Helt slut

Nej hörrni, ni får bilden på min permanent imorgon. Jag är helt slut efter allt tvättande och förkylningen som är på gång, jag hoppas verkligen den går tillbaka tills imorgon, orkar inte annars och jag måste till skolan/salongen. Kan inte vara hemma. Därför ska jag nu lägga mig, borde gjort det tidigtare men det var ju premiär för Desperate Housewifes ikväll med och det kan jag inte missa men nu ska jag alltså lägga mig för natten. Imorgon ska jag uppdatera mer och roligare.

God natt på er raringar och håll tummarna för att förkylningen går bakåt inatt, eller i alla fall inet blir värre.

Puss!

Jag bjuder på en bild från i fredags när jag kom hem på natten efter krogen, då var jag trött kan jag säga. Såhär ser jag ut nu, men på grund av en förkylning istället för alkohol.

Premiär

Några fler än jag som nu ska se premiären av Ugly Betty som följs upp med ett sprillans nytt avsnitt av Desperate Housewifes? :)

Nu ska jag njuta framför tv:n med godis, nu när tvätten är klar. Och kurera mig med apelsiner och andra vitaminer.



20-årsdag!

Hej!
Ursäkta för att jag aldrig bloggar. Jag SKA bli bättre men det är fullt upp i skolan och speciellt igår. För igår den 29 september fyllde jag nämligen 20 år!!! En bra dag i skolan och en ännu bättre kväll. Marcus bjöd ut mig på middag, till den underbara Thailändska restaurangen på skåndegatan på söder, de har byggt upp restaurangen så det känns som om man är i Thailand. Men i alla fall, han bjöd ut mig dit och vi åt en fantatsisk middag och det var underbart och vet ni vad jag fick av honom- Jo en spadag <3 Helt underbart!

På morgonen fick jag även frukost av honom, en mycket bra 20-årsdag!!

I dag har vi lagt klart permanenterna, ska lägga in en bild sen, fast bara på det halvfärdiga resultatet, jag fotograferade ingen bild när det var klart i dag tyvärr. Men vi permanentade olika saker, men jag permanetade vågor, det svänger liksom, svårt att förklara men man lägger spolarna åt olika håll.
Något som är mindre roligt är att jag håller på att bli sjuk, min hals mår inget bra, har köpt strepsils och ska nu dricka massor med grönt te och äta apelsiner sen. Jag har också köpt godis som en tröst, jag är jättetrött av den dumma halsen.

Nu ska jag snart gå ner och tömma tvättmaskinerna, har tvätttid ikväll, typiskt när man är dålig. Men ska tömma de två sista nu :)

Vad har ni för er?

Jag och Jennifer som jag går i skolan med :) I fredags på harrys där vi firade min födelsedag i förskott.


Permanentövning

God morgon!
Har varit uppe sedan sedan 9.30. Kikat på Vänner, säsong 7, och nu håller jag på att öva på permanent på min herrdocka, ser nog rätt så roligt ut utifrån. Ska fotografera en bild sen, ska träna lite mer med vänner på i bakgrunden nu, sen ska hoppa in i duschen.
Hörs snart!!!

Slut

Jag är sååå trött! Jag fyller 20 och jag är helt slut efter en fredagkväll på krogen! Nu sitter jag och kika på Vänner, säsong 7 för vet ni vad, jag har köpt den :D
Till det har jag godis, onyttigt men mys med godis och ljus! Imorgon lovar jag er att börja uppdatera mer, som förut, men Ikväll har jag ingen ork. Jag ska lägga mig om en stund så jag får sova ut. Marcus ska bjuda mig på middag imorgon istället, jag är helt slut ikväll. Vi hörs imorgon sötnosar!

Helform och Uniform

I torsdags klippte vi helform och uniform på herrdockan och jag tänkte visa resultatet för er. Föröker ju fotografera all jag gör så ni ska få se :)

Alla tycker herrdockan är creepy, men hans skägg har vi inte klippt än så kanske därför. Kan informera er om att han nu står på min byrå här hemma. Ska lägga en permanent på honom i helgen, bättre att ta honom än att be någon av mina kompisar, tror de kommer tröttna när jag river i deras hår :)



Jag lever

Hej!

Jag lever, har bara haft fullt upp och helt slut när jag kommit hem. Ska visa några bilder sen på vad vi gjort, vi har klippt herrdockan, helform och uniform, två av de fyra klippsätten. Igår var jag ut :) Jag, Disa, Sara och så följde Jennifer med som jag går i skolan med, superkul! Underbara tjejer! Dock blev det alldeles för mycket alkohol, jag och Jennifer shottade och efter det blev det cazy! Så idag har jag sprängande huvudvärk, isch, men nu tittar solen fram här i Solna :) Sen är det värt att festa lite extra, jag fyller ju 20 år på måndag så vi "firade" mig.

Nu ska jag sminka mig och åka in till stan tänkte jag. Ska berätta att igår unnade jag mig själv eller snarare belönade mig själv med nytt smink från MAC. En turkos cemeögonskugga, brun ögonskugga, rouge och en ny borste som är bra till cremeögonskuggor :)

Vi hörs senare!

Bygga upp skelett- till en vattendroppe

Nu har jag hämtat tvätten och nu har jag tittat på ett avsnitt av vänner :) Ska väl lägga mig nu så jag orkar kliva upp imorgon men tänker först lägga upp några bilder på vad jag och de andra gjort idag :) Vi har tuperat våra damdockor, byggt upp skelett som det heter. Vi har byggt upp volym, riktig volym och fått ihop håret som en vattendroppe kan man säga. Här är mitt resultat :)



Här är min docka och mitt reslutat


Och igen :) Det var kämpigt kan jag säga, man måste hitta lösningar så man får upp allt hår och dela upp det i benor.

En del av våra huvuden, ritkigt roligt och se hur olika formerna blev. Min docka är närmast.

INga pengar, pengar, råsunda, AIK-Djurgården, mat och tvätt

Åh hej! Pust! Jag har inte vilat förrän nu, det är sant! Slutade 16.15 så hann  med bussen som går 16.20. Jag hoppade av vid Solna centrum- ett stenkast från där jag bor, men jag tänkte handla på en gång så jag slipper gå senare och ja, det var ju ingen idé. När jag kommer in upptäcker jag att jag inte har några pengar!!! Bara att gå hem igen och hämta och sen tillbaka igen! Då är det massvis med poliser där, bor nära Råsunda och förstår att det är något på gång... mycket riktigt. När jag handlat två fulla kassar med mat och kommer ut kryllar det av AIK-are där, det är alltså match mellan AIK och Djurgården, alltså var det massa galna människor där- lovely! Trött och ont av att bära tunga kassar bufflade jag mig emellan allihopa. Tillslut kom jag hem och har lagat mat, äggnudlar med wookgrönsaker, nötkött, hoisinsås och sweet chili sås, mycket gott. Har frysit in tre matlådor också :)

Efter allt komme rjag på att ajg måste ner till tvättstugan och boka tvättid, tror ni det finns någon?! Nej, inte förrän på lördag 16-21 och inte vill jag tvätta då! Tvättstugan var tom så jag skyndade mig att sätta igång två maskiner 19.45 oc har nu även hunnit tvätta två maskiner, puh! Så alltså nu först tar jag det lugnt.

Ska lägga in bilder på vad jag gjort i dag. jag har bland annat byggt upp skelett, det vill säga tuperat damdockan så håret bivit som en droppe (ni ska få se) samt att vi börjat klippa helformherrdockan.

Bilder kommer snart...

Diskar ni på en gång?

Okej, det här är ett rätt meningslöst inlägg men jag är supertrött, borde sova väldigt snart och så har jag världens berg med disk som jag måste ta itu med, inte minst kaffebrygggaren. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ, vill inte, fy fasen vad jobbigt. Nu önskar jag att jag bodde hemma :P

Varför diskar jag inte direkt efter att jag använt tallriken, muggen, glaset eller vad jag nu använt?!!!
Hur gör ni, diskar ni på en gång?

