12 X 3 dagar

Mitt batteri på mobilen dog ikcäll så det blev inga bilder från Östersund ikväll och nu är det verkligen dags för sängen för mig om jag ska orka med morgondagen imorgon. 12 timmars arbete och det slutar inte där. Har 12 timmars arbete varje dag till söndag kväll, hua!
Imorgon kommer lite bilder när jag har rast! Vi hörs imorgon :)

God natt, sov så gott!
Puss!


Hudikfesten del 2

Här kommer resten av bilderna från Hudikfesten, eller Hudikkalaset kallades det tror jag. Det var i alla fall superkul där med mina tjejer!!!


Inne på området. Lina shakar loss :P


Jag och Maria

Fina Maria! Ni ser vad mycket folk det var, och det kom ännu fler!



Lina och Therese

Sofia :)

Sofia, Maria och jag

Fina Therese




Therese och Maria, fina tjejer

Jag och Therese :)

Ett av banden. Tyvärr var det inte Smalare än Thord eller Markoolio på denna bild

Utanför den välbesökta Bajamajan-isch!


Ja, ett stort bete

Jag är sååå fräsch


Slutet på en kanonkväll!

Ny tatuering?!

Vad tycker ni, ska jag göra en till tatuering? Jag vill skriva en text, som än så länge inte är helt klar. Jag ska ha den på sidan, ovanför revbenen. Vad säger ni? Ska jag göra en tredje? :)

Mina älsklingar

Märtas

Nu har jag beställt en almanacka härifrån. Jag har tänkt på det så länge men nu slog jag till! Den blir perfekt i höst till frisörskolan och sen när jag är ute på salong!
Det är alltid roligt med almanackor och vad passar inte bättre än en personlig sådan- underbart!

Såhär ser min almanacka ut. Tänkte ta rött men nej, jag har så mycket rött ändå, mitt hår, så det fick bli en lila :)


Hudikfesten

God morgon! Underbart väder så nu ska jag ut och sola!
Tänkte först bara lägga ut bilderna från i lördags när det var lite fest här i stan! Lägger nu endast upp bilderna från när vi åt på Texas och när vi satt vid sjöbodarna och drack vin, resten kommer senare, det är så många bilder :)


Min klädsel för kvällen + korta jeansjackan som jag dock inte behövde använda

Maria utanför Texasrestaurangen

Jag

Sjöbodarna i Hudiksvall


Min "goda" drink apple twist

Maten jag beställde, yummo!

Maria och Sofia

Lina och ja, jag

Sex and the city! Ni ser det va? :)

Sex and the city igen

Här vid sjöbodarna satte vi oss och drack vin och pratade

Therese



Vi hade det fint och bra
 

Therese och jag



Resten av bilderna är från när vi är inne på området, de kommer i nästa inlägg :)

Tre Bockar

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jobbade till 16.30 i dag, sen skyndade jag mig till Brunos och solade lite till eftersom jag inte hunnit sola tillräckligt ute eftersom jag jobbar. Sen åkte jag hem, duschade och sminkade mig och allt sådant och sen cyklade jag snabbt ner till stan och Tre bockar där det väntades en pubmacka med cider som resulterade i massor av cider och en drink dessutom men Therese och jag gick vid 23.00. Therese ska jobba imorgon och jag har bara imorgon ledigt, sen är det jobb för hela slanten fredag, lördag och söndag! 36 timmar! Måndag ledigt och tisdag men då ska jag ner til Stockholm och titta på ett boende i Solna, yes, i dag ringde det en trevlig dam :D
Sen är det jobb onsdag, tordag och fredag igen- återigen 36 timmar!!! suck och puh.

Ikväll hade jag det super, blev bjuden på cider och fick många skrattanfall, hoho, killar från Bergsjö och Hassela kan vara roliga ibland! För er som undrar vart det ligger så är det små byar/samhällen utanför Hudiksvall 3.5 mil- 5 mil härifrån.

Imorgon  lovar jag att lägga ut bilder från Hudikfesten i lördags och sen från min vistelse i underbara Östersund samt från ikväll! Nu SKA jag bli en bättre bloggerska igen. Jag hoppas verkligen att ni raringar fortsätter läsa min lilla blogg.

Puss och god natt!


Östersund-Hudiksvall

God morgon!
Jag kom hem igår från Östersund vid 19-tiden, tåget blev inte alltför försenat som de sa eftersom de åkte på fel spår och fick backa och ha sig. Men hemma är jag och uppe! Jag ska jobba i dag hos Therese så det blir cykel dit eftersom mamma och pappa är kvar i Östersund. Det ser ju ut att vara ett kanonväder ute i alla fall så det kanske blir ett dopp i Therese pool i dag då, vi får se!

Jag återkommer efter jobet idag och då ska ni få massor med bilder av vad jag gjort sedan i lördagskväll!
Hoppas ni har haft det bra dessa dagar!

Update Östersund

Hejsan!
Jag är i Östersund och har precis ätit en god middag hos moster och hennes sambo! Vet ni vad jag gjort idag?! - Jag har badat, årets första dopp! Jättehärligt var det, 22 grader varmt i vattnet, perfekt för Märta. Har också hunnit med stan, blir mer imorgon sen åker jag hem på eftermiddagen, jobbar på onsdag. Mamma och pappa stannar kvar till onsdag och sen åker de vidare till Tallsjö i Västerbotten. Jag skulle gärna stanna här till onsdag för sen måste jag hem, har en tid på torsdag att passa och sen jobb. Men känner att jag inte kan säga irån passet fast jag tror Sofia kan ta det, men men. Ska njuta imorgon i alla fall!

Nu ska jag gå och dricka kaffe med något gött till, vi hörs imorgon när jag kommit hem, får se om tåget håller tiden, man vet aldrig...

Rocka på!

Nu är jag vaken, eller blev väckt 8.45 ujuj! Det var kämpigt att stiga upp, har inte ens sovit 6 timmar inatt men det är sånt jag får ta just nu! Var så jäkla kul inatt! Smalare än Thord är grymma haha. Och självaste Markoolio klev på scenen och rev av sin "Rocka på" och "Ingen sommar utan reggae"- jag och Sofia blev galna hehe. Sen sjöng smalare än thord också "När vi gräver guld i USA" och då steg Tomas Brolin upp på scenen och sjöng med haha!
Gud, kvällen var underbar! Härligt väder, underbart sällskap och massvis med folk- det är så det ska vara, då är sommaren som bäst!

Nu sitter jag här trött och sliten och skyndar mig allt vad jag kan för nu ska vi åka till Östersund så jag måste rusa! Ni får alla bilder när jag kommer hem igen! Hinner inte publicera alla nu! Håll utkik snart igen raringar!

Ha en bra söndag och en bra start på den nya veckan!




Home again

Nu är jag hemma efter en galen kväll med mat på Texas och sen förfest vid båtarna, eller där de förvarar grejer till båtarna. Sen gick vi till "Hudikkalaset! och jäklar vad kul vi hade jag, Sofia, Maria, Lina och Therese! En superkväll med mycket dricka och shake it up!!!!
Nu är jag helt slut och måste måste måste hoppa i säng för imorgon bitti åker jag till Östersund med mamma och pappa, en liten semestertripp för mig nu när jag är ledig i några dagar...

Här kommer några bilder från kvällen, ni får alla imorgonbitti eller när jag är hemma igen. Får se hur det blir med uppdateringen nu nr jag är borta, hoppas ni stannar kvar i alla fall!


Mina kläder- linne- indiska, kjol- gina tricot och skärp- tradera samt en kort jeansjacka-vero moda och broscher från mamma och second hand.


Sofia, Maria och jag



Sen uppdatering fredag

En dag försent men här kommer några bilder från när Kristina och jag njöt av sommarvärmen igår. Ibland har jag det bra på mitt jobb, då kan jag vara ute litegrann och sola till och med.


Härliga hamnen igen

Havet!

Sola sola sola benen

En fika på det nya

Jag och Maria invigde det nya stället i stan i dag. Det nya fika och matstället. Det är superfint där med supersnygga möbler och de har ett tak man kan sitta på! Hur härligt som helst, dock stekte det för mycket ute av solen så vi satte oss på det inglasade taket där det var mer skugga.



Maria ute där vi satte oss först

Jag


De kända röda sjöbodarna, det är ett signum för Hudiksvall

YUMMO

Sedan gick vi till Café Skutan och tog en varsin mjukglass

Akvarium

Jag gjorde rent hos fiskarna imorse, här är resultatet med de två nya växterna :) Nu tror jag allt de är glada. Måste bara köpa fler fiskar...
Jag kom på, jag kanske borde ha tagit en förebild med jag tror ni skulle bli chockade så det kanske var bra att jag glömde det...

Härlig värme

Hej! Men nu har jag svettats och svettats! Vilken VÄRME det är! Knappt så man kan förstå att det är sant. Nu har jag och Maria än en gång diskuterat och kommit fram till att vi måste köpa en sån där pool, ni vet en sådan där stor blå som man blåser upp- en sådan som ALLA har! Nu när jag gick hem från stan och sagt hej då till Maria och trodde att jag skulle tuppa av, ja då får jag syn på den största blåa pool jag någonsin sett, vet ni hur nära jag var att springa in på gården och hoppa i med kläderna på!!!- men det gjorde jag inte...

Jag och Maria var och fikade på det nya fiket och matstället inne i centrumhuset, hur fint som helst! Man kan sitte uppe å taket och se ut över havet, vackert! Kommer upp bilder nu om en stund :)

Nu sitter jag ute under vårt träd på tomten och bloggar, får lite skugga av trädet, då kan jag stå ut :) Dricker ett stort glas apelsinjuice också, man får inte glömma att dricka sådana här soliga och varma dagar!

Här sitter jag just nu, omringad av massor av blommor som tyvärr inte kom med i bilden

Lördag

Ojojoj, nu är det varmt!!! Jag gick upp strax före 10 idag, en vääääälbehövlig sovmorgon efter 6 dagars jobb med nästan 70 timmars arbete.
Gjorde rent akvariumet i morse, herregud så det såg ut! Igår köpte jag även två nya växter som jag satte i. Det blev jättefint och nu när det är gjort är det en lättnad, men innan är det jobbigt. Gruvar mig faktiskt, tycker det är så jobbigt :P
Ni ska få se bild på det sen, nu är nog mina fiskar och mal glada igen!

Sitter nu och väntar på att Maria ska komma hit, får se vad vi hittar på. Orkar inte sola i alla fall, det är alldeles för varmt i solen för det när man inte har nära till vattten. Solade igår på rasten också, fick mycket färg då måste jag säga så det får bli en vilodag idag om jag inte känner att det rycker i mig sen och jag åker till Brunos. Borde ta till vara på den riktiga solen nu men det går inte att lägga sig på baksidan, jag gjorde det i torsdag och jag höll på att tuppa av, man måste svalka sig då och då i vatten för att orka, i alla fall jag måste göra så.

Ikväll ska vi in på "Hudikfesten" men läste i tidningen att det är mycket folk där så det blir kul! Nu är Maria här, tjo!

