Bye bye

Hallå!
Var ett tag sedan jag skrev, eller någon dag sedan men det blir ett lite sporadiskt skrivande. Jag orkade inte med Marcus MAC dator igår, kan inte med dom, tack avet jag vanliga PC och Hp hihi.

I alla fall så har veckan varit bra, jag har ju färgat håret YES, och gjort kunder snyggare, varit med Marcus och imorogn ska jag åka hem till Hudiksvall över helgen, blir skönt men konstigt. Jag är ju så van att vara här nu men det blir kul. Ska träffa tjejerna och Sofia då, som åker till Australien i en vecka och blir borta i ett år!!!!! I'm going to miss ya!!!!

Nej nu ska jag äta en toast och dricka te, sen packa det lilla jag ska ha med mig över helgen. Ipoden är ikopplad så nu äntligen kan jag lyssna på den, måste ladda batteriet oftare.

Hoppas ni har haft och har en bra vecka!
puss

Jag bjuder på en gammal bild på mig och mannen :)

Fest på Anchor

I lördags var det lite fest men jag tog endast 5 kort! och inte de bästa men jag visar dom ändå :) Dessutom var vi fler ute, Jossan, Kristian och Maja var också med. Vi var på Anchor för er som vill veta :) Och det var SUPERNICE, skitbra band och musik!


Disa babe

<3


Rådberg eller Råddan som han kallas, Adams kompis. Bra bild va

Disas Adam och Råddan


Elumen

Hej! Vilken dag! Vi har haft egen hårvård hela dagen och det innebär massor av "förvandlingar" i klassen. Jag fixade min utväxt och sen färgade Cecilia mitt hår med Goldwells serie Elumen som jag köpt in genom salongen jag ska vara på om några få veckor :D
Så skönt att kunna fixa färgen själv, nu kommer jag inte gå till Mia längre, vilket är supertråkigt men eftersom jag nu själv har tillgång till Goldwell och Elumen så gör jag ju det själv :)

Så nu är jag riktigt röd i håret igen och mina effekter fick blir gulkoppriga, jag är supernöjd!

Dessa färger använder jag: Elumen RR som är red red och Elumen GK-Guldkoppar eller gulkoppar som den blir, riktigt gul och så sist LOCK som man ska låsa färgen med, 5 minuter i handdukstorkat hår. Jag brukar variera mellan GK och KK= Kopparkoppar på mina effekter men nu är jag sugen på GK igen så det fick det bli.

Som sagt, jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅ glad över att själv få arbeta med Goldwells serie Elumen!


RENT

Puh, äntligen klar! Jag har tvättat sedan jag kom hem vid 17 snåret. Jag tvättade för två veckor sedan, sen dess har jag fått vänta och vänta på denna tvättid, det är fasen omöjligt att få tvättid i mitt hyreshus, men nu är ALLT rent, fy fasen så skönt det känns! Allt luktar supergott och jag har inga kläder som ligger överallt och tar plats. Allt ligger i min byrå och garderob. Nu ska jag njuta av att jag gjort nytta och dricka ett stort glas te och sen äta mangosorbetglass.

ÅH!!! Kan också tala om för er att jag inte fått in min lön på kontot. Vet ni varför? Jo för att den satans kommunen Hudiksvall har ändrat bankoch de har GLÖMT att skicka papper till mig om att jag ska skriva om mitt kontonummer och skicka in till swedbank, den nya banken. FAN! INte för att jag ska shoppa upp den där lönen ändå, den ska gå till hyra men hade varit trevligt om jag fått mina pengar i alla fall....Nu måste jag hålla på att ringa och strula, jobbigt...

Bjuder på en bild från en underbar kväll, när vi träffade miss Doro Pesch.


Bilderna säger allt

Helgen har varit toppen. Ni kan väl förstå det :)






<3<3<3<3<3<3<3<3

Inbjudan

Åh! Jag måste visa er vad jag möttes av när jag klev innanför dörren idag. Detta kort med en inbjudan till småttingarnas 1-årsdag. Tur att de bara är ett tunnelbanebyte bort. Jag kan inte förstå att de fyller 1 år den 7 februari. Vart har tiden tagit vägen?! Mina goingar!

