Mitt liv i Sthlm i bilder

Jag tänkte dela med mig av några bilder från Stockholm. För en gångs skull tog jag inte så många, vilket jag tycker är tråkigt då jag är en sån som dokumenterar allt genom kameran men denna gång var lite av ett undantag.
Lägger upp alla på en gång, lättare så. Det är inga märkvärdiga bilder utan det är när jag  lunchar, ska på bio och myser i kungsträdgården och så :)

Nu blir ju det här massor av bilder och därmed ett låååångt inlägg, men lika bra att lägga upp alla på en gång, hoppas ni orkar bläddra igenom sidan sötnosar!


Här lunchade vi på Waynés Coffee

Påväg till Medis (medborgarplatsen) för att äta och gå på bio

Efter Sex and teh city drog vi till Rocks och träffade lite folk, bland annat min Marcus.


Här är mina skor jag fyndade på rean MED bootstrapsen jag köpte efter att ha trånat efter sådana way too long





Ida och jag på Lacoucaracha (stavning?) och våra små underbart goda rätter

Ida på Café Nova i gamla stan. Vi åt brocoli och baconpaj plus att vi delade på en pizzaslize med salami och brieost

Jag är inte ett fan av fåglar, tycker de är obehagliga så när en sådan varelse flyger alldeles förbi mig och min mat så ser jag ut såhär! -och det fångade Ida på bild, haha.


läskig varelse

Ida blev kansig i kungsträdgården

Jag med konstig min


Kungsträdgården



Ida inne på Beyond Retro SOUK

Jag nersjunken till golvet ungefär i den gamla fotöljen

Syster Disa!!!





kms california

Jag har ett väldigt rakt och blankt hår, och det blir väldigt fort fett. Måste tvätta det varannan dag och jag vet att ju mer man tvättar det, desto fetare blir det. Tro mig, jag har provat att hålla ut men herregud hur det ser ut och inte blir det mindre fett heller så nu efter många "jag ska köpa" men det aldrig blivit av så har jag faktiskt nu gjort slag i saken och köpt en torrspray, ett torrschampo fast i sprayform som också ger håret lite volym, visst låter det bra? :)

Jag rekommenderar er som har samma problem som jag att köpa ett sådant här. Kms California heter märket och hairplay- makeover spray är serien. Den kostar 199 kr och ska finnas hos välsorterade frisörer.


The king of Rock n Roll

Var inne på min dagliga vända på pinkis och fick syn på de här ja nya bilderna på Elvis. De har aldrig publicerats förut och är tagen av Alfred Werthimer. De är i svartvitt för Elvis skivbolag ville inte slösa på färgfilm på kungen av Rock n´ roll.
Visst är de fina? Jag gillar Elvis!!!


Europes Carrie

Jag vill till Rockweekend, måste ta mig dit, det ligger ju bara 1 timme mellan Hudiksvall och Bollnäs. Europe kommer ju nämligen dit, och de är ju för underbara! Kommer ihåg när jag såg Joey Tempest på Tomas Brolins årliga fotbollsturnering som han hade här förut, då sjöng Joey tempest några Europelåtar på kvällen, rysningar när jag tänker på det!
Min favoritlåt är Carrie, den är så vacker och jag ryser verkligen, får riktig gåshud. Så titta på den här livevideon från 1986, sätt er tillrätta och njut i 4 minuter och 30 sekunder :)


Dagens klipp: den där Rachel dansar

Dagens klipp från Vänner är när Rachel är ensam hemma i hennes och Monicas lägenhet och börjar dansa naken. Det hon glömmer bort är att Ross bor mittemot och ser henne...Enjoy!


Saints of Los Angeles

Måste också beställa hem Mötley Crües nya skiva Saints of Los Angeles, den finns nu på swedenrockshop och cdon. 10 kr billigare på cdon så får nog bli en beställning därifrån då. Det skiljer ju hela 10 kr, hihi.
Jag hoppas den är bra men har ju hört lite blandade recensioner av den, men det är ju Mötley, alltså det är ju en skiva jag måste köpa.



Björn Axén

Nu har jag varit och fikat på stan med Maria innan hon började jobba. Det blev som vanligt en fika på jambo, vi tog en varsin foccacia, jag med salami och brieost och Maria en vegetarisk det vill säga pesto, mozarella och soltorkade tomater. Samt latte och Loka päron att dricka, riktigt smarrigt!
Sen gick vi och tittade på kaffebryggare då jag behöver en till Stockholm och Maria till Uppsala, men vi hittade inte den perfekta. Alla är ju så jäkla stora, de tar sådan plats!
Jag har även kikat på en locktång, nu är jag inne på det igen. Har velat ha en från och till hur länge som helst och nu är jag helt inne på det så nu ska jag köpa en.
Funderar på att köpa Björn Axéns, 25 mm, kostar 495 kr på Åhlens men såg nu att den kostar 389 på Experts hemsida + 39 kr i frakt så det får bli en beställning därifrån då :)
Lika bra att satsa på Björn Axén, då har jag volumaster, hårfön och locktång i samma märke.

Måndag förmiddag

God morgon!
Vilket väder där är här hemma, regn!! Usch, så himla tråkigt. Fast i och för sig skulle väl hela Sverige regna i dag men fy så tråkigt det är! När kommer sommaren tillbaka?

Jag ska nu äta frukost och sen packa ur min resväska för det orkade jag inte igår. Sen ska jag träffa Maria och vi ska ta en fika och sådär.
Men vi hörs snart!

Vad ska ni göra i dag?

Stockholm, snart är du hemma för mig

Hej på er!
Nu sitter jag här i min säng hemma i Hudiksvall, kom hem från Stockholm för 1 timme sedan. Känns väldigt konstigt men spännande och roligt att tänka att snart snart, om 1 månad och lite till beroende på när jag får bostad kommer jag att bo i kära Stockholm! Gud så jag längtar!! <3 Då kan jag även kalla Stockholm "mitt hem!"
Känns ju lika tråkigt varje gång att lämna de jag tycker om, suck. Kommer bli konstigt att tänka att det blir tvärtom snart, att det blir tråkigt att lämna Hudiksvall och de jag tycker om här!