Höstmys med kaffe efter 4 olika klippsätt

Nu har jag läst läxan. Nu kan jag de 4 olika klippsätten: Helform, Gradering, Uniform och Ökade längder. Nu är jag tröttare än trött. Helt slut i huvudet men det kommer vi alla vara länge, det har Sanna och Jenny konstaterat. Men det är såklart värt det för det är sååå kul, känns så spännande att få lära sig allt, dock är det svårt. Imorgon ska vi börja med långhår, det ser jag fram mot, vad vi ska göra, berättar såklart imorgon!

Nu sitter jag här i sängen- som även är min soffa, har överkast och stora kuddar, ska köpa fler kuddar inom kort, men det kostar när man är kräsen som jag :P Men i alla fall, nu sitter jag här och kikar pål ite bloggar men nu ska jag se Vänner på Kanal 5. Det är ju höst, men nu är solen framme i alla fall, men dock så har jag lite höstmys här i min lya med tända ljus på min byrå och bord  och dricker kaffe :) Lägg märke till den mörklila duken på byrån, den som jag sydde :)



Pivot Point.

I dag fick vi våra tröjor som vi ska ha på salongen. Det är svarta t-shirts med tryck som ni ser här, samt att vi ska ha vår namnbricka på oss. Vi ska beställa fler t-shirts imorgon tror jag det var då leverantören förmodligen kommer till oss. Såhär ser i alla fall tröjan ut som jag och de andra tjejerna plus lärarna har.

Trycket är i silver, blev konstigt med blixten för jag hade inte lampan i tänd men ni ser ändå :)


4 olika klippsätt- Terminologi

Hej! Hemma från skolan! Idag fick vi våra tröjor också. Ska lägga in en bild sedan på tröjan :) Vet ni va djag kom på i dag när jag kommit halvvägs till bussen?! - Jo, jag gick ifrån min lunch. Men tack och lov finns det en restaurang bredvid skolan men det kostar 65 kr men det var mycket mat man fick i alla fall. Det var inte bara jag som hade glömt maten utan också Jennifer så det var tur :)

I dag har vi fått lära oss huvudmassage och så har vi fått lära oss  Mr. Do it som är en apparat som testar hur starkt håret är och fuktighet och så vidare. Kan tala om att mitt hår är precis på punkten, det är starkt och inte slitet. Jag blev jätteförvånad eftersom jag färgar det så mycket! Sen har vi haft en modell i salongen som Jenny färgade håret på, koppar med ljusare koppareffekter och sen klippte Sanna det. Hon klippte upp det för att Anneli som modellen hette skulle få volym. Vi har också pratat terminologi, vi frisörer har 4 olika klippsätt och de fyra kan vi variera något så in i bomben!

Det är vad vi gjort i dag och jag är helt slut! Nu ska jag äta schnitzel med potatis och broccoli, ska bli gott, min mage kurrar! Sen ska jag läsa på om de 4 olika klippsätten, det är dagens läxa.

Vi hörs om en stund!

Lite verktyg och instruktionsböckerna

Ikväll har jag tittat på mian saxar hehe, och kammar för den delen men det mesta har jag på skolan- en hel väska där! Men i alla fall, ikväll har jag kikat i alla böcker jag har. Det är inte lite och de är inte några sidor i dom heller men vad gör det- detta är ju vad jag vill göra och älskar :)

Med dessa bilder säger jag god natt. Behöver sova nu för att jag ska orka med morgondagen. Börjar kl 9 men måste kliva upp före 7 för att hinna med allt innan bussen går 8.30. Puss och god natt raringar!



Mina älsklingar ;)

Ja ni ser ju vad böckerna handlar om :)

Boken till höger...

är min favorit! Färgning <3 Det jag älskar mest. Hårfärgen på modellen är ju inte heller att klaga på ;) red hot!



Vår fräscha salong

Här kommer tre bilder på lite av hur salongen i Solna ser ut :) Kommer en hel del bilder framöver kan jag lova!


Våra stolar och speglar

Bilden blev suddig men här tvättar vi hår, sköljer ut färg och så blandar vi till färger och hämtar permanentspolar :)

Visst är det fint? :)

Färglära, herklippningar, håruppsättningar m.m

Hej på er! Jag åkte ner på stan efter att jag hämtade ut paketet på Ic på råsundavägen- jag hittade :) Dock har jag inte öppnat paketet än...Jag åkte sen ner på stan som sagt, gick på Åhléns city och kikade på olika plattänger, och jag bestämde mig för Björn Axéns som man kan reglera värmen på- jag ska ha plattången som locktång, blir mycket finare lockar med en sådan. Borde inte köpa en, kostar så mycket, men jag behöver en och har pratat om det så länge. Den som jag köpte kostar 695 kr, ska berätta sen vad jag tycker om den.

Sen gick jag och köpte en mysig halsduk på Indiska, ska visa allt sen, eller imorgon. Efter allt gick jag in på Hemköp vid Åhléns och handlade lite mat, så ikväll blev det stuvade makaroner med korv. Kom hem efter sju någon gång, fick vänta på akallatåget i 15 minuter, det måste ha blivit nåt tok med tåget innan, inställt eller nåt för man behöver inte vänta mer än 7 minuter så det var irriterande för jag var sååååååååååå hungrig! Sedan  jag kommit hem och ätit har jag nu suttit och kikat i mina böcker. OM herrklippningar, långhårsuppsättningar, färgdesign, damklippningar och så vidare, massor med andra ord! Jag har även satt ihop mitt bälte med saxar och kammar, men det är för långt, skulle behöva göra ett tll hål men har inte håltagaren med mig, den är hemma i Hudiksvall. Men det ordnar sig. Nu ska jag dricka lite fanta med isbitar, eller coca cola kanske med isbitar, ska prova mig på colan igen.

Sen lägger jag upp bilder på salongen och så :)

Svenska Frisörskolan Stockholm

Hej!
Mitt liv är i kaos typ, eller det har varit det. Fast kaos på ett bra sätt. Nu är jag helt inflyttad och dagen igår bestod av att köpa massor av olika krokar, men det är betongväggar här och inget ville fungera så jag får inte hänga upp mina fina väskor med ALLA mina hårprodukter än :( Buhu, vill få upp mina dyrgripar nu!
I alla fall, gårdagen bestod av det, hälsa på broder med familj och sen säga hej då till mamma och pappa.
 
I dag var den stora dagen, jag började på frisörskolan och allt känns jättebra! Bättre än väntat, alla är supertrevliga så jag kan säkert säga att jag kommer att stortrivas! Jenny och Sanna som är våra lärare är hur söta som helst! Och salongen, herregud! Allt är nybyggt och det är sååååååå snyggt! Bilder kommer upp om en stund! Med mig hem har jag typ 8 böcker, stora tjocka böcker med långa hår, färger med mera samt saxar och kammar <3 Mitt liv! Ska visa er sen!
Jag fick träffa både Ann Pettersson som är rektor för hennes skola i Örnsköldsvik samt Mikael frå Trollhättan som öppnade den första frisörskolan- svenska frisörskolan då, som jag går :) Från och med nu går, står och sover vi med hår! - Som Ann uttryckte sig. Nu börjar vi vägen till att bli frisörer, rätt häftigt och jag är så stolt över att få förverkliga min dröm och att jag kom in.

 Nu ska jag kila till Ica- om jag hittar dit och hämta ut mitt paket - skinnvästen som jag vann på tradera. Nackdelen med att bo i lägenhet är att de flesta paket måste hä,tas på posten för att de inte komme rigenom den lilla lilla öppningen på dörren, fasen :(


Hey Baberiba

God morgon!
Hoppas ni har sovit gott det har jag men jag har inte sovit ut, får ta och göra det sen. Imorgon börjar jag skolan, kan inte förstå det, jag förstår det väl först när jag är där. Nu sitter jag och tittar på första säsongen av Hey Baberiba, gud så roligt det är! Har glömt bort hur det var, jag älskar verkligen kungafamiljen! Det var vår sysselsättning på måndagar när jag gick i gymnasiet. Att diskutera fredagens avsnitt av Hey Baberiba och då just kungen med familj. Fina minnen!

Känns otroligt konstigt att börja i en ny skola imorgon och nu inte vilken skola som helst utan en skola som gör att jag blir utbildad frisör! Som jag sa, jag inser det inte.

Vi hörs sen, nu ska jag hoppa in i duschen!

