Stockholm solna

Hej! Jag lever, jag har bara inte tillgång till Internet, jag måste köpa mobilt bredband. Jag sitter just nu i min egna lilla lya och har precis läst aftonbladet och kikar lite på tyst vittne på TV4. Det är tråkigt att inte ha Internet kan jag säga, det blir så tomt! Men jag trivs här i mitt egna nu när jag fått lite ordning. Dock är det ovant att sitta ensam men jag vänjer mig :) Min man kommer hem imorn.

Påväg till Stockholm, mitt nya hem.

God morgon! Nu är vi alldeles strax påväg till Stockholm! Ska packa in det sista i bilen och släpvagnen och sen bär det av! Så kul och det känns så himla bra!
Jag ska bara sminka mig nu sen så, sen är jag klar! Jag får se om jag har tillgång till Internet i lägenheten fast jag inte har mobilt bredband än, men det ordnar sig. Ni kommer annars höra från mig när jag kommit tillbaka till Hudiksvall för en stund, jag ska ju åka upp till Tallsjö i Västerbotten på fredag med mamma och pappa.

Sitter just nu oh försöker leta en vägbeskrivning till Kungens kurva och IKEA men får nog ringa broder, så får han guida pappsen. Ska bli så kul att gå på IKEA och köpa allt och sen få ställa in allt, det kommer förhoppningsvis bli jättefint! Ni får såklart se resultatet sen! :)

Ha det så bra tills vi hörs igen och klicka er in på min blogg snart igen!!! Jag uppdaterar i dom närmsta dagarna!
Pusspuss!





Mystiskt videosamtal som visade sig vara broder daniel

Åh jag har glömt berätta en grej idag! När mamma och jag var på accent och kikade på väskor så ringde min telefon. Men det tog ett tag innan jag förstod att det var min för helt plötsligt hade jag nokias originalsignal. Jag tar upp telefonen och så står det ett nummer och videoamtal, därav förklaringen till den andra signalen. Jag blir misstänksam och undrar vem i h**** ringer mig med videosamtal liksom. Tveksamt trycker jag på svaraknappen och vem är det på bild?! - Jo min broder :D  Ledsen om ni trodde det var någon helt okänd :) Men gud så glad jag blev, han ville prova hur det fungerade och det fungerade jättebra, så kul att kunna prata med varandra och se varandra! Mammsen och jag fick se våra älsklingar Ebba och Klara också, men de var nog förbryllade över vad det var för makapär som Daniel sträckte mot deras ansikten.

Dock var det tyst i butiken och där står jag och mamma och i princip skriker med Daniel, de övriga som var där trodde säkert vi var tokiga, men who cares? :)


Chai

Ja, vet ni vad jag dricker nu för att jag ska orka fortsätta packa?! Jo en chailatte! Jag gick in på två görna bönor som det heter med mammsen när hon skulle köpa lösviktste och då kom jag på att jag skulle köpa chai-te och nu sitter jag och dricker den smarriga saken i lugn och ro, den vilan ska jag ha innan jag fortsätter :) Jag måste också överföra pengar till mitt konto.


Min chailatte toppad med kanel :)

Det tar på krafterna

Gud alltså, inte visste jag att lilla jag skulle behöva packa så jäkla mycket, och då är inte allt klart än, det är helt sjukt! Jag kan säga att vi burit ut massor till släpvagnen så som pallar, byrå, stolar, köksgrejer och annat. Det syns att jag håller på att flytta va? :)

Detta är en del av allt som ligger här inne, i vardagsrummet, resten ligger uppe i min broders rum, det ser ut som ett bombnedslag därinne, ni vil inte se, eller? :P
Just nu sitter mammsen och syr upp mina gardiner, tror att det kommer bli fantastic!




Detta är som sagt en bråkdel av allt som jag har utspritt. Jag har proppat ner massor i kassarna.

Såhär ser panellängden ut

Ute på äventyr

Eller nja, men nästan. När mamma kom hem från jobbet gick vi ner på stan, vi vågade inte cykla eftersom vädret såg så lurigt ut, vi tog med oss paraplyn för säkerhetsskull också, sicken jäkla tur alltså! det började spöregna och sen har det regnat non stop och när vi heller inte hittade några panellängder till min lya gick typ musten ur oss. Vi orkade verkligen inte ta oss hem så vi gick runt och vandrade tills klockan blev 16.35 och pappa kom till stan och hämtade oss haha. Jag hittade allt annat än gardiner, men vet ni va djag köpte! Jo en datoväska- det var på tiden. Det är inte den bästa, men den duger helt klart till mig och datorn.

Jag hann bara hem och fick slänga på mig träningskläderna och sen skyndade vi oss bort till träningen, jag skulle gå på ett aerobicspass kl 17. Mamma och pappa åkte vidare till ett ställe som heter Kjelles där det finns ja, allt till hemmet. Och gissa vad, mamma hittade ett par gardiner till mig! WIHUUUUUU!!! Dock ingen gardinstång så det får köpas imorgon i Stockholm. Alltså blev det bra, jag fick träna och röra på mig och mamma köpte gardiner, jag litar på henne :)


En blöt jag i bilen påväg hem- stress!

Min datorväska, enkel men bra. Den är turkos inuti

Panellängderna. Ni får se resultatet senare :)

Korv med bröd

Ja, det är vad jag äter till lunch just nu, det är så gott och jag är inne i en period där jag kan äta hur många som helst, men såklart gör jag inte det, utan bara två hehe. Vad äter ni till lunch?


Bild från google

Den här

Den här söta strykbrädan fick jag av mamma igår och en rullgardin men rullgardinen var inte så rolig att fotgarefara så jag skippade den, men den är mörkblå i alla fall.
Fick ju också ett strykjärn av pappsen, får visa det sen, men det kanske inte är så intressant för er att se vad jag får. Men det är mycket tjat om min flytt och inredning i min blogg nu, jag hoppas ni står ut med det :)


Monsterlådor

Så har jag ätit frukost. Det här med att kliva upp tidigare i dag, ja det blev inget med det. Jag vaknade 10.15, men skönt det med, jag behöver sova. Jag ska försöka röra mig mig lite snart, få tummer ur så att säga och börja packa, jag har massvis kvar som ska med i släpvagnen imorgon, hur ska jag hinna?! Men jag får skylla mig själv eftesom jag latat mig litegrann.
När mamma slutar 13.30 i dag från dagsiet ska vi cykla ner på stan och kika på gardiner och annat smått och gott, mys :D
Men för att jag ska kunna leta sådant med gott samvetet måste jag ta tag i att rensa de tre stora monsterlådorna- jag menar det, dom är gigantiska!!!!

Vad ska ni göra i dag?

Impregnera MC-Boots

Innan jag gjorde stan med mamma och såg Elvis tog jag mig själv i kragen och impregnerade, äntligen!, mina MC-boots. Är superrädd om dom eftersom jag älskar dom och de var ju inte heller sådär jättebilliga. I och för sig är jag rädd om alla skor, oavsett pris men jag är aningens mer rädd om MC-bootsen och anledningen till det är att jag letat efter sådana i evigheter! Det är sant!

I alla fall här ser ni resultatet, är ju ingen skillnad egentligen men jag var ju tvungen att fotografera dom när jag hade telefonen i närheten :)

I och med detta inlägg blir det natti natt för mig. Måste kliva upp i en bra tid imorgon för att hinna fixa det sista inför flytten. Och så vill jag hinna ta det lugnt också. God natt på er allihopa, sov så gott, dröm sött! KRAM!


Nu ser det ut som om jag har storlek 43 på skorna men det är faktiskt 38 på dom :P

Elvis is in the building!

Ja nu var jag hemma igen. Jag åkte ner på stan för att titta på gardiner med mamma vid 17.30 tiden. Jag har hört att dollar stores, just det, ni läste rätt, att de har fina panellängder för endast 50 kr!!! Jag kan säga att det stämmer, att de har vissa gardiner som är fina och jag hittade dom perfekta! Jag blev överlycklig, ända tills jag upptäckte att de var slut, snyft! De var så fina, mörka med lila blad, mörkt lila. De vore verkligen perfect i min lya, men icke icke, sådan tur har jag inte så imorgon fortsätter letandet efter gardiner, då MÅSTE vi hitta några eftersom vi åker ner till Stockholm på fredag.

I alla fall så hittade vi lite av det jag sökte. En rullgardin, dock är den 1.20 och mitt fönster 1.10 men det gör inget kanske?! Anyway, vi hittade även en söt strykbräda, smal men inte allt för smal. Ska fotografera den imorgon :) För vet ni vad pappa kom hem med i dag?! Jo ett strykjärn till mig, visst är han snäll :D

Sen efter den lilla shoppingen for jag till jobbet för att hämta min biljett till teatern som vi var på ikväll, så jag hann alltså inte uppdatera er innan. Kom hem vid 22.30 ikväll. Elvisföreställningen är super! Och det var mycket trevligt att se den med mina arbetskamrater, de är så gulliga, kommer sakna dom!

Nu ha rjag uppdaterat er kort om min kväll, skriver inte mer, blir för långt då men ni vet vad jag pysslat med och jag har haft det supertrevligt :)
Hoppas ni haft en bra kväll!

Lita Ford, den bästa

Som ni vet nästan avgudar jag Lita Ford. Tycker hon är så otroligt bra och är en riktigt stilikon. Jag har ju även såklart samlat på mig hennes skivor och så hittade jag en bild från förra året på just min samling så jag tänkte visa er den.


Fylla på koffeinförrådet

Nu sitter jag och dricker min egna latte. Jag fick ju en espressomaskin av min bror när jag fyllde 18 och den används väldigt flitigt om dagarna. Det är min favoritapparat och en av de bästa presenterna jag någonsin fått! :)
Har ni någon favoritapparat eller grej där hemma?


Min bästa vän

Denna godin dricker jag nu, min smarriga latte


Dagens klipp: Den med "Baby got back"

Dagens klipp från Vänner är när Ross sitter pch pratar med sin och Rachels dotter Emma och tillsut börjar han sjunga Baby got back, ni vet " Iike big butts and I cannot lie" och Emma tycker det är sååå roligt- ENJOY!


Nåt avsnitt av Vänner

Eftersom vädret inte tillåter mig att gå ut, eller min hjärna säger till mig att jag inte ska gå ut när det regnar så ska jag istället titta på nåt avsnitt av Vänner :) Mysigt när det är grått och trist ute.


Regn och rusk

God morgon. Fast jag har varit uppe ett tag nu :) Vilkte trevligt väder jag har i dag! Det regnar i massor ute, rätt så mysigt om man bara vill vara inne men jag hade tänk gå ner på stan, då är det mindre roligt så jag får avvakta. Har ingen som helst lust att gå ner och kika på gardiner och sådant i detta väder. Får vänta tills mamma kommit hem.
Hur är vädret hos er?

Jag borde också ta in tre stooooora lådor som jag måste rensa, se vad jag ska ta med mig till Stockholm och vad som ska stanna här u Hudiksvall för tillfället, suck. Det är rätt jobbigt faktiskt, inte sådär jättekul att rensa precis. Men jag ska få tummen ur och göra det i dag också...fast inte nu...