Dagens klipp- den med joeys ögonbryn

Ja det blir lite dåligt med dagens klipp från Vänner, eller inte lite heller, jag har knappt publicerat nåt på väldigt länge! Tyvärr räcker inte tiden till alla gånger, absolut inte när jag jobbar 12-timmarspass men jag hoppas ni har överseende med det.
Nu ska ni i alla fall få ett dagens klipp. Dagens är när Joey ska bli fotograferad och vill då göra sig extra fin- genom att låta en kvinna noppa hans ögonbryn men hans smärttröskel är inte så hög- Enjoy! :D


Svettig

Nu har jag varit hemma i en timme, hunnit duscha och tvätta håret! Gud så skönt, i dag har jag verkligen känt mig ofräsch, har ju svettats som en tok i det varma vädret!  Har ni det med?
Jag orkar tyvärr inte lägga in bilderna från telefonen som jag tagit i dag, gör det imorgon istället. Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag jobbar ju så himla mycket! 12 timmar i dag igen, men vet ni vad! Nu är jag ledig i hela 4!!!! dagar, ska bli sååå gött :D
Jag ska njuta av varje timma!

Vad ska ni göra ihelgen?

Dagens-Warlock

Dagens låt är från det underbara bandet Warlock med den fantastiska  Doro. Doro är en av mina absoluta favoriter. Hon är inte bara snygg, hon har en fantastisk röst och hennes kläder, ohmy!
Dagens låt är  Without you och den är såå bra, jag hoppas ni gillar den. Säg gärna vad ni tycker :)

Vilken värme!!!

Åh hej och hå. Nu är jag hemma på rast! Varit ute i två timmar med Kristina idag, handlat och så har vi suttit i solen och solat litegrann. Vilken VÄRME det är ute! Det är helt sjukt! 27 grader i skuggan så ja, i solen är det ju nästan outhärdligt om man inte har nära till vattnet.
Sprang in och köpte ett Grattiskort till min kusin som fått sitt andra barn i onsdags, det blev en liten prinsessa till :)

Vad gör ni idag?


Stockholm onsdag

Här kommer resten av bilderna från Stockholm igår. På mig, mamma och pappa, Ida och Disa <3 Var helt underbart väder och jag njöt över att vara i huvudstaden, mitt andra hem!

Här kommer bilderna, från min kära telefon. OBS! Många bilder, hoppas ni orkar ögna igenom dom:)

Det snyggaste skärp jag sett på länge. Jag har letat efter ett liknande hur länge som helst-Vixen! Hittade det på Zara, gick tillbaka dit sedan och köpte det :) Kommer upp bilder på det sen.

Träffde Ida en snabbis

Jag drack en underbar färskpresad apelsinjuice!

Jag älskar gamla stan

andra färskpressade apelsinjuicen för dagen, samt att jag åt den godaste foccacian jag någonsin ätit!

Vi gick sedan till slussen och vattnet

Mammsen och pappsen

Jag kisar mot solen, är inte sur


Någon tyckte det var smart att lämna båten med stereon på högsta volym

Det satt hur många som helst efter kanten och i sina båtar, god, I love Stockholm :)


Mammas röda naglar, hon fick dessutom värsta mönstret på skinnet av skorna, såg väldigt lustigt ut :)

Mina nya skor, 99.50 på Wedins, halva reapriset-yey!

Mötte upp bästaste sis och vi tog en varsin latte på Tullys


Gick sedan till american apparel men nja, inget för oss denna gång, dock hade de finfina jeans med hög midja!

Snyggaste lacktubisarna!

På hemvägen stannade vi och åt, jag var onyttig och tog en hamburgertallrik

12 timmar kvar

Hemma från jobbet.
Mitt kvällspass gick riktigt fort. 16.30 ringde Kristinas syster Lilly och hörde om vi ville följa med på ett så kallat ljusparty "party lite" eftersom det ändå är Kristinadagen också. Grattis till alla Kristinatjejer inklusive mig :)
Det var mycket trevligt, jag vann ett litet fint fat med ett doftljus och har beställt tranbär coh apelsinsorbetdoftljus samt tre små fat, likadana som det jag vann, så fina och så fint det kommer att bli i mitt blivande boende i Stockholm! Känns jättebra :) Ni ska få se fatet imorgon. Supermysigt. Blir helt klart fler beställningar, fanns hur fina lyktor och ljus som helst. Blir ju så mysigt och så hemtrevligt!


Påväg till Stockholm

Tänkte ladda upp bilderna från Stockholm nu, laddar upp några få från i tisdags på jobbet och sen när vi var påväg ner efter att jag slutat jobbet. Gud vilken stress det var men tillslut kom vi till sundbyberg men ja, boendet var ju inte precis tiptopp :(
Jag har ju alltid telefonen med mig så alla bilder är med min nya telefon, God, I love it! Behöver ju knappt digitalkameran längre!


Sofia och jag är ute och går med Therese på jobbet

Jag

Borgarparken i Hudiksvall

Ja, det var så stressigt så jag fick måla naglarna när vi satt i bilen mot Stockholm, det gick sådär

Underbart god apelsinjuice köpte jag när mamma och pappa åt i Gävlebro

Min outfit. Linne, kjol och nitbältesamt jeansjackan till. På hotellet.

Nu var det min tur!!

Vet ni vad jag hittade i Stockholm! Som jag har letat, det är inte det lättaste men nu var det äntligen min tur att hitta sådana skönheter inne på Beyond Retro! Jag pratar om ett par Levi's jeans, som jag kan ha som shorts. Jag hittade de perfekta, de satt jättebra, jag är sååå lycklig! Med hög midja och allt liksom <3
Klippte nyss av dem till den längd jag vill ha, och ohmy, happy!!!




Torsdag

God morgon!
Sov till 10 i dag men är helt slut fortfarande och jobbet kallar i eftermiddag, suck. Lite senare ska jag lägga upp bilder från Stockholm men nu ska jag ta på mig bikinin och gå ut och sola! Nu gick dock solen i moln men det är nog inte särskilt långvarigt. Ska nu passa på att förstärka solbrännan, det behövs :)

Vad gör ni idag?

Era bloggar

Nej hörrni, bilderna kommer imorgon, håll ut ;)
Jag är alldeles för trött nu för att ladda upp dem, jag hoppas det är okej.
Jag har sutit och läst igenom era bloggar för igår och idag- alltid lika roligt och bra!

Hoppas ni har haft en bra tisdag och en bra onsdag men somarvärme!
God natt, sov så gott raringar!


Dagens-Lee Aaron

Suck. Trött på detta betende. Mer säger jag inte om detta nu, jag skiter i det, försöker lugna mig men lägger upp en dagens låt som känns passande för mitt humör.
Lee Aaron, tuffare brud får man leta efter och likaså hennes röst, oh my god! Denna låt beat em up  är så härlig så den får bli dagens! Jag slår två flugor i en smäll så att säga ;)

TRADERA

Bättre sent än aldrig som man säger.
Tänkte berätta för er att jag har tre auktioner ute på tradera!


Auktion nr 1

Auktion nr 2

Auktion nr 3


Intensivt

Åh hej och hå! Nu är jag hemma igen. Intensiva dagar, först så introducerade jag min vän Sofia igår och sen skyndade jag mig in i bilen och vi körde ner till Stockholm för att kika på rummet med egen ingång, ja som en lägenhet men mja, det var inte sådär jättebra så vi får se....

Träffade Marcus snabbt efter det och idag harjag myst med mamma och pappa påstam träffade Ida en snabbis och sen kom Disa <3 Supermysigt! Jag längtar så otroligt mycket tills jag flyttar ner till Stockholm!!! Can't wait!!

Kommer upp bilder sen, tagit alla med nya mobilen, kameran är otrolig tycker jag :)
Vad har ni gjort dessa två dagar jag vart ifrån blogg"scenen"?

Dagens-Robin Beck

Jag lägger in en dagens från the 80's. Det orkar jag. Robin Beck är en av mina stora favoriter så i dag får hon synas här på bloggen. Hennes låt first time känner nog ni alla igen, right? I alla fall, hennes skiva Trouble or nothin där denna åt är med är underbar, så alla ni, den bör ni ha :)
Sen älskar jag hennes kläder och hår, titta hur underbar hon är i denna video och njut till en underbar låt med en otrolig sångerska.

Vad tycker ni? :)

36 timmar avklarade

Herregud, just nu är jag som en zombie eller något liknande i alla fall. Mitt huvud och kropp är inte alls med nu. 36 timmars arbete på tre dagar tar på en, fast jag inte har ett sådant "krävanden" arbete men ändå. Tyvärr är jag ändå inte ledig, ska jobba imorgon också, men det blir skoj! Jag ska jobba hos Therese, flickan som är så gullig OCH jag ska introducera min kompis Sofia, det är så kul! Sen efter det, måste sluta tidigare, så ska jag åka till Stockholm och titta på rummet/lägenheten i Sundbyberg! Håll tummarna nu för att jag tycker det känns bra så att jag kan ta det och min boendefråga är löst!

Usch, det blåser jättemycket här utanför nu, tycker det är läskigt när det blåser runt husknutarna, hoppas det blir bättre väder imorgon. Det blev åska och regn lagomt till att jag skulle till jobbet i dag. Direkt när jag gick ut från Brunos solarium kom ovädret, det blev bara till att springa storgatan fram.

Nej hörrni, jag tror jag svamlar lite väl mycket nu, blev inget sammanhängande inlägg. Jag är för trött helt enkelt, jag hoppas att ni förstår raringar!

Dagens klädsel

Ja, jag lägger ju inte dagligen upp vad jag har på mig, är riktigt dålig på det men nu blir det en dagens igen! Passade på att ta två bilder på jobbet.
Jag fick faktiskt ringa hem när jag var på jobbet och be mamma eller pappa komma med min volangkjol, det blev nämligen 23 grader varmt helt plötsligt och då kändes det inte perfekt att ha på sig mörkblåa jeans. Därför har jag inte någon fin tröja till kjolen, t-shirten matchar inte allt för bra, men det var inte tänkt att ha kjol i dag :)



På väg hem på rast.

Rast

Hemma på rast. Gick direkt till brunos och tänkte sola i några minuter i det starka ståsolariumet men det var en som solade där då, blev tvungen att vänta 6 ½ min så nja, chansar och åker dit innan jobbet igen före 16.
Nu ska jag bara slappna av en luten stund, men inte allt för mycket, då kommer jag inte tillbaka till jobbet tror jag. Snart har jag jobbat dessa monsterpass- 36 timmar, ska bli så skönt ikväll! Dock ska jag jobba imorgon igen men då hon den andra flickan Therese och då ska jag introducera Sofia, sen åker jag till Stockholm.

Kristina och jag gick vid hamnen i dag, och det är vad var vi såg.



Dagens- Femme Fatale

Dagens älskling från the 80's är  Femme Fatale med Lorraine Lewis i spetsen. Detta band släppte bara en skiva, tyvärr , med namnet Femme Fatale och den är super så det är verkligen synd att det inte finns mer. Dock finns det några enstaka låtar som inte är med på skivan, bland annat covers. Lorraine Lewis är en av mina inspirationskällor som jag sagt tidigare och hon är ju äckligt snygg i den här videon med de underara kläderna. Min favorit är klänningen med volankjolen-lovely!
Hoppas ni gillar deras låt falling in and out of love, superfin! Säg vad ni tycker! :)

Puss, godnatt raringar. Hoppas helgen varit toppenbra!

