Nada, noll, zero

Ja, ingen jäkla vinst blev det, dock hade jag ett nummer ifrån att vinna 3 miljoner och ett nummer från att vinna 10 000 kr, men nada, noll, zero. Fasen.
Nu ska jag sova, imorgon ska jag faktiskt jobba på mitt gamla jobb, lite pengar! Det är ju storhelgstillägg så det är bra!
Sov så gott allihopa så hörs vi, och Gott nytt år till er om jag inte hinner skriva något imorgon. Ska till Therese efter jobbet och fira nyår!

Bjuder på tre bilder från nyårsafton förra året!




Sofia och Linas nya frisyrer

Sent men bättre än aldrig. Här kommer nåra bilder på Sofias nya frisyr och Linas som jag klippte dagen före julafton. Dock måste Sofia skicka hennes bilder för där är bilderna bättre och är finns också förebilder :)
Ni får bättre bilder senare, men dessa får duga så länge:)


Såhär ser det ut på Sofias högra sida, kort kort :)
Sedan går håret diagonalt mot den långa luggen, det blir alltså längre och längre
Och luggen :)
OBS! Håret är blött här, inte stylat eller något.


 


Linas nya frisyr. Kortare bak med en liten diagonal framåt


Miljonbingo

Här sitter jag mätt och belåten, nästan illamåene faktiskt. Vi har gort hemmagjord Pizza, vilket kan vara det godastesom finns! Yummo!

I dag har jag klippt min kusins tjej Maria. Klippt av henne mycket hår :D Ska visa er sen, måste bara ladda in bildena från pappas kamera som konstigt nog inte vill fungera på min lappis så jag måste starta stationära datorn här hemma.

Nu sitter jag och väntar på att Eldsjälsgalan eller vad det heter ska börja. Vi ska spela Bingolotto här hemma, vi tänkte vinna ikväll då det är miljonbingo så nu ska jag hålla mina tummar och tår för att vi vinner, hoppas ni gör det också!

 

Det blev ingen ny färg men nyfärgat

Ja, jag ändrade inte färg, jag färgade bara utväxten och gjorde mina orange effekter ännu mer orange. Nu är jag supernöjd med håret igen! Färgen kan vara hur fin som helst men får jag en utväxt så känner jag mig skitful i håret, det spelar ingen roll vad jag gör men nu är allt tiptopp igen. No utväxt no cry. Typ. Är det så för er med? :)

Här är resultatet, nu är jag en Red head igen :)

New Haircolor!

God morgon, eller god eftermiddag kanske jag ska säga. Gud vad jag sovit länge idag och jag är fortfarande trött! Men det är en härlig dag som väntar, vet ni varför? Jo, jag ska färga håret, wihuuuu!!! Nu ska min hemska utväxt elimineras, yuck alltså. Känner mig så ful i håret just nu. Får se om jag hittar på något mer, är less på min färg nu...Vad tycker ni?

Från stadt på juldagen :) Är lite förvånad över att vi lyckades ta en bild då det inte var några andra människor med, så fullt som det var på stadt....

Fortsätta

Nu ska jag fortsätta titta på filmen och vet ni- nu har jag lagt in julagens bilder, men jag tog inte många bilder, och det är inte likt mig MEN som sagt så ska jag få Marias också...

Jag säger God natt nu då jag ska ägna mig åt filmen, enbart.
Ha en fortsatt bra kväll!

Jag på juldagen på förfesten, direkt när vi kommit. Jag bjuder på denna, fast jag inte ser riktigt klok ut

Mission complete

JApp, träningen är avklarad med Åh vad trött jag blev efter träningen ikväll! Men skönt att få röra på fläsket och såklart härligt att träna med Therse igen, det var inte igår.
Nu sitter jag och tittar på Mission impossible 3 men nu är det reklam och nyheter, suck! Så tröttsamt med all reklam och så nyheter mitt upp i allt som förstör.

Jag ska orka med att ladda in bilder från juldagen också, och så MÅSTE Maria skicka sina, ska tjata på henne imorgon :)


Singstar

På juldagen var det fest och såklart lite singstar. Linn och jag vann, som vanligt antar jag och dessa två låtar var våra favoriter: Bonnie Tyler- Total eclipse of the heart



och Cher- If I could turn back time

Nothing

Idag har jag inte gjort något, och det är verkligen sant. Jag har ätit frukost, tittat på TV, fikat, tittat på TV, pratat i telefon, ätit middag och nu sitter jag här vid datorn. Men vissa dagar ska man inte göra något heller tror jag, det är nog bara behövligt att endast vila.

