HERREGUD!!!!

Ja HERREGUD! Vet ni vad jag upptäckte ikväll?! Jo. Igår när jag kom hem efter 22 var jag dödstrött, såg at jag fått ett brev och öppnade det snabbt. Såg att det var en avisering på ett paket till mig. Men what?! Jag har inte beställt något och så tänkte jag inte mer på det utan slängde mig ner i sängen och somnade bums.
Ikväll kom jag att änka på det igen och ringde mamma för jag förstod inte vad det var då det plötsligt trillade ner en palett (som sanna brukar säga) Jo för fan, jag var ju med och tävlade om en lyxtelefon från Nokia i tidningen Elle för 2 månader sedan. Det var en Nokia N96 som har 5 megapixel kamera, GPS, plats fö 12000 låtar, 40 timmar video, hela 16 gb minne!

Och vet ni vad....JAG HAR VUNNIT DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag som har en ny Nokia men nu får jag sälja den och njuta av denna underbaring som för övrigt är värd 8 000 kr!  Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen, ett som är säkert är att jag kommer inte kunna somna nu. Vill bara hämta telefonen NUUUUUUUU!!!

TACK ELLE!!!!!!!!!!!


Dolly Parton frisyr

Åh, nu är jag tillbaka. Igår fanns ingen möjlighet att blogga. Vi hade på skolan egen hårvård och jag har blekt Matrinas hår och klippt det, det tog ett tag. Efter blekning gjorde vi en nyansering som tar bortd et gula, så nu är hon silverbeige. Ja ni görstår va? :)
16.30 skyndade vi oss (hela klassen) in till stan, kungsträdgården och så gick vi på McDonalds och Max. Köpte med oss mat och skyndade oss till Buss nr 47 som skulle ta oss till skansen. Vi skulle på föreläsning igår, en Dr Lew från Usa föreläste om Matrix. Han är psykolog och är talare för Matrix när det gäller hur man ska bete sig, och tt vi frisörer har världens bästa yrke. Att vi har en stor betydelse för de kunder vi har. Han var en rolig man och en galsen sådan, han skrek som in i bomben men härlig var ha! Vi tog ett kort med honom, ska försöka få tag på bilden så ni får se :)

Idag har vi lagt håret på varandra med curler. Cecilia lade mitt och jag hennes. Mitt hår blev Dolly Partonfluff! Tyvärr regnade det när jag skulle hem så det har lagt sig lite men nu har jag satt upp det med hårnålar så det blir mer lockar igen. Superkul var det i alla fall, kul att få ett riktigt lockigt barr :)

Min nya frisyr...ungefär ;)


Warlock- Earthshaker Rock

Dagens låt från the 80's har jag väl haft förut men jag lägger mer än gärna upp den igen. Det är med Doro och hennes Warlock. Videon är från 1985 och låter är Earthshaker Rock.



Cancerfonden- rosa bandet

När jag kom tillbaka från centralen och med tunnelbanan till Solna centrum gick jag in på Apoteket och köpte två olika ansiktskrämer med fukt, jag är extremt torr nu! Dessutom passade jag på att köpa Försvarets hudsalva men denna gång inte den gröna utan den rosa som stödjer cancerfonden- rosa bandet.

Endast 18 kr

Kaos i Stockholm

Vilken dag! KAOS i morse kan jag säga! Tog tunnelbanan till t-centralen och det var inga problem. MEN när vi skulle ta pendeltåget till Spånga och till Hårologi så var det kaos. Det var kaos i hela stockholm nästan, i alla fall mot pendeltågshållet från centralen och det håll vi skulle åka mot. Alltså var vi fast på tåget i nästan en timme, det körde kanske 10 meter och sen stannade det i flera flera minuter och så vidare. Men tillslut kom vi fram i alla fall och har haft en superbra dag på Hårologi. Jag har lärt mig mycket och det är så kul! Peter som hade kursen var jättebra!



Lägga hår med kam, clips och curler

Idag på efteriddagen lärde vi oss att lägga hår. Alltså med curler, clips eller bara en kam och göra vågor. Här får ni se vad jag gjort i dag, dock får ni vänta tills på torsdag för att se resultatet...


Här har jag gjort vågor med kammen och sen delat upp två passéer och rullat upp dom med clips

Vågor gjord med en kam

Vågorna från sidan, satte upp sista delen med clips

Nacken rullade jag upp med curler och de är överdimensionerade (stavning?)

Vågor med kam

Folieslingor, vågor och stan

Hallå!
Nu har jag orkat trycka på knappen som startar datorn. Jag är extremt trött! I dag hae jag och Cecilia haft en kund som vi gjort folieslingor på, resultatet blev väldigt bra tycker jag, och det var superkul! Längtar tills jag får göra det igen.
På eftermiddagen har vi lärt oss att lägga håret, till exemepl att göra vågor med hjälp av en kam, eller lägga lockar med clips eller curler. Resultatet får ni se på torsdag men ikväll får ni se hur jag rullat upp det i alla fall.