Mästerkock

Åh, nu har jag snart varit hemma i 1 timme och måste gå och lägga mig nu!! Men först ska jag lägga upp lite bilder från mitt eftermiddagspass. Det blir inte många inlägg dessa dagar, men imorgon jobbar jag mitt sista 12-timmarspass på några dagar. Snart har jag gjort monsterpassen 12x3! På tisdag efter jobbet hos Therese, då jag ska introducera min vän sofia, det blir kul men i alla fall, på tisdag efter jobbet åker jag ner till Stockholm. Jag ska då titta på rummet i Sundbyberg, håll tummarna för att det är okej!

Nu ska jag hålla mig till ämnet, det är så mycket jag vil skriva och berätta om men klockan tickar på alldeles för fort och jag måste sova nu om jag ska orka med 12 timmarsjobb imorgon.

Jag gjorde supergod mat till Kristina ikväl vilket hon mumsade i sig fort som tusan :) Jag gjorde klyftpotatis, stekt kyckling med currysås- som jag gjorde alldeles själv :)
Tur att jag har min nya telefon, annars skulle mina inlägg bara innehålla bokstäver, lite roligare med bilder också va? :)


Såhär ser det ut om dagarna. Vi skriver ner va vi gör med Kristina, morgon till kväll, blir många ord på en dag, speciellt när jag jobbar, då glöder pennan.

Kycklingfilé som jag skurit i mindre bitar

Klyftisarna i ugnen, doftade ljuvligt

Kocken hehe. Jag är trött och äcklig, gör mig bäst på kort med en min :P

Färdiga maten. Gömde fotografera den på tallrik så det fick bli i en form som ska frysas in. Mästerkocken Märta ;)

Dagens klipp: den när Ross vill ha lägenheten

Nu har det varit dåligt med dagens klipp från Vänner. Men jag ska skärpa mig, men det är inte lätt att hinna hitta några när jag jobbar så mycket.
Nu kommer ett i alla fall. Det är när Ross ska flytta och vill köpa "the ugly naked guy's" lägenhet. Han skickar en liten muta som gör att han tror att han då ska få lägenheten men det fungerar inte riktigt så....ENJOY!!!


Mannen

Fick sms av mannen igår. Han är ju som jag sagt förut endast 7 mil från mig, eller ja, nu är han väl i Sthlm snart igen men han har varit nära mig. Han har ju varit på Rockweekend i Bollnäs, som jag önskar att jag också var där! Men i alla fall, det jag ville få sagt var att jag fick dessa bilder med ett sött älskar dig sms. Dock så snusar den jäkeln på den här bilden, men å andra sidan är han inte speciellt nykter här heller...

Jag fick också en puss av Alice Cooper, det är i alla fall han från scenen på det andra fotot.


Slå tärningar

Puh, nbu har jag kommit hem från första passet, fick cykla hem då mamma och pappa åkt till Bjuråker. Nu är jag hemma i drygt en timme, ska börja kl 16 igen. Det känns som om jag aldrig kommer att få vara ledig igen, det är helt sjukt! Men jag ska väl inte klaga, jag tjänar pengar i alla fall men ja...

I dag har vi slagit tärningar, som vanligt. Vi slår och räknar slag tills man har fått alla tärningar i ett och samma nummer. Det är Kristinas favoritsysselsättning, inte sådär jättekul för mig och det är dessutom sövande. Vi har också varit ute och suttit vid hamnen, ni vet bilderna från vattnet och båtarna som jag lade upp igår. Satt där i 1 ½ timme, tog med oss fika. Sen kom Therse förbi, hon skulle till sin pappa så det var en glad överraskning när hon kom, då gick tiden lite också.

Nu ska jag titta på ett vänneravsnitt tror jag för att försöka koppla av den lilla stund jag får- med godis. Sen är det storstädning på schemat hos Kristina :( Helgerna är inte roliga, lördag tvätt och söndag storstädning.

Passade på att ta en bild på Kristinas favoritsysselsättning med telefonen

Dagens-Fiona

Dagens låt från det älskade the 80's är en av mina inspirationskällor- Fiona. Flanagan kanske jag ska lägga till. Jag mår dåligt över att se henne, hon är så vacker och den här låten, usch, den är jobbigt bra faktiskt. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag lyssnar på Love makes you blind.  Jag är bombsäker på att ni kommer tycka om den här låten :)

Den här underbaringen får avsluta min lördag, nu är det verkligen sängen som gäller om jag ska orka med mitt 12-timmarspass imorgon.
Puss på er sötnosar och god natt, sov så sött!


- 12 timmar

Nu är jag hemma igen! Jag slutade ju 21.30 men kom inte hem förrän kl 22 ändå, gissa varför?! Jo det är Cruising här i stan med massor av amerikanare och andra bilar, visst, säkert kul att titta på men inte när man bara vill hem, hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen för att orka ett ytterligare 12-timmarspass!

Hoppas ni har en roligare och skönare helg än vad jag har :)
Vad gör ni ikväll?

Utsikt från hamnen

Kristina och jag var ute i sommarvärmen och satte oss vid hamnen och solade en stund. Tittade ut över båthavet, massor av båtar inne, väldigt konstigt, tycker det borde vara en toppendag för att åka ut med båten!

Nej nu ska jag äta några jordgubbar och sen åka tillbaka till jobbet, börjar 15.30 igen så jag får sluta 21.30 ikväll! Hörs då!

Här är lite av vår utsikt där vi satt!


Volanger

Hejsan!
Nu är jag hemma på en kortisrast. När jag tog rast kl 14 gick jag in till stan och Indiska, jag såg en superfin volangkjol där när jag var på stan med Kristina förut. Disa har en likadan men den är ju för söt så jag kunde inte låta bli att prova den nu på rasten och den satt perfekt! Nu köpte jag den, hoppas den kommer till användning men nu blir det väl kallt kan jag tro när jag köpt den.

Pratade nyss med Marcus, han är ju i Bollnäs, endast 7 mil från mig, känns förjäkligt att jag sitter fast här i Hudiksvall och jobbar när jag istället kunde ha varit med honom i Bollnäs och varit på Rockweekend och sett Europe bland annat! Och ikväll även Alice Cooper, dock hör han inte till favoriterna men ändå. Usch, saknar min man.

Tänk er nu den här kjolen ihop men något av alla mina 80-talsskärp! :)


Instruktionsbok? Läsa?...

Det är på tiden att jag läser intruktionsboken till min Nokia N73 nu. Jag fick hem den i tisdags men har ännu inte läst boken och nu när jag skulle ställa in alarmet till imorgon, jag jobbar ju nämligen i helgen suck och stön. Men i alla fall, nu när jag skulle ställa in alarmet hittade jag det inte, jag trodde givetvis att det låg under inställningar någonstans men det gjorde det ju såklart inte. Det blev bara till att ta fram intruktionsboken och kolla på innehållsförteckningen längst bak för att slå upp sida 56 och läsa om hur man hittar alarmet.

Svaret var: Jo, man ska gå in på program-klocka och sen kan man ställa in alarmet. Sedan kom nästa problem, jag kan ju inte ha det där brandlarmet som väckarklocka, jag kommer ju bli tokig. Det verkar heller inte som om jag kan välja någon låt som väckarklocka utan bara de som kom med telefonen samt den ringsignal som jag har just nu (till er som undrar vad jag har för signal när det ringer så har jag när min älskling Klara pratar bebisspåk, så sött).
Så nu har jag fått spela igenom en lång rad med hemska ljud innan jag hittade en någorlunda okej signal. Är det någon söt och snäll läsare som har en Nokia som kan tala om för mig om man kan välja någon egen låt som väckarklocka?

Nu blir det natti natt för mig trist nog. Men det som gäller nu för mig är att lägga mig tidigt så jag orkar med alla! mina 12-timmarspass!
Puss och god natt. Hoppas ni haft en toppendag och har fått en bra start på helgen!


Dagens-Suzi Quatro

Dagens underbaring från min långa lista med favoritmusik är den coola Suzi Quatro. Den här låten, 48 crash släppte hon 1973 så ni ser att jag inte bara lyssnar på 80's music hihi.
Hoppas ni gillar den här underbara låten lika mycket som jag.

" It's like a lightning flash"

Min samling från 80-talet

Jag har ju sagt förut att jag älskar skärp!! Jag letar efter nya snyggingar hela tiden, helst sådana som mina favoriter från 80-talet haft. Mina favoriter är såklart Vixen, Lita Ford, Lee Aaron, Lorraine Lewis och Fiona för att bara nämna några, men de är dem jag främst hämtar inspiration ifrån.

Jag har städat min garderob ikväll, dammat ur den och så, då passade jag på att fotografera mina bälten snabbt med telefonen. Nu syns ju inte alla då de hänger tillsammans sådär, men jag har verkligen ordning på dem fast det kanske inte ser ut som så. Det ser rörigare ut än vad det är också måste jag tillägga. Dock är det här inte alla mina skärp men jag lovade förut att jag skulle lägga upp en bild på min samling. Nu när jag flyttar kommer jag dessutom komma på ett smartare sätt att hänga upp mina skärp på, så de blir som en dekoration samtidigt som jag använder dem. Får se hur det blir :)

Här är några av alla mina skärp i alla fall!

Det blev inget lagat utan...

I dag orkade vi inte laga någon middag så vi köpte Pizza istället, någon gång måste man få unna sig det också :) Pappa åkte och köpte den och kom tillbaka med blöta pizzakartonger. Från bilen in till dörren blev dom vädligt blöta, det regnade som in i bomben, var som om himlen var öppen! Dessutom blixtrade och åskade det som aldrig förr, fy!


I miss you

Jag saknar dig jättemycket. Ge mig augusti och Stockholm nu!


Facewrap

Det här kan vara den bästa underhållningen någonsin! Därför saknar jag min älskade Sony Ericsson ännu mer. Jag vill ha programmet facewrap på Nokian med!!!!!!! Här kommer några bilder som jag tagit med gamla mobilen.
Enjoy, hihi!!

Vi kan börja med min fina familj, vi är verkligen en vacker familj ;)

Mammsen

Pappsen

Broder

och lillasyster jag.

Min fina kompis Maria

Min fina Disa

Jag igen



Let love rain on me

Jag kan säga att jag bara hann sätta på mig bikinin så blev det alldeles mörkt härute och åskan började dundra som bara den. Sen har det kommit riktiga skurar titt som tätt så det har inte blivit någon solning ute för mig i dag, däremot körde jag ner till stan för en stund sedan och solade på Brunos, ståsolariumet istället. Nu är det sol här igen, men för 5 minuter sedan öste regnet ner. Tråkigt väder som tusan :( Om det ändå regnade kärlek över mig istället, usch, saknar Marcus så mycket. Nu är väl han snart i Bollnäs, 7 mil härifrån och ska vara på Rockweekend, som jag önskar att jag kunde åka dit och se Europe och Alice Cooper men jobbet hindrar mig som vanligt :(

Just nu sitter jag och tittar på alla mina bilder som jag tagit från min gamla mobil, överförde alla dem till datorn innan ajg bytte till Nokian. Hoho, Sony Ericsson har ett program som heter facewrap, det är hysteriskt roligt och förvränger bilden, ni ska få se om en stund, hihi. Stay tuned!!