Ebba till vänster och Klara till höger <3


Visning svenska frisörskolan

Hej!
Åh, jag är så dålig på att uppdatera här. Nu sitter jag hemma hos mig med tända ljus och myser. Nyduschad och fräsch men fy tusan vad trött jag är. Men jag kan skylla på en viss man som snarkat som aldrig förr inatt! Fy tusan, jag trodde jag skulle bli galen!!!!!
Däför ska jag lägga mig tidigt ikväll så jag får sova ut för imorgon blir det en lång lång dag! Imorgon ska vi ha en "modevisning" på skolan, en visning med våra uppsättningar, färgningar och klippningar på många modeller och Make up stores elever som går ut nu ska sminka modellerna! Blir spännande att se men som sagt en lång dag från kl 9.00 till som tidigast 21.00 skulle jag tro, hua! Men på fredag är vi lediga, dock inte jag. Jag ska jobba på salongen då som jag ska vara hos från och med mitten av februari. Men jag klagar inte, jag sa att jag kunde jobba då och det gör jag sååååååååååå GÄRNA :) trivs som fisken i vattnet på salongen.

Nej nu ska jag göra mig lite te och sen fortsätta titta på made in Sweden och sen blir det natti natt för mig!

Skratta är underbart

Hej!
Jag sitter och tittar på Idrottsgalan och så är Robert Gustavsson med, han har med sig enbarnvan och i barnvgnen ligger Björn Gustavssson, tok! Men i alla fall, därför började jag söka på Björn Gustavsson påyoutube för att se allt han gjort i parlamentet och hittade detta underbara klipp :) Som jag sitter och skrattar här hemma :D

För övrigt hade jag en kund idag, Folke heter han och han blev snygg i håret :)


Gimme gimme gimme a man after midnight

JA!!! och här sjunger Doro Pesch :) som jag fortfarande inte förstår att jag träffat!



Duktig

Hallå!
Imorse var jag duktig. Jag sov till 10.45 men sen åt jag en snabb frukost och sen gick jag till gymmet, tränade hårt och sedan gick jag hem också. Nu jäklar ska jag börja träna hårt, nästa träning blir på tisdag. Nu har jag bestämt mig och det är då jag tycker det är roligt! Känns riktigt bra.

Sen har jag inte gort något mer, jo jag gick ner till Solna centrum en ytterligare gång för att byta in min gamla Bingolott till en ny, jag vann en förra veckan- jag har tänkt att jag kanske kan vinna lite pengar :)  Sen gjorde jag ett riktigt kap på kvantum.Jag behövde köpa nya långa ljus till min kandelaber och då fick jag syn på Liljeholmens ljus 8 st för endast 25 kr, halva priset! Wihu ;) Jag är galen i ljus, det är ju så mysigt :) Ni ska se hur det ser ut hemma hos mig nu :) Ljus överallt!

Summa sumarum för denna dag- jag har verkligen tränat och motionerat, och nu slappar jag för att vara redo för en ny vecka!

I ungdomens dagar

Åh, jag har haft en toppendag med en dag på stan med disa och sara <3 sen hem och fixade middag, min middag blev en foccacia med fetaost, tomat och oregano, yummo!
Nu sitter jag här och dricker ett stort glas med te med smak av persika, can't get enough!

Jag kan också konstatera att jag känner mig som en 75 åring ikväll när jag sitter här i min lya i min ensamhet och har tittat på körslaget från och till. Nu är det Wallander- Bröderna på TV4 + som jag tittar på, sen blir det natti natt för Märta. Imorgon ska jag starta dagen med träning, väldigt ambitiöst jag vet :)

Här var jag i alla fall ute på party-i min ungdom ;) Det här är ju bara från mars 2008, vad har hänt med mig? ;) Stina får också vara med på ett hörn :) Jag klippte henne igår och i torsdags gjorde jag den första omgången slingor på damen, hon ska bli honungsblond när jag är klar med henne.