Dessutom måste jag smörja in mina MC-boots, tusan, jag har rätt mycket att göra i dag har jag kommit fram till. Jag ska också på teater ikväll, Elvis som den heter. Jag blev bjuden av mina snälla arbetskamrater eftersom jag nu slutat, så 19.30 ikväll ska jag på det.

Jo, jag har också betalat min första hyra, tjoho! Nu är de gjort, 1 månad kvar till nästa....

Jisses vilket rörigt inlägg det blev nu.


Dagens klipp: den med Ross tänder

Dagens klipp från Vänner är när kära Ross ska på dejt med en tjej han i princip drömt om. Han vill såklart vara så fin som möjligt så han betsämmer sig för att bleka sina tänder och resultatet blir....ENJOY!

Detta får även bli mitt sista inlägg för denna dag, jag ska nu lägga mig och förhoppningsvis sussa sött. Hoppas ni haft en bra dag och att ni är med mig imorgon igen? :)


Nya handtag

Jag och pappa åkte ju upp till Beijers som det heter där de har massor av olika saker, de har i princip allt och då även handtag till min byrå. Det var ju inte några få handtag man kunde välja bland heller utan det var ju hur många som helst!!! Ni kan ju förstå att jag stod där ett tag, tror det eller ej men hantagen på den lilla byrån är viktiga. Tillslut bestämde jag mig för ett par och nu har pappa skruvat dit dom, tyckte det blev riktigt fint.

Såhär såg de gamla ut:


och de nya:



Lita Ford 2008

Jag satt och sökte på min favorit Lita Ford på youtube och vet ni vad jag hittade?! - Jo, nya klpp från iår när hon uppträdde på ett event som kallas Rocklahoma! Jag är helt lyrisk, alldeles salig! Hon är min ikon, allt hon gör, allt hon bär, ohmy, I love her, i princip hihi.

Tänkte lägga upp ett klipp, inget från intervjun eller så utan bara när hon sitter och trummar i ett spel, ser så roligt ut men sen också för att kvinnan fyller 50 år i september men är lika snygg fortfarande! Detta får bli min "dagens" i musik fast hon inte sjunger eller så :)


Skohylla, handtag och medelpass

Vet ni vad, jag åkte och tränade ändå. Therese var också sugen på att gå på medelpasset kl 18 så det blev träning. Riktigt skönt att få röra på sig! Innan dess åkte pappa och jag till JYSK och kollade efter byrån och det andra jag sett i tidningen men byrån var slut! Men IKEA byrån finns ju kvar. Jag hittade i alla fall en grej, skohyllan som kostade endast 75 kr! I stål i silverfärg, matchar hatthyllan perfekt :) Ni får se sen när vi satt ihop den i lägenheten. Köpte också nya handtag till min lilla byrå som jag gjorde ren igår. NI får se dom sen, ska lägga in en bild på de nya :)

Imorgon blir det en tur för att leta gardiner och rullgardin med mamma, längtar!

Nu sitter jag och tar det lugnt, tittat på Ugly Betty, men det är ju repriser från senaste säsongen men kul att titta ändå! Vad gör ni ikväll?

Weekday

Weekday har alltid spännande kläder, man kan alltid hitta något åt alla stilar. Deras second hand är ju toppen tycker jag, inte alltid men oftast! När jag nu var inne där och köpte jeansen så fick jag syn på en underbar flanellskjorta! Den kostar 500 kr men jag har bestämt mig nu, jag måste köpa den!

Vad tycker ni, är den värd sina 500 kronor?


Det var ett så konstigt ljus inne i provhytten men ni ser ju flanellskjortan :)



Inredning

Ja, som ni alla vet ska jag flytta. Det har ni väl knappast missat :) Jag har nu suttit och kikat lite på IKEAS hemsida, mycket enklare än i katalogen tycker jag. Vi ska ju köpa en säng men sen måste jag ha en spegel till badrummet, byrå, en hylla och så vidare. Här har jag hittat lite grejer som jag vill ha. Men jag kan fört och främst inte bestämma mig i vilken färg jag ska ha byrån, därför är det samma byrå två gånger.

Ni får mer än gärna ge förslag!



Småplock

God morgon.
Har precis ätit frukost och just nu gör jag ingenting. Mamma ringde precis, hon hade suttit och tittat i ett häfte från JYSK där det fanns bra påslakan för en billig slant samt en skohylla och hylla till bra pris. Jag ska ta bilen och åka dit senare i dag och kika på dom samt gardiner och en rullgardin. Som ni hör är det fullt upp med min flytt, på torsdag eller fredag bär det iväg 30 mil söderut! :D Får se om jag tycker om grejerna på JYSK, vi ska ju liksom till IKEA nere i Stockholm och köpa säng och allt och IKEA har ju också skohyllor....

Nog om min flytt, men det är vad jag ska göra i dag. Annars bar ta det lugnt, jag funderar på om jag vågar åka till friskis och träna. Det är en prova på vecka och det passar ju mig perfekt eftersom jag inte kan köpa nåt träningskort här utan köper det i Stockholm. Tyvärr är jag fortfarande lite rosslig och så efter min konstiga förkylning men vi får se, kanske inte kan låta bli att åka iväg och träna :)


Dagens: Lisa Dominique

Dagens låt från the 80's är lite "mjukare" om jag säger så. Det är brittiska Lisa Dominique som får stå för det i dag. Just denna låt gillar jag med henne och några till. Hon tillhör absolut inte mina favoriter och hör väl inte heller till min favoritkategori men hon har ett par svängiga sköna låtar samt covers så därför får hon bli min dagens :) Sen är det ju heller inget fel på hennes accessoarer i videon, jag vill ha ALLT hehe.
Vad tycker ni om denna låt?


Möbler, nyckelknippa och skor

Puh! Jag är äntligen klar med byrån och de två pallarna. Nu är de skinande rena och bara längtar till att få bli inlagda i släpvagnen och åka 30 mil söderut, närmare bestämy till Stockholm och Solna för att sedan pryda min lägenhet!

Jag tänkte även visa min otroligt (läs ironin)  vackra nyckelknippa, den får duga för tillfället. Jag håller tummarna för att Lagerhaus har någon roligare. Hör och häpna, det är svårt att hitta en nyckelknippa!

Sist men inte minst måste jag ju visa mina skor som jag köpte på Din Sko. Jag lade ju upp dom innan jag åkte ner, då jag hittat dom på hemsidan. Jag kunde ju inte motstå dom, jag var tvungen att ha dom....


Skinande rena...


Tillfälliga nyckelknippan från H&M...


Mina vackra OCH sköna skor, ett riktigt fynd!

Dagens Märta

Jag tänkte visa upp min enkla klädsel i dag, jag har ingen ork längre att fixa till mig, jag är lat helt enkelt hehe.


Halsband- Glitter, Linne- H&M, Skärp-Tradera och Jeans- Fornarina

Dagens klipp: Chandlers dans

Dagens klipp fårn Vänner är från när Monica och Chandler gifter sig. De ska dansa och Chandler är inte så bra på att dansa, därför ska han försöka att inte röra fötterna så mycket och det resulterar i att dansar såhär....ENJOY!!


Det är viktigt med Accessoarer

Jag träffade Linn för en fika mitt på dagen i dag, trevligt som alltid. Vi satt nog på Jambo i över 2 timmar, sen kikade vi lite på stan, jag letade efter en nyckelknippa men hittade ingen så jag köpte den jag såg på H&M i lördags. Ni får se sen, den får duga för tillfället. Ska leta på lagerhaus när jag kommer ner till Stockholm nu i veckan. Sen hittade jag såklart accessoarer i form av halsband som jag vill ha- ett på H&M och ett på Ur & penn och jag tror jag måste köpa båda ;) Riktigt trevligt som sagt!

Hemma igen vid 16.45 någon gång började jag skura två pallar och en liten byrå som pappa tagit ner från vinden, skitiga som tusan och jag är inte färdig med dom än, har skurat dem i 1 timme och 15 minuter, jag ska ha dom skinande rena! Nu ska jag gå ut igen och fortsätta mitt erbete, jag fotograferar dom när jag är klar så får ni se :)

Vi hörs om en stund!

Ebba och Klara- enäggstvilingarna <3

Mina sötnosar Ebba och Klara växer ju litegrann för varje dag som går och nu är de ju stora flickor på 6 månader. Men det är ju extremt svårt att se skillnad på dem, till och med för min bror och hans tjej. Jag tänkte nu lägga upp ett par bilder på de två sötnosana, faster underbaringar!


Två månader gamla Ebba och Klara på namnfesten

Nästan tre månader

Nästan tre månader

Här blir de precis 5 månader


Klara och Ebba <3

6 månader, nästan 7

Denna bild är från en film så jag har print screentat, däför dålig kvalitet.
<3

Måndag morgon

God morgon!
Har precis ätit frukost och nu sitter jag bara här. Men ska ta mig i kragen snart att gå ut och torka av en liten byrå och en pall som jag ska ta med mig till Stockholm. Ni får se sen!
Vädret är okej i dag, det regnar inte och det är inte heller mulet men det blåser ganska mycket ser de ut som. Antar att det är lika svårt att klä sig nu med, det är väl ika fuktigt ute som det varit den senaste veckan- hopplöst!

Vad ska ni göra i dag?

Gääsp, god natt, dröm sött.

Nej nu är jag trött. Gick och lade mig sent igår och klev upp tidigt imorse för att jobba så nu ska jag lägga mig för natten. Har alldeles för mycket tankar just nu bara, längtar så otroligt mycket till Stockholm nu, att få ställa in alla grejer, så underbart. Sen har jag fått så konstiga känslor, jag vill bara att de ska försvinna och att allt ska kännas bra igen, men som Disa säger- avvakta. Så det ska jag göra, tack angel, du är bäst! <3

Som sagt, nu ska jag sova, det behöver jag. Hoppas att ni haft en toppenhelg och en bra söndag och att ni får en bra start på den nya veckan!

Gäääääsp, god natt på er! Sov så gott och dröm sött!

Dagens: den med ben och ross allergi

Jag håller vad jag lovar- jag försöker :) Dagens klipp från Vänner är ett långt sådant, men det är vid 1.30 till 3.25 som det som är ett av mina favoritklipp spelas upp. Det är när Ross äter av Monicas paj men det visar sig att hon lagt i något som han inte tål....ENJOY!!

Och ni, ni får mer än gärna titta på hela, det blir en fortsättning på mitt favoritklipp.

Sötnosarna nummer 1

Tänkte dela med mig av mina bilder på mina älsklingar Ebba och Klara. Jag an nästan inte beskriva hur mycket jag älskar dom. De är så vackra mina söta små flickor <3 Bilderna får tala för sig själva.





Plutten Klara kan sitta själv nu, men man måste stå bakom för vips så ramlar hon bakåt

Stortjejen <3

Tittar med stora ögon

<3

Klara och Ebba. Kiknar av skratt när ankan naffsar henne på lillnäsan :)


Älskade Dumle sussar sött

Anthon sussar också sött






Dagens: Rock Goddess

Nu ska jag verkligen bättra mig och lägga in en dagens varje dag, eftersom dagens betyder ja, just dagens, hänger ni med :)
I dag så får ni lyssna på en till tjejegrupp från the 80's, helt underbart! Jag är ju så himla facsinerad av dom och jag vill bära nästan allt de har på sig :)
Dagens grupp heter Rock Goddess och låten som jag tycker om heter Heartache inte så trevligt men låten är bra. Hoppas ni gillar det, säg gärna vad ni tycker!