Nä vet ni vad, nu börjar det åska här igen :(

NY DESIGN!

Nu är min nya design klar! Jag är så otroligt nöjd med den, den är så himla fin! Kan inte bli mer nöjd! Tack så hemskt mycket Denise! Nu kan jag inte låta bli att gå in på min egna sida och titta, hihi.
Vill ni ha en ny design och är lika okunniga som mig, låt den här tjejen göra en åt er! Hon gör massor av olika fina designer!

Vad tycker ni om min nya? :)


Vart är ljuset i tunneln?

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag! Sov till 10.30 i dag, passade på att sova ut för imorgon börjar det, mina hemska arbetspass. Jag jobbar 36 timmar på tre dagar och sen fortsätter det på tisdag, fast med ett annat jobb hos flickan jag har varit hos. Jag ska introducera en kompis där :) Sen efter det bär det av till Stockholm, ska ju titta på rummet! Onsdag är den enda dag jag har ledigt, sen blir det 24 timmars jobb på två dagar, puh! Hur ska jag orka?! Jag vill se ljuset i tunneln!!

Nu ska jag skynda mig ut i solen och sola, det blir ju lite dåligt med solande de närmsta dagarna :(
Vad ska ni göra i dag?

Pssssst!

Vet ni vad?! En ny design är på ingång, den påbörjas imorgon. Can't wait!!!!



Hello Kittyhögtalare? Gimmie

Åh herregud, vet ni vad jag hittat nu?! Jo Hello Kittyhögtalare! Jag är stormförtjust i den söta lilla katten och har varit det i flera flera år nu. Jag har ett helt hörn med bara Hello Kttysaker på mitt rum faktiskt, kan visa er imorgon eller så :) På mrgizmo finns dessa underbaringar!

" Söta små högtalare designade som Hello Kitty. De har mycket bra ljud, tar ström från USB uttaget på datorn, så ingen annan strömkälla behövs!
Passar till exempel ipod, iphone, MP3/MP4- spelare, MD, CD, Notebooks, PDA, PSP, telefoner m.m"

Dessa raringar vill jag ha, de kostar 285 cashibashi

Dagens: Kiss

Dagens favorit ut min musiksamling är såklart Kiss. Såg dem för snart två! månader sedan, jisses vad tiden går fort. Jag tror inte jag behöver skriva något mer än att strutter är en av mina favoritlåtar och jag tror att alla tycker om någon Kisslåt i alla fall. Sen behöver jag väl inte ens nämna att KISS är såååå underbara va?! :)Lovely!


Skivstång/kondition

Åh herregud vad slut jag är nu! Orkar inte resa mig upp!!! Jag har varit på ett skivstång/konditionspass och fy bubblan vad jobbigt det var, men såklart härligt att verkligen få maxa kroppen och ta ut sig, välbehövligt! Hon som hade passet var gästledare, hon kommer ifrån Nacka/Värmdö friskisförening så det kommer att bli många sådana pass nu i höst när jag bor i huvudstaden!!!!

Mina ben är som bly nu, haha, oj så skönt det är! :)
Vad hittar ni raringar på ikväll?


Bild från åbackens.com

Besök av kusin vitamin och Radjos

Imorse klev jag upp 9.30, tidigt för att vara ledig och jag måste passa på att sova för någon sovmorgon och vila blir det inte från och med lördag och flera dagar framåt. Anledningen till att jag klev upp tidigare var att min faster, hennes man och min kusin är på genomresa. De ska till Göteborg och skulle stanna här för fika och så.
Därför har jag inte skrivit något inlägg tidigare. När de åkt vidare träffade jag Maria och vi cyklade ner till stan för att äta lunch, vi tänkte prova det nya stället men det var så dyrt så vi gick till Radjos, har aldrig ätit där och de hade bra priser samt supergod lunch, fräscht och snyggt är det där också så det blir nog fler luncher där innan jag flyttar.

Här kommer några bilder, givetvis med nya telefonen :)


Kusin Elin

Maria mumsar i sig lunchen- fajitas

Jag ser sliten ut, isch, men det är bara ett dåligt kort säger vi. Har nya glasögonen på mig iaf :)

Min lunch, foccacia med pesto, soltorkade tomater, serranoskinka, mozzarellaost samt en latte.

Lite av Radjos

Sundbyberg

På tisdag ska jag åka ner till Stockholm efter jobbet och kika på ett rum i Sundbyberg. Gillar jag det, vilket jag tror jag kommer att göra så är det mitt! Alltså kommer jag att bo i Sundbyberg från augusti, dock kommer jag pendla mycket hit till Hudiksvall, tänkte jobba augusti ut så jag får lite exta pengar!

Det bästa med detta är att Sundbyberg ligger väldigt nära Solna där frisörskolan ligger. Vretens väg ligger skolan på och det är cykel och gångavstånd för mig dit, kan ju inte bli bättre!!!!!! Dessutom ligger Sundbyberg nära city också så det tar inte lång tid för mig att ta mig in till stan heller, vad mer kan jag önska mig? Ja , kanske en egen 1:a, men det får bli senare!!!

Just nu är jag i ett extremt lyckorus, det verkar som om min boendefråga i Stockholm snart är besvarad!!!!!!!!!!!!


Fancy

Tänkte lägga upp några bilder på hur nya mobilen ser ut. Jag är så otroligt nöjd med den! Jag har nästan kommit över att min andra SonyEricsson inte fungerar som den ska längre, men ändå, den var så fin med det blåa/turkosa, snyft! och jag hade den bara i drygt 1 år, katastrof att de inte ska hålla längre, jag har dessutom varit jätterädd om den.
Men jag har ju en ny superbra mobil med väldigt många finesser nu istället! Jag förstår mig inte på den än, men det kommer väl-bara jag tar mig tid och läser lite i instruktionsboken. Vilket jag måste göra för den här telefonen har ju så många olika grejer, den påminner om en dator ungefär, haha- enligt mig då, alltså krånglig.

Visst är den ganska tjusig ? :) Jag trodde den var svart på baksidan men den är mer plommonlila, skimrande, jättefint faktiskt, och ett STORT plus för locket för kameran så att inte objektivet blir repigt.




Dagens klipp: den med klappen på rumpan

Dagens klipp från Vänner är när Chandler blir poppis hos chefen. Just chefen har ett speciellt sätt att visa att Chandler är en favorit, han daskar nämligen till honom på rumpan och ja, ni får se hur det hela slutar, hihi-ENJOY!!!

Två espresso serverade

Yummo. Jag har nu avnjutit en dubbel espresso med mammsen! Jag älskar min kaffemaskin som min underbara bror köpte till mig. Den används flitigt och kommer att stå väl synligt i min kommande lägenhet i Stockholm. Så hälsar ni på mig får ni mer än gärna önska er en espresso, latte, cappuccino eller vad ni vill ha :) Feel free to choice whatever you want! Dessutom maler jag nytt kaffe inför varje kopp, så hela köket luktar nymalet kaffe!

Visst ser de smarriga ut? :)


Dagens: Blue Tears

Dagens låt är från det underbara bandet Blue Tears som inte alls fått den uppskattning som de borde ha fått. De har gjort jättefina låtar och den här låten, blue tears är fantastiskt! Ni kommer att tycka det själv, det är i alla fall vad jag hoppas på! Kommentera gärna och säg vad ni tycker!
Eftersom de inte är så stora så finns det tyvärr ingen video till den här låten så det är bara musik, men för att ni ska få se hur grabbarna ser ut lägger jag in en bild på dem i alla fall.


Nya glasögon, Michael Kors

Det har varit en hektiskt dag i dag med. Men nu har jag hämtat ut mina nya glasögon!! Jag fick sms om att de var klara igår men hann inte åka ner men i dag har jag hämtat ut dem, dyringar men såklart värt det och ett måste.
Sitter nu här vid lappisen med glasögonen på, måste vänja mig vid dem (det är inte så mycket starkare glas jag har utan det är väldigt svaga glas, de som inte har glasögon och provar mina märker knappt någon skillnad) jag använder dem när jag ska läsa, sitta vid datorn eller titta på TV. Men för mig är det en stor skillnad, jag slipper huvudvärken och illamåendet som kan komma. Men nu är jag riktigt trött i ögonen så jag tror jag måste byta till dom gamla nu så att ögonen får vila och vänja sig sakta.

Här är mina nya skönheter! Jag fick ett superfint fodral till också, ser ut som en liten sminkväska, hihi. Får visa den senare.

Ni får ignorera mig, jag ser fruktansvärd ut


Från sidan, mönstret :)

Sigge Hill Jukebox

Nu ska jag berätta om gårdagens bravader, kvällens bravader. Jag hoppade som sagt in i duschen och fräschade till mgi efter träningen, sen fick jag slänga på mig några kläder att ha, hade ungedär 15 minuter på mig innan skjutsen sulle vara här som skulle ta oss till söta Thereses lägenhet. Sminka mig gjorde jag hos Therese, annars hade jag aldrig hunnit. Kvällens klädsel fick bli lacktights, kedjeskärp och min tunika/klänning och accessoarer som örhängen och halsband.

Sigge Hill har något som kallas Jukebox där han sjunger covers och så, och varje tisdag så tar han dit en hemlig gästartist, oftast ganska stora, alltså kända svenska artister så man vet aldrig vem det är. Igår var det allra första gången för mig, Therese, Maja och Maria att vara där. Varför förstår jag inte, vi borde definitvt ha gått dit tidigare. Men i alla fall, igår var det Elin Sigvardsson där, inte sådär jätteroligt, för lugna låtar för mig, men hon sjunger såklart jättefint, men jag hade tyvärr förväntat mig någon mer fartfylld artist men det går fler tåg, jag kommer definitivt gå dit igen när jag är ledig från jobb! Herregud vad folk det var där, det var knappt så man kunde röra sig därinne och inte ute heller!, så jäkla mycket folk, kan inte förstå vart alla kom ifrån! Men superkul att det är så mycket folk ute på en tisdag.

Vi var först som sagt hos Therese och drack vin och lyssnade till gamla 90's låtar så som Toy-Box- Tarzan and Jane, Aqua- Barbie Girl, Vengaboys-boom boom boom, S club 7, Steps-Tragedy och många andra, ni vet de där härliga låtarna haha! Sen till Sigge Hill och njuta av allt folk där och dricka xider, yummo. Tack tjejer för en underbar kväll!

Här kommer bilder från kvällen, även dessa med nya telefonen, ville testa hur bilderna blir när man är ute på krogen i mörker- skulle vara skönt att slippa digitalkameran på krogen. Det är många bilder som ni ser, jag hoppas ni orkar ögna igenom dem :)

Påväg till Therese


Fina Therese

Jag lyckades verkligen med fotot här när Maja skulle öppna vinet

Maria

Vår underhållning

En Märta

Ett stopp vid automaten innan August

Jag och Maria. Jag ser ledsen ut haha

Maria och Therese, vackra flickor

Jag och Maja som var fin!

Jag därinne

Therese, Maja och Maria :)

Jag och Sweeti

Maja

Maja och jag :)


Mario och jag


haha

Sitta och hänga ute var riktigt skönt, dock regnade det lite mot slutet

On our way home. Riktigt skönt att gå hem i sommarnatten!

