En NY människa är jag

Hej!
Igår hann jag inte skriva. Kom hem ganska sent igår. Jag känner mig som en ny människa. Nyklippt och nyfärgad- finns det någon bättre känsla? Nej inte just nu :)
Mitt hår är ritkit fräscht nu, inga torra toppar, lovely! Och så INGEN utväxt. Sen klippte jag Marianne, nu har hon en ny frisyr. Klippte ett så kalalt V där bak och sen är håret klippt fårn den längtsa punkten  i en linje upp mot öronen. Ni förstår kanske inte alls hur jag menar nu coh jag förstår er, ska föröska hitta en bild senare :)
Marianne fick en nu frisyr i alla all, kul!!

Idag har varit en bra dag- som alla andra dagar!! :) Klipp och sling på förmiddagen, använde två olika blonda nyanser på den kunden, supersnyggt! Sen har jag haft klippningar och vet ni! Jag ska jobba imorgon från 11, men slutar nog senast 13, har två kunder inbokade. Sen ska jag ut i solen och njuta!! och kika efter en skinnväst på en secondhand affär- den MÅSTE finnas kvar!! Disa berättade om den idag och gud, låter helt lovely ju :D JAG ÄLSKAR STOCHOLM OCH MITT LIV hihi, måste få säga det :)


Vi hörs imorgon!

Ibland är man snygg ;)



Makeover!!

Hallå!
Idag kom jag iväg från salongen 18.30 och direkt hem, en tidig dag :)
Hem och lagade mat och sedan dess har jag suttit här, en skön kväll! Fullt upp på salongen idag och imorgon börjar jag
12, det är ju torsdag och jag ska träna! Sen har har jag en klipp och färgkund och sen har faktiskt jag och Marianne kryssat för eftermiddagen. Marianne ska klippa och färga mitt hår, lovely och jag ska klippa och färga hennes! Imorgon blir det en makeover!!
Vi måste ta ledigt en eftermiddag för annars kommer vi aldrig kunna fixa varandras hår! För så oklippt och jäklig som jag är nu har jag aldrig varit. På måndag ska jag göra flieslingor på Ariel som har en alldeles på tok för lång utväxt.

Nej nu måste jag sova om jag ska orka med gymmet innan jobbet imorgon!

Therese, jag har inte pengar på telefonen men JA, du kan sova hos mig lördag till söndag!

Natti natt


Givin the dog a bone

Ikväll efter jobbet åkte jag in till stan och sen söder för att kika i butiker. Jag var inne på Weekday på götgatan och oh my gosh vilka snygga vntage t-shirts de har där!!!
Jag köpte denna goding idag!!!


Fotbollskväll på råsunda

Hej!
Gud, jag glömde berätta om min hemska kväll igår, eller oturskväll!
Jag hade ingen aning om at det igår var match här på Råsunda mellan djurgården och hammarby. Så jag slutade efter 18 och åkte då in till stan först och kikade i affärer, sen åkte jag till fridhemsplan och handlade på prsxtra, so far so good. MEN när jag handlat klart och väntade på tunnelbanan mot akalla så var det SÅ SJUKT mycket folk där som drack öl, hade halsdukar på sig och tröjor- med favoritlaget och då förstod jag ju!

Det är endast tre stationer till solna centrum från fridhemsplan men de tre stationerna kändes som n evighet för jag stod mitt i en ring med massa hammarbygalningar som skrek och var helt tokiga! Galet! Sen tänkte jag att ja visst, jag får ta bussen hem så jag slipper gå förbi där det är så mycket folk men såklart åker inte bussen förbi råsunda och solavägen för den är ju avstängd när det är match, SUCK! Alltså fick jag åka till solna station istället och fick längre att gå hem, me två tunga kassar med mat, LOVELY- NOT!

Och pricket över i:et är när jag går hem fårn solna station och ett fyllo går på andra sidan och ställer sig och spyr, helt underbar kväll, verkligen...


Tatueringssugen

Hej!
Jag har haft fullt upp på salongen idag, superroligt! Och så har jag gjort slingor på en tjej som hade varit hos en annan frisör och hela håret var en katastrof!!! Men med lite folieslingor blev det super!
Haft en stammisidag också, det får jag allt kalla henne :)

Nu har jag kikat på ballar av stål coh så har jag målat naglarna, välbehövligt. Kanske inte är så snyggt med svartgrått svakalt nagellack?!

Nu har jag smörjt in mig med HTH, somför övrigt måste vara den bästa lotion som finns, återfuktar min torra hy, enda som hjälper av allt jag provat!
Nej nu surrar jag om sånt som inte är så viktigt, nu får jag sluta.