Efter skolan åkte jag in till stan med Jennifer och Mimi men Mimi gick och köpte en bok innan hon skulle ta tåget hem till Sala. Men Jennifer och jag kikae runt lite och jag kom hem med ett par jeans, hehe.

Nu ska jag äta två clementiner, sen kommer några bilder! Sen blir det natinatt för mig. Imorgon måste jag upp extra tidigt för vi ska åka till Spånga och gå till Hårologi på kurs.

MAC och The Body Shop

Shopping i helgen, fast jag inte borde.
I fredags köpte jag MAC ögonskuggor, en palett med 4 st olika, superfina! I dag köpte jag en pulverfoundation från The Body Shop, naturligt och bra.



Paletten från MAC och foundation från The Body Shop(Dock inte så ljust som det ser ut, blixten gör det ljusare

Mina nya favoriter. Alla skuggor förutom den bruna har skimmer i sig, synd inte här men ack så fina d är :)

Vixen- How much love

Dagens låt från the 80's är med Vixen, ett av mina absoluta favoritband! Dessutom har Janet Gardner, hon som sjungen en supernsygg bustier under kavajen! Den påminner om den jag sett på H&M fast den är svart! JAG MÅSTE skynda mig till H&M och köpa den, och den måste finnas kvar!
Men nog om mig, njut av den här låten och detta underbara band :)


Tre dagar

Hej!
Jag är sveriges sämsta bloggare, I know! Men jag har haft fullt upp, det har jag verkligen. I fredags gick jag på stan med Jennifer och hennes mamma, så gulliga :) Fikade inne i kulturhuset och tog oss två glas vin. Sen gick jag och tog ett hål i öronfliken och vet ni, det kändes inte! Sen mötte jag uppe Jennifer och hennes mamma på NK och vid M.A.C sminket. Vi alla köpte ögonskuggor, lovely!  Jag köpte en palett med 4 olika ögonskuggor, ni ska få se :) Sen åkte jag til broder och fick mat, tacos och sen hade de köpt cider, chpklad och chips till mig, jag var barnvakt åt sötnosarna. Det gick bra men det tog ett tag innan de somnade eftersom de var förkylda småpluttarna.

Igår städade jag här hemma och sen åkte jag in till centralen för att möta Therese. Hon har varit här hos mig ihelgen, supertrevligt gumman!
Maria kom också så v tre tog en dag på stan med affärer och fika. På kvällen åkte Maria hem till Uppsala och Thersese och jag gick ut och åt. Vi skulle äta på den pupulära thairestaurangen men det var 2!!! timmars väntetid för ett bord så vi gick till Indira och åt istället, mumma kan jag lova. Sen köpte vi godis och så mötte Therese Marcus för första gången snabbt. Sen åkte vi hem och mumsade på godis och sen blev det nattinatt.

Idag tog vi sovmorgon, gud så skönt att få sova en extra timme! Vi tog det vääldigt lugnt idag, kom inte härifrån förrän efter kl 13, men skönt att slappa här hemma. Sen åt vi lunch på string på söder, bondegatan- med Marcs så nu har Therese fått träffa honom.
Sen gick vi till broder och hlsade på pluttarna snabbt och jag hämtade min kasse med hårprodukter och min MAC ögonskugga som jag glömde där i fredags. Sen har vi kikat på stan tills Therese skulle ta tåget hem till Hudiksvall kl 17. Vi köpte smink. Therese en ögonskugga, mascara och foundatin på pulver, natursmink från The Body Shop och även jag köpte foundation.

Sen sa vi hej då och TACK gumman för en mycket trevlig helg!

Sådär, nu har jag sammanfattat min helg. Det finns ingen tvättid här i huset förrän på lördag men nu var det tomt så jag har startat två maskiner som jag nu ska tömma, tur att det var tomt, för det började bli kris här!

puss!

Märtas

Hej på er!
Jag har ett för innehållslöst liv just nu. Eller egentligen ahr jag inte det men jag har tappat stinget tycker jag. Att blogga kommer inte per automatik längre. Men jag ska försöka bättra mig, jag är ju så tråkig när jag inte bloggar.

idag var jag på stan efter skolan med Jenifer och Cecilia en snabbis. Jag skulle ta hål i min öronflik men det verkar inte vara menat. I förrgår missade jag honom som gör det precis och idag så hade de strömavbrott men tredje gången gillt, imorgon SKA jag ta det jäkla hålet!

Har pratat med broder ikväll med. I morgon ska jag vara barnvakt! Hoppas de små änglarna sover fridfullt hela tiden! För hur i hela friden ska jag klara av två små sötnosar som inte är nöjda?!!!! Ja det är en fråga som jag inte kan svara på....

Nu ska jag sova, är så otroligt trött och har ont i axlarna som tusan- från träningen igår såklart!


Dagens: Warlock

Ikväll har jag tyvärr inte mycket att berätta. Jag är så extremt trött efter träningen och jag har inte gjort något roligt så därför lägger jag upp en dagens 80's istället. Doro har jag pratat mycket om och lagt upp videor med förut. Idag är det en video med henne och hennes band Warlock som de hette fram till 89/90 då de splittrades och Doro fortsatte solo.
Låten heter All night och är en av mina favoritlåtar med dom. Hon är toksnygg och ja vill ha hennes kläder, hehe ;)

Hoppas ni gillar det!