Full pott

Tänkte bara säga god natt. Jag är sååååå trött. Orkar inte göra någonting, synd när Linn och Maja är här i Stockholm också :( Men flytten tar på krafterna, att sätta upp allt, packa undan allt och så vidare. Ja ni förstår kanske.
Nu har vi precis ätit smörgåsar och druckit te med tända ljus, mys och gött :) Det börjar arta sig här i min lya, ni kommer att få se bilder inom kort och jag kan säga att duken jag sydde igår- det blev full pott när jag lade den på byrån- perfect :)

Sen är jag sååå glad över att ha Interner här! Nu kan jag blogga så ni får följa med i vad som händer i mitt liv, på måndag börjar jag frisörskolan!
Vi hörs imorgon, kommer bilder då också!

Sov så gott och dröm sött allihopa.


Uppdatering Solna

Tänkte skriva snabbt i hall hets! Blev ingen bio med Disa, Sara och Nathalie ikväll, jag hinner inte. Måste få klart allt ikväll. Men det börjar bli lite ordning här, vilket känns jättekul. Dock har jag upptäckt att jag måste köpa lådor så jag seprarerar olika kläder så det blir riktigt ordning, ordning och reda så att säga. I dag har det blivit en tur till IKEA också, men såklart har jag glömt det viktigaste!!!

Men jag har inte tid att skriva mer nu, tänkte bara testa mittbredband och uppdatera att min lya i Solna blir bättre och bättre. Nu ska jag brygga kaffe åt mammsen, pappsen och mig <3

Disa, imorgon ses vi <3

Från 1 år till 20

God morgon! Det är väl inte många som måste kliva upp 7.50 på en lördag va? Jag gjorde det i dag i alla fall och har packat klart alltihopa nu, så himla skönt! Nu ska jag bara sminka mig och sen vänta till klockan slår 10.00 så vi kan köpa skorna jag måste ha på skolan och sen åka till mitt hem Stockholm! Nu är det sista gången jag sitter här hemma som vanligt, sen blir det bara korta stunder hem hit men det känns bra. Skönt att få komma bort från Hudiksvall, det enda jag kommer sakna är vår villa här och mamma och pappa samt mitt rum! Men min egna lya i Stockholm är inte fy skam den heller  Såklart kommer jag skana mina vänner här också, men ni får hälsa på mig och sen kommer väl ni också röra på er snart :)

Nej, sminkdags var det! Jag är extremt trött efter allt packande så smink behövs verkligen i dag, det menar jag. Vi hörs från Stockholm och Solna sen, jag har ju Internet nu :D

Ha det så bra så änge, ha en härlig lördag! Nu tittar solen fram här, bäst att den följer med oss till Stockholm.

Man växer upp snabbt. Här är jag 1 år :) Fotograferade de här bilden när jag var uppe i Tallsjö, de finns bilder på oss alla kusiner där i en hylla :)

20 år i en villa på Håsta by

Nu har jag packat ihop alla mina grejer någorlunda i alla fall. Det ser jättekonstigt ut i badrummet här på övervåningen, jag har vanligtvis alla mina hårprodukter utspridda på alla hyllor samt hudvårdprodukterna men nu är det supertomt, bara mammas grejer, det ser så tråkigt ut :( Men det ska bli skönt att få in precis allt jag äger och vill ha med mig i min lya nu, men svårt att inse att jag inte bor hemma längre. När jag bott i detta hus i 20 år och så helt plötsligt bor jag inte här mer än någon natt någon gång i månaden så känns det konstigt, men också bra. Jag flyttar och får utbilda mig till det jag alltd velat bli- frisör. Känns lyxigt att få göra precis det man vill, ska verkligen njuta av den här tiden och jag kommer absolut tycka mer om Hudiksvall och det blir roligare att komma hit när man väl kommer hem :)

Nu ska jag lägga mig så jag orkar kliva upp imorgon. Ska packa ihop det sista då, sen ner på stan här och köpa skorna till skolan, och sen ska vi åka 30 mil söderut, till Stockholm och Solna <3

Puss och god natt allihopa!

Det jag kommer sakna allra mest med Hudiksvall är smörgåscafét Jambo, där har jag haft många trevliga fikastunder- som denna i somras, fast jag ser ut som om jag inte sovit på en vecka.

Dagens klipp: Ross flyttar in

Nu var det evigheter sedan jag publicerade ett dagens klipp med vänner så jag tycker att det är dags nu! dagens klipp är när Ross blir utan lägenhet och flyttar in hos Joey och Chandler men de börjar störa sig på Ross olika vanor, hihi. ENJOY!

Ska även tillägga att skulle Ross finnas på riktigt så skulle jag definitivt gifta mig med honom.


Blommor, spets, och en lila duk

Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Så har min dag sett ut, och med fram och tillbaka har jag åkt in till stan och hem och in igen och snurrat runt på alla möjliga affärer. Men jag har köpt tyg till en lila duk som jag även sytt, köpt tyg som jag ska ha i hörnet av ena väggen, där TV:N står, svart spetstyg :D och så har jag fått en micro, köpt servetthållare, muggar och ja, massor med annat, kommer inte ihåg allt faktiskt. DVD behöver jag inte köpa, pappa gav mig en för någon vecka sedan, snällis :)

Ni kanske förstår att jag inte haft tid till att blogga förrän nu och just det, mitt i alltihopa har jag också gjort rent i akvariumet samt letat skor som jag ska stå i, bekväma skor, ergonomiska som det så fint heter. Man måste ha bekväma skor när man är frisör. Har hittat ett par som jag ska köpa imorgon innan vi åker till Stockholm, får 150 kr rabatt här hemma så lika bra att köpa dom här, de kostar ju 800 kr liksom :/


Jag har också köpt blommor. Jag har köpt min efterlängtade ormbunke som jag ska ha i min hylla samt en annan blomma

Spetstyget som ska upp på min vägg, LOVE!

Mina nya fina muggar för endast 50 kr och en del av min servetthållare

TADAM, jag har sytt den själv ;) Men jag fotograferade i mörker så tyget är plommonlila egentligen, jag är stolt. Jag har sytt en duk, det är ju såå svårt ;)

Red, yellow, black

Nu har jag tagit lite bättre bilder på mitt hår, med de mörka effekterna. Det ser annorlunda ut på riktigt, det beror på hur håret faller men ni ser ju på ett ungefär i alla fall.
Vad tycker ni? Gjorde jag ett bra val att blanda in svarta effekter?





Stryka är inget kul

Nu har jag strykit gardiner, usch, så himla svårt tycker jag. Oavsett hur jag gör, hur mycket jag ångar, spejar med vatten och stryker så är det alltid någon ojämn kant, men men, de ser hyffsade ut i alla fall :) Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ta bilen ner till stan och kika efter tyg och massor med annat, måste måste måste hitta tyg och hinna sy klart det tills imorgon, vill få fint i min lya nu nu NU! Jag har inte tid att sitta mer här nu tyvärr, måste ner och göra en massa ärenden, kommer bli tvungen att göra det hela dagen, men så är det när man flyttar :)

Hur är det med er idag, vad gör ni?


Jag har bråttom som vanligt- det ser ni här, skyndar mig till tunnelbanan i tisdags!



God morgon fredag

God morgon.
Idag gick jag faktiskt upp före kl 9, men det har nog att göra med att jag känner mig stressad. Jag har tusen grejer att fixa idag, imorgon åker vi ner till Stockholm och då måste ALLT som är kvar med så det är en hel del plus smågrejer som måste köpas. Men det ordnar sig, nu ska jag äta frukost och sen strykla gardiner samt diska- kul va?!

Något som är positivt är att det är SOL ute i dag, gud vad underbart! Det var inte igår jag träffade på solen. Sen fick jag en chock när jag tittade mig själv i spegeln, jag är inte alls van vid det mörka kan jag säga. Men riktigt roligt med förändring!

Nu sk jag äta frukost, vi hörs snart!

