Designa skålar i fiskskinn?

Nu har jag lagt in bilderna från Tallsjö i en mapp på lappisen men jag lägger inte upp bilderna förrän imorgon, är ganska många och jag är för trött helt enkelt, och säkert ni med.
Dock tänkte jag berätta att mammas kompis Måd är här och hon är en fantast på att sy och designa grejer, både textil och annat. Nu har hon varit på en kurs i fiskskinn!! i Öregrund tror jag det var- och gud så läckert! Man kan göra massor coola saker med fiskskinn, typ skålar och så vidare. Jag är helt imponerad över det! Visste faktiskt inte att man kunde sy och designa med fiskskinn. Och så färgar hon fiskskinner i olika färger, så häftigt alltså! Är det bara jag som inte haft en tanke på att man kan göra saker med fiskskinn?!

Nog om det, nu ska jag hoppa i säng. Eller jag sitter på den men jag ska borsta tänderna och sedan bädda och sova. Vi hörs imorgon och då blir jag bättre på att uppdatera- lovar! Och jag hoppas ni fortfarande är med mig, annars är det inte lika roligt!

Ja, vi tog ju upp potatisen på rekordtid igår tror jag, men vi var ju många också. Men titta vilken söt Barbapappa-potatis jag hittade :)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Här är underbart ;) Godnatt sötnos!

2008-09-07 @ 23:13:34
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Caroline - Adams mamma

aa äntligen :) de måste nog pensla en gång till innan det försvinner helt..

2008-09-07 @ 23:38:39
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Jonna

japp Underbart ;)haha e de en potatis?

2008-09-07 @ 23:41:31
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Jonna

nemen guuuud

2008-09-07 @ 23:47:48
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: josse

eller hur! :) jo jätteskönt verkligen, få ta nya tag nu denna veckan. Dock är man ju hes och förkyld, väldigt jobbigt men de får gå ändå. Jaa ni är lika på nått sätt, utseendet. Fast min kompis är blond då men hon har väl ungefär samma frisyr som du, lugg och ungefär i den hårlängden. :)

2008-09-08 @ 11:27:34
URL: http://jossewest.blogg.se/
Postat av: Jonna

haha ja :) vad ör du?

2008-09-08 @ 12:04:12
URL: http://jth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0