Mötet med hjältinnan och städlördag

Pust och stön. Jag håller på att städa här hemma, VÄLBEHÖVLIGT kan jag säga, fy vad dammigt det är! Men nu är snart allt damm borta! Bara hallen kvar, sen ska jag ta toaletten, men tror inte jag hinner det nu, får göra det när jag kommer hem igen.
Jag ska nämligen in till stan och möta mina raringar :D Ska bli super, vi ska väl prata om DORO! Hihi. Jag ska visa er bilderna sen, ska bara lägga in resterande på datorn, har bara två att visa nu. Det var helt obeskrivligt att få träffa hjältinnan för mig. Vi pratade med henne, fotograferade henne och oss, fick en autograf och så vidare- lovely var det, jag har svårt att sätta ord på det, helt fantastiskt!

Nåt som är ännu mer underbart är att jag ska köpa in Goldwells serie Elumen till veckan, jag har verkigen kommit till den bästa salongen! Elumen är den färg jag använder till mitt hår och nu ska jag få köpa in det :D

Nej tillbaka till städningen, sen måste jag sminka mig coh snygga till mig innan stan.



Disa, DORO PESCH, jag och Sara <3

Är hon inte snygg? Kvinnan blir 45 iår.

Jag måste vara i himlen

Nu sitter jag här och äter frukost och är lycklig, riktigt lycklig! Idag ska jag vara på salongen jag senare kommer att jobba på och ikväll, ja herregud! Disa sms:ade mig inatt om att Doro ska till Anchor. Och då menar jag DORO. En av mina favorter, det är hon och Lita som är de största, de stter till och med på min ena vägg här i mina lya! IKväll ikväll ikväll, ch vi ska absolut dit! Gud, jag kan inte förstå det, vi kommer förhoppningsvis träffa henne ikväll också, och jesus, nu känns det som om jag drömmer alltså. det här är för bra för att vara sant!!!!

Först har jag fått veta att Lita kommer till sweden rock och jag ska få se min favorit och nu också Doro! HALELUJA!

Nej nu sk jag fortsätta äta fruskot och fixa håret, måste skybnda mig nu. Ska med tunnelbanan idag, ingen buss till skolan utan jag ska till St eriksplan.




Märtas förälskelse i bild

Nu ska jag visa er min förälskelse. JAG VILL HA! Den är så fin, det sa bara klick mellan oss, men den hänger fortfarande inne på Top Shop :(

Jag vet, det är den sämsta kvalitet på bilen, men trodde toppen skulle finnas på topshops hemsida men det gjorde den inte så min dåliga snabbild får duga, här är na i alla fall!

Mina gullungar

Jag längtar efter mina sötnosar Ebba och Klara fast det bara är 3 dagar sedan jag myste med dom, men till helgen ska jag hälsa på dom igen och nästa helg blir det passning, gud så mysigt, längtar! Mina gullungar <3 Och tänk så stora de blivit, den 7februari fyller de 1 år! Herregud, det är ett år sedan de föddes, det kan jag inte förstå. Vart har detta år tagit vägen?!



Ebba <3

Klara <3

Top shop

Åh, man ska inte gå in i SOUK gallerian och Topshop, dessa skönheter vill jag ha! Jag ska även visa min förälskelse sen....



Extensions tejp

Hallå!
Nu har jag precis duschat och tvättat håret- det bästa som finns! Nu känner jag mig riktigt fräsch.
Efter skolan åkte jag och Jennifer in till stan, vi gick till Vero Moda som har de snygaste tightsen som ser ut som jeans, det är till och med fickor bak och så dragkedjor nertill, men den minsta storleken var S/M och de var för stora i midjan :( Buhu!! My hade dom på sig idag och jag blev såld på dom, men fasen alltså! De är stentvättade också så dubbelfan!

Men men, jag ska inte deppa över det ;) Idag har vi haft en kurs i extensions. Vi har lärt oss extensions med tejp och Jenny, en av våra lärare var modell och nu har hon superlångt hår, så vackert! Nu är vi utbildade i det och får varsitt diplom senare, så imorgon när jag ska vara på salongen- lagerqvist som jag ska jobba på sen ska jag höra med henne om de först och främst gör det och om inte att jag kan börja med det på en gång :D Ska gå en kurs sen i hur man sätter i keartinvax.
Är det någon som vill ha extensions och då med tejp? Det mest skonsamma för håret? Så hojta till!!!!!