Hamnen

Kristina och jag var ute i solen i dag när jag jobbade. Passade på att vara ute i två timmar för att få tiden att gå och för att det är så härligt. Kristina uppskattar det jättemycket!
Vi satte oss först vid hamnen, det är ju så vackert där och speciellt när solen skiner. Sen gick vi genom stan och kikade litegrann och sen handlade vi.


Hamnen och småbåtshamnen

Jag är en tröttis, men det är ju min blogg, jag måste ju också vara med på bild ;)

Im back

Ja nu är jag tillbaka här! Jag slutade kl 14 men sen har Calle-Ivve varit här, han lånar ju ut sin släpvagn till oss och min flytt. Det var en riktigt bra släpvagn också, det var en sån där med tak, skitbra ju! Just nu sitter jag och skriver en lista på Word för att komma ihåg och på allt jag ska ta med mig till Stockholm. Det  värsta är att just nu står det stilla, vad har jag för nåt som jag vill ha med mig?!
Ska sätta mig ner med mamma sen och fundera över vad jag ska ta med mig, det är inte lätt.

Vilket undebrart väder vi har i dag! Superskönt i solen, alldeles varmt, dock inte ika skönt i skuggan men vem vll vara där när det är sol :)

Vad gör ni idag?

Solen skiner!

God morgon!
Nu sitter jag här och ska äta frukost innan det är dags för avfärd till jobbet. I helgen fick jag i alla fall bra tider. Istället för att jobba precis hela helgen så fick jag halva pass. Alltså jobbade ju jag i går eftermiddag och kväll som ni märkte och i dag 8-14 så jag har hela eftermiddagen kvar vilket känns riktigt skönt, men dock var det kämpigt att kliva upp nu ändå.

Solen skiner här vilket är trevligt men det är endast 10 grader! Hösten är snart här! Ska väl gå ut med kristina i dag på förmiddagen så jag hoppas det blivit bvarmare tills dess i alla fall.

Ha en bra morgon och förmiddag så hörs vi sen!


Dagens Märta

Jag lägger ju inte så ofta up någon dagens på min klädsel eller musik eller vänner för den delen, men jag SKA bättra mig! Ska ta mig tid till det. Nu får ni i alla fall en dagens på min klädsel idag! Samt ett av mina shoppingfynd och det är nämligen mina jeans från Cheap Monday som jag köpte på Weekday för 400 cashibashi, I love them!


Jag älskar läderdetaljen, så WARLOCK och då menar jag underbara Doro.

God kväll får jag säga

God kväll får jag säga. Har haft fullt upp som vanligt. Träffade Therese för en trevlig fika och en liten tur på stan på förmiddagen sen hann jag bara hem och bytte kläder och sen vidare till jobbet. Jobbat 16-22 ikväll. Nu är jag hemma som ni märker och ska lägga mig för en förhoppningsvis god natts sömn, imorgon ska jag upp kl 7 för att börja jobba kl 8, bläää!!!
Jag har inte gjort något mer kul än en fika i dag, bara tvättat på jobbet. Dock ska jag ägga upp en dagens!

En latte och en greken för mig och en lajtbajt och vatten till Therese- såklart en fika från Jambo.
 

Lördag

God morgon på er!
Sov till 10, men hade verkligen kunnat sova längre men då sover man ju bort hela dagen och det är inte så kul. Jag ska ju börja jobba kl 16, i helgen har jag bra pass. 16-22 idag och så 8-14 imorgon och som jag sagt tidigare så är det 3 månaders SL-kort, så bra!

Nämen, vet ni vad pappa kom men nu! Jo en mus till min kära lappis, med usb-kontakt! Gud vad snällt, jag som velat ha en hur länge som helst men inte tagit mig tid att åka iväg och köpa en, dock så är det svårt nu när jag vant mig med plattan som man använder på bärbara datorer. Tack pappsen <3

Nu ska jag duscha och fixa till mig, ska träffa Therese för en fika på stan sen, mys! Kommer sakna våra stunder :(

Jag och min älskling Ebba. Tyvärr fick jag gå i spöregn så mitt hår och min lugg framförallt är inte skitig utan den är blöt av regnet.



I got the keys!

Nu har jag åkt hem till Hudiksvall. Med mig har jag tre nycklar som är MINA. Det känns så bra, och jag bar ju en hel del grejer igår som jag lämnat kvar, ännu härligare. Kändes rätt bra när jag lade på dörrmattan och badrumsmattan hehe. Till veckan åker jag ner igen, men denna gång med mamma och pappa och då blir det en tur till IKEA och då köper vi säng och allt annat som är kvar- större sakerna. Gud så jag längtar! Jag flyttar alltså in till veckan, woho!

Nu är jag så trött så trött! Var ju tänkt att jag skulle vara i Stockholm i helgen men jobbet ringde ju mig i onsdags som jag berättat förut och jag vill ju ta till vara på de jobb jag får innan jag börjar skolan den 22 september. Som nu i helgen tjänar jag ihop till tre månader med mat- minst eller till ett SL-kort i 3 månader, gooooooooood!

Jag berättar allt imorgon för nu är det dags för sängen trots att det är en fredagkväll och klockan är 22.22 men Märta behöver sova, och förkylningen vill inte ge med sig, den sitter i halsen och min röst är inte vad den brukar vara.

Mina egna nycklar- nu fattas bara nyckelknippan som jag glömde köpa. Får ta det imorgon innan jobbet ;)


Update Stockholm

Hej raringar!
Nu är jag i Stockholm och har nycklarna i min hand :) Känns så bra och har även lämnat lite grejer där. Till veckan flyttar jag in på riktigt och det blir toppen! Har umgåtts med Disa sweetheart och hon hjälpte mig att bära allt, puh. Men berättar allt när jag sitter vid min lappis, förstår mig inte på apples datorer. Sitter nu och dricker champagne med Marcus, det ni.

Hoppas er dag har varit toppen!
Pusspuss!


Stockholm here I come!

Puh! Snacka om en stressig kväll. Åkte till jobbet vid 20.00 för att hämta nyckeln till lördagkväll. Gissa när jag kom därfrån?! 21.40! Gud, borde få betalt eller något. Nu har jag stressat runt för att packa ner det sista men har lite kvar, får ta det imorgon vilket resulterar i att jag måste kliva upp ännu tidigare- suck.

Nu ska jag överföra pengar från sparkontot till mitt vanliga konto, bara så det räcker, inga onödiga slantar ska ligga på mitt konto så jag drar VISAkortet i i onödan.
Dock ska jag nog dra VISAkortet en gång imorgon för något som inte är jättenödvändigt precis men som jag bara måste och det är skorna jag lade upp förut och som jag lägger upp igen, de är för läckra :)

Får se om jag hinner blogga på morgonen imorgon eller om jag har fullt upp, jag lovar inget. Jag hoppas ni är med mig när jag kommer tillbaka på fredagkväll eller lördag mitt på dagen, annars är det inte lika roligt att skriva här. Kanske att det även kommer något inlägg från Stockholm.

Ha det så bra, sov så gott!


Imorgon har jag nycklarna till mitt egna place!

Dessa godbitar vill jag ha från DinSko!

Nytt under

Ja, igår skulle min vän Therese beställa kläder från H&M och frågade då om jag skulle ha något. Jag ville beställa hem nya fina underkläder och valde då vad hon skulle beställa åt mig. Men när hon väl gjort det så visar det sig att just mina underkläder inte skulle komma förrän i slutet av september eller början av oktober. FAN, sa jag för mig själv eftersom jag var så nöjd.
Dock så kommer jag ju bo i huvudstaden så självklart kan jag nu leta upp dessa fina skönheter på stan, men hade varit så smidigt att ha fått beställa dessa och få dem om en vecka ungefär. Men antingen letar jag upp dom nu när jag åker till Stockholm eller till veckan då jag flyttar in. Men ändå, det är ju så smidigt att bara klicka hem kläderna istället för att vandra på stan, hiih.

Världsrekord

Jag är inte den första eller den sista som skriver om just detta eller OS överhuvudtaget men nu måste jag skriva om det.
Jag satte på radion 16.45 för mamma ville lyssna på Ekot. Då hör jag en man skrika så högt så högt i radion- jag förstod på en gång att det handlade om OS, givetvis, men det stora som hände just då var att Usain Bolt sprang 200 meter på 19.30, alltså slog han ett enormt världsrekord, som Michael Johnsson hade tidigare.

Helt otroligt! Tänk om man ändå vore en atlet.

Bild: Från Aftonbladet

Nya IKEA!

Ja så damp den ner i vår postlåda. Jag pratar om IKEAS nya katalog för 2009, den kan inte komma lägligare! Nu ska jag lusläsa varenda sida och skriva ner vad jag ska köpa på en lista. Jag åker ju ner till Stockholm igen med mamma och pappa till veckan och då blir det ännu mer shopping! Jag bara älskar det :)


Godingar!

Jag var inne på din sko:s hemsida och det skulle jag inte ha gjort. Jag hittade dessa godingar som jag vill vill vill ha! Och så lägligt ska jag till Stockholm imorgon... Vill ha dom i alla fall, så snygga boots.

Vad tycker ni? De kostar 449 kr.



God morgon

Vaknade 10 av att telefonen ringde. Såklart ringde en från jobbet och fårgade om jag kunnde jobba lördag kväll och söndag förmiddag. Först sa jag nej, men sen fick jag ändå ta det då det inte fanns någon annan men nu åker jag till Stockholm imorgon istället! Kunde inte säga nej när hon ville var ledig och jag får tjänar ju så bra på helgerna och kunde inte låta bli att räkna på att det blir typ 3 månaders mat i Stockholm eller ett SL-kort och så vidare, ja ni förstår nog, jag måste ta det.

Men det känns supertråkigt, ville vara i Stockholm i helgen och kika på grejer och få in det i lägenheten, hinner det nu med, men det blir kortare tid tyvärr. Men till veckan, om 1 vecka ska jag ner med mammsen och pappsen och köpa det sista :D Så SKA jag stanna! Vill ju fixa i mitt alldeles egna hem!

Nu sitter jag och kikar på tågbiljetter, måste betsälla nu så jag får en billig!

Nöjd

Åh, har inte gjort mycket sen jag kom hem från Mia. Suttit framför datorn mest, men sen ringde Maja och frågade om en promenad och det tackade jag inte nej till så efter att vi båda ätit tig vi en längre promenad, riktigt skönt, och jesus vad kvavt det är ute, sjukt varmt! Nästan äckligt måste jag säga, luften står som stilla.
Sen blev jag dödstrött, jäkla förkylning eller vad det är så nu blir det strax sängen så jag sover bort skiten jag har.

Imorgon ska jag ringa Charlotte och bestämma någon tid inför fredag då jag ska till Stockhom och tadam!!!- hämta mina nycklar till lägenheten :D Bara jag är frisk men det måste jag bara vara. Så det så.