Fitness 24seven

Hej!
Nu har jag kommit hem vid 19-tiden tre dagar i rad! Men idag har jag gjort något riktigt bra! Jag tog mig själv i kragen och letade mig fram till Fitness 24seven och blev medlem! Grattis till mig! Nu kan jag träna hur mycket jag vill och när jag vill! Så ikväll har jag tränat armar, rygg, axlar och lite mage. Nu känns det jättebra men jag är dundertrött!  Men ja har kommit igång med träningen och det känns gött och välbehövligt! Nu gar tagit en lååång dusch och tittar nu på Vänner som går på kanal 5.

Vad gör ni ikväll?

Mitt kort för att komma in, de behöver också mitt fingeravtryck...

Tänka på refrängen

Nu ska jag nog ta och tänka på refrängen. Det är en dag i skolan imorgon också med massor av färglära- YEY! Det bästa. Men då måste jag även vara pigg så nu ska jag lägga mig tidigt, det har inte fungerat hittills, jag har varit lika trött ändå men tredje gången gillt. Imorgon hoppas jag att jag vaknar pigg som en mört!

Och Jennifer- vi får dricka varm choklad hos mig :) Vitkål är inget vi kan nöja oss med ;)

Jennifer och jag när vi var ute på partajade i fredags efter invigningen av skolan

Galen

Hej!
Nu är jag hemma. Jag har varit hemma i nästan två timmar i och för sig men det tar sin lilla tid med en hög med disk att ta hand om och sen en lång dusch! Det är ju så kallt ute, burr!
Vet ni vad...jag köpte stövlarna OCH jeansen, I know, jag är galen men de är ju såå snygga. Dessutom ska mamma betala halva stövlarna, alltså 400 kr <3

i dag på skolan har vi övat permanentrullning, det artar sig kan jag säga, känner att man fått in tekniken superbra, nu är det bara att öva upp ännu mer snabbhet. Sen har vi lärt oss en massage som vi ska ha i vår spabehandling och vi fick idag öva på varandra- gud så skönt det var!!!
Känns att man är stel som tusan, men imorgon blir det ändring på det, då ska jag börja träna, bara jag hittar till gymmet! :)

Nu ska jag fortsätta titta på Desperate Housewifes och göra en kopp varm choklad, mums!

Massa godingar på stan

När Jennifer och jag var på stan efter skolan fick jag syn på en massa fina saker som jag vill och måste ha, här får ni se vad jag hittade.
Det är inget bra för mig att bo i Stockholm... :P
Fasen, jag vill ha alltihop!


Stövlar från Din Sko

Är de inte underbara?! De var dessutom supersköna, alltså perfekta!

Jag bler kär i dom som ni ser


Sen provade jag dessa jeans på Weekday från Cheap monday. Jag har likadana fast blåa men dessa är i skönare material och de sitter bättre

Sen hittade jag denna snygga fransväst på Bikbok

Och denna väst på Monki. Den vore bäst i skinn, men den i skinn från Zara finns inte i storlek small :( Men denna duger gott och väl



Sax över kam

I dag har vi klippt sax över kam vilket är superkul och faktiskt enkelt, enligt mig!  Sax över kam är när håret går från 0-100, alltså från kort till längre och längre.
Här ser ni resultatet av min docka.




Danger danger!

Hej!
Nu är jag hemma efter en tur på stan med Jennifer! det är farligt att bo i Stockholm och gå på stan! Ska visa er sen! Nu har jag precis duschat och nu ska jag äta grillade smörgåsar så bi hörs om en stund :)

Puss!

Vackert i Solna

Det är så fint på hösten! När mamma, pappa och jag gick till Solna centrum för att köpa krokar och sånt så ick vi genom en liten park, som man alltid får göra, den ligger vid östervägen. Det var sååå fint idag, massor av gula löv låg på marken och sedan satt det ändå kvar flera stycken på grenarna, riktigt vackert! Och så mysigt när mamma och pappa hälsade på mig :) <3

 



En trött Märtis


Nystädat och ny färg på brynen

Hej!
Nu sitter jag här i min nystädade lya. TACK mamma och pappa <3 Tur att de kommer ner hit och städar, hihi. Jag har haft en väldigt trevlig helg med mina älskade föräldrar. Vi har gått på stan och sen bara myst. Ätit goda middagar och de har handlat massor med mat till mig! Och lämnat pengar, de är bäst!
Vi har också, äntligen! borrat upp krokar i mitt badrum så jag får hänga upp ALLA mina hårprodukter, det är inte några det ;) och så har vi städat till min garderob så nu är den nästan snygg, känns super!

Nu kan jag sitta här och njuta bland tända ljus ikväll. Dock måste jag springa ner till tvättstugan och se om den är ledig så jag kan slänga in en maskin. Det finns ingen tvättid förrän på torsdag vilket resulterar i en stor katastrof här!