Såhär ser det ut, man kan klippa isär dom också

Luktar rosor och något annat sött

Åh jag är dödligt trött, måste sova snart, och klockan har inte ens slagit 22, det måste vara något fel på mig. Eller så är det för att jag tvättat som en tok för att få allt rent här hemma, vad vet jag. Anyway, det luktar rosor och något annat sött här hemma från ett av alla mina ljus. Det är mitt röda gulliga ljus med ljusstake som jag fick av min brukares syster för att jag jobbade exra nu i Jul, de är så söta. Ibland saknar jag mitt jobb, önskar att det var är i Stockholm så att jag kunde jobba extra på helgerna. Men jag ångrar verkligen inte mitt val. Att vara frisör är det bästa som finns!

Mitt doftande röda ljus och några av alla mina andra ljus. Jag har till och med ljus inne på toaletten :)

"Luta mig tillbaka"

Ja nu har jag äntligen tvättat klart, allt är rent och det luktar aloe vera om det, supermumsigt! Nu ska jag luta mig tillbaka med en kopp te och titta på Sheer Genius- mitt favoritprogram.


8 RC

Grattis till mig! Jag har en sådan otroligt rolig kväll att se fram emot. Jag TVÄTTAR, tvättar och TVÄTTAR! Nu ska jag duscha emellan de två första maskinerna. Fan, dessutom börjar tvättmedlet ta slut, jag hoppas verkligen det räcker till alla maskiner!

Idag har varit en bra dag. Maria kom till salongen och jag har klippt och färgat hennes hår. En 8 RC blev hon, med det menas att hon nu är rädkopprig och en ljus sådan, supersnyggt! Såklart blev hon nöjd, men tror ni att jag kom ihåg att fotografera en före och efterbild?! - Nej. Men som tur är har jag bilder sedan i jul på henne och så ska jag be Maria skicka en efterbild nu ikväll!

Aja, nu måste jag duscha hoppa in i duschen om jag ska hinna tills maskinerna är klara.
Vi hörs!


Såhär ser faktiskt tvättmaskinerna ut i mitt hyreshus, intressant va? ;)

Koppel och Roos

Jag är helt såld på visningen vi var på idag, så inspirerande och Yolly, vilken färg på håret! Älskar hennes kopparton, som mitt orange ungfär med lite rödare inslag. Joakim Roos är ju underbar också, tänk när man är så bra som dom- för det ska jag bli!

För att visa er vad de gör och vad jag varit på idag, men i enklare slag så kommer här några videor jag hittat med Yolly och Joakim. Dessa är sevärda, för det finns inget häftigare än att jobba med hår och komma på olika texturer och former. Jag går en Pivot Point utbildning och det här en av deras shower,- med koppel och roos.


Fortsättning


Fortsättning

Fortsättning

Fortsättning


Fortsättning

Yolly Ten Koppel

Hej!
Åh vilken bra dag det har varit idag! Vi har varit i spånga på en modekurs. Vi ha rlärt oss nya klipptekniker och färgtekniker, fy tusan var givande det var! Yolly Ten Koppel hette hon som hade kursen och Maja och Joakim Roos hjälpte till, samt en tjej som heter Gunilla. Jag har lärt mig flera nya och fiffiga saker idag, så ikväll kommer jag att somna gott.

Jag glömde min digitalkamera hemma men jag fotohgraferade med telefonen, lägger in bilderna imorgon. Nu ska jag dricka te och äta en grillad smörgås, en toast. Kanske en apelsin som efterrätt, eller vindruvor....
Anyway, nu ska jag sluta prata om vad jag ska äta.

Hoppas ni har haft en bra dag! Och jag lovar än en gång, jag ska bli en bättre bloggare.

