Rock n blue, ja ni hörde rätt, jag tyckte det var härligt!
I söndags kväll satt pappa och jag och tittade på Miami Ink och jag kände att mitt hjärta slog några extra slag när  de sa "here we go" och de började tatuera in linjer. Börjar faktiskt bli lite nervös, speciellt då.
I dag är det bara tre veckor kvar tills jag ska tatuera mig, hoho!

Nu ska jag klä på mig tänkte jag. Har varit riktigt seg den här förmiddagen, men lär klä på mig och göra mig lite fräsch. Väntar på att Linn ska höra av sig, ska äntligen träffa henne! Längesedan nu, alltför längesedan, men what to do när flickorna är i Norge. Blir ännu trevligare de gånger vi träffas istället!

Ska även berätta att jag provade på den nya ståsolariumet i går och jävlar vad effektivt det var! Är väldigt rödbränd i dag kan jag säga så 8 min var lite väl tufft för min hud.

Nu ska jag klä på mig och göra en cappuccino i väntan på Linn. Det är vår ute dessutom! Jippie!

Vi hörs!

RSS 2.0