Vi hörs imorgon, då kanske jag har shoppat :)

Här är jag nytatuerad förra året, ont som fan! Apropå det är jag riktigt tatueringssugen igen, till hösten ska en tredje få pryda min kropp :)


Rent hus

Hej! Jag lever och jag vet att det är veckor sedan jag skrev. Jag har varit hemma i Hudiksvall vet påsken, supertrevligt och nu har jag jobbat en vecka efter påskledigheten, fullt upp och det är sååå roligt!
Våren är här, eller i alla fall solen för den här veckan och framförallt idag har det vart svinkallt här i Stockholm! Men sol är det i alla fall och det är huvudsaken!

NU håller jag på att tvätta för fullt, det värsta och det tråkigaste jag vet men rent blir det i alla fall och jag har efter det här kläder att använda :) Städat har ja också gjort idag så det är rent och fint här, underbart! Det enda som inte är rent är fönstren, helt dammiga och skitiga, syns så fint när solen lyser på dom!



Massor är noll tid

Hej!
Dålig uppdatering som vanligt, fullt upp men jag ska försöka ge mig tid till bloggen.

Just nu håller jag på att packa, jag åker hem till Hudiksvall imorgon och stannar tills på måndag, underbara påskledighet! Behövlig! Vet dock inte vad jag ska ta med mig hem, avskyr att packa, det absolut värsta jag vet! Desutom håller jag på att bli galen just nu. Mamma har skickat hit mina älskade levis jeanshorts men jag har ej några tunna svarta strumbyxor i mitt hem!! FAN, måste till H&M efter jobbet imorgon, köpa ett par snabbt, hem och byta om och sen dra min tunga resväska mot centralen, som för övrigt inte lär vara så roligt ställe att vara på imorgon, påskresande överallt!!!!

Just det, idag klippte Marianne min undercut lite, det var dags för det och oj så fint det blev :) Hon måste även klippa mig snart, herregud. Måste boka in någon klipptid, både hon och jag måste klippa oss :)

Nej nu måste jag återgå till packande, fy vad trist! Lägger upp bilder lite senare!

Mina älskade jeansshorts i somras, till bruna ben! Åh, saknar det! Men jag solade i förrgår, lite brun har jag blivit :) Och jag ska passa på att sola i ståsolariumet nu är jag är hemma i Hudik :D


Hudiksvalls charm och inte fullt så underbara charm

Idag efter jobbet solade jag....nu har jag två röda skinkor!!! Ståsolarium är mycket bättre, då bränner man sig inte! Det är starkare men man bränner sig ändå inte!! Nu ska jag leta upp ett ståsolarium och jag tror det finns ett på det tjusiga soalriumstället vid mitt jobb. JA, jag ska bli brun nu!! Eftersom jag inte kan följa med mamma och pappa och sola i fjällen (ansiktet) då så måste jag sola solarium nu, för nu är våren och solen här och jag är likblek!!

Måste också berätta en lustig sak. Idag när jag hade en kund, en kille så pratade vi om våren och så och då berättade jag att jag till påsk ska åka mot snön, Hudiksvall ha rju fortfarande snö och då sa han: men gud, jag kommer också från Hudik! Så lustigt sen pratade vi om Hudiksvall och dess charm och mindre charm :)

Man råkar ut för mycket roligt när man jobbar som frisör och har kunder :) I love it!!!!!!!!!!!


Min dag och helg check

Hallå!
Nu sitter jag här hemma alldeles klubbad. Sååååå trött så det finns inte! Haft fullbokat idag med, och det är underbart :D
Jag hade en jätterolig klippning idag, lite roliugare än de andra :) En tjej med kort svart hår, som ville fixa till det så klippte det 3 cm kortare och senklippte jag en sned JÄTTEtaggig lugg på henne, så jäkla snyggt!!! Vi ska fixa hennes färg senaree i vår, mot kopparhållet :D från svart alltså, spännande!

Efter jobbet gick jag en snabbis på stan och hittade en superfin tröja från H&M med knytning i ryggen, lovely! Visar bild imorgon! H&M divided och trend har sååå fina kläder just nu!!

Nu tittar jag på vänner och så har jag helgen spikat, i alla fall morgondagen. Ska träffa Disa vid 11.30 och gå på stan med henne :) sen jobba en snabbis, ska locka hårt på en "stammis" måste jag väl kalla henne :) och sen ska jag vara barnvakt till Ebba och klara <3

Sötnosarna som jag ska passa, fasters älsklingar!



Tata

Jag lever, tro det eller ej. Jag har bara avnsinnigt mycket att göra på jobbet, men jag njuter av varje minut, det ska jag poängtera.

Idag började jag inte förrän 12, då hann jag träna en timma på gymmet, hårdträning och det är underbart :D
Ja vad mer, imorgon är det fredga igen, tjoho! Dock ska jag jobba en snabbis på lördag, 15.30, ska fixa håret på en kund, hon ska få lockar :)

Skriver mer imorogn, nu har nagellacket torkar och sängen ropar.
Tata!

Sweeti och jag för snart två år sedan <3


RSS 2.0