Vad har ni gjort i dag?
Jag känner mig nöjd med mitt hår, måste säga det, gud vilken skillnad, känner knappt igen mig i spegeln, hihi.

Dagens: Phantom Blue

Dagens låt från the 80's är tjejgruppen Phantom Blue. Jag hejar ju extra på alla rockbrudar, är ju helt facsinerad av derad underbara kläder. De är otroliga och ja, vet inte om jag behöver säga mer, de är grymma helt enkelt.
Vad tycker ni? Dessa tjejer är ju lite "hårdare" om man jämför med Pat Benatar till exempel. Det här är ju Metal.

Tillbaka- stoplight.

Ja nu är jag hemma igen från Mia. Eller har varit det i 1 timma men har pratat med Disa och ätit korv med bröd, min nya favorit till lunch. Jag är fortfarande rödhårig men dock myyyyycket rödhårigare och så har mina effekter blivit gula/orange, jag är mycket nöjd. Vi lade Goldwells Elumenserie över hela håret, färgen är så himla bra, sitter som berg och det lyser verkligen om håret- stoplight!
Jag kan inte färga över det röda än, jag diskuterade med Mia och hon tyckte också jag skulle ha kvar det, hon kan inte se mig som brunhårig. Jag trivs i det röda och har man en gång börjat är det svårt att sluta, eftersom det är så mycket färg. Mia vet, för hon har likadan hårfärg, bara lite mer orange.

Först lade hon en vanlig röd färg från Goldwell i min extrema utväxt samt blekning på mina effekter, så att de är från hårbotten igen. Sen toppades håret och sen lade Mia Elumen över hela håret, det tar sin lilla tid kan jag säga. Det är en lång procedur och väldigt petigt.
Att använda Goldwells serie Elumen är speciellt. Först måste man lägga i en vätska som gör att färgen biter sig fast, sen lägger man färgen och sköljer sedan ur efter verkningstid. Efter det måste man lägga i en "lock" vätska som låser in färgen i hårstråna. Det är lite mer komplicerat men färgerna är oslagbara, glansen är otrolig och färgen håller mycket längre så jag behöver inte färga hela håret när utväxten ska fixas utan jag behöver bara färga hela håret var tredje/var fjärde månad! TOPPEN!

Såhär blev resultatet. Samma intensiva röda färg som förut och effekterna är gula/orange :)



Blev lite konstigt i ansiktet med solen


Tisdag- Red Head

God morgon!
Jag har precis ätit frukost och ska sminka mig och göra iordning mig, lär krävas mycket smink i dag då jag inte känner mig på topp, usch, jag avskyr att vara förkyld, så jobbigt när man känner hur trött i kroppen är.
Jag ska till Mia i dag kl 10.00 och fixa mitt barr, det behövs. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med färgen, ska jag fortsätta ha rött eller ändra totalt? Känner för en förändring, haft det här länge nu. Vi får se....

Nej nu är det dags för sminkning så jag ser lite mer levande ut. Usch, jäkla förlylning, gör mig frisk!!!!
Vad ska ni göra idag? Vi hörs när jag är hemma igen, blir nog vid 15.00.

Ha en bra dag!

Ska jag fortsätta ha det såhär? Vi får se....


Godbitar som jag vill ha

Dessa två skor vill jag bara ha, så otroligt fina! Och för att inte tala om skärp- jag är helt beroende av det som ni vet, ni såg väl min samling?!

Allt detta kommer från laredoute.


Dagens: Pat Benatar

Dagens musik får Pat Benatar stå för. Jag älskar henne verkligen, hennes röst är underbar. Dock säger jag det om alla men jag menar det, för varje artist/grupp jag lägger upp. Dessa spom jag lägger upp är dom som jag tycker om allra mest, som rocks my heart om jag säger så.
Låten jag i dag lägger upp med Pat Benatar är Hit me with your best shot vilken ni säkert känner igen. Den är med i en rad filmer och även reklamer.
Vad tycker ni om den? :)


Vad jag önskar mig

Jag gillar verkligen affären Gina Tricot, det finns alltid något plagg där som jag vill ha- påminner om 80-talet ganska ofta. Så som lacktightsen förra somaren <3
Nu har jag hittade det absolut snyggaste någonsin, som jag drömt om- en skinnklänning och den är såklart från Gina!
Här är tre saker jag vill ha just nu:

Skinnklänning- perfekt! Tröja- det blir ju höst, dock skulle jag kunna skippa texten och sist men inte minst den här läckra kjolen. VILL HA alltihop!


Vad ska jag göra med mitt hår?

Nu ska jag fixa till mig lite och ta bilen till hemköp eller nåt och köpa halstabletter till min hals så kommer den kännas bra, just nu är den så rosslig och vass liksom, usch, don't like it.

Mitt "stora" problem denna dag, vad ska jag göra med mitt hår?! Imorgon ska jag till Mia och då ska vi fixa mitt barr, klippning ja. Men sen till färgen, vad ska jag göra? Vill göra nåt nytt!
Vad ska jag göra?

Det glittrar och glimmar

Jag tog ju ett till hål i mitt öra i lördags, jag är ju lite beroende av det hihi. Nej men jag tycker det är väldigt fint med många hål. Jag har som inspiration Doro, som var sångerska i Warlock och som nu är själv. Bilder på henne, speciellt från the 80's visar att hon har massor med ringar och pärlor som glimmar- vackraste jag vet!

Det nya hålet är det gråa örhänget, tredje nedifrån. Som ni ser har jag inte matchande örhängen just där, men bilden är tagen i lördags när jag tog hålet.



Doro. Hittade inte en bild som visar hennes vackra örhängen, de bilderna har jag inte på min lappis.

God morgon i detta regniga Sverige?

Regnar det hos er också? Här har det spöregnat sedan igår kväll, då blåste det mot mig också när jag skulle gå till bilen från jobbet. Nu har det dock tagit ett litet uppehåll men är grått och hemskt här. Kanske ett passande väder för att vara förkyld i.
Inatt har jag sovit i nästan 12 timmar, det är inte klokt men jag har missat massor av sömn för flera veckor så nu ska jag ta igen dom och bli frisk. En riktigt konstig förkylning som sitter i halsen?! Skitkonstigt men hoppas det inte blir något mer utan att det stannar vid det och lite lite ankröst. Men jag förstår verkligen inte vart det kommer ifrån, jag har inte varit nära någon som varit förkyld men det kanske bara är för att jag är så trött i kroppen, jaja who knows, nu har jag fått detta och vill bara bli frisk :)

Hoppas att ni andra är friska och krya!

Jag ska ta det riktigt lugnt i dag, bara vila, men vet nästan inte hur man gör det, låter det konstigt? Jag vill bara göra en massor av saker. Sen hoppas jag innerligt att jag är mycket bättre i morgon för då ska äntligen mitt hår fixas. Är riktigt sugen på någon ny färg, göra nåt annat, vad tycker ni?!!!

Ingen röst

Hejsan!
Ledsen att jag inte uppdaterat NÅGOT förrän nu. Vaknade 05.30 av att Marcus ringde och då hade jag tydligen tappat min röst och sedan dess har jag haft ont i halsen och varit halvt död i kroppen. Kan informera om att jobba 12 timmar idag var inte alls roligt, är jobbigt i vanliga fall men att ha en förkylning i kroppen med- nej fy tusan! Det blir ju inte bätre av att jag har ett 12-timmarspass från igår med mig heller... Jag var dock i alla fall noga med att inte andas på Kristina och jag tvättade händerna hela tiden, vill ju inte smitta ner henne.

Nu är jag träöttare än trött och tänkte lägga mig nu i hopp om att må mycket bättre imorgon. Imorgon kommer jag också lägga ut bilden på mitt nytagna hål, om det nu är intressant men jag lägger ut en bild ändå, hihi. Kommer också upp dagens klipp och dagens musik så håll tillgodo!!

Puss på er raringar, jag hoppas ni fortfarande är kvar!

Stilikon

Jag vet, usel uppdatering men jag jobbar hela helgen, det har en del i det dåliga bloggandet. Jobbat 12 timmar i dag och jobbar även 12 timmar imorgon. Ska blogga mer på rasten imorgon, det lovar jag!
Dessvärre kommer inga bilder upp här ikväll, ingen bild på mitt nya hål i örat heller. Jag är alldeles för trött och sladden ligger inte här, måste leta den och det orkar jag tyvärr inte nu, men håll tillgodo :)

Nu på eftermiddagen har jag tvättat, tvättat och tvättat. Sen har Kristina titta på Madonnaspecial på Kanal 5. Gud, hon är verkligen en stilikon på 80-talet, älskar hennes smycken- accessoarer och alla dessa skor!!! Stövlar, pumps och stövletter- ge mig allihopa tack! Det är skor som man bara kan drömma om!

Har ni sett och ser Madonnaspecial ikväll?

Hoppas ni haft och fortfarande har en bra lördagkväll. Nu är det sängen som väntar för mig så jag orkar upp imorgon.
Puss och god natt!


Ett nytt hål

Hejsan! Hemma på en kort kort rast då jag var på stan i nästan en timma efter jobbet först. Träffade Therese en snabbis, hon hade färgat håret guldblont, jättefint!
Jag gick sedan upp till en guldssmedaffär, kommer inte ihåg namnet på den nu hihi och så tog jag ett till hål i örat. Nu har jag 5 st i mitt vänstra öra men två st ska jag nog ta ut för de sitter så högt upp att de då och då blir ömma, så jobbigt. Bild kommer upp senare, jag är så trött nu så jag ligger här i soffan, det känns konstigt i min hals med så är rädd att en förkylning är påväg- FÅR INTE!

Just det, glömde fotografera en sak igår från IKEAshoppingen.  Jag köpte en stång som man sätter upp på väggen med krokar till där jag ska hänga alla mina halsband :) Både praktiskt och snyggt, som en prydnad, på en gång!

Vad gör ni idag?

IKEA-shoppingen till mitt egna boende

Nu ska ni få se vad jag köpt i dag! Jag är så nöjd och jag kan knappt vänta till att få sätta upp allt och för att köpa resten, de stora sakerna :)


*Lila vattenkanna
*Svart läderpärm- flera olika fack för pennor, kvitton och räkningar som jag ska ha den till
*Örngott och påslakan
*Dörrmatta
* Hjärtformade iskuber

* Toalettrullehållare
* Hängare, man hänger den på dörren, perfekt uppfinning
* Handdukshållare

* Rullvagn
* Klocka
* Lampa, min vackra fönsterlampa!
* Korg- jag ska ha den på min hatthylla där sjalar och skinnhandskar ska ligga i till exempel
*  I korgen inslaget ligger två latteglas och en lila skål

Min nya favoritlampa! Den är inplastad fortfarande så därför ser den lite knasig ut. Men det är frostat glas med grenar som mönster.

Detta köptes såklart inte på IKEA men lägger ut bilden här ändå. Jag köpte två ögonskuggor på FACE. En grön och en guldig/ljus, perfekt att mixa med andra eller bara ha som en liten uppfräschning till mascara, naturlig sminkning.

