Märta är butter?

I morgon ska jag på en intervju för en salong. Mer säger jag inte :)
Men tänkte visa er bilden som är på mitt personliga brev- jag ser så butter ut. Men allvarligt, jag kan inte stå och le i kameran sådär tillgjort, då ser jag ju bara galen ut...
Bakgrunden är inte med på mitt personliga brev. Vi klippte ut mig i photoshop.



Frisyren

Jag kom på att jag inte visade er Jennifers nya frisyr. Jag klippte henne korthårig och så färgade vi håret svart och blekte upp en effekt i luggen.


Glömde ta en bild före "förvandlingen" så därför får jag visa den bösta partybilden jag hade :) MÅSTE HA NYA!

Efter, tada :)


Det syns inte så bra, men det är en undercut under luggen som sträcker sig bakom örat


Nu kommer nåt

Nu kommer något som jag inte lagt in på flera flera månader och som inte är ritktigt jag egentligen men jag hade inget annat för mig idag så här kommer en dagens :)




Gammal Jeansskjorta, Harley Davidsson tröja och jeans från Cheap monday och hör och häpna! INGA skärp! Det kändes lite naket.

I'll be home for Christmas

Jag sökte på min favorit Lita Ford (besathet) på youtube och hittade en ny video- med twisted sister. Passande nog är det en jullåt, en ny också- I'll be home for christmas. Tänk- Lita är 50 år och hon ser fasen likadan ut som 88. Åh, världens bästa kvinna, min stilikon och allt!
Lyssna på denna, det är en bra jullåt, jag lovar :)


Två små busfrön

När Daniel och Tina hälsade på mig idag så var såklart sötnosarna Ebba och Klara med. De busade och hade det mycket rolig hos mig, i min lya. Fanns mycket skoj...



sötnosen

Jag hade många roliga kablar hos mig tyckte Klara och Ebba

Stortjejen försökte resa på sig men kroppen är för tung, hihi :)

Glada små busfrön.

<3

Filmtajm

Nu ska jag fortsätta mysa med te, chips och en film: Beck- The money man. Trevlig lördag!




Adventsmys en lördag

Hej!
Vilken mysdag jag har haft och har. Imorse städade jag och dammtorkade överallt, nu är det skinande rent hemma hos mig :) Sen gick jag till solna centrum och Åhléns där jag skulle köpa en julstjärna men såklart så hade dom inte den svarta där så jag fick åka in till stan och Åhléns city, skyndade mig och köpte den och åkte hem igen och satte upp den. Sen kom min kära bror med Tina och småttingarna och hälsade på. Fick en julgrupp av dom, en en, julstjärna, hyacint och mossa som täcker jorden, superfin och mysig. Sen följde jag med dom till Kristinas bror där det var lussebullsfika. Kristinas bror Erik bor bortanför mig, det är kul :) Jag, Kristina, broder Daniel, Erik, Annica och deras pappa var där och myste, supertrevligt!

När vi gick därifrån åkte broder och Kristina med småttingarna hem till söder och jag har handlat. Massa nödvändigheter så som ljus till exempel :) Hem och lagade mat, frukostkorv med ketchup, tomater, ost och oregano på och sen in i ugnen, serveras med potatismos, YUMMO!

Nu sitter jag här och myser med tända ljus och te. Första advent är det imorgon och jag har tjuvstartat, så mysigt här hemma. Nu saknar jag bara mina vänner och Marcus.


Min nya fina svarta julstjärna

Svarta julstjärnan med julgrupen- en, hyacint, julstjärna och mossa, tack <3

Mys med tänd aljus både på byrån och mitt köksbord, vid julstjärnan

Tröttast

Hej!
Jag är trött som vanligt, men denna vecka har varit jobbig men kul! Igår klippte jag Jennifer, nu har hon en helt annan frisyr och så färgade vi hennes hår. Dey blev super, hon passar så bra i en kortare frisyr- bilder kommer.
Nu ska jag lägga in ett par jeans på tradera och sen hoppa i säng, jag är trööööööööööööööött- ovanligt? :P

Jag ska bli roligare här i bloggen, jag lovar. Men jag har lite bloggtorka just nu om jag ska vara ärlig.