Men nu ska jag snart byta om till träningskläder, för det är något jag ska göra idag, träna. Ska lbi så ul att träna här hemma i Hudiksvall igen, var ett bra tag sedan och jag ska träna med Therese! Det ska bli riktigt roligt, jag känner mig riktigt peppad faktiskt.

Vad gör ni?

Mina juldagar

Hej! och god fortsättning ska jag väl önska er alla, men sen som vanligt är jag. Men bättre sent än aldrig, eller hur :)
Idag har jag fikat med Therese på stan, supermysigt, på vårt stamcafé Jambo som har sveriges godaste mackor enligt mig, och jag tror att många av er samtycker om ni har vägarna förbi Hudiksvall någon gång. Därför är jag lite irriterad över attjag ännu inte hittat ett liknande café i Stockholm, men men...

Kan också berätta kort att Juldagen var superrolig men som vanligt klämmer stadt in för många och de har ingen ordning och så vidare, sådana stunder längtar jag verkligen tillbaka till Stockholm. Men jag ska njuta över att vara hemma ett litet tag till, det bär ju snart iväg hem till Stockholm och Solna.
Vad ha rjga mer gjort sedan juldagen, jo varit och ikat på mellandagsrean men det var inget att hänga upp i julgranen om jag säger så, inte här i Hudiksvall i alla fall, och lacktightsen var inte på rea, fan. Men bästa Disa ska kika i Stockholm imorgon i alla fall, kanske att de har rea...

Jag ska ladda in juldagsbilderna imoron, sen måste jag även få bilder skickade till mig, från Maria och även Sofia har kort, men det kommer, jag lovar. Och från och med NU ska jag bli en bättre bloggare, nu menar jag det :)

Så för att ni ska få lite bilder så kan jag visa bilderna från förra lördagen när jag precis kommit hem och det var glöggmys hos Sofia.



YUMMO


Maja, precis hemkommen från Indien :)
Ja, och denna tjej var hemkommen från Thailand, brun som en pepparkaka

Maja och Sofia, som numer har en helt annan frisyr tack var mig ;) Ni ska få se :)

Ja, vi var inte så fotogeniska den där kvällen Linn och Jag...

...som ni ser, här handlar det om mig, inte det vackraste kort jag sett...

Denna tomte var det sötaste i alla fall, lilla Challe


Juldagen med fest

Åh det var en intesiv julafton igår, var hemma hos Calle-Ivve och kusinerna och sen på kvällen kom vi hem igen och åt julbord igen och delade ut julklapparna. Mycket fina grejer och nu är min Sex and the Citysamling komplett då jag igår fick filmen :D

idag har varit en lugn dag med en promenad i det nderbara vintervädret med snö och sen har jag kikat på Sex and the cityfilmen :) Nu ska jag duscha och göra iordning mig, det är juldagen idag och det innebär att man ska ut och festa med alla kära och sedan inta stadt, men förfetsen kommer bli grym i alla fall, jag längtar!!! Förfest med mina tjejer och några andra, det blir toppen, lär inte bli besviken <3


Såhär såg jag ut på juldagen förra året, får se hur jag ser ut ikväll :)


Julen i detaljer hemma hos oss

Här kommer några bilder jag tagit ikväll när vi börjat få ordning på pyntet. Lägger in en bild på mina marsipangodisar som jag gjorde igår också :)
Har varit lite dåligt med bilder på sistone men nu ska jag bättra mig och när jag ändå är hemma i Hudiksvall har jag inga måsten att göra så då finns det tid :)



Det syns inte men det är tomtar, rosor och snögubbar, de är lite finare på riktigt iaf hehe

Vår gran för iår :) Riktig ska den vara, doftar för ljuvligt

Min kyrka som min farfar har gjort av träklädnypor

En vacker amaryllis, finaste blomman

Juldekorationer som sitter på kylskåp och frys som mamma haft sedan hon var liten










Inte en lugn stund

Åh vad trött jag är! Har inte haft en lugn stund idag. På förmiddagen var jag nere på stan med mamma och pappa och fixade det sista, sen mötte jag Sofia och det var ju bra eftersom vi ändå skulle ses då jag har klippt henne och Lina samt färgat deras hår. Superkul var det! Glömde min digitalkamera men fotograferade med mobilen men lånade Sofias kamera så när hon skickat bilerna får ni se före och efterbilde ri bättre kvalitet, men så länge får ni nöja er med efterbildernafrån telefonen, ska lägga in dom nu.