Hämden

Hallå!
Jag lever, jag har bara inte haft tid till att blogga, alls! Therese kom hit i tordags, mötte henne på T-centralen  när jag slutat skolan! Nu är hon är men åker hem imorgon, trist!
Vi har precis kommit hem efter att ha varit på bio och sett Wallander- Hämden, superbra men fy satan, mitt hjärta satt i halsgropen! Efter bion träffade vi Maria och David snabbt, de var också på bio :)

Nu ska sminket tvättas av, vi ska väl sussa sött snart antar jag :)

Inte ens ett tillgodokvitto

Hallå!
Blev inget byte av jeans, inte ens ett tillgodokvitto, jäkla skit! Nu har jag ett par jeans som jag inte behöver, någon som är intresserad av ett par Cheap Monday i storlek 25/32 med stuprör i 80-talsanda med små fickor bak? Imorgon kommer Therese och kan hon inte ha dom och om inte Disa kan ha dom så får ni gärna hojta till här på bloggen! 200 kr kostar de endast! HELT NYA! I alla fall, skolan idag har gått bra, vi har stylat varandra hela dagen så nu har jag jättelockigt hår, fotograferade lockarna med digitalkameran men såklart dog batteriet så bilderna kommer upp vid ett senare tillfälle. Sen åkte jag, Jennifer och Mimi in till stan, jag för att byta jeansen och Jennifer för att köpa underkläder- jävligt fina sådana, jag är avundsjuk ;)

Nu har jag gjort mig ett stort glas med te, Himlagott som det heter i lösviktste, det godaste som finns! Påste är sjukt äckligt egentligen, yucki!

Ja vad ska jag mer säga...Har inte så mycket att tillägga faktiskt, ha rinte hänt så mycket. Kan bara meddela att det är 12 dagarf tills Marcus kommer hem, vilket känns som en evighet, men men.

Hehe, snygg bild på min Linn och jag från Nyårsfaton! SKA lägga in dom bilderna också

Tips!

Tänkte tipsa er än en gång om att jag har auktioner uppe på tradera. Lagt in ett par till skor nu, rensning för fullt här hemma!
Kika in och se om det är något för er! :)

Nyaste

Grande Choklad

Nu ska jag sitta och trösta mig med varm choklad i en stor lattekopp från IKEA och med tända ljus överallt! Jag antar att jag inte får pengarna tillbaka för jeansen eftersom de var på rea men jagska prova i alla fall imorgon! Annars om inte Therese kan ha dom så säljer jag ett par helt nya Cheap Monday jeans i storlek 25/32! Hojta till om ni är intresserade! Ska lägga in bilder då också.

Nu ska jag titta på ett favoritprogram: Shear Genius- något för oss frisörer och alla andra hårbesatta :)

Hipp hipp hurray!- Tills för en stund sedan...

Hej!
Åh vilken dag! Igår när jag kom hem till Stockholm och Solna så upptäcker jag att mina favoritjeans är helt borta! Jag tänkte ta och tvätta upp alla jeans som hängde här och de var putsväck borta!!! Buhu.

Idag innan mamma och pappa skulle åka hem, JA, jag fick skjuts tillbaka hit, riktigt lyx! Så jag slapp trängas på tåget med alla grejer jag skulle ha med mig.
    Men i alla fall, innan de skulle åka så skjutsade pappa mig till slussen, måste köpa ett nyt SLkort. Vet ni vad fanskapet kostade?!!! 2670 kr för ett säsongskort Januari till och med April- VANSINNE! Men men, nu har jag ett sådant  och jag kan ju liksom inte välja, jag måste ju a det! Ny fick jag det nya acesskortet, så nu ska jag inte dra kortet längre utan hålla det mot en liten makapär. Men jag fick välja färg på kortet i alla fall- såklart ett rött ;)

Men det jag ska komma till är att eftersom jag sörjer mina jeans så, så gick jag in på weekday på söder, det var öppet, till min stora förvåning! Men där fanns inte mina älsklingar i rätt storlek. Mamma och pappa åkte hem och jag åkte in til stan och weekday på drottis men inte fanns de där heller så i ett sista försök att köpa mig ett par nya så gick jag till det lilla Weekday som finns på olofsgatan och där fanns de på rea för 200 kr!- Hipp hipp hurray! Tills för en stund sedan- då pappa ringer om att det finns ett par jeans i en garderob hemma i Hudiksvall. Han skickar ett mms och dra på trissor och helvete!!! De ligger hemma av någon konstig anledning!!! Alltså har jag letat efter ett par nya i snöstorm HELT i onödan eftersom de låg hemma i Hudiksvall!! FAN!!!!!!!!!! Summan av kardemumman är att jag nu sitter här i min lya i Stockholm med ett par jeans som jag inte behöver använda, jag hoppas verkligen de är snälla och låter mig lämna tillbaka dom imorgon!
Min sweetheart Therese kommer på torsdag och hon kommer ta med mina originaljeans i alla fall <3