Snyggis

Idag när jag gått till den sista salongen för dagen gick ja snabbt in på Emaus på götgatan och hittade detta snygga bälte!
Synd bara att läderbandet hänger lite som ni ser. Men det fick hänga kvar i butiken, fick inte följa med mig hem, men snyggt var det


Jag är helt slut

Åh, puh. Jag är helt slut, mina fötter ömmar och kroppen vill bara vila. Jag har sprungit runt i Stockholm på två dagar. Södermalm, östermalm, Vasastan- överallt, säg nåt och jag har varit där. Har varit på väldigt många salonger så nu är det bara att hålla tummarna. Jag ka säga att jag kan Stockholm nu i alla fall. Men det är ju bra, eftersom jag bor här :)

Nog om det. Jag har tagit en lååååååååång varm dusch för mina fötter var kalla som en frys. Ätit gott har jag också gjort, tortelini med kryddig tomatsås och mozarellaost, YUMMO! Nu dricker jag te, grönt kvitten, med en filt om mig, tända ljus och så tittar jag på Ugly Betty, jag har det bra :)

Min mumsiga middag :)

En privat guide?

Nej nu tror jag det är dags för mig att krypa ner under täcket. Imorgon är en viktigt dag, då ska jag söka jobb på salonger här i Stockholm, nervöst- ja!
Ikväll har jag sett Sanningens ögonblick, han Andreas som var med är från Hudiksvall, där jag kommer ifrån, lite rolig info sådär ;)

Nej nu ska jag borsta tänderna och släcka alla tända ljus och sen försöka sova och hoppas att jag blir mindre nervös, jag SKA inte vara nervös av att söka jobb. Istället borde jag vara nervös över att åka runt i Stockholm, jag tror seriöst jag kommer gå vilse, jag tycker att jag har någorlunda koll på vart allt ligger men idag när jag skulle skriva upp alla salonger och gatnamn och fick fråga Marcus hela tiden förstod jag att jag har noll koll :P Attans att han ska jobba imorgon, annars hade han fått vara min guide hehe.


Väderrapport

Hej! Dåligt uppdatering men fullt upp as usual. Har fixat med mina papper, perosnligt brev plus cv och sen handlat men gud vilken chock jag fick när jag gick från Marcus. Det är snöstorm här i Stockholm! Kallt som satan!!!! Men jag tog en lång varm dusch nr jag kom hem och nu har jag tänt massor med ljus, mysfaktor!!!

Nu ska jag titta på Vänner, DVD:n som jag köpte igår, eller fick egentloigen- presentkort :) Sen ska jag kika på min Lita Ford dvd och drömma om juni 2009 ;)
Vad gör ni ikväll?

Världens lyckligaste!

Jag är världens lyckligaste just nu!!!
Ni vet att jag avgudar Lita Ford, som gjorde mycket bra 88-95 och herrejesus men detta är sant! LITA FORD ska spela på Sweden Rock, något som jag drömt om länge och NU är det sant!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag blev kär i kläderna!

Igår när jag degade framför TV:N efter att jag sovit min eftermiddagslur ;) I alla fall tittade jag på 6:an och det var Våra värsta år som det heter och då såg jag Christina Applegate och jag blev så kär i hennes kläder så jag blev tvungen att fotografera TV:N :P Tyvärr blev bilderna inget bra men man ser lite iaf.

Hon har på sig en bustier, kjol och ett brett skärp, LOVE! Plus halsband i form av kors, hur fint som helst!





Ebba och Klara

Bilder på Ebba och Klara från idag, efter klippningen <3 Gillar deras miner då blixten på telefonen bländar dom hihi.