Men jag längtar och längtar! I höst i augusti och september kommer verkligen ett helt nytt kapitel starta i mitt liv. Jag flyttar hemifrån, 30 mil och jag kommer att förverkliga min största dröm- att bli frisör!!!
Jag kan inte annat än att le när jag tänker på vad som väntar mig! Det ska också bli så oerhört skönt att kunna träffa Marcus när jag vill, och se vart det leder. Nu har vi haft det här avståndet på 30 mil i över ett år så det är mer än välkommet att kunna träffas och vara med varandra som det bör vara.
Dessutom får jag träffa mina vänner Disa och Sara så mycket mer! och Ida förstås, men hon kommer ju härifrån så vi kan ses ändå men såklart blir det super att även vi kan ses när vi vill igen. Sist men inte minst, min bror! och hans tjejer Ebba och Klara och hans sambo Kristina- jag kan inte annat än att känna lycka! :)

Nu blev det ett väldigt egoistiskt inlägg här om min lycka, men jag måste bara skriva ner hur jag känner just nu. Det är så mycket som bubblar inom mig :)
Jag hoppas att ni sötnosar haft en jättebra helg och en mycket trevlig söndag!
Vi hörs imorgon och då blir det bättre uppdatering och jag ska kompensera för att det inte kommit upp ett dagens klipp för igår lördag.

Dagens klipp: den när Ross ska spela rugby

Här kommer ett dagens klipp från Vänner. Självfallet så innehåller klippet Ross. Det är när han träffar Emily och hennes kompisar och de spelar rugby.
Därför ska även Ross spela rugby och det går ju som det går...hihi-Enjoy!!!


Jag har ingen fantasi, därför ingen bra rubrik

God morgon!
Sitter här och tar det lugnt, ska fixa iordning oss för att gå och leta upp ett ställe att "bruncha" på. Det blir mys, bara strosa runt och ta det lugnt.
Har nu kopplat in min ipod i Idas stereo så nu spelas Lita Ford Fatal Passion, så det blir nice att göra sig i ordning till älskade Lita.
Kommer upp ett dagens klipp också, kom ju inte ett i går så jag ska kompensera för det :)
Igår var en trevlig kväll. Ida och jag gick och åt på lacoucaracha eller vad fasen det heter hihi. Jag och Ida gick dit jag och Marcus var. Gott som fasen och mys!
Sen SEX AND THE CITY- filmen, bra som förra gången :)
Nej fixa iordning oss var det, hoppas ni får en bra söndag. Här i Stockholm skiner solen, hoppas den gör det på er också!


Shopping!!!!

Nu har jag och Ida varit och myst på stan. Fika på Wayne´s Coffee, välbehövligt och supergott!!!!
Sen har vi strosat u butikerna på söder såklart, inga second handfynd i dag. Sen har vi gått inne i stan, letat jeans, svart bylsig t-shirt och annat smått och gått. Jag och ida har hittat skor på REA!!! Skitsnygga ankelboots, men dock lite högre men för låga för att kallas stövlar. Sen har jag slagit till på ett par bootstraps- äntligen!!! Jag är sååå nöjd och de sitter perfa på mina nya skor, det är så Vixen och så jääääääääävla snyggt. Ni får ursäkta mitt språk nu men jag är så happy och nöjd :)
Kommer bild senare!!

Nu ska vi gå coh panta burkar och sen dra oss till Södermalm, medborgarplatsen och äta. sen blir det bio, Sex and the city- igen för mig och det gör ju absolut ingenting! Det är liksom självklart att Ida och jag ska se den tillsammans!!

Här får ni ett smakprov på hur mina skor kan se ut, men på originalet- Vixen! Dock är det kedjor under skon på mina bootstraps och lite snyggare ;)



I Stockholm

God morgon!
Nu sitter jag här i Stockholm och ska äta frukost, eller inne i stan. Vi orkar inte göra frukost, dessutom är det mysigare att sitta på något härligt café. Vi får bara hålla tummarna för att regnet inte ska falla ner bara.
Imorse blev jag väckt av en ljudmaskin, med typ ankljud! Marcus påstod att det var grodor som lät men jag kan bestämt säga att det var ankor! Fy!!!
Igår var Marcus och jag ute och åt på restaurang La cookodjifd....tänker inte försöka skriva namnet ens. Låter som något från Timon och Pumbam hakuna matata. Maten var underbart god, vi beställde 6 olika rätter, supergott.

Nu ska jag sminka mig och byta kläder, sen blir det stan och shopping!'
Vi hörs sen, kommer ett dagens klipp då, det lovar jag.
Hoppas att ni sötnosar får en toppenlördag!
Puss!


Dagens klipp: Den när Ross solar

Som ni säkert vet så är ju Ross min favorit i Vänner och om han funnits på riktigt skulle jag vilja gifta mig med honom :)
Dagens klipp har jag publicerat förut, fast då hade jag inte börjat med ett "dagens klipp" så här kommer mitt absoluta favoritavsnitt och det är när Ross ska gå och sola!!!!!!! hihi-ENJOY!!!!!!!!!


Nu ska jag åka till Stockholm, ska försöka skriva något inlägg men det snurrar på när jag är där nere, men ska försöka skriva kort vad jag sysslar med och lägga in ett Dagens klipp i alla fall.
Ha en bra helg allihopa!


Springer runt runt runt

Nu stressar jag igen, springer runt här i huset och funderar vad jag ska ta med mig till Stockholm.
Mitt i alltihopa har pappsen och jag också fört över 95 000 kr till min frisörskola, saftigt! Har packat nästan allt men så svårt att veta vad man ska ta med sig och varje gång tycker jag inte att jag har någotnting att ha på mig.

Nu ska jag springa ner och äta, bussen går 16.40!
Hörs om en stund! Det kommer ett Dagens klipp från Vänner. 

Fredag

God morgon!
Sov till kl 10 i dag, välbehövligt! Har ätit frukost, bokat biljett till Stockholm, krånglat med det för att jag ej fick bokningsnumret och så har jag ringt på två lägenheter. En i solna, som jag ska ringa imorogn igen för hon ska ha en tjeje där i dag som ska kika på den, så hoppas hoppas att hon inte ska ha den, då ska jag kika på den! Sen är det en lägenhet i Fruängen, vill ju egentligen bo närmre och så men det låter väldigt bra och jag kan inte låsa mig, måste se till alla möjligheter men när jag ringer på den så har hon som lagt ut annonsen för en timme sedan mobilen avstängd så får hoppas hon slår på den snart!