Goldwell Brilliance- Radiant star

Nu var det evigheter sedan jag tipsade om någon produkt för håret. Som ni kanske vet så älskar jag märket Goldwell, det är det märket jag använder och färgar med, och då elumenserien framförall. Men i alla fall, nu såhär på hösten kan håret kännas ganska matt och trist, fast man har färgat det och nyss klippt det. Solen försvinner och det blir gråare och mörkare ute och alla vill ju ha glans i sitt hår, så man får mer liv i det! Framförallt jag vill ha det.
Därför tänkte jag nu tipsa er om Goldwells Brillianceserie och då denna produkt som heter Radiant star som man ska spraya på torrt hår, men det går även att spraya på fuktigt hår. Den här sprayen gör så att du får en ökad glans, en otrolig glans skulle jag vilja säga och den tynger inte ner håret vilket är underbart! Dessutom är det färgskydd i den så den skyddar ditt färgade hår. Dock är det inget värmeskydd i den men då man man köpa Flat Marvel som också är från Goldwell, och den är jättebra!

Så jag tänkte tipsa er därute om den här produkten om ni vill ha mer glans i erat hår. Den kostar 155 kr och finns hos frisören.



Mysstämning

Jag är galen i ljus, det är det bästa med hösten- att man kan tända ljus och mysa med en kopp te eller vad man nu väljer att dricka framför en film eller dylikt. Besatt som jag är har jag varit på jakt efter en kandelaber eller liknande men de är ju så dyra :( Men jag var inne på Lagerhaus och hittade en ljusstake, som är likt en kandelaber fast den går inte ut åt flera håll om ni förstår vad jag menar. Men i alla fall, den var på REA och kostde endast 39 kr så jag köpte den och fixade till den med manchetter (stavning?) så att den blev mer lik en kandelaber och "lyxigare"

Jag inreder ju med svart och lila så ljusstaken är svart och ljusen blev då självfallet lila :)



Ny färg till håret

Nu är mitt hår fixat och det blev lite annorlunda. Mia tyckte jag skulle lägga i mörka effekter men behålla de gula såklart men ta lite av dom plus rött hår och göra det mörkt. Det blev verkligen annorlunda men jag gillar det :)
Ni får se några bilder nu som inte blev bra, jättekonstigt vitt ljus så färgerna stämmer inte men ni vet ju hur min röda färg och gula färg ser ut sedan innan, ska fotografera bättre bilder imorgon :)





Mobilt bredband

Vet ni vad jag sitter och surfar på nu?! - Jo mitt nya Internet som jag ska ha i Stockholm, mobilt bredband från telia och det går riktigt snabbt!! Jag är jättenöjd för jag trodde inte det skulle gå så snabbt! Så nu kan jag blogga som aldrig förr i min nya hemstad :)
Ska lägga in bilder alldeles sbnart på mitt "nya" hår till exempel :)


Matlagning och en liten förändring

Hej! Ledsen för dålig uppdatering. Hann inte skriva nåt imorse. Lagade först mat, broccoligratäng och så förberedde jag för lasagne sen skulle jag skynda mig till jobbet för att säga hej då till Kristina, jobba två timmar och ge henne kollaget men kom ju på att jag skulle till Mia idag och jag behövde tvätta håret så därför hann jag aldrig uppdatera. Fick med andra ord köra snabbt till jobbet till k 12. Nu är jag hemma i all fall och jag har fixat det sista med håret, och det blev en liten förändring ;) Ni ska få se snart...

Vad tror ni jag gjort?

Chans till det stora kapet igen- lacktights!

Ja just det. Vet ni vad jag, Disa och Sara upptäckte när vi gick på götgatan från slussen i måndags?! Jo, vi kikade i skyltfönstret till den stoooooora och bästa Gina Tricotbutiken i Stockholm och vet ni vad de har i skyltfönstret?! -JO de älskade lacktigtsen som kom förra sommaren, juli 2007 och som sedan blev slutsålda men kom in igen i augusti men blev slutsålda på direkten! Jag fick tag i ett par i Juli och även i Augusti men har längtat efter fler par eftersom det är mitt favoritplagg och eftersom min stora inspiration och favorit Lita Ford har massvis med snyggingar!  Så till vår lycka så har de kommit in IGEN!!! Vi letade genast rätt på dom och köpte ett varsitt par, fast jag köpte mina på Gina i Solna Centrum för XS var slut på Gina på Götgatan. YEY! Jag är sååå glad, nu är jag en stolt ägare till hela tre par, dock är det första paret lite slitna, men de har jag till vardags och de andra två ska jag varva och använda vid speciella tillf'ällen, hihi :)


Bild tagen från Ginas hemsida men imorgon kommer det upp en bild på mina, för de är ju såååå mycket snyggare i verkligheten, mer glansiga och de ser ut som skinnbyxor- lovely!

Inte fått tummen ur

Jag har inte fått tummen ur ikväll och tagit fram kabeln till min telefon för att lägga in bilderna, men imorgon kommer bilder upp här i bloggen, jag lovar! Jag har heller inte gjort broccoligratäng som jag skulle göra så det får jag göra imorgon innan jag ska jobba i två timmar kl 12, alltså kan jag inte sova länge imorgon :( Måste laga mat som jag kan ta med mig till Stockholm så jag bara kan värma maten, såååå enkelt :) Visst ska jag laga mat också men skönt att ha färdiglagad mat när jag kommer hem sent från skolan.
Sen sitter jag fortfarande och funderar på mtt hår, ska höra med Mia imorgon om att lägga i nåt svart/mörkt i håret, vi så se :)

Nu är det natti natt för mig, har inte sovit ut på flea flera dagar så nu måste jag sova. Uppe för länge som vanligt...Dock är det här ändå "tidigt" för mig. Men nu väntar sängen som sagt. Hoppas ni är kvar och läser min blogg trots dålig uppdatering men nu är det ändring på det för imorgon får jag Internet till Stockholm :D:D:D

Madde

Jag ber er alla att gå in och läsa Maddes blogg, så berörd har jag aldrig blivit av någon förut. Vilken livsglädje hon hade, vilket en annan också borde ha jämt och ständigt, mot alla odds. 

Gå in och läs på hennes blogg och vill ni hjälpa barncancerfonden att bekämpa "Den jävla idioten" som Madde kallade sin sjukdom så kan ni skänka pengar här http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3
Man kan skänka pengar genom att skicka ett sms också, och du väljer själv hur mycket du vill skänka.

Sen var jag inne och läste de fina inläggen från Maddes Mamma och Pojkvän och mina tårar bara rann och rinner fortfarande ner för min kinder, jag kan inte tänka mig vad de går igenom och mina tankar går till ER och Madde, ha det så bra.



Svart i håret?

Hej allihopa!
Nu är jag hemma på en snabbvisit. Tog tåget från Stockholm 10.30 i dag och jisses vad trött jag var när telefonen ringde kl 8.00, jag behöver två timmar på mig att vakna till, äta frukost och packa. Sedan jag kommit hem har jag bara åkt runt. Framkallat kort till Kristina och köpt ram samt två krukor till min lya, lila och svart, ni ska få se bild sen!
 
Anledningen till att jag är hemma i Hudiksvall nu är för att imorgon ska jag fixa mitt hår, en sista finslipning så att säga OCH jag är sugen på att göra nåt annat, typ nåt med svart!!! Men i alla fall, jag ska till Mia imorgon så får vi se vad vi hittar på.
 
Sen ska jag jobba två timmar, vilket betyder att jag ska säga hej då till Kristina som jag jobbat med i 1 år och 2 månader, vemodigt men också skönt att gå vidare och utbilda mig till det jag alltid velat bli- frisör. Därav har jag framkallat kort i dag, har gjort en tavla med 5 olika kort. Ett kort på mig och Kristina tillsammans sen bilder på Kristina och bilder på vad vi gjort, tror hon kommer att bli glad, ett minne. Jag kommer sakna Kristina jättemycket, kommer att hälsa på henne, det är ett som är säkert!!! 

Nu ska jag lägga in lite bilder, ska visa er min fina ljusstake som jag köpt på lagerhous som har fått brinna igår hemma hos mig, min lya är så mysig, hihi :) NU ska jag även skaffa Internet så på lördag har jag Internet i Stockholm, då får ni höra av mig igen- mycket oftare än vad som har varit nu.


Bråttom

God morgon! Jag har varit uppe sedan 8.30. Håller nu på att packa smågrejer som jag ska ha med till min lya. Till exempel vephängare så att mina panellängder kommer bort från själva fönstret, som ni sett så täcker dom just nu en del av fönstret. Så det enda jag gör nu är att packa, ska med X2000 kl 11.00 så bråttom just nu!