Nytt till Märta

Hej och hå!
Idag har varit en riktigt bra dag. Åkte till söder på förmiddagen och fikade hos min kära bror och Kristina. Myste med Ebba och Klara, såklart ,och klippte deras luggar och håret vid öronen som blivit långt, täckte halva örat. Det var lite knepigt dock att klippa håret vid öronen, då ville de gärna titta på mig och leka med mina örhängen och halsband så då fick Daniel sjunga imse vimse spindel för dom hiihi, mina älsklingar <3

Sen träffade jag Disa <3 och vi gick på stan och jag shoppde....men till mitt försvar så var faktiskt skärpet jag köpte på REA! :D Wi, jag har suktat efter det ett bra tag och så var det på rea, happy, ja! Jag köpte ännu ett par jeans, hehe, men de snyggaste i världen typ det är skin på dom vid rumpan. Sist men inte minst köpte jag en Vännersäsong men den dvd:n betalade jag inte, utan jag använde mitt presentkort som jag fick av moster, så Vänner var gratis kan man säga :) Trevligtatt träffa dig Disa sweetheart!


Jean från Weekday- cheap monday 400 kr, Skärp från Gina Tricot 99 kr och Vänner dvd 199 kr (men gratis för mg då)

Lång frukost en lördagsmorgon

Jag har helt glömt bort att köpa fil till min müsli så därför fick dte blir två varma smörgåsar och grönt kvitten att dricka till frukost med tända ljus, mys!


Morgonrapport från Solna

God morgon!
Detta fick jag se när jag drog upp rullgardinen för en stund sedan här i Solna... och nu snöar det för fullt!



Lee Aaron- Shake it up

Eftersom jag tar det lugnt som en ko i gräset på sommaren ikväll och har inte nåt shake it up för mig tänkte jag bjuda på Lee Aarons Shake it up, lyssna och njut nu! Detta får bli en dagens också, två flugor i en smäll!


Shake it up

Ikväll tar jag det verkligen lugnt, jag behöver en lugn kväll också, är på tiden att jag pustar ut lite. MEN det är nästan så jag saknar att gå ut! Nästa helg, då jäklar måste jag ut  och shaka! Som bilden ;)


Grönt kvitten

Åh, vet ni vad. Jag har legat och sovt i två timmar- en fredagskväll, haha!
Nu är jag i alla fall vaken och har nyss duschat, gött. Har kokat en stor vattenkokare full med vatten och dricker nu te, grönt kvitten som kan vara det godaste te jag druckit, mums! NK kaffe och tehandel har hur mycket smarrigt som helst. Tror faktiskt jag ska lyxa till det med något nytt imorgon :)

Nu ska jag faktiskt titta på Idol. Vad gör ni ikväll?



Pust

Puh! Nu har jag tvättat klart och strykit tvätten! Gud så mycket jag hade, har tvättat 5 maskiner, från 13.20 till 16.00. Och såklart efter att jag tryckt igen locket på de två första maskinerna upptäcker jag att tvättmedlet håller på att ta slut, alltså fick jag skynda mig till Ica nära på råsundavägen för att köpa tvättmedel och sköljmedel och sen tillbaka igen! Men nu är ALLT rent, så himla skönt och nybäddat har jag i sängen med, underbart! Det finns nog inget skönare än helt rena sängkläder, jag sover alltid så bra då.

Nu är jag istället helt slut, har fått ont i huvudet också, usch, jäkla skit! Känner för att sova en stund faktiskt men klockan är ju bara 5, men huvudvärk är inget kul så det kanske är bäst att sova så jag slipper känna den. Men det är fredag i alla fall :D

Effektiv

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, men tiden har inte räck till. I dag har jag varit effektiv efter skolan. Åkte direkt och tränade och vet ni vad?! Jag sprang på löpbandet i 20 minuter!!!! Det är mycket för att vara jag, jag ha rinte sprungit på evigheter. Sedan gymmade jag, tränade, axklar, armar, bröst och rygg samt ben. Är riktigt trött nu men gud så skönt det är!
Här hemma har jag diskat upp och dammtorkat, det behövdes så nu är jag tillfreds. Jag har börjat skriva mitt personliga brev också, men det är så svårt tycker jag!