Ikväll har vi julpyntat här hemma, överallt och såklart klätt granen. Nu är det uppesittarkväll med Bingolotto, så mysigt faktiskt, men jag har inte vunnit något roligt, men en ny lott i alla fall så nästa vecka planerar jag att bli miljonär eller rikare åtminstone ;)

Marsipangodis, klippning och julklappar

Åh vilken intensiv dag. Har haft massor att göra. På förmiddagen gjorde jag fler marsipangodisar, det blev rosor, tomtar och snögubbar doppade i choklad, de blev inte vackra men goda är dom i alla fall.  Efter det klippte jag pappa, rättade till hans hemska klippning som en utbildad! frisör klippt, nu ser det bra ut... Sen gick jag och Maria ner på stan och jag köpte i princip klart alla julklappar, någon till som ska fixas imorgon samt lack så jag kan lacka julklapparna, sen är det färdigt! Blev en dyr jul i år med, fasen, jag som hade tänkt köpa lite billigare klappar iår eftersom jag inte har någon lön förrän i februari igen.

Men men, det blir fina klappar och det blir en jul med snö i all fall, för här hemma i Hudiksvall är det snö :) Kommer upp bilder senare, har inte orkat lägga in dom på datorn än. Nu ska jag titta till knäcken, göra ett prov för att se om den är klar snart :D

Talk to me

Nu har jag suttit och kikat på filmen Heartbreak hotel som gick på TV4. Den är sådär lättsam att titta på, och lagomt härlig. Men i alla fall, nu ska jag sova, jag blev plötsligt extremt trött och jag har inte så mycket att tillägga om min dag. Därför får den här videon med Fiona och låten Talk to me avsluta min kväll. När jag kom hem i fredags låg Fionas skiva Fiona på mitt skrivbord. Min pappa hade köpt den till mig, alltså har jag nu hela samlingen- TACK PAPPA! Idag när jag tog bilen till träningen spelade jag skivan högt i bilen och då denna låt också, lyssna och njut :)


Snöflingor

Puh, hemma från träningen och lite mer hälsosam känner jag mig. Därför belönar jag mig själv nu med kaffe och lussebulle ;)
När jag kom ut från träningen och skulle gå till bilen så ser jag att det snöar, stora flingor!!! Så härligt att få köra bil igen och framförallt att få sopa bort snö från bilen, mys! Och visst kommer min julkänsla sakta men säkert :)

Träning

Hej!
Åh vad trött jag är, såklart kommer tröttheten så lägligt då jag bestämt mig för att åka och träna- HOHO, då jag fått gratisbiljetter till träningen. Perfekt då jag är hemma på jullov och inte kan träna i Solna. Efter träningen ska jag fotsätta mitt julbak med marsipantomtar doppade i choklad- de blir inte fina, men goda är dom. Visar bilder sen.

Ja, alltså jag har blivit en dålig bloggare, jag har inte så mycket att skriva om känns det som. Men nu kom jag på att jag hälsade på min brukare som jag jobbat med i över 1 år innan jag flyttade, det var supermysigt :) Har saknat Kristina!

Svart

Hej!
Har varit ner på stan med Maria en sväng. Gud så skönt det är att inte trängas med så mycket folk, det är nackdelen med att bo i Stockholm, men det har även sin charm. I alla fall så regnar det här !Jävla skit, jag trodde verkligen jag skulle få komma bort från regnet och komma till snön men icke då, då ska de töa bort när jag kommit hem.
Jag såg så hemsk ut när jag kom hem, Maria och jag gick i regnet hem så för att jag ska känna mig bättre så sitter jag nu med färg på brynen, black black black! de är nynoppade och fina också, Ida noppade dom i torsdags på mig, hon är skitduktig på det! Ska snart ta bort färgen så skriver ett snabbt inlägg.

Maria och jag fikade på Jambo, gud så jag har saknat det stället! Måste nog ta med mig det ner till Stockholm ;)

Nej nu måste jag ta bort färgen.
Vad gör ni idag? Julhandlar?

Home sweet home

Åh nu är jag så trött att jag snart ramlar över min lappis. Bäst att släcka lampan och hoppa i säng. Därför får denna låt avsluta min kväll då detta är en utav mina favoritlåtar- home sweet home och som även gjorde så jag vann en Nokia N96 kanske?
I alla fall så är den bäst och jag är hemma från Stockholm på jullov,då passar den bra :) Nu kan jag bli ompysslad.
 