Dagens kläder

Nu slänger jag in en dagens igen, passade på att fotografera mig själv i speglarna inne på Zara :P
Inte de bästa bilderna men ni ser på ett ungefär i alla fall :)


Jeansjacka- Vero Moda plus broscher
Linne- Glamour
Skärp- tradera
Spandextights- American Apparel
Skor och väska- Wedins
i

Min dag i bilder

Nu kommer lite bilder från shoppingen i Sundsvall, bilderna från IKEA, alltså sakerna jag köpt kommer lite senare :)
Var en helt underbar dag, supermysig! Tack Therese!


Snygga pumps från din sko. Står på min önskelista.

Fika på Wayne's. Toast med ost, skinka och tomat samt apelsinjuice

Therese

Shoppingvagn på Ikea

Pricka av på listan

Golvlampor, en av dessa ska jag köpa :)

Min favorit, denna får nog följa med hem till Stockholm

Detta var en äcklig lampa enligt mig haha. Se ut som en kropp, tänk vad läskigt på kvällarna!

Mirrors mirrors. Vackra, får se vilken som följer med mig hem när mammsen och pappsen är med

En full vagn, kan tillägga att allt är mitt förutom växten och en skål långt ner :P

Therese inne på lagret

Jag med min rullvagn (fynd!! 79 kr)- som ska vara på toaletten. Perfekt för smink, schampoo och allt annat skit som jag har :P

Påväg hem från att lämnat av Therese.


Hemma från IKEA

Nu är jag hemma från Sundsvall och IKEA. Okej, jag har varit hemma sedan 18.00 men har ätit tacos, yummo och sen suttit helt färdig här i fotöljen. Det har varit en intensiv dag. Kom till Therese med bilen 9.15, vid 10 var vi framme, jag som inte ens körde fort?! Men tur att det gick snabbt i alla fall.

Therese och jag tog först en tur på stan, kikade inne på Zara och sen H&M och så vidare. Var där i någon timma sedan körde vi ut till Birsta city som det heter där alla affärer och IKEA ligger. Vi gick först och tittade på Monki, där hittade jag Ida Sjöstedts lacktights för halva priset! Jag som älskar lacktights, det bästa plagget någonsin om ni frågar mig :)
Anyway, sedan gick vi och fikade på Wayne's och sedan vidare och kikade i butikerna. Vet ni, jag hittade inte en enda butik som tog hål i öronen! Jag är påväg och ska ta ett till men nej, hittade ingen så jag får väl vänta till måndag eller något då, för jag hinner nog inte imorgon när jag jobbar till 14.

Sen gick Therese och jag in till det viktigaste- IKEA! Oj vad jag har shoppat, helt underbart! Har köpt jättemycket i dag! Nästan allt till toaletten till exempel, förutom badrumsmattan som var slut!!! Morr! Lägger in bilder på alla grejer sedan :) Handlade för 917 kr denna gång och nästa helg eller helgen om två veckor följer ju mammsen och pappsen med ner till STockholm och då blir det också storshopping på IKEA då en säng, bord, nattduksbord med mera står på lappen!

Med pärlan till IKEA

Nu ska jag ner och äta frukost, visste inte vad jag skulle ha på mig men kom på att jag bara använt mina spandextights hör och häpna en!!! gång i sommar så då får jag ha dom idag, dock vet jag inte vad jag ska ha till men det ordnar sig. Nu ska jag sminka mig och sen måste jag äta frukost. Kl 9 ska jag vara med min pärla hos Therese! Längtar som en tok till IKEA, jag har min lista med mig :)

Vi hörs när vi kommer hem igen!
Vad ska ni göra i dag?
Ha det så bra!


Fina pärlan som pappa tyckte jag skulle ha!

Jag och Therese :)

Prat, fika och galenskap

Jag var och fikade med Linn och Maja idag. Det var galenskap som alltid men ack så trevligt! Fotograferade givetsvis några bilder från det också. Lägger upp dom och sen är det god natt för mig. Imorgon kl 9.00 ska jag och Therese åka till Sundsvall och IKEA, jag har skrivit en låååång lista :D Blir fika och annan shopping också såklart! Mys! Frågan är bara hur jag, ensam ska få med mig alla saker till Stockholm nästa vecka....

Istället för att åka buss eller tåg får jag köra pärlan imorgon, även kallad Peugeot 307! Pappsen är så snäll <3


Maja på Jambo, Sveriges bästa fik

Linn ville inte vara med på bild men ändå vred hon huvudet mot telefonen, men bilden blev ju....halvlyckad!

GÖTT!

Linn trilskades med att få in det blåa sugröret i det gula- tummen upp när hon lyckades!! Vilken prestation! OS-guld?

Pubmacka på tre bockar

Igår var jag och tjejerna minus Linn som blev inringd att jobba, FAN! Men i alla fall, jag, Therese, Sofia och Maja gick till Bockarna som vi kallar det, eller rättare sagt som alla kallar det, och åt en varsin pubmacka med cider och öl till för 50 kr, superbra pris! Blev drinkar sedan också, 25 kr!
Tänkte lägga upp några (se många!!) bilder från gårdagen nu! PLUS en dagens från igår! :)


Lyckades inte med bilden men...

Halsband: Glitter
Linne: vintage Weekday
Skärp: tradera
Jeans: Crocker
+ väska med fransar: Åhlens och min orta jeansjacka från Vero Moda, ej på bild.


Här är jeansjackan med broscher.

Maja

 Maja och Sofia, vrålhungriga tills pubmackorna kom!

Hjärtat Therese

Soffipropp

Jag tror hon tecknar cykla? Eller?!



Sofia och jag med våra San franciscodrinkar för 25 cashibashi!


Jag

En given toalettbild får avsluta vår trevliga kväll!

Dagens klipp: den med planskrattet

Dagens klipp från Vänner är när Phoebe och Joey planerar två hemska dejter. En till Rachel och en till Ross. Anledningen till det är att Phoebe och Joey tycker att Rachel och Ross ska bli tillsammans igen, därför ska de gå på usla dejter för att förstå att de är perfekta för varandra. Phoebe och Joey har då ett speciellt skratt- ett planskratt. Hihi-ENJOY!!!


Fika, träning och IKEA

En hektiskt dag igen, jag kan verkligen inte ta det lugnt längre, något jag måste träna på tror jag?!
Träffade Linn och Maja och det var mycket trevligt, god fika på jambo med mycket skratt och galenskap, så som vi alltid är. Kommer upp bilder på det senare också. Sen hann jag bara hem, äta och sen byta om till träningskläder. 18.00 - 19.15 var det träning som gällde, styrka/medel 75 min som ni kan räkna ut. Nu har jag duschat och sen suttit inne på IKEAS hemsida och letat grejer som jag ska handla. Imorgon ska nämligen jag och Therese till Sundsvall och införskaffa oss olika saker, jag till mitt badrum! Har hittat hur mycket som helst! Såklart kommer jag köpa annat till rummet och så också, men det största tar jag när jag åker med mamma och pappa till IKEA i Stockholm så som säng, bord och nattduksbord till exempel.

För övrigt ringde min älskade bror idag, han är så underbar och helt enkelt den bästa <3 Känns så bra att vi numera ska bo i samma stad!

Nu...

Nu ska jag snabba mig. Om 20 minuter ska jag möta Linn och Maja på stan! Blir en fika med damerna med massa prat, I like it!
Vi hörs sen igen och då kommer även dagens klipp och bilder upp!

Jag, Maja och Linn för 1 år och 4 månader sedan ungefär! När vi fortfarande gick på gymnasiet <3


Jag kunde inte låta bli

Som ni vet gick jag in på tradera för någon dag sedan och hittade såklart massor med grejer som jag ville ha. I tisdags och igår budade jag faktiskt på två saker fast jag inte borde, men jag VANN auktionerna!
Detta är vad jag ropade hem.


Harley Davidsontröja

Levi's jeansskjorta

Konstigt väder

Hemma igen men solen försvann och det blev riktigt mulet, trodde det skulle börja regna men nu blev det ljusare igen, väldigt konstigt väder och det är väldigt kvavt ute, riktigt varmt, nästan äckligt när inte solen är framme liksom.

Gick bra på mitt lilla "möte", nu kan jag släppa det där, PUH! En stor stor lättnad!
Ska träffa Linn senare i dag, blir en fika med massor av prat, mysigt och bra. Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde rensa garderoben och sälja saker på tradera men jag orkar inte just nu.

Vad gör ni idag?

Torsdag 14 augusti

God morgon!
jag hade en mycket trevlig kväll igår på Tre Bockar. Drack cider och drinkar. 25kr styck, billigt och bra. Lägger upp bilder sen för nu har jag lite bråttom, ska träffa någon kl 11, tyvärr kan jag inte berätta vad jag ska göra men det går snabbt i alla fall. Återkommer om någon timme med bilder och sådär.

Här är det sol men det är mycket moln på himlen så jag misstänker att regn kan komma men jag hoppas verkligen inte det.
Hur är vädret hos er?

Sminkningen

Nu håller jag på att göra mig iordning för en kväll på tre bockar med pubmacka och cider. Ska bli riktigt gott och framför allt trevligt. Håller i dett nu på att sminka mig, har lagt en ögonskugga från Face Stockholm "pearl" på ögonlocket och ljust mot mitten samt vid ögongloben och en mörkt brun kajalpenna från The body shop vid övre fransraden. Nu ska jag lägga på ett lager med min underbara mascara som även den är från The Body shop. Det är deras nyaste mascara och den heter "divide & multiply". Det är en plastborste och den separerar fransarna perfekt och man får mycket färg vid två lager, den är perfekt både till vardags och fest!

Nu återstår bara kläderna, vad ska jag ha på mig?!
Ni får se sen...

Pubmacka och latte

Ikväll blir det bockarna igen, eller Tre bockar som det heter. Ska dit och ta en pubmacka och cider för 50 kr, så gott och billigt! Det blir jag, Therese, Sofia och Maja. Linn skulle också med men såklart ringde Hemköp in henne, hon jobbar där. Så typsikt, så fort vi fått ihop hela gänget men det blir great ändå kan jag lova :D Maja och jag konstaterade idag att vi inte träffats på 1 !!!!! månad, det är hemskt, och då bor vi just nu i samma stad. Vi har jobbar båda två så himla mycket och ahr någon av oss varit ledig så har den andra jobbat.

Just nu sitter jag och dricker min egna latte som är gjord i min underbara kaffemaskin som jag fick av min kära bror, han skämmer bort mig ibland <3

Min smarriga latte i den vackra muggen som även den är från brodern, har en till också.

Märtas almanacka

Just det, i tisdags förra veckan då jag var i Stockholm och tittade på det som blev min lägenhet väntade det ett paket på mig här hemma när jag kom hem. Ni minns väl att jag beställde en almanacka från personlig almanacka.
I alla fall så fick jag den förr atisdagen då jag kom hem från Stockholm men jag har glömt att visa er hur den ser ut!



Vet ni vad...

Vet ni vad....jag köpte väskan som jag skrev om tidigare idag. Jag kunde inte hålla mig men NU får jag inte shoppa något mer än någon kofta till hösten. Måste hålla i pengarna nu. Men den här väskan blir perfekt till min flytt. Perfekt att ha när jag vandrar mellan min lägenhet och skolan på veckorna med alla böcker och saxar och allt möjligt.