Jag har alldeles nyss färgat mina ögonbryn också, gött!


Snygg jag är, skelar gör jag med, haha

Färdigt! Nu är de nynoppade med!

Mys i ljus

I dag köpte jag ett fat och tre stora blockljus. Är trött på värmeljusen på bordet utan vill ha större ljus, lika som jag har i min kandelaber.
Nu myser pappa, mamma och jag framför TV:N med tända ljus på min byrå och bord :)

Fatet med ljusen- mys! Hade ett värmeljus att elda upp först :)



Mycket att stå i

Hej!
Jag lever.

Jag har bara haft så otroligt mycket att göra! Igår var jag på skolan/salongen från 9.00 till 20.45 på kvällen. Vi hade invigning och det var såååå trevligt!
Imorgon ska ni få se alla bilder (vilket jag sagt i flera dagar nu men imorgon smäller det)
Just nu sitter jag och dricker kaffe med mamma och pappa som är här i Stockholm och hälsar på, supermysigt! Vi har gått på stan i dag och myst och sen hem till broder men dock hälsade v på Kristina och småttingarna. Broder Daniel är på fest och är i Norrköping typ...söderut i alla fall.

Imorgon kommer bilder och från och med då blir det en någorlunda regelbunden uppdatering igen!




På Kellys efter invigningen

Vixen!

Nu är jag så trött att jag nästan håller på att somna över lappisen. Jag har auttit och kikat på videor på youtube och då på ett av mina favoritband- Vixen. De är så jävla bra! Sen har de kläder och accessoarer som man bara kan önska sig!
Eftersom jag ine lagt in några bilder ikväll heller och är helt slut så lägger jag in en av mina favoritvideor med dom- ett liveklipp med låten Edge of a broken heart!
Hoppas ni gillar det!


Den har utökats!

Yes, ni som läst denna logg vet att jag är en samlare på skärp! Jag letar efter alla liknande skärp som mina stilikoner från 80-talet haft! Nu har jag utökat min samling och måste stolt berätta det ;) samt köpt en hållare för skärp på IKEA i söndags men jag har inte satt upp den än.

Det här är en gammal bild fårn i somras, det är många många fler bälten nu och här syns ju inte alla heller, men detta är mina dyrbarheter :)

Färgning på schemat

Hej!
Nu är jag helt slut, mina ben värker, som växtvärk. Har färgat och färgat idag- Mimis hår. Vi valde en askblond färg till henne och jag ljusade upp den med 12 % developer som menas att man ljusar upp håret 4 steg. Mimi har mycket röda pigment i sitt egna naturliga hår så det tog tid. Sen sköljde vi ur och lade i en ammoniakfri lättfärg som det så fint heter i botten, där nyansen gick mot gult, dock inte alls mycket. Vi valde en lila ton, för lila tar bort gult- resultatet blev så otroligt fint! Sen klippte jag henne också, topparna och färschade upp etapperna-ökade längderna samt klippte lugg, Mimi blev supersnygg! Det kommer upp massvis med bilder sen :)

Sen färgade vi mitt hår, eller Mimi färgade botten, utväxten så nu är det uppfräschat! Nu är jag som sagt helt slut, mina ben värker! Kom  hem vid 19. Jennifer, Mimi och jag gick och fikade på Waynes efteråt, supertrevligt!!

Nu ska jag sätta mig bekvämt och sätta upp benen på en stol och dricka grönt te, mums! Grönt kvitten som det heter, supergott  och titta på ett avsnitt av vänner och min favorit Ross. SEN ska jag sova, senast 21.30, I need it. Imorgon blir en lång dag med invigning av skolan och så vidare!

Färgförändra

Hej!
Ni får inga bilder ikväll heller! Har inte hunnit. Men i morgon lägger jag upp alla bilder som jag tagit! Idag har vi färgat håret på våra dockor, ni får se resultatet imorgon! Samt att vi imorgon ska färga håret på varandra så det blir spännande! Mimi ska bli riktigt blond och hon ska färga utväxten ich effekterna på mig, men ALLA resultat får ni se imorgon, det lovar jag.

Nu försöker jag leta å ä ö på denna macdator och det går sådär, tar sådan tid att skriva så jag ger upp.
Vi hörs imorgon :)

puss!



Dagens: Hands on!!!

Eftersom jag är så trtt och tåkig ikväll med så lägger jag in en dagens med en av mina favoritbrudar från the 80's. Lee Aaron med den underbara rösten som JAG vill ha, hehe. Hands on är den allra första låten jag fick höra med henne och många minnen kommer med den, därför får denna bli dagens låt.
Hoppas ni gillar den :)


Matrix kurs

Hej på er!
Jag är sveriges sämsta bloggare just nu, I know! Men jag är så trött på kvällarna och jag orkar inte lägga in alla bilder jag har att visa er, men imorgon, I PROMISE!