Just det...

Jag tänkte bara säga innan läggdags- nu har jag varit uppe för länge igen! Måste upp tidigt imorgon och packa massor av saker som ska med mig hem till Stockholm! Men i alla fall, det jag skulle säga var att jag vann skinnvästen som jag visade, även den från tradera! WIE!!

Här är godingen som blir min!


Fuskpäls, lacktights och brosch

Imorse när jag var på jobbet satt jag och bläddrade i Glamour och så fastnade jag för tre olika modeller och då för det dom hade på sig. Loveilove! Jag vill verkligen ha allt! Och laktightsen, hur snygga är de inte, fy fan! Jag blir alldeles salig, hotness!

Anyway, här är de tre :) Detta var min morgon på jobbet!


Jag vill HA den här fuskpälsen från H&M för 398 kr

Den där nitvästen under kavajen och lacktightsen, LOVE!

Och här endast för accessorarena och då främst broschen på kavajen, underbar!

Tvättat, tvättat och tvättat

Hej! Jag lever, eller jag känner mig halvt död efter att ha jobbat 24 timmar på två dagar och dessutom har jag tvättat och strykit hela kvällen men nu är jag hemma och imorgon åker jag ner till Stockholm, mitt nya hem! Ska fixa i min lya, träffa Maria imorgon och Disa <3

Nu är jag tröttare än trött, är alldeles vimmsig så jag behöver sova. Måste packa det sista imorgon och ladda min ipod också, har glömt det, fasen! Vad har ni gjort idag?

Snortight

Hej! Nu har jag duschat och rengjort ansiktet med tre olika krämer från Proactiveserien. Jag har haft ett låååååångt uppehåll men det men nu kör jag igång igen. Man känner sig så fräsch och man får en riktigt fin hy, det fungerar verkligen :) Dessutom doftar allt ljuvligt.

Jag har inte hunnit mer än det sedan jag kom hem och nu ska jag sova, tyvärr. Det är så himla tråkigt att lägga sig tidigt och veta att man ska upp supertidigt imorgon, jag sover ALLTID så dåligt, jag ligger liksom och väntar på att alarmet på mobilen ska ringa. Men jag ska inte klaga egentligen, jag får extrapengar och får in en lön i oktober också, det behöver jag nu när jag bor i Stockholm.

Jo, vad som låg i den rosa påsen förut var jeansen som jag beställde från 4everyoung. De är nästan för små, eller de är inte för små men de sitter snortight alltså. Man får kämpa för att få på sig dom haha, men de sitter superfint på- snortights, så som jag vill ha den! Ni får se bilder imorgon, får fixa på rasten :)

Hoppas ni raringar har haft en bra dag och kommentera på, saknar era kommentarer!

Puss och god natt!

Förut var det utgång på fredagar då jag var i Stockholm men nu har jag blivit en ritkigt tråkmåns faktiskt. Detta är från april tror jag :) Förfest innan Harry B James!



Gissa vad

Just det, det låg en rosa påse och väntade på mig när jag kom hem! Gissa vad det var?! :)

Mellis

Hej! Hemma på rast och jag har precis ätit mellis. Hihi så roligt att säga det, var år och dagar sedan jag åt mellanmål men nu gjorde jag det för att det blir sent ikväll jag får min middag. Jag är så trött och seg så det känns inte sådär superinspirerande att åka till jobbet igen. Tänkte börja nu 15.30 redan så jag får sluta 21.30 ikväll. Vill inte komma hem efter 22 när jag ska börja 8 morgonen därpå.

Nej nu ska jag göra mig iordning för mitt andra pass för dagen, 6 timmar kvar. Jag ska i alla fall göra en korvgryta med rotfrukter till Kistina så jag har nåt att göra nunär jag börjar kan säga säga, kul!

Vi hörs ikväll!

Morrn morrn

God morgon! Behöver jag ens säga att jag är extremt trött? Gick upp kl 7.00 och måste nu alldeles strax ta bilen till jobbet. Vill verkligen inte jobba i dag eller imorgon, är så trött och det skulle vara så skönt att vara ledig. Är en massa småsaker som jag måste fixa till stockholm så vore skönt om jag var ledig men jag behöve pengarna också så det är bara att bita ihop.

Ha en bra dag så hörs vi senare i dag!

Lita Ford på friskis

Åh nu börjar tröttheten komma, vad bra för nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagens jobb OCH lördagens. Nu har jag två dagar med 12-timmarspass, fy bubblan! Men det är bra, jag behöver pengarna till Stockholm! Jag måste bara berätta:

I tisdags då jag var och tränade (medelpass) så kom vi ju såklart till stretching i slutet och vet ni vad. Lita Ford är ju inte den mest kända sångerskan, det är inte många som vet vem hon är, tyvärr. Men i alla fall, i slutet av stretchningen så börjar en välbekant låt spelas och vet ni!!! Lisa, ledaren har tagit med Lita Fords låt If I close my eyes forever :D Jag blev så otroligt chockad så jag råkade säga högt, nääääääeeee haha! Väldigt roligt är det i alla fall att den spelades, synd att jag inte kan fortsätta gå på passet, får tvinga någon på friskis i skrapan på södermalm att spela en Lita Ford låt med ;)

Nej nu ska jag sova så jag orkar md morgondagen, vi hörs imorgon! Hoppas ni raringar haft en toppentorsdag. Sov så gott, dröm så sött! Natti natt, Puss!

Här får ni lyssna på Litas låt som spelades, en duett med Ozzy osbourne. Lyssna på denna, den ä så fin och bra :)

Lita och Doro

Efter träningen har jag pratat i telefon med två favoriter, sis Disa och bästaste Maria. Sen ringde Maja och jag pratade med henne, mycket trevligt. Vet ni vad jag gjort sen?! - Jo jag har äntligen fått tummen ur och beställt en framkallning på mina student och balbilder! Bara sådär 15 månader senare :P Men nu är det gjort och det känns toppen!

Sen har jag fixat klart bilderna som jag fixat i raster bator som jag visade igår morse. Imorgon när jag har rast ska jag fotografera det färdiga resultatet så får ni se :) Blir nog toppen i min lya, för nu har jag ingenting på väggarna och att få upp Lita Ford eller Doro blir ju också personligt, speglar vad jag gillar i musik, riktigt fint hoppas men tror jag det blir :)
Det är i alla fall därför jag inte uppdaterat ikväll, och snart ska jag försöka sova, en lång dag väntar imorgon med ett 12-timmarspass, suck!

Vad har ni gjort ikväll?


Träningsdags!

Tjoho nu är det bråttom! Nu ska jag väg på ett aerobicspass tänkte jag! Behöver träna och har inte köpt något träningskort i Stockholm så passar på nu här i Hudiksvall. Men på måndag ska jag pallra mig till friskis och svettis vid medborgarplatsen och köpa ett terminskort!

Vad tränar ni?


Dagens klipp: Den med flygturen

Jag tar det lugnt i dag, har verkligen inte gjort något hittills, förutom att handlat lite mat. Jag sitter nu och ska precis ät lunch och sitter och tittar på ett avsnitt av Vänner. Och det är det avsnitt då de alla åker till Las Vegas för att träffa Joey men Ross och Rachel åker en dag senare för de ska jobba. De jävlas med varandra på planet coh det resulterar i...ENJOY!


Skinnväst

Jag vill ha den här!


Gratis kläder

God morgon! Det regnar inte idag i alla fall och det är ljusare, men vädret är trist. Men nu ska jag sluta med att börja mina inlägg med hur vädret är, promise :)
Jag har bara hunnit äta frukost änsålänge och blivit medlen på gratiskläder, nu har även jag börjat bli medlem på dessa sidor. Lte senare än alla andra- ja.


Så vill ni bli medlen, klicka här :) DU får presentkort på bland annat H&M och Gina tricot!

Jag och sis

Nu är det natti natt för mig snart. Lika bra, har bara sovmorgon i morgon och den ska jag njuta av- lita på det :) Nu har jag suttit och gjort min dagliga runda på era bloggar och kikat på lite annat smått och gott. Jag hoppas ni raringar haft en toppendag! MIn har varit bra, trots att jag jobbat.