Gjorde jag rätt i att köpa den?

Mitt egna hem

Om 8 dagar får jag nycklarna till mitt alldeles egna boende i Solna -Stockholm. Jag är så lycklig! Jag längtar tills jag har nycklarna i min hand! Nästa vecka ska jag mäta fönstret sedan leta tyg och sätta mammsen i arbete med att sy gardiner. Och såklart ska jag ta med mig lite grejer ner på en gång!!


Såhär ser det ut där jag ska bo :)


Friis Company

Jag vill ha en ny väska. Jag köpte en för inte så länge sedan, en brun större väska på rea faktiskt men nu har jag hittat en riktig favorit! Vill verkligen ha den här väskan från Friis Company för 498 kr.

Vad tycker ni om den?


Onsdag 13 augusti

God morgon!
Sov till 10.30 i dag, riktigt skönt. Är så trött och slut i kroppen så det behövdes. Har ätit en god frukost nu och just nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Det spöregnar ute så ut vill jag då inte gå, jag som hade tänkt cykla ner på stan, får hoppas att det klarnar upp till eftermiddagen i alla fall. Får ta mig en tur till smhi.se och titta hur det ska se ut i Hudiksvall idag.

Jag ska väl ringa Charlotte i dag också tänkte jag, så vi kan bestämma någon dag nästa vecka då jag kan åka ner till Stockholm och hämta nycklarna till lägenheten och mäta fönster och så, så jag vet måtten till gardinerna. Jag borde väl också börja rensa min garderob och kanske sälja ett och annat plagg på tradera, men jag känner mig så lat, ha rinte lust för att göra någonting just nu :P

Vad gör ni idag?

Huvudet värker och sängen kallar

Nu har jag duschat och fräschat till mig efter en dag på jobbet men nu är jag supertrött. Huvudet värker och jag skriker efter sängen men vill ändå uppdatera er snabbt! En lugn kväll på jobbet, men fick lite panik när mitt batteri på telefonen dog, jag kunde ju missa något viktigt samtal! Jag vet faktiskt inte hur jag skulle klara mig utan den, en lite obehaglig tanke kanske?!

Eftersom jag bara har jobbat i dag har jag inget roligt att uppdatera om, dock så var det ju ett underbart väder ute och jag tog en bild vid hamnen men jag har såklart inte sladden till telefonen här så jag kan inte överföra den. Jag lägger upp bilden imorgon istället, dock är den inte så rolig men det var fint och bilder är ju alltid roligt, det livar upp bloggen!

Nu säger jag god natt till er sötnosar och hoppas att vi hörs imorgon igen!


<3 min älskling. Grattis på namnsdagen Klara, älskar dig!

min andra älskling <3

Dagens klipp: den när chandler smygröker

Dagens klipp från Vänner är när Chandler sitter på sitt jobb men är röksugen. Alltså smygröker han inne på kontoret och har sin lilla procedur för att det inte ska märkas, hihi ENJOY!!


Shoppingsugen

Hemma på rast! Gick in på Brunos direkt då jag fick rast och solade, skönt!!! Vill inte tappa all färg! I dag är det ett underbart väder, sol och värme! Det var på tiden, dock är jag sugen på att använda mina Mc-boots som jag köpte igår, så jag längtar till hösten också, fast ändå inte, ni förstår. Usch nu svamlar jag igen.
Ska åka ner på stan innan jobbet igen som jag börjar 16. Ska kika runt lite på affärerna, shoppingsugen men ska hålla i slantarna till Stockholm nästa vecka då jag ska hämta nycklarna till min min min bostad!

Vad gör ni idag?

God morgon

God morgon! Tänkte bara titta in och säga hej! Nu är jag påväg till jobbet, bilen blev hemma i dag så jag får ta den, skönt! Jobbar nu 8-14 sen har jag rast mellan 14-16. Vi hörs då! Ska åka och sola på Brunos direkt efter men sen kommer jag hem och uppdaterar!
Det är fint väder idag vilket gör allt så mycket enklare och lättare :)
Är det fint hos er också?

Ha det så bra!

Åh nej, ännu flera saker!

Ja, jag borde verkligen inte gå in på tradera. Måste spara pengar, måste måste måste! Nu gjorde jag misstaget att gå in ändå och hittade då såklart saker jag vill buda på. Vad tycker ni?



Work it and pump it

Sitter nu och har druckit en mugg kaffe för att piggna till. Jag var och tränade i dag, ett medelpass kl 17. Det var Sanna som ledde det och hon är verkligen tränad och det i sin tur leder till att passet är extremt hårt, men fy tusan så underbart! Jag är väldigt nöjd nu men trött så in i bomben! Hon ska leda ett 75 minuterspass på fredagar hela hösten, lite tråkigt att missa dom passen nu när jag flyttar men såklart hittar jag andra i Stockholm :D

Just nu har jag dock ett problem, vill kunna träna när jag är hemma här i Hudiksvall mellan Stockholmsturerna med fyttgrejer men de har inget månadskort eller nåt kort för 10 gånger till exempel utan de har bara ett så kallat "prova på" kort på 2 gånger, 100 kr varje gång så det blir dyrt för mig att köpa det tills jag flyttat helt, men what to do, för träna måste jag!

Mc boots ala Björn Borg

Vet ni vad, jag slog till och köpte Björn Borgskorna som liknar ett par MC-boots. De är 500 kr billigare som blev 600 kr billigare än de äkta MC Bootsen av märket Harley Davidson. Jag ska ju ändå inte åka på någon motorcykel- NEJ Marcus, ledsen :P Jag har ju trånat efter ett par MCboots i evigheter...
Därför efter många om och men och fördelar mot nackdelar betsämde jag mig. Jag tror heller inte att jag ångrar mig, vad tror ni?



Middag på medelhavskällaren

Igår var jag och Maria och åt på Medelhavskällaren för att fira hennes 20-årsdag på lördag, men då är hon inte hemma, hon åkte till Uppsala idag. Vi firade igår istället som ni förstår. Vi åt så otroligt gott vilket ni nu ska få se, tänkte lägga upp bilderna :) Det var en mycket trevlig kväll, tack Maria <3


Maria i väntan på maten, vi var vrålhungriga och det tog sin lilla tid


Tyvärr hann jag inte fixa håret, det var tråkigt och plattare än vanligt. Dessutom var jag rätt sliten från i lördags...

Äntligen kom maten! Vitlökskyckling med vitlöksost och massor av annat

med klyftpotatis till

Godaste efterrätten ever! Friterad camembert med hjortronsylt och kaffe till. YUMMO!


Den vita skjortan/tunikan

Jag fick en fråga vart jag köpt den här vita skjortan/tunikan. Den som frågade var anonym så jag får skriva det i ett inlägg istället. Jag hittade den här skjortan på Lindex för 299 kr.


Dagens klipp: den med chandlers arbetsintervju

Dagens klipp från Vänner är när Chandler ska på en arbetsintervju och oroar sig för att han ska dra ett av sina skämt. Han brukar alltid göra det när han blir nervös. Här sitter han och tycker allt går bra tills chefen börjar fråga om han "duties" ENJOY! :)

Måndag i trist väder

Blev väckt 7.05 imorse av att telefonen ringde. Det var jobbet. Frågade om jag kunde jobba förmiddagspass, 8-14 men jag behövde sömn så jag sa nej och sov till 10.30, välbehövligt!

Nu har jag suttit och läst ett antal bloggar, bara tagit det lugnt på morgonen, såååå skönt! Jag var inne på Sofi Fahrmans blogg och hon hade fyndat en spetsbody!!!!!!! för 99 kr! Likt Ida Sjöstedts. Jag ska ju ändå ner till stan så ska ta en vända till Lindex också! Hoppas den finns där, om inte får jag köpa den när jag åker till Stockholm till veckan!


Bild från Sofi Fahrman

Party med tjejerna

Igår blev det fest med tjejgänget, dock var inte precis alla på plats men eliten ;)
Tänkte dela med mig av massor av bilder, jag har hur många som helst och på de flesta ser jag inte klok ut! Blev alldeles för mycket att dricka igår, men roligt var det!

Här kommer en LÅNG rad bilder! Jag hoppas ni orkar ögna igenom dom!



Märtis

Linn härmade min första pose haha

Gänget samlat <3 Sofia, Linn och jag

Sofia och Linn :)

Jag och sweeti

Jag diggar till troligtvis You're the voice eller Cotton eye joe här

Här visar jag tyvärr hur man ska dansa till rednex haha

Snygging Linn

Obeskrivligt vackra, right?

Lite rund under fötterna kanske

Sockerkaka

Therese. Linn och jag...

...är obeskrivligt vackra som sagt

Fina Therese

The best


Jag och Linn haha, onyktert? svar ja

Sofia- "Märta, fotografera mig när jag äter ett äpple"




Tadam- ett leende på bild!


Going crazy?!

Going crazy?!
 

På väg till stadt




Vi var glada heeeela kvällen lång :)



Nyktert, ohja...

På stadt träffade jag på Martin "Iggesind" Marcus vän
Efter detta var det natti natt. En toppenkväll med brudarna <3













Medelhavskällaren

Jisses vad mätt jag är! Jag och Maria valde Medelhavskällaren och oh my god vilken underbar mat de har där! Vi åt Vitlökskyckling med klyftpotatis och som efterrätt friterad camembert med hjortronsylt- jättenyttigt!
Lägger upp bilder på det imorgon, då ska jag ta mig tid till bloggen igen, det har varit sådana hektiska veckor den senaste tiden.

Imorgon åker Maria till Uppsala igen, tråkigt! Men i höst bor vi nära varandra, 40 minuters tågresa mellan Stockholm-Uppsala, nice! Vi ses ju om drygt en vecka redan då jag ska få mina nycklar till lägenheten :D

Hoppas ni haft en bra kväll, vad har ni pysslat med?

Söndag

Hej!

Nu ska jag uppdatera er! Har inte orkat gjort det tidigare, är tyvärr bakis idag, jag förtjänar det I know men isch. Har i alla fall tagit mig till samlarmässan för att kolla om det fanns nåt intressant till mig och min flytt men nej, Maria hittade ingenting heller men dock så hittade mammsen söta kaffekoppar.
Maria och jag hade tråkigt så vi gick till Mcdonalds och var nyttiga och sen hem. Maria pluggar nu och packar ihop lite grejer, imorgon åker hon till Uppsala, Ikväll ska vi ut och äta för att fira hennes 20-årsdag lite tidigare. Antingen så blir det medelhavskällaren eller så blir det Texas, vi får se :)

Kommer upp bilder från gårdagen senare ikväll, håll utkik hihi ;)

Rund om fötterna och på väg till stadt


Utgång på G

Nu är det bråttom! Jag håller på att ladda ner riktiga partylåtar, no vet 90-tal som Rednex Cotton eye joe och andra underbaringar! Jag skriver en lista imorgon!
Ska duscha nu och betsämma kläder, what to wear! STRESS!

Nu ick jag höra en kul grej, pappsen och CalleIvve harvunnit 20 000 kr på trav!!!!!!!!! Shit pommes!