I dag
har vi varit på kurs, eller kursen kom till oss för den var på skolan. Marina från Matrix hade kurs i Matrix olika permanenter- strukturbehandligar med ett roligare ord. Hur de fungerar, Matrix opti som det heter. Det var ritkigt intressant men hujedamig så trött jag blev!!! Hade önskat att vi slutade efter det men då fortsatte vi med strukturteckningar på olika klippsätt. Så jag är golvad ikväll. Orkar nästan ingenting, tack och lov lagade jag i alla fall mat. Blev sådär måste jag säga, men fick mat över till matlåda i alla fall. Bättre än inget.

Nu ska jag mysa framför TV:N och Vänner och sen Ugly Betty och Desperate Housewifes med tända ljus och så ska jag göra varma smörgåsar med cheddarost, YUMMO och onyttigt ;)

Vi hörs imorgon och då kommer det bilder!

Dagens klipp: Den med Ms. Pac Man

Dagens klipp från Vänner, eller jag dagens och dagens, de kommer ju inte särskilt regelbundet längre tyvärr men idag kommer ett. Det är när Phoebe ger Monica och Chandler ett spel som bröllopspresent. Chandler sitter sedan och spelar och gör toppresultat varje gång och skriver in snuskiga initialer. Då måste Monica och Phoebe försöka slå dom eftersom Ross son Ben ska komma dit och spela. I slutet, när det är någon minut kvar går det inte så bra för Phoebe, hihi- ENJOY!



Tvätta och klippa

Hej!
Jag ha rinte hunnit uppdatera förrän nu eftersom jag ahr tvättat tills nu!!!! Från 17 till 20.30, heölt sjukt! Jag hade supermycket att tvätta plus mitt nya fina överkast från IKEA :D
Men nu är jag klar och kan pusta ut och vila, I need it.
Därför lägger jag inte upp några bilder ikväll från dagen, ni får dom imorgon. Men jag kan berätta att vi idag har klippt gradering och ökade längder= etapper.

Vi hörs! :)
Puss!

Mot Kungens kurva

God morgon!
Nu är jag utvilad! jag somnade vis 18 -tiden igår och sov till 21, sen lade jag mig vid 22.30 och sov till 10 imorse, gött!
Har bokat tvättid nu också, fick tid imorgon kväll, men brhöver tvätta skoltröjorna så får se om det blir ledigt ikväll.

Nu ska jag sminka mig och göra iordning mig, idag blir det IKEA :D Så därför behövde jag vara utvilad också, IKEA tar på krafterna och nu ska vi till IKEA i kungens kurva, det största IKEA i Sverige om jag förstått det rätt. Vi hörs när jag är hemma igen! SKa först åka till söder och götgatan för att byta mitt nitbälte.

Puss!

På IKEA ska jag också köpa garderobshandtag till denna sötnos Ebba och hennes tvillingsyster, mina sötnosar <3

Valfri frisyr

I onsdags fick vi så kallade skrotdockor det vill säga gamla dockor som är färgade och klippta och alla hade olika långt hår. Jag fick en docka som hade längre hår på sidorna men högst uppe på huvudet var det ungefär 1 ½ centimeter långt hår så jag fick utgå från det håret och klippa en frisyr. Det fick bli ökade längder i luggen, sen lika längder, gradering och sist men inte minst helfrom diagonal bakåt på sidan med flikiga toppar.

Före

Efter- resultatet






Nytt till samlingen och garderoben

Trots att jag inte är på topp idag efter gårdagens bravader så gick jag och kikade lite på söder. Och jag hittade lite accessoarer så som ett underbart skärp med guldiga nitar från Beyond retro och ett armband i form av en orm och ett nitbälte från Gina Tricot. Dock måste jag byta skärpet från Gina imorgon till ett mindre, jag tog fel storlek. Jag son är en skärpgalning kan nu plussa på två stycken till samlingen.


Färgning av fransar och bryn

I onsdags fick vi färga varandras ögonfransar och bryn, för det hör ju frisöryrket till. Jag som redan har mörka bryn färgade dom svarta för att få en mer jämn färg och jäklar vilken skillnad, nu tycker jag faktiskt ögonbrynen matchar mitt röda hår bättre också! Men det var vad vi gjorde på förmiddagen, riktigt roligt!


Här jobbar vi för fullt med färg och noppning av bryn

Otroligt snygga blev vi med färgen på brynen


3 olika uppsättningar

I tisdags på skolan fortsatte vi med långhår och gjorde tre olika uppsättningar. Jag har lovat att lägga in bilderna i flera dagar, men bättre sent än aldrig som man säger :)

Uppsättning nr. 1 Grundfäste och sen har jag tvinnat passéer med hår åt olika håll


Uppsättning nr. 2 Tvinnad fläta



Slarvig tvinnad fläta, man ska egentligen kamma hela passéen

Sista uppsättningen nr.3 Overlap




Märtas fredag och lördag

Hej på er!
Jag är vid liv, dock är jag riktigt riktigt trött i dag men det är det värt, för gårdagen var superrolig! Kommer bilder sen.
Jag sov hos Marcus inatt, och jag sov verkligen, däckade direkt när jag kom till honom vid 3.40 tiden. Idag fick jag även träffa hans mamma, toppen när man är bakis och ser ut som skit....