Nu ska jag fortsätta titta på Greys Anatomy,men egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och sova, det blir en lång dag imorgon och jag tror närmare bestämt att jag är 85 år!

MAke up store och Moonless night

Idag när jag åkte hem från skolan och åkte till Solna cetrum för att handla mat passade jag på att springa in till Make up store och köpa den gröna ögonskuggan jag kikat på. MAC i alla ära, men när det kommer till en grön ögonskugga såkom den köpte bästa från make up store. Make up store har bra ögonskuggor också, och sen ska jag inte klaga, vi ska ju på en sminkkurs dit den 27 november, YEY!
Sen jag ett nytt svart nagellack också och då hittade jag ett ännu snyggare än vanligt svart, ett med lite pärlemor i, lite gråsvart- moonless night som det kallas, hehe. Blev superfint på!!

Det är mina köpt för denna måndag.


Tre uppsättningar

Jag har ju lovat er att visa min svinrygg som jag gjorde förra veckan och tänker då också passa på att visa två uppsättnngar som jag lekt med. Blandat plattång, locktång och krustång-volumaster.


Svinygg


Här har jag lekt med plattång och locktång


Här har jag lekt med plattång och krustång-volumaster


Balans i frisyren har jag försökt gjort med en diagonal uppsättning. Ni ser att det "bullar" ut sig på höger sida och vänster sida längst ned

Min helg (otroligt bra rubrik)

Åh så skönt det var att få komma hem igen! Fick sitta på tåget 35 minuter extra, vi satt fast i Gävle. Men kom hem i hyffsad tid ändå, strax innan 19. Kom på att jag varken har frukost till imorgon eller att jag köpt mjölk, jag har mjölkvecka på skolan... så hjag fick köpa dyr yogurt ochmjölk på pressbyrån istället för jag orkade inte åka till Ica med min tunga packning.
Packade upp allt jag fick med mig hemifrån och all mat, jag har fått med mig massor med matlådor, gullmamma och pappa <3
Sedan dess har jag bara suttit och latat mig. Jag är extremt trött nu, trots att jag inte gjort många knop i helgen. Väldigt mysig att vara hemma hos mamma och pappa och blu uppassad, hihi. Lite bortskämd måste man allt få vara. Träffade LInn och Sofia och tog en fika med Therese  igår och sen fick jag se hennes nya lägenhet, supermysig! Kul att träffa mina tjejer!!!

Nej om jag ändå skulla diska upp efter mig...jag är lat.


Gamla bilder på Märta

Jag har inte med mig min lappis hem över helgen så därför sitter jag vid den stora stationära datorn och då började jag kolla igenom ALLA bilder jag har och hittade dessa:


En gammal sommarbild i Stockholm, jisses vilket mörk hår jag hade

Gud alltså

Kort på ena sidan

Varit på Motörhead- ser förjävlig ut, kolla jackan?!

Svarthårig



Espresso

Jag sitter och funderar över varför jag inte har tagit med mig min kaffemaskin ner till min lya i Stockholm. Jag har nyss gjort en hemmagjord espresso och fy bubblan vad gott det är! Nästa gång mamma och pappa kommer ner till Stockholm så MÅSTE de ta med sig min älskling.

Nu ska jag mumsa i mig den med mangosorbetglass och njuta över att jag är hemma och med mamma och pappa. Imorgon åker jag hem till Stockholm! :)

Kära Stockholm :)

Mitt hår

Igår fixade jag mitt barr.
Nu är det mer shär igen.... Riktigt orange and I love it! Jag har saknat det!



I detta nu...