Ursäkta för detta stressande inlägg, blir rörigt men berättar allt imorgon!
Tänkte visa er vad jag köpt idag iaf!

Ett par fjäderörhängen och en klocka som jag ska inne på min toalett i nya lägenheten! Tidsoptimist som jag är behöver jag en om jag ska komma i tid!





Dagens- Chrissy Steele

Dagens musik från the 80's är den underbara sångerskan Chrissy Steele som skulle ersätta sångerskan Darby Mills i Headpins men bandet lades ner på grund av dödsfall och då gjorde Chrissy Steele en solokarriär iställe. Hennes röst är underbar och det är synd att hon inte fick den uppskattning hon förtjänade. Min favoritlåt med henne är den här låten Love don't last forever som är så bra men även sorglig.
Hoppas ni gillar den, kommentera gärna!!


Lördag förmiddag

Idag sov jag till 10.30, önskar att jag sov ännu längre faktiskt. Behöver all sömn jag kan få efter denna hemska arbetsvecka.
I dag skiner solen i alla fall vilket gör allt så mycket enklare, men det är mycket moln på himlen så jag antar att solen snart kommer att försvinna. Vore typiskt.
Nu vill jag ha varmare väder igen, en sista gång för det här året! Det räcker med att hösten står vid dörren, den behöver ju inte komma tidigare, än så länge är hösten inte välkommen! Dock så är höstkläderna välkomna! Eftersom jag knappt har några varmare kläder så får de mer än gärna komma så jag hinner bunkra upp! Jag funderar på att köpa MC boots i dag, dock inte Harley Davidsonskorna. de andra är 500 kr billigare också, och dessutom lättare. Vi får se :)

Nu ska jag sminka mig så jag är klar. Ska möta Therese 12.30 för en fika på Jambo och en titt på stan. Ska även möta LInn för en runda på systemet.

Vad ska ni göra idag?

Dags för andra barnet

Gwen Stefani är som ni alla vet gravid. Hon väntar sitt andra barn med sin man. Var inne på pinkis nu och jag tror nog att Gwen kommer att föda vilken dag som helst, titta vilken stor bebismage hon har!



Dagens klipp: Den när Joey beter sig som en tonåring

Dagens klipp från Vänner är när Joey, ja, vad kan man säga, han har backat i ålder. Ganska rejält, från att vara 30 till max 15 år. Han är vad Chandler kallar "manchild" Hihi-ENJOY!

72 timmar totalt

Nu är det gjort! 36 arbetstimmar på tre dagar och 72 arbetstimmar på en vecka totalt! Jag är helt slut och ska lägga mig nu. Har inte hunnit uppdatera något på rasten heller. Solade på brunos och sen åkte jag hem så pappsen fick bilen och så skjutsade han mig tillbaka ner på stan där jag träffade Linn. Vi satte och på Jambo och pratade om allt möjligt- precis som förr med andra ord. Bra tjej helt enkelt!

Gick tillbaka till jobbet sen och gjorde mitt sista pass, nu har jag ledig i hela 3 dagar!! Ska bli så skönt och nu var det så längesedan jag var ledig så jag knappt vet hur det känns...nästan så!

Vet ni vad jag kom på, igår blev mina älsklingar Ebba och Klara 6 månader! Mina stortjejer, växer så snabbt, gud vad jag älskar dom :)

Imorgon ska jag komma igång med ett regelbundet uppdaterande, så håll utkik :)
Hoppas ni haft en bra fredag raringar!

Klara och Ebba <3

Slut slut slut

Jag är helt slut! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig ner i sängen och sova! Nu strejkar snart min kropp och huvud, 36 timmar på raken är inte roligt och absolut inte 72 timmar på en vecka med bara EN sovmorgon!
Jag önskar nu att det var fredag kväll och jag hade tre dagar ledigt men inte riktigt än, 12 timmar till ska avklaras, men det underlättar ju att jag har en lägenhet i Solna som väntar ;) Jag är såååå lycklig över det! Även över att jag och mannen äntligen får träffas som vanligt <3 Marcus, min kärlek.

Nej nu har jag ätit upp mitt äpple och pratat med Linn på msn, vi är allt bra hemska ibland höhö.
Ha det så bra, jag kommer bli bättre på att uppdatera efter imorgon, lovar!

Linn och jag som golddiggers, visst är vi snygga? :)


Dagens klipp: Chandler ska göra slut med Janice

Nu ska jag börja med dagens klipp igen! Dagens klipp från Vänner är när Chandler ska göra slut med Janice, för allra första gången men som alla andra avskyr han det och vet inte hur han ska göra slut med henne...Enjoy!


Jeanstights...

Hemma på en kort rast, nu har jag endast 18 timmar kvar att jobba. Det vill säga ett kvällspass ikväll plus förmiddagspass och kvällspass imorgon! Sen är jag ledig i tre hela dagar, WOW!

När jag var i Stockholm över dagen i tisdags så hann jag med lite shopping förutom att äntligen hittat boende :D
Jag köpte ett par tights, jag är en tightsälskare alltså. Dessa var lite special. Först visste jag inte om de var snygga eller fula men jag bestämde mig för att de var fina och nu när jag provat dem, har inte haft tid till det innan, så älskar jag dom! De ser ut som jeans, fast det är tights, dock inga fickor på dem, riktigt läckra :)

Jag var också inne på Weekday på drottninggatan med Disa och Sara och där hittade jag ett snyggt linne på vintageavdelningen i riktig 80-talsanda!

Här får ni se mina shoppingfynd...



Linne 200 kr och tights 179 kr.


Visst är de lik ett par "riktiga" jeans? :)

Jag lovar att bättra mig!

Jag är väldigt stolt! Jag har faktiskt aldrig gjort en tårta förut, kan kanske komma som en chock för alla för det är säkert bara jag i hela världen som inte gjort någon...nej men det är första gången jag gör en egen tårta och idag var det dags. Kristina, brukaren jag jobbar med fyller år i dag och vad passar inte bättre än en jordgubbstårta!
Den blev väldigt uppskattad och jag lyckades med den, tjoho! Jag är väldigt stolt hihi,

Nu är jag tröttare än trött, hela dagen har varit så seg, 12 timmar har känts som 20! Imorgon fortsätter det också så det är bara att hoppa i säng nu :( Imorgon lovar jag att jag ska publicera bilder från Stockholm och jag måste komma igång med dagens musik från the 80's och dagens klipp med vänner, det är fy skäms på mig för den dåliga uppdateringen!

Hoppas ni raringar är med mig trots att jag inte hinner uppdatera så mycket nu, men 24 timmar kvar av monsterpassen, det vill säga torsdag och fredag, sen lovar jag att det blir uppdateringar!

Puss och god natt. sov så gott, dröm sött!


Visst ser min tårta god ut som jag gjorde? :) Ge mig beröm nu ;)


Min söta man som är lite trött :)

Break

Nu har jag rast! En intensiv förmiddag kan jag lugnt säga att det varit. Kristina fyller år idag så jag har gjort en jordgubbstårta!!! - den blev till och med god. Ni får se bild sen! Jag gör allt för att inte somna och hamna i koma just nu, huvudvärk har jag också, förstår faktiskt inte hur jag ska orka med alla dessa timmar jag har kvar innan helgen! Behöver trösta mig med lite shopping eller något!

MEN en sak, en stor sak som är underbar är ju att jag får tillgång till min lägenhet om två veckor! Tänk, om två veckor har jag nycklarna till mitt alldeles egna boende i Solna!!! LOVELY!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka, ska stanna på brunos också och sola- behövs!

En liten tjuvtitt på mitt rum, var svårt att fotografera det men Marcus tog den här bilden så det blev en högre bild, lite uppifrån.

Hemma från Sthlm- boende i Solna

I dag har jag varit i Stockholm! Åkte 7.00 imorse och kom fram 9.30 och åkte 18.30 ikväll och kom hem 21.00. Vet ni vad, jag har nu äntligen hittat ett boende! Jag och Marcus åkte till Solna på förmiddagen idag och kikade på en lägenhet kan man kalla det i Solna. Den känded jättebra och hon som hyr ut är väldigt trevlig! Om två veckor får jag nyklarna och sen är det mitt, nu ska säng och massor av annat köpas, kommer bli toppen! Jag är så lycklig nu, men tyvärr måste jag jobba 36 timmar nu igen, suck och puh. Jag som är sååååå trött! Men att jag nu har boende i Stockholm underlättar såklart.

Åh vad glad jag är!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag sova, annars orkar jag inte kliva upp imorogn vilket jag tvivlar på ändå.
Jag ska lägga upp bilder sen :)
Jag har varit med underbara Marcus,  Disa, Ida och Sara idag, toppendag med andra ord. Nu kan Marcus och jag äntligen träffas som vi vill <3


Vilka ska jag välja?

Jag behöver ER hjälp! Jag har hittat två par skor och jag kan inte välja. Jag är helt inne på MC-boots, liknande eller the real thing. Jag har hittat både och. Jag hittade ett par ursnygga Harley Davidsons inne på butiken I Järvsö och så hittade jag ett par liknande från Björn Borg inne på en skobutik här i stan. NU vet jag inte alls vilja jag ska välja, Harleyskorna kostar 1695 kr och Björn Borgskorna kostar 1200 kr.
HD-skorna lär väl vara tyngre att gå i då de är anpassade för motorcykelkörande men de är ju snyggare tycker jag.

Nu vill jag ha er hjälp, vilka ska jag välja?


Harley Davidsonskorna

Björn Borgskorna

Radjos idag igen

I dag är Maria och jag halvt döda, men vi tog oss ner på stan för en lunch på radjos innan MAria skulle börja jobba kl 16. Idag blev det fajitas, smarrigt som sjutton! Vi är extremt slitna och jag ser inte klok ut men äh, bjuder på det :)





Torsdag 31/7 lunch på Radjos

I torsdags tog Maria och jag en lunch på Radjos, en nachotallrik blev det, så otroligt gott! Sedan tog vi en tur på stan och jag hittade ett par läckra skor, liknande MC-bootsen jag hittade på Harley Davidsonbutiken i Järvsö.



Maria mumsar hehe

Skorna jag hittade, liknande MC-boots Harley.

Bockarna, onsdag 30/7

Therese och jag var ute på Tre Bockar i onsdags och tog en pubmacka och en cider vilket resulterade i flera cider, vi blev bjudna också, mycket viktigt hehe. Det var väldigt trevligt och här kommer lite bilder från i onsdags!


Kläderna jag hade för kvällen: Blommig blus- H&M, Spandex Bustier-H&M, Jeansshorts-Levi's Beyond Retro och kedja-second hand.

Pubmackan- 25 kr!!!

Therese

Jag vill egentligen inte lägga ut denna bild, ser rent ut sagt förjävlig ut men vad fasen

Yummo- gratiscider

Therese och killen som bjöd. Bländad av min blixt blev dom också



Stenhårt, I like it.