Men men, sen gick jag på stan, kikade på söder och så den bästa Gina tricotaffären i stan- på götgatan! Hittade nitskärpet och köpte det men upptäckte nu att jag blandat ihop storlekarna och så tog jag storleken 95 istället för 5 som jag ska ha så jag måste åka till söder imorgon innan Ikea och byta till rätt storlek. Köpte också ett armban i form av en orm som slingrar sig! Bilder kommer :)

Jag var också på Beyond på åsögatan och jag hittade ett skärp, skärpmaniac som jag är :D:D Happy!
Sen åkte jag hem till Solna och handlade mat och sen hem till lyan och beställde pizza, yes, jag är lat och onyttig idag, dock har jag köpt en honungsmelon som jag ska äta sen, yummo!

Vad har ni hittills gjort denna helg?

In till stan

Nu har jag taggit det lugnt en stund här hemma, nu ska jag åka in till stan, men fy bubblan vad trött och seg jag är! Men ska i alla fall åka in till stan och kika lite snabbt, sen till systemet.
Nu har solen tittat fram igen också, mycket trevligt :) Men kallt är det, men ändå mysigt, bara solen är framme.

Vi hörs sen, då ska jag lägga in bilder också!

Full fart mot helgen

Hej!
Full fart mot helgen! Gud så skönt det är med fredag! Jag är så trött så jag hade inte orkat en dag till på skolan och salongen. MEn, ikväll blir det lite party ändå. Vart vet jag inte men det får vi se :)

Nu ska jag äta lunch, hungrig till tusen och se ett avsnitt av Vänner, en perfekt start på helgen!
Vad gör ni?

Mina tjejer Ebba och Klara

Här kommer några bilder på mina sötnosar från ikväll! Jag älskar dom så mycket <3 Pratglada till tusen :) Igår blev de 8 måndader, stortjejerna!


Söta Klara

En SUPERGLAD Ebba :)

En pratglad Klara

<3

Prata med mig <3 Titta på tänderna :)

Fram och tillbaka till medborgarplatsen

Heeej!
Igår hann jag inte uppdatera tyvärr. Diskade och städade upp här lite innan Disa kom hit igår, sen drack vi te och åt chkladkakor och pratade. Jag fick en superfin brosch i guld med svarta pärlor och kedjor av henne <3 Du vet vad jag gillar gumman :)
Sen åkte vi tillsammans in till t-centralen, jag för att byta tåg till gröna linjen och medborgarplatsen och hon till täby.

I dag har det också varit fullt upp. Massor i skolan och sen hem för att duscha och tvätta håret, sen fick jag slänga på mig kläderna och gå till tunnelbanan för att åka till medborgarplatsen och folkungagatan igen, var hos min älskade bror och åt middag och myste med Ebba och Klara <3
Nu har jag vart hemma i 30 minuter, är helt slut och är faktiskt lite nervös, imorgon ska jag färga håret på en livs levande kund- inte en docka!

Vad gör ni ikväll?

Seg idag också

Jag är så seg. Nu har jag inte lagt in bilderna från min telefon på uppsättningarna. Jag visar dom imorgon istället för nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen!
Hoppas ni haft en toppendag, det har jag haft :)


Runt på stan

Hej!
Åh det tar en sån tid att gå på stan! Jag och Cecilia åkte in till stan och gick till DinSko där jag köpte bootsen, wie! Sen kikade vi på Glitter och Guldfynd där hon köpte en kedja. Sen gick vi vidare mot Zara men min väst som jag ville havar slut :( får ringa runt till de andra butikerna imorgon. Sen gick vi till Weekday där jag köpte ett par jeans, så nu är jag lycklig! Behövde ett par nya jeans och dessa satt som en smäck- vilket alla chep monday jeans gör med hög midja, love! Och specielt priset är värt att älska- 400 kr!

Hemma igen har jag gjort en enkel middag och sen grillade smrgåsar, eller toastade med andra ord, gött! Gjort läxan också, duktig Märta.

Just nu tittar jag på Ugly Betty och sen blir det Desperate Housewifes. Vi hörs sen! Ska visa er lite uppsättningar!

I'm off

God morgon!
Nu har jag strax sminkat klart mig, ska lägga på lite rouge bara. Ska nu packa ner lunchen och göra någon smörgås. Hade tänk göra en toast men det hinner jag inte ser jag, måste ta bussen som går 8.31 om jag ska hinna till skolan i tid! När jag vaknade var det sol utanför mitt fönster men nu är dte helt plötsligt dimmigt, usch och fy! Men det blir säkert fint väder idag ändå, och jag hoppas verkligen att det inte är för kallt!

Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare! Jag ska åka in till stan när jag slutat skolan så jag är väl hemma här senast kl 18, ska handla mat också.

Väst från Zara

Idag var jag också inne i Zarabutiken på drottninggatan och ja, jag har i dag hittat massor jag vill ha, som den här västen....Varför kan jag inte få vinna pengar?!