Tänkte avsluta kvällen med att lägga upp en bild på mig och min sis Disa. På den här bilden är vi faktiskt lika, jag håller med min bebe <3 Vad tycker ni?


Spets och bustier

Nytt i garderoben, yes :) Jag har varit ute efter denna spetskreaktion men den fanns inte i Stockholm! Och jag orkade verkligen inte gå mellan Lindex och Lindex, det är för jobbigt. Men nu är jag ju hemma i Hudiksvall och idg jobbade jag ju som ni vet. Passade på att gå till Lindex på rasten och vet ni vad- här hade dom kvar toppen :D WIE!!!

Ska även tillägga att nu ikväll när jag kom hem låg det ett paket till mig och väntade. Vet ni vad det var?! - Jo, bustiern som jag vann på tradera! Den passar dessutom :D

Här är na :) 149 cashibashi! Under har jag en bustier/BH som jag också provade för den är ju rena hotness saken men det satt inget fint på mig, buhu.



Här är bustiern, pretty :) 

Hemma efter 8-22

Hallå! Nu är jag hemma igen! Har varit det en timme men har duschat och ätit några morötter också :) Min dag har varit väldigt lång när man inte ens har hunnit hem på rasten. Har i alla fall avgjutit så jag ska få nya sulor. Dessa är dyra men jag måste ha sådana nu när jag står mycket i mitt framtida yrke. Det var ju därför jag inte hann hem på rasten eftersom jag skulle prova ut sulor. Dock gick det snabbt men jag orkade inte cykla hem i det kalla vädret och jag skulle i princip bara hinna hem så jag vandrade lite på stan och gjorde ett fynd som ni ska få se :)

Nu fick jag en förfrågan om jobb på lördag med och jag kunde inte säga nej, det är bra med pengar och I need them! Jag kommer liksom inte få någon lön efter oktober så det är bara att tacka och ta emot. Det känns faktiskt konstigt att inte få någon lön på ett tag nu när man vant sig vid det, men 6 månader står jag ut, sen får jag in pengar på kontot igen :)

På söndag åker jag ner till Stockholm igen, gud vad jag saknar det! Då ska jag fixa gardinera så det blir fint, med hängarna så inte panellängderna täcker så mycket av fönstret som det gör nu. Och så ska jag köpa några blommor, mys!

Som ni ser täcker panellängerna fönstret, har knappt nåt fönster just nu!


Lååååång dag

God morgon! Jisses vad trött jag är! Och inte kommer jag att kunna åka hem förrän efter 21.30 ikväll då jag slutar! Ska åka och mäta ut sulor kl 14 så måste ta en tidigare rast. Puh, detta kommer bli en lång lång dag. Dessutom är det kallt ute, 10,5 grader, usch. Önskar att jag hade bilen men nej det blir till att cykla. Gäller att klä på sig varmt. Men jag ska ta mig igenom denna dag, ska bli riktigt skönt att komma hem ikväll och få sova hur länge jag vill imorgon. Det enda jag gör nu är att längta till sängen ikväll :)

Tänkte bara uppdatera snabbt på morgonen och nu ska ni få se hur de två bilderna av fyra jag satt ihop från raster bator ser ut. Dock var det dåligt ljus och det är svort att fotografera prickarna då så att det ser tydligt ut, ni får se bättre bilder på torsdag då jag ska pussla ihop de två sista.

Ha en bra dag så hörs vi när jag kommit hem ikväll! Nu måste jag äta frukost om jag ska hinna cykla till jobbet till kl 8.

Visst är mina fötter fina hehe.

Medelpass och Raster bator

Hej!
Jag vet, dålig uppdatering som tusan idag också! Varit fullt upp idag med, förstår inte vad jag gör egentligen för jag tycker inte jag har sådär jättemycket att göra men ändå rinner bara tiden ur händerna på mig. Men jag har i alla fall hunnit med ett träningspass- medel 60 minuter vilket var skönt! Gäller att passa på här hemma i Hudiksvall! Men nu har jag httat ett friskis som jag ska köpa kort hos- friskis och svettis vid medborgarplatsen, skrapan :)

Ikväll ha rjag även pusslat med det som ska komma och bli tavlor hemma hos mig i Stockholm. Det finns en sida som heter raster bator och där kan man förvandla bilder till prickar, i svartvitt eller färg och så blir det en bild- på ett läckrare sätt. Jag har ikväll efter träningen hunnit pussla ihop två stycken bilder, har två kvar. Får fixa dom på torsdag för jag ska nämligen jobba imorgon, 12 timmar. Ni ser resultatet på de två här nedan, dock var det extremt svårt att fotografera dom, ni får bättre bilder på torsdag då alla fyra är klar!

UPDATE!  Nu vill inte blogg.se ladda upp mina bilder igen, suck! Jag förösker imorgon bitti om jag hinner, annars får ni se på kvällen hur det blir i raster bator. Väldigt läckert och personligt då man får väja motiv själv.

Dagens: Doro

Dagens låt från the 80's är med min ena favort Doro. Hon var ju tidigare med i bandet Warlock men sen splittrades, runt 89-90 och sedan dess har hon varit själv. Dagens låt med henne är Only you som jag tycker om väldigt mycket, kan relatera till den...
Hoppas ni gillar den :)


4 ever young

Jag är en jeansmaniac och tightsälskare, går kanske inte riktigt ihop eftersom jeans är raka motsatsen till tights. Men det är bara att inse att tights börjar bli för kallt för att bära. Jag var inne på 4everyoungs hemsida och hittade dessa jeans här under. Jag vill verkligen köpa dom men problemet är ju vilken storlek jag ska ha. Eftersom storlekarna på jeans ändras för varje modell jag köper tycker jag. Man kan mäta innerlängd och från midjan ner och jämföra med deras mått på hemsidan men problemet är att det finns inga mått för just dessa jeans... Well, det ordnar sig- jag måste ha dom! Eller måste, men vill :)


Vara inne med gott samvete

Hejsan!
Vilket väder vi har! Det spöregnar konstant, kul, not. Men å andra sidan kan man sitta inne och mysa framför tv:n eller med en bok, tidning och dricka något varmt. Man behöver inte få dåligt samvete över att vara inne med andra ord.
Jag gör inget speciellt, jag ska gå in på friskis och svettis hemsida och kika vart närmsta friskis ligger så jag slipper åka så långt och slipper krångla när jag ska iväg och träna efter skolan, sena kvällar- gäsp!

Hur är vädret hos er?

Lack, skinn, tight=snyggt!

Jag älskar ju lacktights och allt som liknar lacktights- för det är ju så snyggt och framförallt skönt! Jag var inne på Sofi Fahrmans blogg och vad ser jag inte- jo ett par byxor, ska vara skinnimitation men ser exakt ut som lacktights och jävlar var snygga de är! JAG VILL HA!!!!!!!!!!
De finns på ZARA, är det någon som vet om de finns kvar?! Jag kan ju inte åak hem till Stockholm förrän på lördag pga jobb här i Hudiksvall.

Bild tagen från Sofi Fahrman

Tallsjö

I helgen var jag ju uppe i Västerbotten, i en liten liten by som heter Tallsjö (Pappas och hans bröder samt systers föräldrahem)
Där samlades släkten Edmundsson och varje gång blir det helt crazy. Vi är ganska galna av oss, vissa mer än andra...I alla fall, anledningen till att vi samlades denna gång var för att vi skulle ta upp potatisen. Vi alla lever på potatisen till nästa år, det vill säga- vi behöver aldrig köpa potatis utan vi odlar själva. Jag har inte varit uppe för att hjälpa till att ta upp potatisen på minst 8 år så det var på tiden kan jag säga! Det var skönt att få komma upp, upp till Västerbotten. Jag har inte varit där på tre år, har jobbat så mycket och så vidare men nu äntligen!
Anyway, nu tänkte jag publicera bilderna från helgen! Dock inga bilder från middagen på kvällen men i alla fall på potatisupptagningen :)

Uppdatering- nej det går inte att ladda upp fler bilder för mig ikväll. jag lägger in alla imorgon bitti, det första jag gör! Hoppas det går bättre då.  Är det bara för mig det krånglar för när man ska ladda upp bilder?