...sitter jag barnvakt åt mina älsklingar Ebba och Klara och de sussar sött. Jag ska snart gå in till dom och lägga dom tillrätta om de har vänt på sig eller ligger med benen mellan spjälarna i spjälsängen. Jag har ätit tortelini med kryddig tomatsås, mozarella och körsbärstomater och ska strax hugga in på Polly och chips. Inte illa för att bara titta till sötnosarna efter att de somnat.
Jag tog precis en dusch också så jag kan inte må bättre för tillfället :)

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdaterring men tiden räcker inte till, jag har för mycket att göra. Så mycket som ska fixas men jag ska föröska bli bättre på det. Ni ska få bilder på min svinrygg som jag gjorde idag, det var ritkgit kul! :)

Partyfredagen i några få bilder

Hej!
Jag är så trött och då har jag inte gjort många knåp idag. Färgade håret på en tjej på förmiddagen, sen har jag bara latat mig. Dock har jag städat när jag kom hem, moppade golven, nu är det fräscht! och jag har dessutom dammtorkat- bra där Märta.

Är så trött så jag orkar faktiskt inte skriva om dagen och mitt köp. Bjuder istället på några bilder från i fredags när det var party med Disa och Sara <3


Jag och Sara

Disa, jag och Sara <3

Jag ser helt galen ut!


Vi träffade på två Umeåbor som bjöd på massor av öl, som ni ser

Disa och jag vid stängning ;)

Mitt fynd

Ja, jag vet. Det är ett beroende och jag kan inte sluta. Varje gång jag hittar nåt sånt här kan jag inte låta bli att köpa det. Jag är galen i bälten och det är min last.


En cyklande idiot

Hej!
Jag lever, fast jag är förvånad själv. så som jag har flängt i helgen! I fredags var jag ut och partade med Disa och Sara! Superkul och vi var på kellys, riktigt nice.

I går åkte jag till Uppsala kl 10.10, ni kan ju tänka er hur pigg jag var....sovit i endst 4 timmar dessutom. Det var i alla fall roligt med en tripp till uppsala med fika och sen en håruppsättning på Marias hår och se tuperade jag hennes kompis hår.

Sen fick jag bråttom till tåget så jag fick låna Marias cykel och cykla genom Uppsala till stationen, det var inte det lättaste och sen var det punktering på bakhjulet... Jag skrattar åt det nu för jag måste ha sett riktigt rolig och hemsk ut, jag cyklade som en IDIOT! Jag hann i alla fall, för tåget var 5 minuter försenat. Hemma i Stockholm igen mötte jag upp Sofia och Lina för en fika och lite snack :) I detta nu är de i Paris!!!!!
Sedan hem, tvättade mina jeans och sen åkte jag till Marcus och tvättade resten där och så bjöd han på mat och sen skulle vi titta på Die Hard 4 med efter mina äventyr det senaste dygnet somnade jag bums! Tur at jag sett 4:an redan men jag missade ju det bästa-  jippie ki yey motherfucker!!!

Idag har jag varit på stan med bästaste Disa, köpt en skjorta till min bror och sen mötte jag upp han och kristina för en promenad med tvillingarna och sen hem till dom för att äta de största och godaste muffins jag ätit! Köpte dom på Muffinfabriken och herregud!!! Jag åt en med banan och choklad och Tina med och Daniel åt en med morot och creme cheese. FY FAN; GODASTE JAG ÄTIT! YUMMO.har halva klar som jag ska mumsa i mig nu :)

Rörigt inlägg men en sammanfattning av min helg när jag inte hunnit uppdatera. Kommer någon bild snart! På ett fynd till exempel ;)

Jag måste tillägga

Ska bara tillägga att det är synd att DU Jennifer inte kan vara med ikväll! Hoppas du har det trevligt hos din pappa!





Fredag kväll

Hej!
Jag är tröttast i sverige ikväll tror jag. Vet ni vad, jo jag har faktiskt sovit ikväll :P Nu dricker jag lite vitt vin och ska sminka mig och göra iordning mig. Jag orkade inte ta tåget till Södertälje, tar sån lång tid utan istället möts Disa, Sara och jag på söder, södra station. Superkul! Dock är jag inte den piggaste men det ordnar sig.

Imorgon ska jag åka till Uppsala på förmiddagen och fixa Marias balfrisyr, det blir kul! Nu ska jag återgå till att fixa till mig. Så som jag ser ut nu är inte okej. Det är inte halloween denna helg.