Med detta säger jag god natt. Jag måste natta nu om jag ska orka med en lång skoldag imorgon, med långhårsuppsättningar. Men det kommer bli superroligt!- det är en sak som är säker, om än jobbig.






Långhårsuppsättning

Idag började vi med långhårsuppsättningar och hann med en, tänkte nu visa den för er :) Den blev inte sådär jättebra, slarvigt uppsatt med bollen men det blir bättre, jag lovar :)




Nytt i garderoben

I lördags när jag var hemma i Hudik köpte jag spetslinnet jag sett på Gina vid sergel innan jag åkte hem. Och jag köpte "boan" på Gina här i Stockholm innan jag åkte hem. men har inte hunnit visa er det nya än så tänkte göra det nu.



Linne 149 kr
Boa 149 kr

Searching

Hej! Vlken tid det tar att gå på stan! Jag skulle till Topshop för att kika på jeansen, de var skitsnygga- på skyltdockan! De fanns tyvärr inte, slutsålda :/ Men de kanske får in nya på onsdag så får åka in till stan igen då. Sen kikade jag på Din sko och hittade ett par supersnygga boots! Ni ska få se :) Tänkte köpa dom men när jag ändå ska hem till Solna så tänkte jag gå in på Din Sko här och köpa dom men storlek 38 var slut så måste in till stan, men men. Snart är dom mina i alla fall!

I dag på skolan så har Ann Pettersson undervisat oss, hon leder en frisörskola i Örnsköldsvik och hon är en otroligt duktig frisör, ni kanske känner igen namnet?
I alla fall så har vi pratat om people skills ioch börjat med långhår och då uppsättningar!! Idag gjorde vi en, ni ska få se sen :)

Ni kanske tycker bootsen är mycket lika dom jag redan har, och ja- det är dom, men älskar boots och kan inte få för många av dom. Dessa har högre klackar också.


Här är mina andra, från Björn Borg


Natti natt

Nej nu ska jag läga mig om jag ska orka kliva upp imorgon. Blir en lång och intensiv dag på skolan. Kommer inte ihåg vad vi skulle öra imorgon men ajg hoppas vi ska få klippa, eller nej förresten, vi skulle börja med långhårsuppsättningar- spännande :D

För övrigt måste jag bara säga en sak. När någon kommenterar "anonymt" så blir det liksom inte anonymt, jag kan faktiskt se er mailadress....Bättre att skriva sitt namn och sen sin kommentar, varför inte stå för vad man skriver?

Nej nu ska jag borsta tänderna och sova. Skönt att vara tillbaka I Stockholm igen :) Nu kan jag träffa mina favoriter igen<3


Nåt jag måste kika närmre på

Jag måste in till stan och TopShop imorgon! Dessa vackra jeans vill jag verkligen kika närmre på och prova! Otroligt snygga! Vad tycker ni?




Hemma igen

Hej på er! Nu är jag hemma i Stockholm igen! Eller har varit det sedan 16.30 men hann bara hem och typ la in mat i frysen. Sen gick jag till tunnelbanan och åkte in till centralen för att sedan gemensamt med Ida åka till söder och gå och fika på fotöljen, det är såååå mysigt där och det var mycket trevligt! En av de bra grejerna med Stockholm, caféer har öppet länge, till och med på söndagar!

Nu har jag packat ur lite av alla saker jag fått när jag var hemma men orkar inget mer nu, tar resten imorgon. Nu ska jag göra iordning te och mysa framför TV:N med nåt avsnitt av Vänner tänkte jag. Ska lägga ut bilder också men gör det imorgon, det lovar jag er :)

Vad gör ni ikväll?

TopShop

God morgon!
Har nyss ätit frukost och känner mig hyffsat utvilad i dag, riktigt skönt! Dock är det ganska grått och trist här, undrar vad det är för väder i Stockholm...Är massor jag skulle behöva göra inne i stan, gå till TopShop bland annat men det får jag göra till veckan istället eller nåt.
Nu gör jag absolut ingenting så ni får ursäkta för den trista uppdateringen. Dock ska jag lägga in lite grejer på tradera, lika bra nu när jag inte har något annat för mig.

Vad gör ni idag och hur är vädret hos er?

Gert naken

Här är klippet med Gert som är naken och Titti som måste åka med, hihi. Fy fasen vad jag skrattade!!!!

Locktång och andra bra saker

Hej!

Nu sitter jag hemma i Hudiksvall framför den stationära datorn vilket var evigheter sedan! Lämnade min lappis hemma i solna, orkade inte släpa med mig den på tåget. Vi har ätit en god paj med mangosorbetglass som efterrätt och så har jag öppnat paket!  Fått en locktånt, massor med handdukar, strumpos, smörknivar, sängöverkast med mera :) Jag som tyckte jag fått nog av mamma och pappa <3
Imorgon blir det tårta mums! Men känns konstigt att fira min födelsedag nästan en vecka efteråt måste jag säga. Det känns också konstigt att vara hemma faktiskt, jag bor ju nu i Stockholm liksom.