Kristallen

God kväll. Nu har jag varit dålig på att uppdatera fast jag har tillgång till Internet men har verkligen haft fullt upp. Ikväll har jag varit ute och promenerat en långpromenad med Therese, trevligt som alltid gumman! Och så har man ju fått röra på sig dessutom.
Nu sitter jag och kikar på Kristallen på Kanal 5. Jag trodde det skulle vara CSI New York men det var det inte utan Kristallen som sagt så jag kikar på det.

Vad gör ni ikväll?

Vänner och chailatte

Oj, har varit fullt upp i dag. Har i alla fall köpt vephängare som det heter, hängare till mina panelgardiner så det kommer bli perfekt när jag hänger upp dom i min lya. Nu har jag precis gjort mig en kopp chailatte som jag ska dricka och titta på ett avsnitt av vänner :) Mycket trevligt! Sen lägger jag upp bilderna från helgens bravader- potatisupptagningen i Tallsjö hehe.

Vad gör ni i dag?


Måndagen efter helgen

God förmiddag! Jag sov till 10.30 i dag och det var välbehövligt efter helgen uppe i Tallsjö. Jag har fortfarande ont på baksidan av mina lår, men men lite mer stretching så går det nog över. Men det tar väl någon dag till innan det stela försvinner- det är kämpigt att ta upp potatis.

Har bara hunnit äta frukost och packat upp min lilla resväska änsålänge, men gick nu in på mtvs hemsida för att kika lite på MTV VMA:S. När jag var liten älskade jag den showen så kikar litegrann just nu. Britney har verkligen piffat till sig, ser ut som hon nu mår bättre. Dock är det ju ingen musik jag gillar av artisterna som uppträder men alltid kul att se:) Såg ni på showen inatt?


Designa skålar i fiskskinn?

Nu har jag lagt in bilderna från Tallsjö i en mapp på lappisen men jag lägger inte upp bilderna förrän imorgon, är ganska många och jag är för trött helt enkelt, och säkert ni med.
Dock tänkte jag berätta att mammas kompis Måd är här och hon är en fantast på att sy och designa grejer, både textil och annat. Nu har hon varit på en kurs i fiskskinn!! i Öregrund tror jag det var- och gud så läckert! Man kan göra massor coola saker med fiskskinn, typ skålar och så vidare. Jag är helt imponerad över det! Visste faktiskt inte att man kunde sy och designa med fiskskinn. Och så färgar hon fiskskinner i olika färger, så häftigt alltså! Är det bara jag som inte haft en tanke på att man kan göra saker med fiskskinn?!

Nog om det, nu ska jag hoppa i säng. Eller jag sitter på den men jag ska borsta tänderna och sedan bädda och sova. Vi hörs imorgon och då blir jag bättre på att uppdatera- lovar! Och jag hoppas ni fortfarande är med mig, annars är det inte lika roligt!

Ja, vi tog ju upp potatisen på rekordtid igår tror jag, men vi var ju många också. Men titta vilken söt Barbapappa-potatis jag hittade :)

Intensiva dagar med släkten Edmundsson

Hejsan! Tillbaka från Västerbotten och Tallsjö. Två intensiva dagar och jag är helt slut nu! Igår tog vi upp all potatis, vanlig rund potatis, mandel potatis och röd potatis! Superhäftig potatis ni ska få se bilder senare, ha rinte hunnit lägga in bilderna från telefonen och de lär inte komma upp förrän senare ikväll eller imorgon, men stay tuned!

Ja, som sagt tog vi upp potatisen igår och jag är helt stel i kroppen och jag har såååå ont på baksidan av mina lår, känns som om jag gymmat i två timmar men det har jag inte precis. - Nej, jag har ont av att ha böjt mig ner och plockat potatis.

Anyway, trevligt att träffa stora tjocka släkten, det måste jag erkänna. Men som sagt, mycket folk och mycket att göra- därmed är jag helt slut, sov i bilen hem, vi hade ju ändå en 4 timmars färd. isch. Hemma här åkte vi ne rpå marknaden snabbt så jag kunde få köpa den underbara nougaten, det är ett måste varje år!

Nu har mamma en kompis här så nu ska jag gå ner och dricka kaffe med dom, vara lite social. Vi hörs snart igen! 6 dagar kvar till mitt kära Stockholm, låt det gå snabbt!!! Jag stannar ju här hemma och jobbar när jag fick chansen, bra med extra pengar. I need it i Stockholm!

Mot stora tjocka släkten

Hej och hå. Nu har jag hunnit tvätta håret och haft i en inpackning- Elumenserien från Goldwell. Nu är jag redo för att åka till Tallsjö. Eller ja, så redo man kan bli när släkten Edmundsson träffas och då framförallt min farbror Calle-Ivve som jag är mer lik än jag vill medge....

ha det så bra raringar så hörs vi på söndag igen :) Puss och Kram!




Påväg til Tallsjö

Nu har jag varit ner på stan och handlat mat och grejer tills vi nu ska åka upp till Västerbotten, närmare bestämt till en by som heter Tallsjö. 11 mil från Umeå. Vet ni vad jag såg inne på hemköp- jo att om man köper kaffebönor i lösvikt (som jag alltid gör) så fick man en superfin kaffeburk på köpet. Jag slog till :) NI får se burken när jag kommer hem på söndag. Jag hinner inte lägga in den nu, måste tvätta håret och sen äta lasagne. Sen sätter vi oss i bilen och åker för en minst 4 timmar bildfärd. Dessvärre har jag inte laddat min Ipod :( Men jag har i alla fall köpt gotta ;)



Dagens: Pat Benatar

Jag har haft henne uppe förr på dagens musik men det tåls att lyssna på Pat Benatar igen :) Hon är en av mina stora favoriter, en ritkgit cool kvinna och hennes röst vill jag ha! Jag hoppas ni tycker om Heartbreaker med henne :)


Stress till fotvården

God förmiddag!
Jag ha rinte hunnit uppdatera för det blev rejält stressigt imorse. Igår kväll, eller inatt ska jag väl säga så skulle jag göra nåt på min telefon snabbt och så ser jag att det står på displayen Kl 9.00 Fotvård två sköna fötter!!
Japp, skulle på fotvård i dag och hade jag inte tittat till telefonen hade jag helt missat det och blivit debiterad hela priset typ. Herregud vilken tur att jag kollade till den sent i natt! Men trött var jag imorse och panik infann sig när jag satte kl på 8.00 och så ser jag att pappa tagit bilen, alltså måste jag cykla!!!!! Men jag hann, tack och lov och nu mår mina tassar jättebra. Tack gode gud för att jag inte missade tiden, för jag älskar att gå p fotvård, så härligt!

Mina tassar, det är viktigt att ta hand om dom. Det blev en röd färg på tånaglarna också haha :)

Mitt Stockholm i bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från "mitt Stockholm"
De är tagna på stationen, pendeln, stan, tunelbanan och ute i Solna- där jag bor och i Solna där frisörskolan ligger. Jag tänkte bara lägga upp dom utan krusseduller. Dock ska jag imorgon lägga upp bilder från när mamma och pappa hjälpte mig att flytta, från IKEA och hela släpvagnen- som var full. Men de bilderna kommer imorgon. Nu lägger jag upp lite blandade bilder. Hoppas det uppskattas :)


Här är jag vid Solna station

Väntan på tåget, eftersom jag missade det förra såklart

En varm smörgås och en chailatte på cafe String- bondegatan söder

Ida som jag lunchade med :)

Jag vetefan vad som hände här med kameran men ja, jag är ett spöke

Denna vill jag ha, dock är fransarna sååååå låååånga

Jag ser förskräcklig ut på varje bild tyvärr, men här är har jag precis gått från mig, det är en fin park där :)

Dessa två herrar mötte Ida och jag inne på Cafe String. Lämpligt nog var de på TV:n på kvällen. Vi är jäkligt tajta nu ;)

Lite av parken som är vid mig, pretty

Jag är så olik mig och jag ser ut som ett skämt men jag bjuder på dessa bilder ändå :)
 
Dalvägen som jag vandrar


Här ska jag gå :D

Vretenvägen där skolan ligger

In till stan och...

fika på espressohouse med Ida





Min lya

Tänkte visa er lite av hur min lya ser ut. Det är små detaljer som fattas fortfarande så som tavlor, någon duk, hängare till mina panelängder och så vidare men det kommer.
Här får ni se lite av hur jag bor.