Hektisk tisdag

God morgon!
Igår blev det inte mycket till bloggande. Var en hektiskt dag igår, gick ut och solade en kort stund, sedan fick jag ett sms om att min nya mobil hade kommit. Maria kom hit och vi väntade på skjuts för att hämta telefonen och få hjälp med luckan på gamla mobilen men helt plötsligt fick Maria upp den, thank god, lite pinsamt att gå till en telefonbutik och fråga, haha. Måste vara nåt fel på luckan för sådär hårt ska den inte sitta, Disa har en likadan Sony Ericsson. Men i alla fall, sen åkte vi och hämtade telefonen och hem igen för att ta ut simkortet och sätta i i den nya men då kom nästa problem. Simkortet gick inte att få ut, vi fick inte tag i det, det bara åkte in igen så jag fick hämta en pincett men det hjälpte inte heller, tillslut kom pappa hem och fick ta en tång för att dra ut det. SEN kunde jag byta till den nya telefonen och Maria och jag fick äntligen åka ner till stan och fika!

PS!!!! Jag tycker verkligen inte om fåglar, jag tycker de är så äckliga och är alltid rädd att de ska bajsa på mig och igår inträffade min värsta mardröm! En äcklig skitfågel bajsade på mig, på mitt nya linne, FY FAN!!!! Nu har jag i alla fall mer än rätt att vara extremt rädd för dem!

Efter stan körde jag i ilfart iväg och tränade, gud så skönt! Sen hem, skyndade mig att duscha och tvätta håret för att sedan åka till Therese och vina lite innan vi skulle till August och Sigge Hill, berättar mer om det sen.

Här kommer lite bilder från nya mobilen när vi var hemma och sen på stan. Jag är mer än nöjd med den än så länge :) Så nu kommer det komma upp mycket bilder på bloggen, så roligt med en ny telefon och kamera, men det blir väl bra med bilder? :)

Maria hemma i köket

Fika!

Den osminkade sanningen, innan fågelbajset.

Jag och Maria var inne på MQ, jag hittade denna underbaring! En kort skinnväst- I WANT! Den är så Doro!



Påväg hem igen



Underbar tisdag

God morgon!
Jag har ny följt min nya mobil, den var i örebro kl 02.00 inatt så förmodligen får jag den idag! Jag hoppas verkligen det för jag är i stort behov av den nu, min andra är helknasig. Och vet ni vad som också är helt knäppt. Jag får inte upp batteriluckan så att jag kan ta ut simkortet! Jag vet inte hur jag ska få upp den, är rädd att jag måste bryta upp den faktiskt. Någon som har något förslag, det är en Sony Ericsson Z610i.

Nu ska jag byta om till bikini, tänkte ut och sola nu på förmiddagen, måste passa på när det är finväder och jag är ledig!
Vad ska ni göra i dag?

Dagens klipp: den med ross och chandlers bråk

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då Ross hittat en sida där alla deras gamla klasskamrater kan uppdatera om vad de gör nu och Ross skaffar sig ett eget konto men hinner inte skriva klart sin info så Chandler gör det åt honom och det hela börjar....hihi-ENJOY!!!!


Jobb(igt)

Hemma från jobbet. Gått ganska snabbt ikväll faktiskt, skönt! Nu är jag ledig tisdag-fredag! Sen jobbar jag lördag, söndag och måndag, 36 timmar på tre dagar :( Suck, men nu ska jag först njuta av ledigheten!

Jag har också fått ett mejl från onoff att min nya telefon är skickad så jag borde ju få den imorgon! Yey! Måste få den imorgon, jag är i stort behov av den nu, min Z610i har blivit ännu mer koko. Nu ska jag ta mig en frukt och sen lägga upp ett dagens klipp av vänner :)

Vad har ni gjort och gör ikväll?

Dagens: White lion

Dagens låt från the 80´s som det mest blir är kära White lion. En av alla dessa underbara killgrupper. Låten som jag rekommenderar i dag är when the children cry. White Lion gör så fina texter tycker jag och varje gång jag lyssnar på den här och broken heart till exempel brister jag ut i gråt, de är så fina och underbara. Så sköra.
Hoppas ni gillar det!


Utedag

Åh så skönt! Nu har jag legat ute och solat i tre timmar! Jag hoppas det har blivit lite färg men det har det säkerligen, något annat vore konstigt! Tänkte passa på att sola desa dagar jag är ledig, jag jobbar nämligen lördag, söndag och måndag :( 12-timmarpass varje dag, usch och fy! Skulle åka till Sthlm och titta på två rum men den enda hör inte av sig, så det är väl uthyrt då antar jag och den andra hade helt plötsligt nästan betsämt sig för en annan tjej. Men det kommer fler chanser, det måste det.

Jag skulle gärna åka ner för att träffa Marcus, Ida och Disa, men Ida jobbar varje dag och Disa jobbar med, samt Marcus, fast han jobbar ju speciella tider men jag vet faktiskt inte om jag orkar heller :( Jag saknar dem och Marcus jättemycket men jag tror jag behöver vara hemma och vila.
Men snart kommer jag ner och snart snart, så fort jag fått tag i boende bor jag i kära Stockholm.

Nu ska jag hoppa in i duschen, kl 15 ska jag träffa Maja för en snabbfika och kl 16 börjar jag jobba.


Korta skinnjackan

Amy Winehouse må leva osunt men hon är en duktig sångerska och ibland har hon på sig sådant som jag bara måste ha; som nu, den här underbara skinnjackan, kort som den ska va! Tänk om jag hade den här skönheten, ni ska bara veta hur länge jag letat efter en sådan här kort. Gimmie!


Foto från Perez

God morgon, ny vecka.

God morgon! Ja, inte trodde jag att jag skulle vara uppe såhär tidigt i dag när jag inte börjar jobba förrän kl 16. Men skönt att kliva upp också- så får jag mer tid på mig ute i solen :) Tänkte passa på att sola nu när det är finväder!
Som ni förstår har jag inte gjort mycket än så har inte mycket att skriva, dock har jag sökt en lägenhet i alla fall.
Nu ska jag äta frukost och sedan byta om och gp ut och sola, jag måste också ringa angående ett fint rum i Nacka och höra mig för om kommunikationerna.

Vi hörs senare!

Dilemma

Nej nu är det tack för i dag, slut för denna söndag för mig.
Måste börja lägga mig tidigare på kvällarna, hur ska jag annars orka kliva upp och börja kl 8?! Och sen när jag bor i Sthlm och ska upp tidigt varje dag för att åka till skolan!.
Jag har nu fått tag i ett jättefint rum i Nacka, saltsjöbaden. Men det är en bit till Solna tyvärr, det tar ett bra tag och det känns sådär lagomt kul. Jag vet inte om jag orkar pendla så långt nämligen. Grejen är ju också att jag inte vill tacka nej till det, för vem vet om jag får något annat liksom. Usch, det är ett dilemma det här med boende i Stockholm.
Jag ska i alla fall ringa hon som hyr ut det och prata med henne imorgon och sen åka och titta på rummet så jag får ett hum om hur det ser ut i verkligheten och hur långt det är till kommunikationerna.

Hoppas ni sötnosar har haft en toppenhelg och söndag.
Vi hörs igen imorgon hoppas jag?!
Puss och god natt!


Traderaköp....igen!

Det här fina pärlhalsbandet med strass hittade jag nu på tradera för 35 kr. Oooops I did it again, jag köpte det! Jag måste typ spärra tradera.com för mig eller nåt, det är verkligen farligt för mig att gå in på den sidan.

Vad tycker ni om halsbandet? Ett bra köp?


Dagens musik: Vixen

Dagens underbaring från 80-talet är tjejgruppen Vixen, de är förjäkla underbara, vilket ni snart kommer att se. Den här låten edge of a broken heart är från deras självbetitlade album Vixen som kom 88 men det här liveklippet är från 91.
Njut nu av dessa coola brudar!

Dagens klipp: den med Phoebes massage

Dagens klipp från Vänner är när Rachel har ett kort där hon kan få en gratis massage, men Phoebe misstycker för hon påstår att hon inte tycker om stället. Rachel lovar att hon inte ska gå dit men gör det ändå och hon får en "svensk" massör vid namn Ikea, men vem är det egentligen...hihi-Enjoy!!!


Run run run away

Nu har det varit dåligt med bloggande. Efter att jag letat efter en mobil som jag kunde tänka mig att ha så gick jag ut med mamma och pappa och gick och sprang! i 1 timme och 15 minuter, riktigt skönt! Sen åkte vi iväg och fikade på ett jättemysigt litet fik några mil bort. Nu är jag hemma igen, men tröttare än någonsin, tror ärligt jag ska gå och lägga mig en stund, jag är alldeles vimsig i bollen, så det kanske är bäst att at sig en liten tupplur, fast det inte är likt mig.

Vädret är fint, så det är inte att klaga på, bara sol och ungefär 18 grader varmt, såklart varmare i solen också.
Sen vill jag ha min nya mobil nu, hehe. Tycker inte om att betala massor med pengar och sedan inte få varan på direkten, men den lär ju dimpa ner hos mig senast onsdag i alla fall, men jag hoppas på tisdag. Dock kommer jag sakna min Z610i, lite småkär i den faktiskt.

Vad har ni gjort i dag?

Ny mobil

Det är med en liten sorg i hjärtat jag nu klickat hem en ny mobiltelefon. Jag tycker verkligen om min som jag har nu, en Sony ericsson Z610i, men den börjar krångla mer och mer, buhu! Speciellt de senaste dagarna, nu är den jättekonstig! Ljudet försvnner, samtalslistor försvinner, meddelanden kommer knappt fram, samtal kopplas ibland bara ner och skärmen släcks då och då. Så nu på morgonsidan har jag letat mobiltelefoner så att jag kan ha någon som jag vet fungerar.  Jag har tittat på elgiganten, siba, onoff, prisjakt och pricerunner. Jag tycker ju dessutom att alla inte är lika fina som min nu men så hittade jag en, en Nokia. Jag är ju inte så förtjust i Nokias telefoner utan det har blivit att jag har Sonyericssonsmodeller men nu blev det ändring på det för att den här Nokia N73 verkar vara såååå bra och dessutom har den en snygg design som är viktigt för mig, hehe :)
Det jag hade som "krav" var att den har 3G som jag har på min nu, tycker det är så bra om man är inne på Internet på mobilen eller ska skicka mms eller liknande och det hade den plus en bättre kamera än vad jag har nu, den har 3.2 megapixel!

Ja, jag har nu klickat hem den och den kommer till veckan, vill ha den nu hihi. Men jag ska njuta med min Z610i nu, fast den krånglar, det blir ju mina sista dagar med snyggingen :(

Såhär ser den nya mobilen ut



Min fina skönhet som jag har nu :(


Blivande "Stockholmare"

Ja hörrni, jag tror det börjar lösa sig med boendefrågan i Stockholm för mig. Jag ska väl inte tro och hoppas på för mycket men jag har två st på gång, en i sumpan-sundbyberg och en annan i Sollentuna och nu hittade jag en otrolig lägenhet i Nacka MED balkong också! Alltså, balkong och med ett nyrenoverat badrum med badkar, alltså skulle jag få hyra den vore jag i himmelriket. Visst, jag får lite längre avstånd in till stan och skolan men vad gör det om jag har ett sådant boende?!!!
 