Nu har vi varit inne på rikx fm:s hemsida och sett klippet då Gert Fylking ska ro över riddarfjärden med Titti mitt emot, gud, det är såååå kul! Såg det på TV6 i förrgår innan skolan och var tvungen att visa mamma och pappa hihi, roligaste jag sett och hört på länge!

Nu ska jag göra mammsen och pappsen sällskap igen. Måste boka tågbiljett hem till Stockholm också. Har inga sladdar till mobilen eller kameran här men får låna pappas digitalkamera så det kommer säkert upp någon bild här på bloggen :)

Ha en fortsatt bra fredagskväll hörrni! :)
Puss!

Snabba puckar

Hej på er! Det här med att uppdatera regelbundet blir lite hipp som happ, det är så mycket som jag måste göra före tyvärr. Igår hann jag bara inte, jag hann hem och duscha, sen åkte jag till söder och blev bjuden på middag hos broder och Kristina. Jag fick också en födelsedagspresent av dom, en smörgåsgrill :D:D:D Jag älskar ju mackor. Sen sov jag över hos min man Marcus.

I dag gick vi till 13 i skolan. Vi har fönat våra dockor som vi klippte helfrom diagonal på, ska visa er bild på måndag, glömde fotografera idag. Dessutom har jag köpt på mig lite hårprodukter :) Jag har ju 50 % på allt. Jag har blandat till mitt egna schampo som hjälper mitt hår, helt underbart :)

Nu är jag hemma en snabbis, stryker tvätt och ser på vänner under tiden. Sen ska jag ner på stan, köpa lite smågrejer sen ska jag åka hem till Hudik över helgen och fira min 20-årsdag i efterskott med mamma och pappa.

Vi hörs sen :)

Min dag.

Nej hörrni. Eftersom att jag inte är helt frisk ska jag nu lägga mig i hopp om att jag imorgon känner mig mycket bättre och framförallt att min hals mår bättre! Jag kommer inte med några roliga inlägg längre kanske och jag märker att det blir färre besökare men snälla, stanna hos mig! Jag lovar att jag ska bli bättre och det kommer att bli mycket kul framöver inom frisöryrket framförallt.

Vad vill ni läsa om?

God natt och sov så gott raringar!

En otroligt hemsk bild på mig, men det är från MIN dag- 29 september då jag fyllde 20 år :)

Från rakt till lockigt

I dag permanentade sig Anneli och Linda. Anneli har ett relativt kort hår med gradering, alltså kortare bak och längre fram. Linda har ökade längder, etapper som andra säger men som man ej får säga har vi hört från Sanna. I alla fall, de båda permanentade sig i dag och reslitaten blev fantatsiska, jag är sååååå avundsjuk på Lindas långa lockiga hår, så vackert.

Här kommer lite bilder.


Här rullas Annelis hår upp


Anneli är färdigrullad och plastmössan ska på så permanenten får verka i 20 min


Såhär fin i håret blev Anneli, här ser ni graderingen perfekt också. Som en triangel

Samtidigt som Annelis hår rullades fick Linda sina stora rullar i håret

Det är väldigt svårt att rulla ett långt hår som har ojämna toppar

Lindas hår är nästan helt upprullat. Permaneneten fick verka i 30 minuter i hennes fall

Här är resultatet. Helt underbart vackert, jag är så avundsjuk :P Linda blev superfin i håret!



Vågig permanent

Tänkte först visa er min permanent som jag gjorde klart igår. Dock är den här bilden från i måndags då jag var långt ifrån färdig. Men permanenenten skulle bli vågig, därför läggaer jag rullarna åt olika håll, så att håret sedan faller i vågor som möter varandra.



Effektiv!

Hej och hå! Nu har jag varit effektiv. När jag slutade skolan tog jag bussen till Solna centrum och handlade mat på Hemköp. Hem och började laga mat. Stekta kycklingfiléer med sötsur sås och grönsaker och till det bulgurris, yummo! Har frysit in en låda och en ska jag ha med till lunch imorgon. Varje gång jag lagar mat gör jag mycket så jag kan frysa in och så att jag slipper laga mat varje dag och jag istället kan värma upp sånt som jag lagat tidigare och ja, det blir en bra variation av mat :)

Efter det har jag duschat och gort en inpackning också, mitt hår mår super nu och dessutom har jag läst 36 sidor i hår och kemiboken och strykit under, jag förstår faktskt allt i princip det är så kul :D Vi alla är så duktiga, hehe. Dock har jag äckligt ont i halsen :( Har precis kokat upp tevatten så ska dricka några muggar grönt te nu och så ska jag poppa popcorn, mumsigt :) Sitter här med tända ljus och med TV:N och Vänner på Kanal 5 på, mycket trevligt.

Idag har vi gjort två permanenter, en på Anneli som har relativt kort hår och en permanent på linda som har superlångt hår, det blev så vackert! Vi alla blev avundsjuka, värsta ängelhåret fick hon! Ni får se resultat sen :) Jag lovar!

RSS 2.0