Nu måste jag duscha och tvätta håret, sen träffa Therese och så måste jag packa!
Hörs senare!

Dagens klipp: den när Ross är okej

Dagen klipp från Vänner, kommer i slutet av denna torsdag, 5 minuter innan klockan slår 00.00 men det kommer ett klipp idag också i alla fall :)
Klippet är i alla fall när Ross kommer på Rachel och Joey med att pussas och han påstår att han tycker det är helt okej och bjuder dem på middag tillsammans med hans nya flickvän Charlie. Ross är i sin bästa form här, speciellt i sina gälla toner hihi- Enjoy!


Tåg eller buss?

Hej och hå.
Ber om uräkt för en bedrövlig uppdatering men min dag har bara rusat iväg. Åkte iväg och tränade på gym med mamma, sen hem och duscha och sen fick jag slänga mig in i bilen och köra till jobbet för att hämta nyckel så att jag skulle komma in när jag började kl 16. Sedan träffade Linn, fika, prata och göra en massa viktiga saker- Tack Linn! <3 Efter Linn var det bara att bege sig till jobbet och jobba kvällpass 16-22.

Nu har jag varit hemma i en timme och har nu suttt och tittat på tåg och busstider till Stockholm imorgon. Antingen tar jag tåget som går 15.42 eller en buss som går 16.40. Tåget är ju både bekvämare, smidigare och så går det snabbare, men om jag åker 15.42 är jag rädd att jag inte hinner äta och så för jag är upptagen från 13.30 och minst en timma framåt, men jag lär ju hinna. Bussen går som sagt 16.40, tar ju längre tid men priset skiljer inte mycket åt, men å andra sidan får jag längre tid på mig hemma, hinner äta i lugn och ro. Vilket dilemma va? Vilken tid tycker ni att jag ska åka?


Tosdag

God morgon!
Jag har faktiskt varit uppe sedan 9 då jag vaknade av att nysa och nysa, jäkla allergi! Jag blev ju så täppt i näsan att det enda som gällde var att kliva upp och spraya näsan.
Nu har jag ätit frukost och ska följa med mamma oh träna på gymmet. ska bli riktigt skönt! Sen måste jag åka till jobbet och hämta nyckeln, ska ju jobba 16-22 ikväll hos Kristina.
Så mitt schema i dag är att:

Gymma, hämta nyckel och sen börja jobba kl 16 och leta billigaste resa till Stockholm.

Vad ska ni göra idag?

Min onsdag avslutas

Nu ska jag säga god natt!
Behöver sova ut imorgon så då ska jag lägga mig i skaplig tid också, så imorgon hoppas jag på att känna mig riktigt utvilad!
Hoppas ni allihopa har haft en toppenonsdag!
Sov så gott och dröm sött!

Christians kärlek

Ida skickade just det sötaste klipp jag någonsin sett! Det är på ett lejon som heter Christian som vätxe upp med två människor, de hittade honom och tog hand om honom. Tyvärr kunde de inte fortsätta ha honom hos sig eftersom han blev för stor, så de skickade iväg honom till en djurpark för enbart lejon ute i det fria. Ett år senare åker de ner till Africa för att träffa Christian igen och titta vad som händer :D <3


Godbitar från asos

Jag har nu suttit, fast jag seriöst håller på att somna över lappisen och tttat på asos.com.
Som vanligt har jag hittat massor av godbitar, tyvärr också två skärp (jag är beroende av skärp, ni ska få se min samling någon dag)
Jag vill knappa hem alltihopa, men det går ju tyvärr inte, men något av allt det här ska jag nog allt unna mig.
 Vad tycker ni? 


Dagens klipp: den med amanda

Dagens klipp från Vänner är när Monica och Phoebe får besök av en gammal vän, nämligen Amanda. Hon har flyttat till England och på en gång pratar hon en annan dialekt, och ja, hon är minst sagt annorlunda....Enjoy!


solning

Hej!
Nu är jag hemma från jobbet igen! Kom därifrån efter 16 och har sen handlat lite och varit och solat på Brunos, ståsolariumet!  Måste ju ha lite färg och när jag jobbar fins ingen tid till att sola ute precis.
Känner för att gå ut och promenera ikväll, riktigt fort så att jag får mig en liten träningsrunda, så jag tror jag ska göra det efter maten som snart är klar. Vill inte sitta inne och lata mig, behöver röra mer på mig. Jag har tyvärr kommit av mig riktigt med träningen.

Har ni haft en bra dag?

Onsdag

God morgon på er!
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen jobba min sista arbetsdag hos Therse på några veckor, nu blir det jobb hos Kristina som vanligt.
Vet inte alls vad som ska göras i dag, men något roligt måste jag hitta på med Therese.
Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi när jag kommer hem efter kl 16!

Black velvet

Nu har jag och mamma suttit och tittat på Morden i Midsomer, alltid lika spännande! Den serien är verkligen sommar, underbart!  Har ni sett den ikväll?
Det var ett riktigt bra avsnitt, tycker om när det är många inblandade. Jag kan inte komma på vem mördaren är, för under avsnittets gång ändrar jag mig tre eller fyra gånger, det är aldrig den person som man misstänt!

Nu är det sängen som väntar, ska bara ringa Marcus snabbt först, han ringde under morden i midsomer men jag kunde ju inte bli störd då, hehe.

Alannah Myles, en underbar sångerska, jag tycker mycket om henne. Hennes välkända låt Black velvet får avsluta denna tisdag. Hoppas ni kan somna gott till denna underbaring till låt. Hoppas er dag har varit toppen och att vädergudarna har varit på er sida :)
Sov så gott och dröm sött så hörs vi imorgon!

Midsommardagen

Här kommer några bilder från Östersund och Andersön där moster, hennes kille och jag var och solade under midsommardagen. Det var så härligt att ligga ute och sola vid vattnet och lyssna till vågorna.






Today I'm wearing this

Jag beställde ett linne från Anna, hennes märke Avanna! Tack snälla du, är sååå nöjd!
Jag tycker mycket om linnet, det är underbart! Sitter perfekt och sen tycker jag trycket är så snygg, och smart, hihi.
För trycket säger ju allt, eller hur? :)


Dagens klipp: den med brittiskan och när Ross pratar

Här kommer två dagens klipp eftersom det inte blev något dagens igår.
Det första är när Ross blivit lärare för en ny klass och helt plötsligt, när Monica och Rachel kommer in hör de att han pratar med en brittisk brytning vilket han såklart inte gör annars, han är ju från Long Island....