Natti natt, tata

Nej nu ska jag sova. Min hals gör ont och jag har packat. Imorgon bär det av mot Stockholm, nu ska jag hem till mitt egna hem. Känns lite konstigt då jag varit hemma så länge och blivit bortskämd...Kul att börja skolan igen i alla fall, minus att stiga upp tidigt, förstår inte hur jag ska orka de! De två dagar jag jobbat här hemma var det obeksrivligt jobbigt att kliva upp!!!

Men men, nu ska jag natta, så tata tills i morgon!

En bild på fina Therese och mig från nyårsafton får avsluta min söndag och min helg!

Iittala lookalikes

Idag när pappa och jag åkte till hemköp fär att handla massor som jag ska ha med mig till Stockholm så skulle jag köpa fler lila blockljus också och då fick jag syn på dessa ljushållare för värmeljus. Jag har velat ha sådana här från iittala men de är inte så billiga men då hittade jag dessa lookalikes för endast 10 kr styck!!!


Mat i stora lass

Ja nu har jag gjort 5 matlådor som ska följa mig hem till Stockholm. Gud så gott, längtar tills jag får äta upp dom! Jag stekte lövbiff, skivade den i bitar och sen stekte jag wookgrönsaker och cashewnötter tillsammans och kokade äggnudlar. Sen blandade jag ihop allt tillsammans och hällde i hoisinsås med vitlök i massor- YUMMO! Till det ska man ha sweetchilisås, åh, nu kurrar min mage ännu mer men nej, jag ska spara dom här lådorna nu när skolan börjar igen.

Nu väntar jag på mat, inte heller den så pjåkig, lax i en gryta med grönsaker, kokosmjölk och röd curry och till det bulgur...

Traderatips

Jag tänkte säga till er alla att jag nu har tre auktioner upplagda på tradera och någon till kommer att komma upp under kvällen.

Kika in vetja :)
http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=stiletto_

Goldwell "Dualsenses"

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och titta på Körslaget med mamma och pappa tills en fransk deckare börjar på SVt1 kl 21 tror jag det var.
Men jag tänkte bara tipsa er om en produkt som jag tycker är grym för färgat hår. Det är Goldwells serie Dualsenses.

Det finns Color schampo för färgat hår och för extra krävande hår, alltså hår som är färgat och är rätt så preparerat. Jag använder det som bara heter för färgat år och det fungerar bra för mig. Skilnaden är att det är en exta intensiv färgvård i schampot för extra krävande hår.

Men alltså ett tips för alla er därute med färgat hår. Såklart har dualsenses också schampo som ger volym, för torrt/skadat hår, Lockigt/vågigt hår och för hårbottenproblem.



Juldagen 2008 i bilder

Ja, som överskriften lyder så kommer här juldagen 2008:


Therese, Maria och Sofia
Soffipropp

Jag och Maria

Maria och Therese

Therese och jag

Linn är på g, dessutom min compadre




Detta är några av bilderna, dom här får duga :)

Uppdatering

Hej och god fortsättning på det nya året! Jag har inte haft tid till att sitta vid datorn faktiskt. Jag blev inringd igår och fick jobba igen, tack säger jag! :) Men i alla fall så har jag inte haft tid som sagt men nu ska det bli ändring på det.
Nyårsafton var super! Det var dock lite segt att jobba först, timmarna på kvällen var hur lååååånga som helst innan jag fick gå. Men sedan hade jag det mycket trevligt och firade nyår med mina gullisar! Kommer bilder när jag lagt in dom från kameran...

Idag har jag fikat med Therese på stan, mysigt som alltid. Sen tog jag ett nytt hål i mitt öra, mitt högra den här gången. Jag är besatt av hål i öronen, och framförallt örhängen, men det är ju så snyggt! Doro är min inspiration ;)

I alla fall, nu sitter jag här, och har inget att göra men det är skönt, ska bara vila ikväll då min hals gör ont.

RSS 2.0