Puh! Det har varit en hektisk dag idag! Maria och jag var och åt lunch på Radjos, ska lägga upp bilder sen :) Sen har jag postat ett paket, sålt min fina blommiga bustier på tradera, snyft! Sen har jag lämnat en tidrapport till Therese mamma och sist men inte minst åkte jag och pappa iväg och tränade! Det är gratis på måndagar och det var ett medelpass med Pernilla, hon kör stenhårt och jag älskar det!!! :) Nu är jag mer än nöjd med mig själv.

Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga upp bilder!
Vad gör ni ikväll?

Här är en fräsching efter träning ;)

Östersundstripp 29/7

Nu ska jag lägga upp min sista dag från min Östersundtripp här på bloggen. I tisdag förra veckan gjorde mamma, pappa och jag en heldag på stan tills tåget gick från Östersund till Hudiksvall 15.26.
Vi fikade nere i badhusparken, så mysigt och gick vid vattnet där nere, så härligt väder! Träffade dessutom min kusin Stina, syster med Marie som har fått sitt andra barn, så Elin som hon ska heta var bara 6 dagar när vi såg henne, supersöt!En hellyckad dag och det var tråkigt att sätta sig på tåget för att pka hem och jobba på onsdagen...


En dagens outfit tänkte jag bjuda er på: volangkjol-Indiska, linne-American apparel, skärp- second hand

Nere i badhusparken där fiket var- Thörners, bästa fiket! De har det stora fiket på storgatan tror jag

Tomatbröd med fetaost, sallad och stekta grönsaker, apelsinjuice och en chokladboll som mamma och jag delade på

Det är så fint och mysigt i badhusparken

En mjukglass kunde pappa och jag inte motstå

Här håller de på att bygga upp badhusscenen inför yran

Pappa och mamma går mot vattnet

Fröson på andra sidan

Vackert

Stråken som byggs upp under yranveckan

Pappa och mamma. pappa fotograferar tydligen mig här haha


Jag och pappsen <3

Mammsen och jag <3

Jag med frösön i ryggen

Östersundsborna visar stolt upp att de är från jämtland med att måla tågräls och gångöverställen med den jämtlänska flaggans färger


Här bygger de upp den största scenen på stortorget

Mysiga stan! Här är prästgatan tror jag

Utanför centralen


Östersund C

Jag blev väldigt förvånad, det var jättemånga som skulle åka med tåget söderut

På tåget gick jag till biston och köpte med mig en latte, supergod! Var vl hemmavif 19-tiden trots att tåget fick backa för att det hade kommit in på fel spår





Trötthet och regn

God morgon. Väcktes av att mobilen ringde 9.50 imorse, suck. Då var den härliga sömnen förstörd och det var bara att pallra sig upp. Dock ska jag ta en tupplur på eftermiddagen, är alldeles slut! Nu har jag betsällt tågbiljett till STockholm imorgon. Kom på att det finns sista minutenbiljetter, fick en biljett för 242 kronor. Det var et bra pris, ska kika efter biljetter tillbaka till Hudiksvall ikväll! Vill inte vänta längre heller med att beställa, jag får ju inte bli utan biljett!!

Usch, jag är sååå trött, det känns som om jag inte har sovit någonting, det är fruktansvärt och imorgon blir det ingen sovmorgon, jag åker med tåget kl 700, isch! Nu har jag ingen sovmorgon förrän på lördag!!! Det går an om jag jobbar vanliga dagar, eller vanliga arbetstider men det gär jag ju inte utan jag jobbar 8-22 onsdag-fredag!

Nog om jobb och trötthet. Är vädret lika hemskt hos er som hos mig? Jag har massor av regn, helt grått och det stormar här...

Christina Applegate

Usch, jag läste nu på Perez sida att Christina Applegate har drabbats av bröstcancer. de har upptäckt den i en tidig stadie och är inte livshotande.
Jag får rysningar genom hela kroppen varje gång jag hör någon kvinna som drabbats av cancer. Jag är så rädd för den här sjukdomen och jag tycker alltid det är någon som man känner som drabbats. Tack och lov mår en av mina nära bra nu.

Hoppas att Christina håller sig stark och klarar den jobbiga väg hon måste korsa.


Såååååå trött!!!!!

Åh, jag är sååååååååååå trött. Jag orkar knappt hålla ögonlocken öppna! NU har jag jobbat 36 timmar på tre dagar och sedan i onsdags 42 timmar. Nu har jag två dagar ledigt, dock har jag endast sovmorgon imorgon för på tisdag ska jag som jag berättat tidigare åka till Stockholm för att se om jag hitar något boende åt lilla mig. Sen väntar ytterligare 3 dagars arbete med 36 timmar, hur i hela friden ska jag orka?! Det kan då inte jag svara på.

Imorgon ska jag uppdatera allt! Jag ska lägga in resterande bilder från Östersund, lilla utgången med Therese i onsdags samt min och Marias lunch i torsdags och annat smått och gott. Trots att det är några dagar försent vill jag ändå publicera allt. Min blogg ska inte vara så tråkig som den är nu men tyvärr har det verkligen inte funnits tid till bloggen och datorn. Jobbar man 12 timmar om dagen och ej har haft tillgång till bil så försvinner den lilla tid man har på rasten i en fingerknäppning.
Men imorgon imorgon!

Hoppas ni raringar fortfarande är med mig, annars är det ju inte lika roligt att skriva :)
Puss och god natt, sov så gott!

Jag och Sofia på Hudikkalaset förra lördagen hihi! Det gula suddiga bakom mitt huvud är Markoolio ;) Därför vi blev lite crazy!

God morgon

God morgon! I dag var det nästan omöjligt att kliva upp när klockan ringde 7.20. Jag börjar 8.30 i dag så jag får lite längre sovmorgon men det märktes såklart inte. Hua, och jag får bara en sovmorgon och det är imorgon. På tisdag måste jag upp för att åka till Stockholm över dagen och sen börjar 36 timmars jobb på onsdag igen, suck. Vet inte hur jag ska orka!

Regnar gör det ute också så nu blir jag blöt när jag ska till jobbet, isch! Vad är detta för väder, vart tog det fina vädret vägen?
Nu ska jag äta fukost, müsli med torkad frukt, bär och så solroskärnor. Mumsigt!

Hoppas ni får en bra dag, jag ska försöka hinna med att uppdatera på rasten. Tänkte gå till Brunos direkt på rasten och sola, känner att jag behöver värme och färg nu i det här urtrista vädret!

Puss!

Östersundstripp 28/7

Här kommer några bilder från i måndags när jag, mammsen, pappsen moster och hunden Marko gick 4 km till en sjö och dit kom Robin med fika. Det var jättevarmt men helt underbart och fint väder! Sedan åkte vi och badade med Marie och sist men inte minst åkte vi in till Östersund.



Hästarna. Det är Markus längst till höger, fick inte med hela honom men det är mina kusiners häst, de övriga tre sköter marie över sommaren. Är riktigt avundsjuk :)

Här traskar vi på

Marko hoppade i plurret på en gång när vi kom fram och drack vatten på sitt lustiga vis också


Marko med pinnen


Efter att Marko badat gick han hit och se rullade han sig bland kottar, barr och lava, ni kan tänka er hur fin han blev sen va? :)

Jävligt ful bild på mig men jag bjuder på den- endast för att här tog jag mitt första dopp för i år! 22 grader varmt i vattnet!

Moster Birgitta och Kusin Marie innan vi åkte till Östersund

Marie

Inne i stan vid stortorget där stora scenen är på yran

Hemsk bild på mig igen men äh, jag bjuder på den med

Dessa söta bodys hittade vi på Åhléns som vi köpte till älsklingarna Ebba och Klara! Detta är det sista vi gjorde i måndags i stan, sen åkte vi till mammas tvillingsyster Märit och hennes kille och åt mat och hade det trevligt.

Honungmelon efter spöregn

Nu är jag hemma! Idag på rasten hann jag aldrig uppdatera- som ni har märkt. Jag fick ikväll cykla hem i spöregn, väldigt trevligt. Har fått hänga upp byxor och halsduk för att torka och yes, jag har halsduk i dag, det är inte varmt!
Nu har jag smaskat i mig en halva av honungsmelonen som jag köpte i onsdags men ej hunnit äta en- katastrof! Nu har jag jobbat 24 timmar av 36, nu är det endast 12 timmar kvar!

Ska nu lägga fortsätta lägga upp bilder frånn Östersund och från i måndags.

Östersundstripp Söndag 27/7

Söndag morgon fick jag kliva upp halvt bakis för att åka till Östersund men det var en piece of cake eftersom jag älskar att resa och åka till östersund! Dessutom var det min enda semester så inte gjorde det något att jag mådde sisådär. Det gick över snabbt :) Börjar nu med första dagen så lägger jag upp resten imorgon!

Alla bilder jag lägger upp här under Östersundstrippen är tagna med min älskade telefon! Jag är så nöjd över mitt köp. Nokia N73 är great!


Vi stannade först i Klövsjö för att besöka mormors grav och fixa till blommorna. Min mormor hette Märta :)

Sen åkte vu uppåt och satte oss och fikade här. Utsikten är otrolig! Det är så vackert!




Vi åkte sen till min moster Birgitta och sov en natt. Hon bor i en by som heter Dödre utanför Östersund och på kvällen tog vovven Marko, kusin Marie och Birgitta ett kvällsdopp. Mamma, pappa och jag var för fega!


Marko simmade ut för att hämta pinnen. Marie står längt bort i hörnet

Härlig sommarkväll :)

Mamma och pappa tittar på Marko när han öpnnar munnen i vattnet för att dricka, ser jättelustigt ut :)

Marie tvättar håret


Lite Birgitta, Marie och mammsen

Marie

Oboy!

PUH! Nu är jag hemma från jobbet. 12 arbetstimmar av 36 är gjorda och gud vad jag har cyklat de senaste dagarna! Jag är ju ensa hemma sedani tisdags kväll när jag kom hem från Östersund och i och med att jag är ensam så finns det ju ingen pärla hemma som jag kan köra. Då får jag ta fram mammas otroligt vackra rosa cykel så nu minsann får jag motion och får träna mina benmuskler allt!

Apropå Östersund så kommer nu lite bilder därifrån upp, dock inte alla. Tar för lång tid och blir ett alldeles för långt inlägg så därför tänker jag publicera dom dag för dag. Alltså från söndag till tisdag!

Hej och hå!

Hemma på rast i detta trååååkiga väder! Usch alltså, förstår inte! Igår var det så himla fint, 27 grader i skuggan och idag är det mulet- grått och trist. Endast 18 grader också fast känns faktiskt varmare.
Nu måste jag ladda mobilen med pengar, har 60 öre på den, det räcker inte så långt precis. Ska börja 15.30 i dag för att sluta 21.30 ikväll eftersom jag jobbar hela helgen :( Ska hinna med minst 8 minuters solning i ståsolariumet innan bara, nu när solen försvunnit. Inte hinner jag laga någon mat heller så måste in och köpa nåt på Ica innan jag cyklar iväg igen. Imorgon ska jag göra ugnsstekt faluorv på rasten i alla fall, men hur jag ska hinna det vet jag inte!

Vad gör ni idag och hur är vädret hos er?
Bilder från Östersund kommer upp ikväll när jag har slutat!

Jag önskar vädret vore såhär!

RSS 2.0