Det andra klippet är ett kort men roligt.  Ross kan ju prata på om sina historier om dinosaurier och allt annat, ni vet ju vad han är intersserad av, men tyvärr intresserar det inte hans vänner så....Enjoy!



"I love you, but I love me more"

Hej!
Det blev ingen uppdatering igår, varken före eller efter bion. Kom hem 23.40 från bion så det var bara att hoppa i säng eftersom jag har ett jobb att sköta. Sorry för det, brukar inte vanligtvis vara såhär dålig på att uppdatera!
Men okej, nu så, Sex and the cityfilmen var ju underbar! Jag satt och njöt under hela filmen- jag älskar serien och filmen! Dock, om jag ska säga något negativt så tycker jag den var lite rörig, kunde ha kortat av de lite, men å andra sidan kan jag sitta och titta på dem i flera flera timmar oavsett vad det skulle vara för handling. Så det blir + + + + av 5. Citerar Samantha, underbara Samantha, för dettsa sa hon i filmen igår och så har hon sagt det i säsong 5 när de är i Atlantic city " I love you, but I love me more"

Nu har jag kommit hem från jobbet, skönt! Så nu ska jag städa upp lite på rummet och sen äta med mammsen. Pappa har åkt till Umeå för någon tjänsteresa så mammsen och jag är ensamma ikväll och imorgon så det blir att slappa framför TV:n och Morden i midsomer ikväll.
Nej nu ska jag städa rummet, återkommer snart! Och då kommer också hela två dagens klipp av Vänner, jag måste kompensera eftersom det inte blev något klipp igår.

Sex and the city

Hemma igen. I dag gick passet ganska snabbt faktiskt, börjar 9 och slutar 16! Lagomt många timmar utan rast.
Ikväll smäller det, 21.00 börjar Sex and the Cityfilmen! Yey, som jag har längtat!
Kan knappt vänta!
Måste fixa lite grejer nu, men återkommer om en stund.
Vad har ni gjort i dag?

God morgon

God morgon!
Nu ska jag gå ner och äta frukost, börja 9 i dag men vet faktiskt inte när jag slutar, måste fråga det nu när jag börjar, hoppas på kortare tider i dag!
Ikväll är det dags, ikväll ska jag och mina söta vänner se Sex and the city filmen :D Ska bli så roligt! Dock ska v se den kl 21, gissa om jag kommer vara trött när den är slut! Men jag längtar så mycket!

Nu måste jag gå ner och äta frukost, hoppas ni får en toppendag! Och att det inte regnar hos er som det gör här, det är bara 13 grader dessutom.

Långhelgen är slut

Nej nu är det sängen som väntar. Jag har inte skrivit mycket ikväll men jag är så fruktansvärt trött, men mitt första inlägg ikväll sammanfattade min dag i Dödre, sen har jag bara suttit i bilen och väl hemma packat upp alla kläder och sådant. Nu som sagt väntar sängen, det är en dag i morgon också, en jobbdag dessvärre! Vill vara ledig längre, varför ska dessa långhelger springa iväg? Ju längre ledigt man får, desto kortare känns dem, eller hur?!

Nej hörrni kära läsare, hoppas ni haft en underbar midsommarhelg och att ni får en bra start på den nya veckan!
Sov så gott, dröm så sött!


Dagens klipp: Chandler är den som tappar saker

Dagens klipp från Vänner, ett sent sådant eftersom denna söndag snart är slut.  Men i alla fall, det är ett kort klipp men lika roligt för det! Det är när Ross, Joey och Monica kastat en boll i flera timmar och de sitter i soffan och pratar om det och Rachel tycker det är otroligt att de kunde kasta den så länge när Chandler var med- för han är en sån som tappar allt han håller i....hihi- Enjoy!

En gång i tiden...

En gång i tiden var inte de vackra damerna i Sex and the city så stylade som de är i dag.
Nu ser de ju ut att vara mijoner värda men för några år sedan såg de betydligt enklare ut :)
Oavsett vad de har på sig så är det fortfarande lika vackra, det är ett som är säkert.

Vad tycker ni? :)


Hemma

Tjo!
Nu är jag hemma igen! I dag åkte vi från Östersund till Dödre, en by som ligger ungefär 5 mil utanför Östersund. Där hälsade vi på min andra msoter, moster Birgitta som kom till Östersund igår. Men i alla fall så har jag varit i Dödre i dag och ätit gott och varit ute och promenerat och träffat ännu en kusin.
Återkommer senare, måste packa upp och allt sånt där nu, jag jobbar ju imorgon igen :(

Hur har er midsommarhelg varit?

Rare Diamond

Åh vad jag är mätt! Nu har vi ätit tacos i massor och väntar nu på att min andra moster Birgitta och hennes man ska komma hit. Längtar tills jag får dricka lite kaffe, I need it, nu när jag är så mätt!
Dock så har det börjat regna här, mindre roligt så det blir nog inte någon promenad ikväll tyvärr. Östersund är så vackert så jag hade gärnat gått ner mot badhusparken och runt om i stan.

Maria har dessutom reserverat biljetter till Sex and the cityfilmen på måndag :D yey! happy! Längtar som en tok, kommer bli så underbart! Tänk vad jag och alla andra har väntat på att det skulle komma någon uppföljare till sista avsnittet från säsong 6! Eller hur?!

Hoppas ni får en mycket trevlig midsommardags kväll!
Nu ska jag gå till köket och göra de andra sällskap. Vi hörs imorgon, blir nog inget inlägg från mig förrän jag kommit hem det blir någon gång imorgon kväll.

Tills dess får ni njuta av Doros låt Rare Diamond, väldigt vacker låt, underbar! Hoppas ni gillar den!


Dagens klipp: den där Ross och Joey är uppe på taket

Dagens klipp från Vänner är när Ross och Joey är uppe på taket på deras lägenhetshus och de ska titta efter något på himlen men Joey har ingen kikare, utan röret som håller upp dörren...Ross skriker för fullt för att någon ska höra honom så de får hjälp, men inte lycka. Därför måste de komma på ett annat sätt att komma ner.....hihi- Enjoy!!!!


Premiär ikväll!