Stockholm, snart är du min andra hemstad <3

Lee Aaron

Tänkte att jag skulle börja lägga upp lite videor av mina favoriter jag lyssnar på. Det är mycket 80-tal och tidigt 90-tal i rockens tecken, men vem gillar inte det?! Jag hoppas ni tycker om det i alla fall.
I dag är det underbara Lee Aaron som får publiceras. Jag valde den här gången hennes låt Sex with love, den är härligt skön tycker jag.
Vad tycker ni? :)

Rhapsody in rock 2008

Här kommer bilder från Rhapsody igår när mamma, pappa och jag åkte vi till Järvsö och såg showen. Som jag sa tidigare blev jag positivt överraskad, hela showen var bra och framförallt de sista 5 låtarna då de spelade Kiss :) Lovely.

Som sagt, här kommer bilderna. De är bättre än såhär, men vill inte göra dem större än såhär på bloggen, de tar så mycket plats.


Här stod de och trummade innan draperiet drog upp.

Charlotte Perelli, Lagaylia Frazier och Sofia Källgren

Mikael Tornving och Robert Wells. Mikael var ju toppen, så rolig!

Charlotte

Sofia Källgren

Lagaylia Frazier

Mikael Tornving var arg för att han måste ha en sådan här hemsk dräkt när Lagaylia var med. Han var lite småkär i henne...

Mikael Tornving var en landstingsgubbe, han drev med allt de drar in. Han sa att det är onödigt att man går så mycket på toaletten och kissar, han tyckte istället att alla skulle ha en kateter som han håller i handen, och påsen kan man ha i skon...

Charlotte

Sofia Källgren

Pablo någonting

Charlotte framför Hero

Som ni ser så blev hela scenen Kissinspirerad- kolla på Wellz loggan ;)

Här är självaste Gene Simmons ;) Mikael Tornving förvandlades till honom när Kisstemat började! Ni ser ju tungan också... Jag var i himlen, hehe.

Där står han i mitten, vid den jäkla handen. Här lirar han gura tss.




Blixtar och dunder

Åh fy farao, det har åskat och blixtrat som bara den här! Och då menar jag verkligen åskat också, det har verkligen dundrat som om något exploderat! Läskigt läskigt, jag som är rädd för åska. Tack och lov har de nu slutat och nu spöregnar det "bara". Nu ska jag lägga in bilderna frå Rhapsody igår så kommer de upp om en stund :)


A lot to do

Nu har jag ätit tacos, mumsfillibabba! Jag har också varit ute och promenerat i rask takt i skogen med stavar faktiskt, otroligt effektiv träning, så skönt! Och jag har hunnit med en 9 minuters solning på brunos, gött!
Nu ska jag bara njuta av att vara ledig och göra....ingenting :)
Ska lägga upp bilder från igår på Rhapsody och så ska jag välja ut bilder på pluttarna Ebba och Klara så ni får se.

Vad gör ni denna lördag kväll?

Gene Simmons på Rhapsody

God morgon!
Hoppas ni alla har sovit gott, det har jag. Somnade bums igår efter kl 01 när vi var hemma igen.
Jag måste säga att Rhapsody in rock verkligen slog mig med häpnad. Det var faktiskt väldigt bra eller riktigt super skulle jag vilja säga och de sista 5 låtarna, ja herregud, jag trodde jag hade kommit till paradiset för vet ni vad de spelade då, eller hade för tema?! - Jo KISStema. De sjöng alltså 5 kisslåtar och de var "I was made for lovin you" "Detroit rock city" "Rock and roll all night" "God gave rock n roll to you" och sist men INTE minst "Heavens on fire". Gud vilka minnen jag fick, det fick mig att längta tillbaka till 30 maj jobbigt mycket då jag och mina tjejer såg KISS. Men som sagt, det var underbart så då kunde jag inte låta bli att börja sjunga till låtarna superhögt, haha. Och guldögonblicket var ju när självaste Mikael Tornving förvandlades till Gene Simmons, men han klarade inte av skorna, hehe. Ja herregud, får ni chansen att se den här showen i sommar tycker jag absolut att ni ska ta tillfället i akt :)

Kommer upp bilder på det hela om en stund!

Riktiga Gene Simmons 30 maj. Ni får se om ni ser någon skillnad på kopian sen, hihi ;)


Dagens klipp: den med brandalarmet

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då Phoebes brandalarm går igång utan att det brinner, ryker eller något annat. Hon tar ut batteriet och tror att den då ska sluta pipa....hihi-Enjoy!!


Dagens Märta

Nu kommer det upp en bild på dagens klädsel. Inte för vanlighetens skull, jag måste erkänna att jag är väldigt dålig på att fotografera vad jag har på mig dagen till ära men i dag tog jag faktiskt bilder!

Linne: Avanna
Kjol-Gina tricot
Bälte- Beyond retro


Rhapsody in rock

Åh vad skönt! Nu har jag legat ute i solen i 3 timmar! Gick in nu för det kom massor av moln så solen har gått halvt i moln. Jag hoppas verkligen att jag fått lite färg nu men blir ju säkerligen några vänder till soalriumet ändå.
Vet ni vad jag ska göra ikväll?! Jo jag ska se Rhapsody in rock. Mamma och pappa ahr tydlogen köpt biljetter till Rhapsody in rock i Järvsö, så dit ska jag ikväll, har inget annat val, hihi. Men det kan säkert bli roligt, eller underhållande.

Nu måste jag byta om från bikini till kjol och linne, ska ner på stan och handla grejer till en grekisk sallad som vi ska äta idag-yummo!

Hörs snart igen!
Bild från google

U-n-d-e-r-b-a-r-t

God morgon!
I dag sov jag till 10 men sedan vaknade jag av att solen sken igenom persiennerna, så underbart! Tänk att det är finväder när jag är ledig också! Jag var bombsäker på att det skulle vara mulet och regn i luften i dag men just nu älskar jag att ha fel!
Nu har jag njutit av en god frukost och ska byta om till solkläder, nu ska jag sola ute, inte i solarium! Det kan bara stavas u-n-d-e-r-b-a-r-t!!!!
Dock har jag lätt för att bli uttråkad så jag borde kanske åka iväg och köpa någon rolig tidning att kika i, för tyvärr, ipoden underhåller mig inte särskilt länge faktiskt. Men jag har i och för sig en bra bok att läsa, jaja, det löser sig, bara jag kommer ut och njuter :)

Vad ska ni göra i dag?

 

Yesterdays outfit

Jag köpte ju en skjorta/blusklänning vad man nu vill kalla den igår. Jag tog tillfället i akt och använde den då jag och Therese gick till bockarna. Här får ni lite bilder på det jag hade på mig, dock inga bra bilder, de togs när jag kom hem igen...

Skjorta-Lindex
Spandex-American Apparel
Halsband- Lisa Larsson second hand
Örhängen -tradera och guldfynd, gamla fynd (syns inte så tydligt)
Över detta hade jag min Rock n blue skinnjacka, den tighta, korta :)
OBS! Tagit bort sminket på den här bilden, den osminkade sanningen....



Mina älskade spandex. Jag mår dåligt över att jag inte använt er på ett tag...

Nu är det kris, varför är jag så dålig på att sätta rubriker?

Hemma från jobbet. Kom hem strax efter 21.30, så skönt! Ringde Disa på en gång, sweetehart! Alltid underbart att prata med henne, vi tycker så lika <3 Sis!

Nu är jag en riktig trötter, har hunnit duscha och gjort iordning mig för natten, och jag måste säga att i dag syns det att jag solat! Men det är väl ändå inget mot alla andra, jag kommer aldrig hinna i fatt er med mina arbetstider, suck. Dock är jag ledig nu fredag, lördag och söndag-lovely! Kan knappt tro att det är sant, så skönt! Jag ska verkligen försöka koppla av och ta igen den sömn och vila jag missat.

Imorgon kommer det upp mer bilder på sötnosarna från i tisdags, har ju bara publicerat söndagen och måndagens bilder än...Håll utkik efter något sött :)

Min Marcus var ju ute på sjön och solade idag, kolla så mysigt det såg ut. Önskar att jag kunde ligga där bredvid honom och njuta av solen! Det vore det bästa...

Yesterday in pictures

Igår var jag och Therese på Tre bockar "bockarna" och åt en pubmacka och drack cider och aqua tini, jättemysigt! Det var vad jag behövde efter de senaste veckorna och framförallt dagarna.
Här kommer några bilder, inte så roliga men man måste ju föreviga varje grej man gör, eller hur?! :)


Therese

The food



Solning

Hallå!
Nu är jag hemma på rast. Känns ju sådär lagomt roligt att jobba när solen skiner och jag får ett mms av Marcus där han ligger ute och solar på sjön! Jag däremot får gå och sola i solarium på grund av att jag jobbar sådana här soliga dagar och jag lovar er, imorogn då jag är ledig- då kommer det vara mulet igen! Men i alla fall, jag tog ståsolariumet och betalade för 9 minuter. Ståsolariumet på Brunos är ju mycket starkare än de andra. Jag tycker det är toppen! Det är starkare, så då måste man sola kortare tid, perfekt och framförallt, det är ju så fräscht! Tyvärr måste jag välja solariumet för jämnan nuförtiden känns det som eftersom jag jobbar och jobbar. Skulle kunna göra vadsomhelst för att avra hos Marcus nu kan jag säga.

Men nog om det. Jag har inte gjort något speciellt eftersom jag bara jobbar, jobbar hela dagen. Tänkte börja nu 15.30 igen så jag får sluta 21.30 ikväll istället för 22, lite tidigare i alla fall.
Vad gör ni i dag?

Pubmacka med dricka på bockarna

Hemma igen. det blev en pubmacka på Tre Bockar och en aqua tini melon till, sen en hederlig cider. Mycket mysigt att bara sitta därinne och ta det lugnt, dricka gott och äta gott till kanonpris!!!! 50 kr för mat och dryck, sen 25 kr cidern, aqua tinin är lite dyrare men jag kom fram till att han i baren bjussade på den, inte gratis, men jag fick den billigare. Dock minus den läskiga killen som satte sig vid oss och stirrade som tusan och flinade äckligt och sen började prata, att man alltid ska råka ut för sådana!

TACK Therese sweeti för att du kom med idén, det behövdes mitt i allt som varit <3 Så himla trevligt att bara sitta och prata, eller hur :) Blir fler sådana onsdagar nu i sommar. Tyvärr kunde vi ju inte stanna längre än till efter 22 eftersom både jag och Therese jobbar imorgon. Hon börjar 7 och jag 8- isch, imorgon jobbar jag ett 12-timmarspass= mördarpass, fy bubblan!

Nu är det sängen som väntar. Jag måste lägga mig nu om jag ska orka kliva upp imorgon. Kommer upp bilder imorgon på rasten från ikväll.
Min klädsel var mina svarta spandex från American Apparel, inte använt dem på länge- katastrof! Sen invigde jag min nya skjorta/blusklänning som jag köpte i dag på Lindex. Men som sagt, bilder kommer upp imorgon.
Jag hoppas ni sötnosar har haft en toppenonsdag och att vi hörs imorgon! Blir lite sämre med bloggande då eftersom jag bara har en rast men jag tar igen det sen, lovar :) Och jag ska definitivt läsa era bloggar!