Saxen i högsta hugg

Hallå!!
Sitter här hos Marcus och passar på att blogga medan hans hårfärg sitter i. Jag har också klippt honom- en stor skillnad vill jag lova, mycket finare om jag får säga det. Idag har jag klippt två herrar, Juha som han hette på salongenskolan och nu Marcus här hemma, superkul!!!

Ni får se Marcus klippning imorgon när jag är hemma hos mig. Nu sitter jag och dricker ett glas vitt, mumsigt. Tycker att jag är värd det nu.

Tror tyvärr inte det har hänt så mycket mer idag, men desto mer till helgen :D
Vi hörs!

Pusspuss


Permanent under 60 minuter

Nu sitter jag och har färg på mina ögonbryn. Har en helrenovering ikväll, haha. Nynoppade bryn också, underbart! Nåt som är mindre underbart är att tvättstugan i detta hus aldrig är ledig efter att någon bokat...

Vet ni, idag rullade jag en permanent på tid igen och jag rullade den på 50-51 minuter!!!! YES! Man ska kunna rulla en på max 60 minuter. Jag är så stolt :) Ville bara informera er om det!!

Alltså jag har inget roligt att berätta. Känner mig så tråkig, jag ber om ursäkt för det. Men jag hoppas att ni fortfarande är med mig!







Herrklippning, slingor och gym

Hej!
Jag är extremt trött därför har jag inte uppdaterat något.
Hade en kund i morse, en herrklippning och det gick jättebra! Det var superkul!!!
Cecilia hade en kund på eftermiddagen och jag hjälpte henne med slingor på honom.

Efter skolan så var jag helt slut men tvingade mig själv till gymmet och tränade amar, ben och mage, superskönt efteråt men döjobbigt när jag var där. Jag måste få rutin på träningen igen!!

Har inget roligt att uppdatera er med tyvärr.
Ska sova nu för jag somnar snart över datorn.

Kan bjuda er på två bilder får min 20-årsdag i september som jag inte visat. Marcus bjöd mig på restaurang, den thailändska på skånegatan på södermalm.




Fyra bilder

Fyra bilder från helgen. Resten kommer imorgon. Jag är för trött nu.
Vi hörs imorgon :)

Just det. Jag har städat hela lyan ikväll! Allt är skinande rent- från golv till porslinet inne i badrummet. Känner mig så nöjd, men hade varit ännu bättre om jag fått tvätta också, snart har jag inga underkläder kvar. Varför finns det så några tvättider i ett hus med 5 åningar, IDIOTISKT!!!!!!! Vi är ju inte några som bor i detta hus, fy fasen. JAG MÅSTE TVÄTTA och det var ledigt först på lördag och det går inte! Hoppas att den som tvättar imorgon är klar vid 19-19.30 tiden så jag får köra igång en maskin åtminstone, det är katastrof här nu!


Klara myser framför brasan med min tekopp, den var rolig

Ebba


Jag och Ebba

Helgen som varit

Hej!

Jag är tillbaka!
Hann innet uppdatera er något i fredags efter skolan. Jag hämtade telefonen på en gång, den är underbar :D Jag är så glad, TACK ELLE!
Sen in till stan och centralen för att hämta ut tågbiljetten till lördagen och en tur till systemet. Hem igen, packa, fixa iordning lite och sen vidare till Marcus och sen kom Jennifer.
Trevlig kväll på Debaser och sen åkte jag in till stan och förbi Harrys för att säga hej till Disa! Tillbaka till söder och Marcus och sen var kvällen slut.

I lördags åkte jag till Katrineholm kl 10.25 och jag har haft en underbar helg med broder, kristina och tvillingarna! <3 Ätit gott, promenerat, krattat lite löv och myst framför brasan. Fika med Kristinas syster Annica och hennes kompis Madde samt middag med dom igår. Sen tog Annica, Madde och jag tåget hem till Stockholm igen, var inte hemma förrän 22.45 igår så idag har jag varit trött.

Bilder från helgen kommer snart :)

PS. Imorgon ska jag ha en kund kl 0.30, en herrklippning, spännande och lite nervöst!

RSS 2.0