Ikväll har Sex and the city filmen premiär i hela Sverige, och det har väl inget kunnat missa! Om jag inte vore här i Östersund skulle Maria och jag se premiären hemma i Hudiksvall kl 21, men nu ska vi se den på måndag då jag är hemma, kan knappt vänta! Sen blir det såklart att jag ser den i Stockholm också med Ida!

Ska ni se den ikväll? :)



Andersön

Hej!
Det blir ett fåtal inlägg nu när jag är i Östersund, måste ju vara lite social mot dem eller hur? :)
I dag är det midsommardagen, den har varit strålande hittills!
Mamma och pappa åkte upp till Kall, där mamma och moster Märit är ifrån, det ligger drygt 7 mil från Östersund, mot Åre. Jag stannade här i Östersund och åkte ut till Andersön som det heter med moster och hennes kille. Vi har legat och solat hela dagen, helt underbart att lyssna till vattnets vågor och njuta av solen, den riktigt brände! Det är väldigt vackert på vägen mot dessa öar och Andersön är inget undantag, bilder kommer imorgon kväll när jag kommit hem!

Nu sitter vi och slappar, eller pappa, Alf och jag slappar, de läser Harley Davidsontidningar och jag sitter här medan mamma och moster, de är tvillingsystrar förövrigt, gör iordning maten som i dag blir tacos, så efterlängtat!

Ska lägga upp ett Dagens klipp nu med Vänner, så håll utkik :)
Marcus var så söt inatt, men jag märkte det imorse. Jag hade inte telefonen med mig igår, tänkte bara vara social med mina kusiner, så när jag inte svarat så blev Marcus orolig, sötmannen!

Dagens klipp: den med ross soffköp

Fast jag sitter här omringad med släkt som springer kors och tvärs måste jag lägga in ett dagens klipp från Vänner. Jag har ju lovat er att publicera ett varje dag.
Det här klippet är såklart med kära Ross som ska köpa en soffa, soffan i sig är ju väldigt dyr, så därför tackar han nej till att butiken ska leverera den eftersom det kostar mycket och han bor bara några kvarter bort. Så han och Rachel ska bära soffan till hans lägenhet, och tar hjälp av Chandler för att bära upp den uppför alla trappor, men det går inte så bra........hihi. Enjoy!!!!

Location Östersund

Nu är jag i Östersund. Eller vi har varit det i flera timmar men det rullar på hela tiden. Har varit ute och gått förut, jättehärligt! Sitter vid min mosters killes dator, lättare att vara inne på hans lappis.
Nu håller vi på att fixa maten och det är mycket trevligt här med kusinerna! Därför blir det ett kort inlägg nu! Kommer inte hinna med något mer sen, jag måste ju vara lite social med släkten!
Solen skiner här i Östersund också, väldigt ovanligt då det annars brukar regna varje midsommarafton!
Hoppas vädret är toppen hos er och att ni får en underbar midsommar!

Trevlig och glad midsommar!

God morgon! Vi tog en liten sovmorgon nu, men ska alldeles sttrax packa in oss i bilen och åka mot Östersund! Det är strålande sol här och 16 grader varmt! Hoppas på något liknande i Östersund, Jag har på mig min nya blommiga blus från H&M. Den har funnits länge och kostat endast 98 kr men jag har aldrig slagit till förrän nu. Det var REA på den i H&M-katalogen och nu kostade den endast 49 kr, och den sitter perfekt, jag är så nöjd :)
Till blusen har jag svarta tights, leggings, men vill dock byta till min svarta tighta kjol från Gina Tricot, men vet inte hur vädret blir däruppe så har leggings på mig så länge.

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, fast jag vill skriva en hel uppsats! Men vi hörs när jag är framme i Östersund!
Trelig och glad midsommar på er nu!

Midsommar i Östersund

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Jag är så trött så trött. Två långa arbetsdagar gör sitt och all stress och ingen vila. Imorgon blir det ingen sovmorgon heller då jag ska upp tidigt för att åka till Östersund där min midsommar ska firas.
Det blir nog bra, med alla kusiner som har kommit hem dit. En har jag inte träffat sedan jag var 12, det är helt sjukt! 8 år sedan, det är så att jag är lite nervös.

Vad ska ni göra i morgon på midsommarafton?

Jag ska ta med mig lappisen upp till Östersund, men jag vet dock inte om jag kommer åt något Internet, måste kanske ha lösenord. Men annars får jag låna mosters killes dator så jag kan skriva nåt inlägg till er! Vill ju även veta vad ni gör :)

Nu skriker sängen till mig, jag orkar inte vara uppe en minut till, bäst att lägga sig innan jag somnar över lappisen.
Hoppas ni haft en underbar dag och att ni sover så gott inatt!

Jag är lika trött som min älskade Ebba <3 Som även hon sussar sött nu.


Frisören Märta

Nu har jag klippt mamma. Hon var hos frisören i dag och ja, det såg förjävligt ut rent ut sagt! Tänk er att man sätter på henne en mössa, och sen klipper man allt som är utanför mössan kort, och sen tar man av mössan och klipper det alldeles rakt av, så man har som ett lock med långt hår som en kant runt om och sen kort. Som en hockeyfrilla fast tvärtom hihi.

Som Jim Carreys hår här, så såg mammas ut, fast längre och tjockare hår högst upp på huvudet som klipps rakt av vid polisångerna. Snyggt va? Men nu ser det bra ut, dock fick mamma en kortare frisyr än hon tänkt sig.

It's done

Puh! Nu är akvariet rent! Det är det värsta jag vet, jag städar hellre en hel herrgård än att ta tag i städningen i akvariumet, men nu är det gjort! Hoppas att mina fiskar blev lite gladare nu.
Sitter just nu och dricker kaffe, den enda vilostund jag får, sen är det massor med annat som jag måste hinna med, plus den sista packningen, hann inte packa klart igår. Har varit och handat i alla fall och jag hann in en sväng på brunos och ståsolariumet, 8 minuter, lovely! Vill bättra på brännan tills imorgon då det är midsommar med hela släkten i Östersund!

Nej nu får min "kafferast" vara slut, måste ta tag i det andra. Hörs lite senare!
vad gör ni ikväll?
Här har det börjat regna nu, typiskt midsommarväder....