Innan mamma och pappa åkte hem

Här ska en lila duk pryda min mörka byrå. valde den mörka av de jag visade tidigare

Sen hade jag en myskväll med choklad och tända doftljus. Dock var ajg så dum så jag inte släckte lampan när jag fotograferade.

Som ni ser här så täcker panellängderna fönstret, ska köpa hängare till dom imorgon så det blir bra:)

Ja här har jag inte fått någon ordning än, men ni får se min hylla som endast kostade 129 kr :) Spegeln som står på golvet ska sättas upp inne på toaletten


Lägg märke till min snygga mugg till tandborsten, den gröna ;)

Ska ha ett sängöverkast såklart och ett skydd över sängen


Dagens

Jag tänkte lägga upp en dagens från igår samt vad jag shoppat de senaste dagarna.
Köpte den här flanellskjortan som jag skrev om i ett par tidigare inlägg, kunde inte motstå den. Den är från Weekday och kostar 500 cashibashi. Sen köpte jag även pärlhalsbandet med svarta små kedjor från Gina Tricot för 149 kr.
Linnet är second hand och jeasen är från JC, Crocker.




En dag på stan

I dag åkte jag ner på stan och fikade med Maja. Blev en fika på Jambo som vanligt, men det stället är underbart! Vi pratade om allt möjligt och sen åkte vi och letade efter hängare till mina panelgardiner i lägenheten och nu har jag hittat ett par som jag ska köpa! Nu kommer inte mitt fönster täckas av gardiner längre.
Jag köpte även en BH som jag kollat på i några veckor, skönt med lite nya underkläder. Ska köpa fler snart också, så som trosor.


Vi båda tog en stor sweet chicken

Maja

Min nya BH, 149 kr H&M

En vacker skönhet

Dålig uppdatering men blir bättre ikväll, jag lovar! Jag tänkte bara visa vad jag vann på tradera i dag innan jag ska äta pannkakor! Disa skickade länken till mig igår och hon skulle inte buda på den så jag gjorde det istället. Kolla vilken skönhet :) Den är så underbar- vadå 80's rock :D


Telefontider

Hej! Jag sov så länge i dag igen tyvärr. Sen har jag bara hunnit äta frukost och sen har jag pratat  telefon med Maja, Sofia och Ida en snabbis. Ska nu fixa till mig och sen åka och leta hängare till mina panelgardiner och så ska jag fika med Maja, trevligt :) Min mage kurrar.

Jag ska lägga in alla bilder sen, jag lovar! :)
Vadgör ni idag?

Hoppas att vädret är bra hos er med, här är det sol! Härligt!

Min lilla gång till tåget i Solna :)



Bilder, doft av havsbris

Jag har inte hunnit lägga in alla bilder från digitalkameran men har lagt in bilderna från min älskade telefon i alla fall. Dock lägger jag inte upp alla bilder på min lya och så ikväll utan lägger bara upp någon enstaka nu, roligare att lägga upp dom imorgon tillsammans, eller hur?! :) Så imorgon kommer i alla fall alla bilder upp här på bloggen. Jag tror jag delar upp dem i tre eller fyra olika inlägg men de följs åt, blir lättare för er läsare att se då :)

Jag funderar nu på om jag ska ta och lägga mig. Bara onödigt att sitta uppe här framför lappisen, jag gör inget vettigt- förutom att blogga då ;) - Jo för tusan, jag pratar ju med min sis Disa  <3 :)
Nej men jag ska nog lägga mig nu, så jag kommer upp i vettig tid imorgon, annars sover jag så länge. Det har jag gjort hela veckan, min säng i Stockholm är så mjuk :)


En bild från min lya. Min nya byrå. Jag hade en myskväll med tända ljus och choklad framför TV:n. Ljusen doftar tranbär- de röda och havsbris- det blåa, som det hette. Dock ska jag köpa en lila duk till byrån.

Jakten på SL-kortet

Ja hörrni. Jag kan säga att det inte var min dag i måndags när jag skulle köpa mitt SL-kort. Jag skulle köpa ett terminskort och gick in på närmsta pressbyrån som var på götgatan eftersom jag lunchat på söder. Jo gissa vad, de säljer tydligen inte just terminskortet. Nähä, skitkul. Tack och bock. Jag blev alltså tvungen att gå till närmsta Sl-center för där säljer de åtminstone alla slags kort! Jag fick ringa min bror för att höra om det fanns något Sl-center i närheten av söder och det gjorde det, thank god! Vid slussen! Så jag gick dit snabbt och tog en nummerlapp. Vet ni vad jag fick för nummer?! - Jo, 378 och vet ni vilket nummer som betjänades?! - 341- YEY!
Jag fick sitta där ett bra tag som ni förstår men sen kom jag ut med mitt efterlängtade kort, dock sved det i plånboken men nu behöver jag inte köpa något nytt förrän 31 december, nice! JA!!! 



Dagens: Lita Ford

Det har ju varit dåligt med både inlägg och dagens av låtar och vänner. Men här kommer nu en dagens med min favorit- Miss Lita Ford.  Jag tror inte jag behöver skriva hur mycket jag tycker om henne va?! Det har ni nog förstått nu :) Jag är ju en junkie av 80-talet och hon är ju en av de snyggaste och en av de bästa, enligt mig. Låten som ni får lyssna på ikväll är en som heter Close my eyes forever. Ni kanske känner igen mannen som sjunger med henne?! Javisst, det är Ozzy Osbourne såklart :)


The Body Shop

Nu har jag hunnit ta bilen till Linn och lämnat The Body Shop produkter till henne. Den nya mascaran som hon blev såld på när hon fick prova min för någon månad sedan och en rengöringstvål för ansiktet. Fick träffa hennes underliga hund Isa också haha.
Trevlig stund, om än kort för pappsen skulle ha bilen till träningen. Jag sitter nu här och ska gå och göra mig en chailatte till, jag har blivit beroende. Känns faktiskt konstigt att vara hemma nu, jag har liksom vant mig vid att bo i min lya, saknar redan Stockholm!

Jag ska lägga in alla bilder om en stund, så jag uppdaterar med lite bilder senare, hoppas ni gillar det! Nu är jag tillbaka i bliggen i alla fall, imorgon ska jag och pappa åka ner till stan och fixa mobilt bredband är det tänkt :) Så sen har jag Internet i min lya! Wihu! Jag har saknat er!

Märta is here

Hej raringar!
Nu har jag Internet igen, och jag är nu tillbaka i Hudiksvall för en snabbis. Ska åka upp till Tallsjö på fredag med mamma och pappa, upp till släkten, så jag fick lämna min mysiga lya i Solna. Har åkt tåg hem hit och fy fasen, 40 minuter försenat, visst älskar man SJ?!
Anyway, jag hatar att åka pendel och tunnelbana!!!!! Jag missar tågen hela tiden haha. Som i dag, skulle åka med X2000 kl 12.30. Då tänkte jag ta tåget från Solna station 11.48. När jag kommer ut efter att ha städat hemma så det är rent när jag kommer ner igen och känner mig duktig att jag hunnit med det och är i tid. DÅ spöregnar det, nice. Just spöregnet gjorde så jag missade tåget! Stress- ja! Jag hade en stor kasse och en väska plus min handväska att bära och samtidigt hålla reda på SL-kortet så att jag kunde dra det snabbt, ja, då kan man inte annat än att missa tåget, givetvis. Tur att det bara är en station mellan Solna och Stockholm centralstation men ändå. Jag hade inte tagit ut min tågbiljett heller och visste ju inte från vilken perrong tåget gick ifrån. Men allt ordnade sig och jag kom på tåget, som var försenat då....

Nog babblat om min resa hem hit. Jag kan berätta för er alla att jag trivs som fisken i vattnet i Stockholm! Kändes väldigt tråkigt att låsa dörren till min lilla lägenhet och åka hem till Hudiksvall men ska bli kul att träffa släkten med mamma och pappa.
Nu ska jag äta efter att nu druckit en god hemmagjord chailatte.


RSS 2.0