Den här videon är för övrigt inspelad ett år innan JAG fick se mitt favoritband Mötley Crüe :)

Inga rulltrappor fungerar i Solna och i Stockholm, tydligen.

Hej! Jag är hemma nu. Hemma i Hudiksvall, där jag kommer ifrån. Kom hem från Stockholm 18.40 ikväll. Gud vad mycket folk!! Jag är ju en tidsoptimist så såklart var jag lite sent ute så jag fick trängas på centralen och hämta ut min biljett, som jag inte hämtat ut på 1 ½ månad. Varför har jag inte hämtat den förut? Anyway, jag hann till tåget men där var det fullt och jag hade inte platsbiljett så jag fick stå till arlanda, sen fanns det plats. I Gävle fick kag byta tåg och det gick bra. MEN, nu har jag ju jättemycket packning med mig eftersom jag ska vara hemma i över 1 vecka och då är det skittungt och såklart så fungerade inte en enda rulltrappa i Stockholm! Inte hemma i Solna och inte på centralen. Sen i Gävle när jag skulle byta tåg så gick det tåget förstås från en annan perrong så jag fick dra ner min tunga väska, dator och kasse för trappan och upp för en annan, jättekul, inte, det var SUPERtungt!

Men men, nu sitter jag framför TVN med tända ljus och kaffe vid min sida. Som sällskap har jag mamma och pappa :)


Hem för jullov

En intensiv dag. Fullt upp i skolan/salongen. Vi hade egen hårvård som det kallas och vi klippte och färgade varandras hår, om vi ville. Det var kul, som alltid men jag som inte sovit så mycket inatt var rätt seg. Efter skolan åkte jag in till stan och köpte en kruka på lagerhaus till amaryllisen som broder och Tina skulle få. Jag passade även på att köpa tre blockljus- två turkosa och ett svart samt tre stora blå ljus till min kandelaber. Efter det åkte jag till min kära bror och myste med tvillingarna och gav dom julklapparna. Fick mat också, nice :D Jag är för trött för att lägga in bilderna på mina älsklingar nu, men jag gör det imorgon. IMORGON åker jag hem, hem till Hudiksvall. Känns konstigt att säga hem då Stockholm är mitt hem nu. Men jag får väl säga barndomshem då :) Så, en sista dag i skolan, sen jullov. Ja, det käns konstigt. Jag ska då i alla fall ta med mina kära saxar hem för klippa ska jag göra :) Nu ska jag sova för tt orka med att kliva upp imorgon. Ska packa ihop det sista också så som smink och accessoarer men den stora resväskan är packad i alla fall. NU kommer jag hem mina kära vänner!

Dum dummare

Jag orkar inte skriva om min dag idag men den har varit toppenbra. Berättar allt imorgon. Men för att jag ska uppdatera något så lägger jag upp några klipp från min favoritfilm- Dum dummare såklart ;)


Folkungagatan, söder.

Hej hej!
Jag sittet här i min drömlägenhet på folkungagatan på söder. Det är min bror och hans tjej Tinas lägenhet och give me, please!
Men i alla fall. Jag har fått god mat, julmust och chips och godis. Jag är barnvakt och har det gött här. Har en kissemiss som heter Dumle i knät och nthon ligger på en låda här bredvid. Har tittat till Ebba och Klara alldeles nyss och de sussade sött.

Nu väntar jag på att bror och tjej kommer hem så jag kan åka hem och sussa sött själv.
Hoppas ni har en bra kväll, det har jag :)



Love made me

Jag hittade denna på youtube alldeles nyss. En till livevideo med Vixen- Love made me som jag missat tidigare. Underbara band, O LOVE! Och kläderna, give it to me!


Kirrat

Ja nu är det klart. jag ska vara barnvakt imorgon åt världens bästa och sötatse flickor, Ebba och Klara :) Det är inet så ansträngande och dessutom får jag mat och annat gott som tack, jag har en bra bror :)


Nu är dom lite störe :) Men här är Ebba, 2 månader gammal

Klara :)

Ohno, inte nu!

Märta vill ha den här!!
Jag har hittat den perfekta jeansskjortan på TOPMAN!! I storlek S sitter den som den ska, den vill jag ha nu, omedelbart!


Jag längtar efter er

Ja, nu var det dålig uppdatering från min sida igen, jag måste bättra mig men jag vet inte vad det är. Jag liksom glömmer bort bloggen, tyvärr.
I alla fall så längtar jag tills imorgon nu! Då ska jag få träffa Disa och så ska jag provjobba, jag ska klippa Disa, det ska blir jättespännande! Har för mig att jag ska bara barnvakt också, men kommer inte ihåg så jag måste ringa Daniel.