Dagens klipp: den med det påhittade spelet

Dagens klipp från Vänner är när Chandler ska flytta in till Monica, han lämnar Joey men får dåligt samvete då Joey inte har så mycket pengar. Chandler försöker först ge Joey pengar, men han tar inte mot pengar längre. Därför hittar Chandler på ett spel som kallas "cups" och då vinner såklart Joey 1500 dollar som Chandler räknat ut att han ska klara sig ett tag på. Det är bara en grej, Joey spelar sedan mot Ross....Älskar Ross uttryck i slutet då Chandler är hos honom- Enjoy :D

3 dagars vila!

Hemma igen! Gud vad trött jag är! Fick inte sluta tidigare i dag, blev kl 17 i alla fall. Från 16 höll jag seriöst på att somna vid bordet, jag gäspade och gäspade och dessutom fick jag huvudvärk! Sitter fortfarande kvar och jag är jättetrött! så skönt med 3 dagars vila nu, välbehövligt!
Jag upptäckte också att mina tights, som mamma sytt upp en bit så de blir som leggings, har gått sönder. Precis mellan benen, yey! Så efter jobbet fick jag åka in till stan och Gina tricot och köpa ett par nya, orkar inte laga dessa, de är ändå slitna, hade dem förra sommaren också. Nu har jag i alla fall ett par sprillans nya för 99 kr.

Therese och jag tog en tur på stan i dag och fikade, väl där kom Sofia fram, hon har ju flyttat hem från Norge nu! Såg henne inte först, jag satt väl och filosoferade... Jättekul! Känns underbart att vi alla tjejer är hemma i Hudiksvall och samlade, för en sista sommar typ.  Var kul att prata med henne en stund, och vi måste absolut ses till veckan eller så!
Sen gick jag och Therese runt lillfjärden igen. En lugn arbetsdag med värme och sol :)


Solen skiner

God morgon! Hoppas ni alla har sovit gott. Det har jag men inte tillräckligt länge som jag behöver, men det är bara en arbetsdag till sen är jag ledig! Underbart!
Nu ska jag gå ner och äta frukost: film med müsli, torkad frukt och bananer, smörgås med kaviar och keso och ett glas juice. Gott och jag klarar mig länge på det!

Nu har jag inte tid att skriva mer, börjar kl 8, men har bilen i dag så då kan jag ta det lugnare.
Hoppas ni får en bra dag, här skiner solen och det är 17 grader varmt!

A whiter shade of pale

Nu blir det sängen för mig. Ska föröska somna nu, så jag får några timmars sömn. Matchen är ju inte så rolig att se med tanke på att det står 2-0 till Ryssland. Hoppas på att det kan bli 2-2 så går Sverige vidare men det ser ju inte ljust ut...
Doros cover på A whiter shade of pale får avsluta denna onsdag kväll! Jag älskar Doro och hennes röst och hon gör den här låten sååååå bra, nu kan jag sussa sött :)

Hoppas ni haft en toppendag!
Sov så gott och dröm sött!
Kram!


Packande

Springer fram och tillbaka här i huset. Inte en lugn stund sedan jag kom hem från jobbet. Just nu håller jag på att packa. Packa väskan till Östersund, dit jag ska åka på fredag morgon! Ska bli jättekul att fira midsommar med en massa kusiner som jag inte träffat på år och dag, inte alla men de flesta. En av dem har inte sett mig sedan jag var 12...jag fyller 20 om 3 månader. Hinner inte packa imorgon då det är en massa annat som ska göras så måste göra eländet nu. Imorgon måste jag till exempel göra rent i akvariumet, finns det något tråkigare och äckligare?! Men ack så bra det känns sen när det är fint och rent!

Nu ska jag återgå till packandet, kanske hinner titta på fotbollen med pappsen en sväng, men det blir natti natt tidigt ikväll, jag är så trött och jag ska upp och jobba imorgon med.

Vad gör ni ikväll? Tittar ni på Sverige-Rysslandmatchen kanske?

Runt lillfjärden, Hudiksvalls Central park

Therese och jag var ute och gick i värmen! Är ju så glad att den kanske? kommit tillbaka! Vi gick runt lillfjärden först, det som jag kallar Hudiksvalls central park, hihi. Sedan gick vi in till stan och kikade i lite affärer, för det tycker Therese är roligt. Blev några timmar ute och vi stötte på massor av fåglar runt lillfjärden, framförallt en mamma med sina små ungar. Dock är det ett stort minus med alla fåglar, det ligger fågelskit överallt där man ska gå, det förstör ganska mycket då det för övrigt är väldigt fint :(





Dagens klipp: den när Phoebe springer

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då Phoebe följer med Rachel ut för att springa och Phoebe har ett väldigt speciellt sätt att springa på som gör Rachel generad. Men till slut släpper hon loss med....Enjoy! :)

Årets första jordgubbar

Hemma efter jobbet!
Puh vilka jobbiga 9 timmar! Jag har varit så trött i dag och är det fortfarande, så skönt att vara hemma nu! Dock ska jag jobba imorgon igen, 8-17 antar jag.
Men fick pussar på huvudet i dag med, hihi. Och vädret, vad underbart det har blivit! Det är 21 grader varmt i skuggan här, visst är det otroligt efter denna kyla som varit i en vecka! Jag och Therese har varit ute hela förmiddagen! Kommer upp bilder på det sen, måste äta nu. Min mage skriker efter mat.
Träffade på Therese mormor på stan och hon bjöd oss på 1 liter jordgubbar så i har mumsat jordgubbar på eftermiddagen, mina första för iår!

Hörs sen!
Kram!

Insnöad

Nu är det sängen som gäller för mig. Jag måste kliva upp 6.15 imorgon för att hinna äta frukost och sen cykla till jobbet! Det är en bra bit kan jag tala om så jag får min träning för i morgon om det inte blir något pass eller en riktig powerwalk, beror helt på hur min fotknöl är :( Svullen och öm, men jag hoppas på underverk under natten!

Jag är helt insnöad på Dolly parton nu, hon gör ju sådana fina ballader och låtar så jag blir helt mållös. Ikväll får denna låt, Heartbreaker avsluta min tisdag. Nu har ju inte jag fått mitt hjärta krossat och jag hoppas att inte ni fått det heller idag men låten är ju så vacker och fin, så jag kommer somna lugnt till Dollys ljuva stämma i mitt huvud och jag hoppas ni kommer att få det också.
Visst är låten fin?

Hoppas dagen har varit toppen och att solen och värmen kommit tillbaka som den har gjort här!
Vi hörs imorgon!  Kanske kommer ett inlägg på morgonen om jag känner mig hyffsat vid liv och om jag hinner. Annars hörs vi vid 17 när jag är hemma igen!


