Instruktionsbok? Läsa?...

Det är på tiden att jag läser intruktionsboken till min Nokia N73 nu. Jag fick hem den i tisdags men har ännu inte läst boken och nu när jag skulle ställa in alarmet till imorgon, jag jobbar ju nämligen i helgen suck och stön. Men i alla fall, nu när jag skulle ställa in alarmet hittade jag det inte, jag trodde givetvis att det låg under inställningar någonstans men det gjorde det ju såklart inte. Det blev bara till att ta fram intruktionsboken och kolla på innehållsförteckningen längst bak för att slå upp sida 56 och läsa om hur man hittar alarmet.

Svaret var: Jo, man ska gå in på program-klocka och sen kan man ställa in alarmet. Sedan kom nästa problem, jag kan ju inte ha det där brandlarmet som väckarklocka, jag kommer ju bli tokig. Det verkar heller inte som om jag kan välja någon låt som väckarklocka utan bara de som kom med telefonen samt den ringsignal som jag har just nu (till er som undrar vad jag har för signal när det ringer så har jag när min älskling Klara pratar bebisspåk, så sött).
Så nu har jag fått spela igenom en lång rad med hemska ljud innan jag hittade en någorlunda okej signal. Är det någon söt och snäll läsare som har en Nokia som kan tala om för mig om man kan välja någon egen låt som väckarklocka?

Nu blir det natti natt för mig trist nog. Men det som gäller nu för mig är att lägga mig tidigt så jag orkar med alla! mina 12-timmarspass!
Puss och god natt. Hoppas ni haft en toppendag och har fått en bra start på helgen!


Kommentarer
Postat av: Carro

okej, men den blev jätte fin :)!!

2008-07-18 @ 22:47:51
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv; hihi ja precis :>

2008-07-18 @ 23:00:35
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: LB

sv: tack själv :D Ha en god kväll :)

2008-07-18 @ 23:01:46
URL: http://laazi.blogg.se/
Postat av: Carro

hihi :) han är redan stark i nacken skrutten, fast han bara är 3 veckor :p

2008-07-18 @ 23:28:33
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilken fin telefon =) Hoppas det ordnade sig för dig, jobbigt att jobba så många timmar jag vet gör 24 timmarspass och det är hemskt! Men ganska bra för då har man gjort sitt för ett tag...

2008-07-19 @ 13:44:25
URL: http://carropetit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0