OH NO, tradera!

Nu har jag gjort det jag absolut inte borde göra; gå in på tradera.
Dessa saker har jag hittat och jag vill buda på allihopa, plus ett par till jeansshorts, likadana men liiite större bara. Så svårt med storlekarna. What to do? Jo jag måste nog buda på det, i alla fall vissa saker. Vad tycker ni? Jag behöver ER hjälp.


Pluttarna dag 2 <3

Nu kommer det lite bilder på pluttarna från i måndags <3
Jag lägger upp bilder dag för dag, annars blir det alldeles för många bilder på en gång. Underlättar för både er och mig om jag delar upp dem :)

Kristina med Ebba och jag med Klara


Klara har tokroligt med mjukisgubben :)



Broder rensar bland alla hans grejer

Pluttarna ligger och roar sig själva på filten medan vi äter <3


Sista bilden för i måndags 7/7 är på en glad Klara :)

Inte sant! Det var bara ett rykte

Tyvärr så var nyheten om att serien Vänner skulle bli film bara ett rykte. Enligt information på Perez hiltons sida.
Usch vad tråkigt! Men det vore väl för bra för att vara sant att det först blev en film av Sex and the cityserien och sen en av den omåttligt populära komediserien Vänner.
Nu får vi fortsätta titta på alla repriser och på våra boxar istället.


Michael Kors

Det kommer att komma upp massor av bilder på sötnosarna om en stund här på bloggen, men måste välja ut de allra finaste :) HÅLL UTKIK!

 Dock ska jag nu lägga upp ett par bilder på glasögonbågarna jag bestämde mig för. Var väldigt svårt att fotogarefra dem, antingen blev det för mörkt eller så blev det för ljus, så ni får ha i tanke att de ser bättre ut på riktigt så att säga. De är ett mellanting av de här bilderna.

Bågarna är svarta, inte gråa.





 


Dagens klipp x2

I dag tänker jag lägga ut två klipp från Vänner då det har varit dåligt med bloggande och klipp de senaste dagarna.
Det första klippet är när Phoebe undrar vad som skulle hända om Monica och Joey var gifta istället för Monica och Chandler, hihi.

Det andra klippet är från det avsnitt då Rachel och Ross återförenats efter hans otrohet. Men Ross vill inte kalla det otrohet, han säger hela tiden att de hade ett uppehåll, paus "We were on a break"  ja, ni får se vad som händer med deras återförening :) ENJOY!



Shopping till sötisarna

Nu har jag varit på en liten snabbtur på stan. Jag solade, äntligen! på brunos. Herregud, den bruna färg jag fått håller ju på att försvinna, det går ju inte. Sen gick jg till Lindex, den enda affär jag inte varit inne på för att leta en skjorta som jag kan ha som klänning och vet ni vad; jag hittade en :D den sista i storlek 36, sedan var 42 den minsta storleken, ibland har man tur! Sedan gick jag och letade efter kläder till sötnosarna, tycker det är dags att faster köper något till dem igen :)
Det här är vad jag hittade till dem, passar 6-9 månadersbebisar så då har Ebba och Klara kläder de kan växa till då de är 5 månader idag.


Onsdag- svåra val men ljusare tider

Hej!
Nu har jag tid att skriva igen. Varit mycket av allt de senaste dagarna. Men ett par underbara dagar minus vissa grejer.
Jag har gjort ett stort val här i livet de senaste veckorna och dagarna, men det är det enda rätta just nu...
Men nog om det.
Jag har myst med Ebba och Klara så mycket jag har kunnat dessa dagar, så underbart! Jag älskar de små krabaterna <3 Tänk vad små och sköra de är men så fulla av liv, och de blir bara livligare och livligare för var dag som går, gud vad underbart det är! Tänk att jag snart bor nere i Stockholm och då får jag träffa dem när jag vill och såklart min bror Daniel och Kristina, lovely!

I dag har jag inte gjort mycket och tänker inte göra mycket heller, behöver vila så då ska jag göra det med. Dock tänkte jag åka och sola om en stund på brunos, ståsolariumet och sen ikväll blir det en pubmacka och sådär med Therese, ska bli great!

Kommer in massor med bilder senare på Ebba och Klara :)

Dagens klipp: den med chandler

Det första klippet från Vänner är den med Chandlers värsta thanksgiving, det är sedan dess han inte tycker om den dagen, hihi-

Back on track

Hej!
Nu var det väldigt länge sedan vi hördes. I söndags var senaste gången, jag ber om ursäkt för det men det har snurat på här hemma med jobb, mysa med Ebba och Klara, prata med broder och Tina och så mycket annat. Men nu är jag tillbaka :) Ska ladda upp lite bilder också på sötnosarna. Just nu har de precis vaknat, de har sovit en sväng så nu är det matdags för dem innan det är vår tur att äta. Har suttit ute och skrattat och pratat med dem hela eftermiddagen under ett stort parasoll, så underbart! Sommaren är ju tillbaka också!

Vet ni vad jag mer gjort?!- Jo jag har hittat ett par glasögonbågar :D Lycka! Jag kollade synen i höstas, i oktober och jag behövde nya glas men då hittade jag inte några bågar, alla såg likadana ut som de jag redan har, ett par brunmelerade. Men idag hittade jag ett par svarta med mönster på bågarna och strass, låter sjukt kanske men det syns kanppt att det är små strassstenar, mönstret liknar zebraränder! Ska lägga upp en bild på glasögonen sen! Jag var iväg senare och betsällde dem!! Jag måste ju ha smakråd och här hemma fanns det ju 4 st vuxa och två små bebisar som kunde hjälpa mig ;) Om en vecka ska de höra av sig, jag hoppas verkligen att de gör det nudå så jag slipper vänta alltförlänge nu när jag hittat de rätta bågarna :)

Som sagt, det kommer upp bilder sen på sötnosarna och glasögonbågarna!
Nu ska jag lägga upp två stycken dagens klipp från vänner eftersom jag inte bloggade igår eller så. och sås ka jag läsa ERA bloggar, har mycket att ta igen.
Puss!

Sötnosarna i bilder

Här kommer fler bilder på fasters älsklingar!
Har myst hela eftermiddagen och kvällen med de här sötsakerna <3
Behöver inte skriva så mycket mer, för det är vad jag gjort :) Mys mys mys!

Pssst, lägger inte in alltför många. Då skulle det aldrig ta slut på bilder :)

Nu har jag glömt skriva vem som är vem på bilderna. Men om ni tittar noga så har Klara gula blommor blandat med de rosa figurerna samt att de rosa figurerna är större, alltså är Ebba sötisen med ljusare rosa mindre figurer :) Det är ju lite svårt att se skillnad på dem, de är ju enäggstvillingar :)









Faster och Ebba <3

Bilder på gobitarna

Nu kommer några bilder på Ebba och Klara.  De är från mobilen, men håll utkik!- snart kommer det bilder från digitalkameran på fasters älsklingar! Skulle önska att jag kunde lägga in lite ljud också, har spelat in när Klara pratar, så sött!!! <3

Som sagt, det kommer snart upp bilder från digitalkameran där ni ska få se tvillingsötsakerna tillsammans också <3

Klara



Och en bild på Ebbaälsklingen

Ebba och Klara

Hej!
I dag har det varit fullt upp, och det är det nu med. Mina älsklingar Ebba och Klara samt broder och Kristina är här och förgyller mina dagar. Så jag hoppas ni har tålamod att vänta på mina uppdateringar. Jag lovar er att det kommer upp bilder på sötnosarna senare. Nu äter de gröt, så stora är de nu. Imorogn är gotjejerna 5 månader gamla <3

Vi hörs lite sneare, jag hoppas ni kommer tillbaka!
Hoppas ni har en underbar helg och söndag!

Dagens klipp: den med vadet

Dagens klipp från Vänner är den när Rachel, Monica, Joey och Chandet slår vad. Joey och Chandler envisas om att de kan mer om Rachel och Monica än vad de gör om Joey och Chandler. Därför slår de som sagt vad, om Rachel och Monica vinner så måste Chandler och Joey göra sig av med kycklingen och ankan men om Joey och Chandler vinner så ska de få Rachel och Monicas lägenhet....Enjoy!


MC-boots och "hojar"

Här kommer några bilder från Harley Davdisonbutiken och deras motorcyklar (de jag tyckte var finast, hehe) + skorna jag måste ha... Jag hittade en favorit, en röd en såklart! Och herregud, de som jobbar där måste putsa skönheterna hela tiden, det var inte ett fingeravtryck på dem, alldeles blanka och fina.
Men ack vad dyra de är, den billigaste kostade 107 000 kronor!

Number one, min favorit HD.


Skönheten igen




Den här blåa var pappsens favorit

Här är bootsen jag blev förälskad i! Suck, 1695 cashibashi, why man why?! Varför ska jag alltid fastna för det dyraste?! Dock så är de här äkta MC-boots av just märket Harley Davidson, och dessa skönheter, ja de ska bli mina innan sommaren är slut, det har jag bestämt ;)
Jag hittade ju också världens snyggatse Harley Davidsontröjor- t-shirts!

Harley

Hej!
Jag har inte haft chans att skriva förrän nu. Sov till 10, sen åkte jag, mamma, pappa, moster och hennes kille till Järvsö. Det finns nämligen en motorcykelaffär, en Harley Davidsonaffär där och min mosters kille har ju en snygging till cykel, en röd Harley.
Jag hittade faktiskt lite grejer där , hehe. Ett par skitsnygga MC-boots-måste ha! Sen massor av fina t-shirts. Men de där skorna, ohmy, seriöst, jag ska ha dem!!!!
Sen åkte vi och fikade på ett jättemysigt fik inne i Järvsö.
Nu är vi hemma igen, moster och kille har åkt hem till Östersund.

Återkommer efter maten med bilder och ett dagens klipp av vänner såklart! Stay tuned!

Helg vankas

Helg underbara helg!
Så efterlängtad och jag är ledig!!! Jag är ledig i två hela dagar, så härligt! Det tråkiag är dock att på måndag drar en ny arbetsvecka igång och pappsen har semester. Jag kommer aldrig vänja mig av med att jag inte har sommarlov längre. Det är över 1 år sedan jag tog studenten men jag väntar fortfarande på att börja gymnasiet och få sommarlov igen, vad är det för fel på mig?!
Men nog om det, jag är nu ledig i helgen och min moster och hennes kille är kvar här till imorgonkväll. så vi ska väl hitta på något skojsigt imorgon och sen på söndag, som jag sa tidigare- kommer min bror och mina söta tvillingar!!! De blir 5 månader på måndag dessutom, jisses, stortjejerna <3

Nu ska jag lägga mig, tröttheten börjar infalla så det är bäst att stänga av lappisen innan jag faller över den och den kraschar i golvet.
Hoppas ni allihopa haft en toppendag i solen, och framförallt- jag hoppas att ni varit lediga till skillnad från mig.
Natti natt, sov så gott, dröm så sött! Vi hörs imorgon igen!