Bilder

Igår innan jag skulle gå till Mia och fixa håret gick Maria och jag till Dackås och fikade. Bilderna kommer upp en dag senare, men glömde bort att jag hade tagit bilder med mobilen. Bättre nu än inte alls i alla fall :)



Mitt hår före med sned lugg

Mitt hår i dag med rak lugg, dock är effekterna starkare och syns mer samt att röda färgen är rööööd. Mobilkamerans färger är ju sisådär.
Ps, jag har också min smurftröja på mig, hiih. Jag köpte den!

Goldwell, ny serie!

Jag köpte ett schampoo hos Mia igår. Jag går alltid därifrån med någon produkt. Nu ett schampo med UV-skydd, en helt ny serie från Goldwell som heter Dualsenses.
Jag har ju färgat hår, som ni märkt vid det här laget :) Och varje sommar är det samma problem, med solen alltså. Det bleker håret så fruktansvärt mycket, färgat som ofärgat men med färg så blir det ju så urtvättad matt färg så fort. Därför vill jag nu på sommaren ha något som skyddar håret mot solen. Därför tipsar jag om det här schampot nu, prisvärt är det också. 139 kr och just denna sort lukatr granatäpple. Givetsvis finns det i olika sorter, inte bara för färgat hår. Dessa sorter anpassar sig för just ditt hårs behov. Finns för färgat hår, extra krävande färgat hår, torrt och skadat hår, mer volym, lockigt eller vågigt hår och för den som har problem med hårbotten.

Det finns ett shcampo för varje hår :) I alla dessa är det såklart inbyggt UV-skydd, visst är det bra? :)
Jag rekommenderar er alla att köpa ett sådant här schampo inför juli och augustimånaderna då solen är som starkast. Dessutom krävs det att ibland ändå skydda håret med en sjal eller solhatt.

Till detta schampo kan ni även köpa en spray, även den från Goldwell, den heter Colorglow IQ, värmeskydd och UV-skydd, gör håret lent och glansigt. Finns även den för olika typer av färgat, slingat och ofärgat hår. Då är ni och ert hår skyddat mot den starka solen :)


Red Head

I går var jag som sagt hos frissan, Mia på Red Head. Färgade utväxten plus gjorde om effekterna så de får en mörkare gulfärg, mot det orange, blir dock ljusare om någon hårtvätt. Klippte topparna, sparade mycket längd bak, (tog bara bort det slitna) jag har som ett V bak, kortare fram och så blir det långt bak samt klippte en rak lugg för omväxlingens skull. Jag har haft sned lugg i över 1 år så det var på tiden med lite ändring. Det fungerade bra till effekterna också.

Lovade bilder på håret, så här är dem. Men det blev snabba lite suddiga bilder igår för jag skulle åka till träningen, därför inga bra bilder. Har träningslinnet på och allt. Men luggen är rak, stripig i alla fall.

  

Dagens klipp: den med Ross tecken

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då Rachel och Ross tävlar om vem som har bäst dejt, men i själva verket har de inget med dem. Ross är bara barnvakt och Rachels "kille" tar pengar och annat från henne. Men poängen med det här klippet, det jag tycker är roligt, det är ju att Ross har ett annat tcken för att peka fingret (fuck you)...hihihi- Enjoy!


Robyn

Läste precs på perez att Robyn ska vara förband åt Madonna senare i sommar när hon är på sin Europaturné. Det går onekligen bra för vår svenska Robyn. Jag var helt tokig i henne när jag var liten, jag älskade henne, hon var min favorit. Jag klippte mig till och med som henne. Ni vet när hon hade kort bak och längre fram. Det var under hennes "Robyn is here" tid.

Sen var hon i Östersund och skulle spela på storsjöyran, kommer inte ihåg vilket år detta var, kanske 1998, men jag hade turen att få träffa henne. Hon skulle skriva autografer och jag fick reda på det av min kusin som visste att jag avgudade henne då. Det var min lyckligatse dag då! Jag fick träffa min stora idol, prata några ord med henne och få en autograf där det står "Till Märta från Robyn" hihi, och dssutom en bild på henne och mig.


Härlig dag!

Nu är jag hemma igen, eller jag har varit hemma i någon timma nu men har suttit i telefonkö, ringt sjukvårdrådgiviningen. Fick ett skavsår i lördags och nu är jag svullen och öm vid fotknölen, kanske på grund av skavsåret så vill att någon ska titta på det så det inte blir inflammerat, någon infektion.

Men nu till vad jag gjort i dag. Jag träffade Maja vid 11 och vi gick till stan och kikade i lite affärer, hon hittade en kjol tills hon ska åka till Bali på lördag. Sen kom Linn också, så vi tre gick och fikade på jambo, så underbart att vi alla är samlade igen, det var bara Sofia som fattades.
Sen gick jag och Linn till Café skutan och köpte kulglass när Maja gick till sitt jobb. Pratade massor och sedan gick hon hem och jag gick och solade på Brunos, ståsolariumet, så skönt!

Nu ska jag äta middag, sen kommer bilderna upp på håret!

Tisdag- kanske kanske :)

God morgon!
Jag har nu bråttom! Jag sov alldeles för länge i dag, 9.45 när jag ska träffa Maja vid 11. Hon har flyttat hem från Norge :D
Har precis ätit en underbar frukost och ska nu kamma mitt hår som står åt alla håll, Mia sprayade håret igår och lade i vax i botten och mitt hår är inte van vid det, så nu måste jag fixa med det så att jag kan gå ut. Det är även ovant med rak lugg, då jag haft en snedlugg i över 1 år. Det är ju ingen större skillnad egentligen, bara att den är kortare på ena sidan men jag blir förvånad varje gång jag ser mig själv i spegeln, effekterna upplever man annorlunda med rak lugg än sned. Ni ska få se sen när jag kommer hem igen :)

För övrigt vill jag bara tala om att jag kanske kanske har ett rum/lägenhet på gång. Om hon inte får någon som är intresserad av att hyra från juli till nästa år så kommer förmodligen jag få hyra det från augusti :D Det ligger i Sundbyberg, nära till stan och nära till Solna där skolan ligger! Det känns så bra :) Håll tummarna för mig nu!