Just nu sitter jag och tänker på att jag snart ska åka hem till Hudik för lite julfirande. Känns konstigt då jag bor här i Stockholm nu, är van vid det. Men jag LÄNGTAR så mycket efter mina tjejer därhemma! Jag hittade för en stund sedan dessa kollage som jag gjort för över 1 år sedan, JAG SAKNAR ER!! <3 och dig THERESE som inte fanns med på någon bild :(




Detta är min och Linns vanliga blick mot Sofia ;)


 


En dag på salongen

Dålig uppdatering igen, jag vet. Nu ska jag bättra mig.
Kom hem strax före kl 21. Vi har haft lååångdag på skolan. Jag har färgat 11 årigen Axels hår i en moccafärg, 6M som den heter och därefter klippte jag honom. Sen kom bästaste DISA <3 till skolan och jag har färgat en svart effekt på henne, supersyggt, min syster ;)

Bilder kommer imorgon på Disas hår :)
Nu när jag kom hem passade jag på att tvätta två maskiner, då tvättstugan var ledig. Man har tvättid till 21, och efter det kan man smygtvätta så nu har jag kört en 40 maskin och en 60, så nu är alt tvättat :) Dock måste jag tvätta jeans sen, men det är ingen katastrof, de är ju inte skitiga. Men nu känner jag mig nöjd med mig själv. Dock har jag inte satt mig ner och vilat förrän nu, jag har alltså hållit igång i mer än 12 timmar, yey!

Men det har varit en toppendag idag på skolan, och nu har jag fått göra Disa snyggare också, bästaste du :)

Nu ska jag äta en smörgås och sen hoppa i säng. Ska till skolan tidigare imorgon, då ska Jennife rfå tvätta året på mig, då har jag inte tvättat håret på 3 dagar! Annars tvättar jag det varannan dag-ltie nödvändig information för er...hehe


Disa och jag :) Vi är även systar hihi.


1 vecka

Hej!
Jag lever. Jag har bara haft fullt upp, som vanligt. För att sammanfatta de dagar jag varit borta så har min mamma varit här från i torsdags till i söndags. Klippte och färgade mammas hår i torsdags och sen har vi gått och myst på stan tillsammans med min moster och kusin. Det har varit en toppenhelg med andra ord förutom vissa detaljer men det besparar jag er.
Jag fick också väldens finaste skor av mammsen i helgen :D och en ny tröja från topshop.

Nu sitter jag och tittar på Vänner men nu ska jag göra iordning te och äta mangosorbet glass oc titta på Beck- öga för öga.

Vad gör ni ikväll?

Vixen- love is a killer

Underbara Vixen <3

Falling

Falling in and out of love?

Juldagen med singstar

Ett till inlägg blir det. Jag pratade med Linn, mycket trevligt, min compadre!
Hon flyger till Thailand imorgon med sin älskade, fy fan vad avis jag är :) Men i alla fall, vi kirrade party på juldagen, i och för sig var de självklart men vi bestämde det och det SKA bli singstar. Vi vill ha Abba singstar...Förra året var det schlager och svenska hits tror jag?!



Jag och Linn var ju ett team- såklart och vi går ju verkligen in för det vi gör, här ser ni mig hemma hos mig förra året på juldagen heh

Snygga är vi också ;)

Jag ä farlig när jag är full och sjunger singstar ;) Linn med, vi blir otrevliga :P

Ja ni ser ju att vi satsade fullhjärtat och iår blir det ännu mer! Akta er ;)

Puss på er i julsnön


Falling in and out of love

Jag har inte så mycket att säga. Var på intervju idag på en salong :) Är hemlig om det, så mer säger jag inte, Fick sen hålla på med långhår, gjorde en valfri uppsättning. Ni får se bild imorgon...

Nu ska jag dricka upp mitt goda persika och kvittente och sen krypa ner under täcket tror jag. Som början och avslutning på mitt enda inlägg för denna måndag får mina älskade Lita göra. Jag behöver väl inte säga att hon är min absoluta favorit och jag kan inte förstå att jag ska se henne nästa år på sweden rock...
Detta är en av mina favoritlåtar- falling in and out of love som handlar om hennes och Nikki Sixxs förhållande <3

Titta, lyssna och njut nu mina vänner :)

RSS 2.0