Dagens klipp: den med gamla Monicas dans

Ett sent dagens klipp från Vänner kommer här. Men det kommer ett i alla fall, det viktigaste, right? :)
Det här klippet är kort, hela 32 sekunder men det är inte mindre roligt för det. Som ni alla vet var ju Monica kraftig när hon var ung, men bara för att hon var kraftig betyder inte det att hon inte kan dansa...Enjoy!!!


Gobitarna

Hej!
Katastrofbloggning i dag I know, men så blir det när jag jobbar 12 immar :( Jag har alldeles för många 12-timmarspass, uscha.
Hemma nu i alla fall. Jag började lite tidigare i dag, ungefär 15.40, då kunde jag sluta 21.40, det gör mycket att sluta tidigare än 22 faktiskt. Väl ute möttes jag av mamma, pappa, moster och hennes kille. Vi tog en kvällspromend genom stan hem, mycket mysigt - att det blåste så jäkla mycket! Och tro det eller ej, men det började spöregna precis när vi kom innanför dörren! så jag antar att det var sant att det inte skulle vara riktigt sommarvärme mer än två dagar.

På söndag kommer mina älsklingar hem, Ebba och Klara <3 broder och hans tjej Kristina, lovely!!!!! Ska mysa så mycket som möjligt med mina gobitar!


Sommar, sommar, sommar

Nu är jag hemma på rast och vill absolut inte åka tillbaka till jobbet! Vädret är ju superhärligt, känns inte så uppiggande att då åka och jobba. Men tänkte ta med fika och gå ner till hamnen med Kristina innan middagen, vill inte sitta inne och spela kort och yatzy.

Väntar nu på att Maria ska komma hit. Moster, hennes kille och mamma har shoppat loss på Ur & penn som har rea, alla utom pappa med andra ord. Men bara för att de har shoppat loss där så måste ju jag åka ner. Dessutom peppade min moster mig så nu kan jag ju inte motstå att ta mig en titt, fast jag inte borde köpa något...

Jag sitter nu ute med min lappis mellan träden som ger mig lite skugga, annars är det omöjligt att sitta ute med datorn. Så himla skönt, kan det inte alltid vara sommar!!!

Benen går och går

Nu blir det sängen för mig. Imorgon väntar en 12-timmarsarbetsdag. Ser inte fram mot den. Pappa gick på semester i dag, mamma är ledig imorgon och min moster och hennes kille är här.Det är så himla tråkigt att jag måste vara på jobbet istället för att göra något roligt med dem. Men men, what to do. Allt blir inte som man vill och jag behöver pengarna inför min flytt som ni förstår.Vi har i alla fall ätit gott och sen har vi varit ute och gått i 1 ½ timme. Så i dag har jag då rört på mig, kändes i benen ikväll. Men otroligt skönt. Livat var det på stan också, alla sitter ute på uteserveringarna och dricker kall öl, cider eller annan dryck. Jag älskar sommaren!!!!

I dag har det varit dåligt med uppdateringarna, jag ska bättra mig men har inte tid, när jag jobbar rullar allt på. Hoppas ni har överseende med detta. Men jag läser i alla fall alltid era bloggar, det tar jag mig tid till :)

Hörs imorgon på min rast mellan 14 och 16, emn tror dock att ajg börjar 15.30, då får jag sluta 21.30 i alla fall. 30 minuter på kvällen gör faktiskt mycket.
Natti natt, sov så gott allihopa och dröm sött! Morgondagen ska bli en härlig sommardag också, det har meteorologerna lovat....
 Lillskrutten Klara när hon endast var 1 månad gammal <3

Dagens klipp: Den med Ross snygga dejt

Dagens klipp från vänner inkluderar som vanligt Ross. Den här gången har träffat en väldigt snygg tjej, de andra står och tittar på honom och henne i fönstret. Rachel är lite avundsjuk och tror att den här tjejen kanske har ett vad med sina kompisar och utnyttjar Ross....Ross är som vanligt underbart härlig- Enjoy!


Parmaskinka med honungsmelon

Nu har jag haft många bollar i luften. Jag har skrivit en ny annons och lagt upp den på blocket, och samtidigt betalat annonsen med kortet. Sen under tiden måste jag fixa den lilla förrätten- parmaskinka med honungsmelon, perfekt sommarförrätt tycker jag :)
Nu är i alla fall den klar, nu ska klyftpotatisen batra vändas i ugnen så den blir riktigt knaprig sen är det dags för en efterlängtad middag! Det blir som förrätt då parmaskinka med honungsmelon och sen kycklingfile i vitlökssås och klyftpotatis. Till efterrätt jordgubbar med glass och chokladsås, yummo!

Vi måste ju lyxa till det lite när moster och hennes kille är här. På sommaren ska det vara lyx varje dag, eller hur? :)

Träning i sommarvärmen

Hej på er!
Jag antar att ni har ett riktigt sommarväder också! Här är det 25 grader i skuggan.
Direkt när jag kom hem från jobbet i dag möttes mamma och jag av min moster och henes kille, de ska stanna här till imorgon eller lördag, mycket trevligt! Jag passade direkt på att ut och gå i rask takt,  puh, inte det bästa att gå ut i denna värme, jobbigt och svettigt men alldeles underbart! Nu har jag gått säkert 5 km i mycket rask takt och då och då sprang jag, men det blev olidligt varmt.

Nu ska jag åka iväg och sola på brunos, har ju inte precis solat i dag när jag jobbat men dock har jag varit ute i två timmar med Kristina. Måste också köpa sminkborttagning.

Vi hörs snart igen!


Nu stänger jag fabriken

Nu ska jag gå och lägga mig, nu stängs fabriken för i dag. Jag börjar 8 imorgon och slutar 14. Då ska jag snabbt hem och byta om till träningskläder och gå den vanliga rundan i snabb takt, en riktigt bra motionsrunda.
Men som sagt, nu väntar sängen om jag ska orka med jobbet imorgon och sen allt jag planerat efter det.
Hoppas ni haft en toppenonsdag och vet ni, imorgon ska det bli ännu varmare :D

Sov så gott, dröm sött!

Vännerfilm?

Läste nu på aftonbladet efter att kommit hem, supertrött efter jobbet attt Vänner kanske ska bli film, som Sex and the city!!! Visst låter det underbart?!
Jag hoppas innerligt att det är på gång att bli en film som det står .
Tänk, både en Sex and the cityfilm och en Vännerfilm? LOVEILOVE!


Dagens klipp: den med Joeys väska

Joey vill se sofistikerad ut för en roll han ska provspela och tänker då ha en hatt, men det är ingen hit för hans Vänner. Därför tänker rachel hjälpa honom eftersom det är hennes jobb. Sagt och gjort går han till hennes jobb och får hjälp med vad han ska ha på sig...Enjoy! :)

New bag

Oj vad jag har gjort mycket i dag. Därför har jag tyvärr inte kunnat uppdatera här på bloggen. Har varit upptagen hela dagen och har nyss kommit hem från en fika med Maria och vet ni vad jag har kommit hem med?!
Jo en väska! Jag är väldigt lycklig nu Den var på REA dessutom, har kostat 299 men var nu nedsatt till 249! En modell större är den också så nu jäklar har jag plats för alla mina grejer. Jag älskar ju min väska med fransar, men jag måste inse det, den är för liten och passar inte för alla tillfällen. Men nu har jag två favoritväskor som jag kan variera för olika tillfällen, den nya stora för långa långa dagar och den lilla för fester, utekvällar och dagar då jag inte behöver mer än mobil och plånbok med mig.

Jag sitter nu här och dricker Ramlösa jordgubb lime, supergod och så förösker jag piggna till, jag blir alltid såhär supertrött när jag ska iväg och jobba. Jag jobbar nämligen kväll i dag, 16-22, isch så segt! Men jag tar med mig min nya väska i alla fall, hihi.

Nya väskan, inte den bästa bilden men ett smakprov på hur den ser ut :)

Tv-kväll med polly

Sitter nu med pappsen och tittar på Alsång på Skansen och vi mumsar i oss Polly, den röda påsen. Önskar att jag vore i Stockholm nu, mysigare stad får jag leta efter eftersom jag tvis som fisken i vattnet där :)
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska slå 21 och Morden i midsomer börjar! Jag älskar den serien, brittiska deckare är toppen!
Eftersom mamma är borta blir den en lugn TV -kväll med pappa, var längesedan vi satt och pratade och bara slappade i varsin fotölj.

Vad gör ni sötnosar ikväll?


Dagens klipp: den med sången

Dagens klipp från Vänner är när Chandler sitter i sin fotölj med en vinylskiva i famnen och sjunger Endless love song och Phoebe kommer in genom dörren och stämmer in i sången :) Njut av deras vackra stämmor- enjoy!


-Hej Kaj! - Hallå Börje!

Varje gång det vankas reklam mellan ett program på TV:n bläddrar jag snabbt till en annan kanal under tiden eller läser aftonbladets text-tv. Men för några år sedan, eller många år sedan gick den här reklamen på TV. Den är reklamen är min favoritreklam genom tiderna, och den enda som jag inte bläddrat förbi.
Det kom ju en fortsättning också, men tyvärr hittade jag den inte på youtube och den var ärligt talat inte lika rolig heller.

Kommer ni ihåg den här reklamen med Kaj och Börje? :)

Eftermiddagslur

Jag kan inte minnas sist jag kände att jag är så trött att jag måste gå och lägga mig. Jag är extremt trött så nu ska jag ta en liten eftermiddagslur. Herregud, det är inte likt mig. Men nu är jag inte mig själv heller, alldeles för trött. Återkommer om en stund efter lite vila. Då kommer ett dagens klipp från Vänner också.

Vad gör ni denna tisdag? Jag antar att ni gör något roligare än att ta en tupplur :)


Svenska frisörskolan

Ja det börjar närma sig med stormsteg :D
I September, närmare bestämt 22 september börjar jag min resa till att bli frisör på Svenska frisörskolan! Min största dröm ska jag få uppfylla, känner mig väldigt lycklig lottad.
De har nu uppdaterad hemsidan så jag satte ihop sidan om Stockholm såhär kommer den. Min lärare heter Sanna. Hon är mycket trevlig. Det var hon som intervjuade mig och kollade hur jag klarade de tre proven.


Ny hårfärg

Någon som har en ny hårfärg är Rihanna, hon visade upp sin nya röda nyans på håret i söndags i Los Angeles.
Vad tycker ni?

Foto från perez

En nyutexaminerad tonsättare

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Blev dock väckt av att mamma och pappa sprang i trappen imorsen vid 06.00-tiden. Pappa skulle till jobbet men först skjutsa mamma som ska till Vadstena i dag och kolla på min kusins examensarbete. Han har gått ytterligare 2 år på Kungliga Musikhögskolan i stockholm så nu kan han kalla sig tonsättare. Allt som allt har han studerat i 8 år tror jag- Grattis till dig Mattias!
Önskar att jag kunde följa med, vilket jag hade tänkt, men det kostar mycket eftersom det är en lång tågresa och jag ska ju jobba imorgon. Typsikt, hade varit riktigt roligt!

Vet inte vad jag ska hitta på i dag, tror det får bli en promenad i eftermiddag och fortsättning på min rensing bland kläder och grejer på mitt rum.
Behöver gå ut och promenera i rask takt så det ska jag göra, men tar det innan middagen.

Vad ska ni göra i dag?


RSS 2.0