But you know that I love you

Dolly är en underbar sångerska och låtskrivare. En av mina favoriter, av hennes ballader, är hennes But you know that I love you. Den är så fin att jag får ont i magen, den knyter sig och mina ögon blir tårfyllda, så vacker, åh!
Tyvärr hittade jag ingen video, jag hittade bara den här med suddiga bilder, men det spelar ingen roll, det är låten ni ska lyssna på :)
Lyssna på den här nu, den kommer att väcka många minnen hos er, det tror jag, vackra minnen får jag hoppas och om inte annat så får ni några få minuters njutning, hennes röst är så vacker.
Med den här låten säger jag god natt. Hoppas ni haft en underbar dag och får en skön natts sömn.

Saknar

Sitter nu och drömmer mig bort, drömmer mig 30 mil söderut, till Stockholm. Jag saknar alla jag tycker om där nere; Disa, Sara, Ida, Broder-Kristina-Ebba-Klara och Marcus såklart! Saknar Marcus jobbigt mycket just nu :( Det var ju underbart där nere för två veckor sedan, men nästa vecka planerar jag att åka ner, det måste jag bara. Jag längtar så otroligt mycket tills jag flyttar ner, ska bli så spännande när vi kan träffas när vi vill, tänk vilken skillnad. Vi har haft det här avståndet mellan oss i över 1 år nu, det tar kan jag säga. Jag har haft väldigt många jobbiga stunder och har varit nära att ge upp, för att saknaden har varit för jobbig. Men som Marcus säger: nu kan vi se ljuset i tunneln
                

Dagens klipp: den då Chandler städar

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då Chandler flyttar in till Monica och tänker överraska henne med att städa hela lägenheten. Men det finns en nackdel med det, hon är väldgt pedant, hon vill ha sina saker på de exakta ställena de står på, hon märker direkt om något har flyttats och det får Candler veta av Ross, då han tagit ner allt...Enjoy!!

Det är två klipp här, den understa fortsätter där det första slutar, de båda är lite mindre än 2 minuter långa.
Del 1


Del 2

Barret fixat

Oj, vilken hektisk dag!
Cyklade ner på stan för att hämta mitt schema till sommaren innan kl 12, och fy tusan, måste ringa dem imorgon! Schemat är omänskligt, jag kan inte jobba 12-timmarpass 5 och 6 dagar i rad så imorgon måste det fixas. Sen fikade Maria och jag på Dackås (omväxling från Jambo) för att sedan kl 13 gå till Mia på Red Head och fixa mitt barr! Jag blev nöjd som vanligt! Så skönt att fixa utväxten plus att färga om effekterna som blivit för ljusa. Jag har även klipp lugg, rak lugg, jag har ju nu haft sned lugg men nu är den rak och taggig så att säga. Kommer upp bilder imorgon då min kamera vill jäklas med mig, jag gav upp men imorgon tar jag nya tag. Kommer även upp en bild på ett schampoo som jag rekommenderar alla med färgat hår att köpa nu såhär i sommartider, uv-skydd och det luktar äpple, kan inte bli bättre va? :)
Som sagt, imorgon kommer bilderna.

Jag har även varit iväg och tränat ett medel/pulspass i dag, gud så skönt! Mindre skönt var dock mitt hemska skavsår, usch och fy! Sen har min tid gått åt till att vara upprörd över mitt schema, det är helt sjuk! Men de kan ju inte tvinga mig, det är ju som sagt inte mänsligt med 12-timmarspass flera dagar i rad, eller vad säger ni?



Kim barnförbjuder sig själv

Kim Catrall som spelar Samantha i Sex and the city tycker att vuxna inte ska tillåta sina barn att se Sex and the cityfilmen. Filmen vänder sig till vuxna kvinnor, inte barn säger hon.  Kim säger att filmens åldersgräns är satt av en anledning, 8-åringar ska inte se filmen.
Här i Sverige är filmen barntillåten, vad tycker ni om detta?


Helrenovering av mitt hår

God morgon!
Jag vaknade för en stund sedan och som en blixt från en klar himmel kom jag ihåg att jag i dag kl 13 ska till Mia på Red Head och färga och klippa håret! Jag har nästan glömt bort det, vilket är väldigt ovanligt för mig då jag som sagt ska bli frisör och som många andra hatar utväxter. Men det var en trevlig överraskning, ska bli riktigt skönt!!!! Jag har klippt topparna på mig själv hemma för att fräscha upp det så länge men i dag blir det en helrenovering, gött!

Nu ska jag gå och göra iordning en smarrig fruksot, längtar efter den :)
Vad ska ni göra i dag?

Här är min "to do" lista i dag:

* Gå till kommunen och vikariepoolen och hämta mitt schema, innan kl 12.
* Fika något innan jag ska till red Head kl 13
* Köpa salva på apoteket, Bephanten. Bra att smörja tatueringen med den en gång per dag fast den har läkt
* Gå till butiken Olika, som jag skrev om i lördags. Ska köpa smurftröjan i dag som jag la undan :D
* Åka och träna ikväll. Hoppas på att hinna til passet kl 17

Lisa och Litas klänning

Som jag sa i tidigare inlägg gillar jag Lita Ford, och min absoluta favoritlåt av hennes ballader är låten Lisa. Den handlar om hennes mamma, hon har skrivit den till henne. Låten är så vacker, jag blir rörd till tårar. Därför så får Lita Fords låt Lisa  avsluta min söndag och helg.
Kolla in hennes klänning också, den svarta, jag har en nästan exakt likadan- från American Apparel :D <3
Hoppas ni tycker om den här låten lika mycket som jag, berätta gärna för mig :)

Hoppas ni haft en toppenhelg och får en bra start på den nya veckan- midsommarveckan, herregud vad dagarna flyger fram.
Natii natt, sov så gott!

Här är na, min älskade Litaklänning som jag kallar den, hihi.  Inte de bästa bilderna på den dock.

Originalet

Min favorit Lita Ford dök upp!!!!

Jag har nog sagt det några gånger att jag är helt besatt av Lita Ford. Hon är den bästa rockbrud som finns! Jag älskar allt med henne, hon är helt enkelt bäst, det får sammanfatta henne.
Jag har letat febrilt efter nya klipp med henne, då jag vet att hon har spelat litegrann och i dag, eller alldeles nyss ska jag säga så hittade jag tre nya liveklipp med henne från oktober 2007! Gissa om jag är överlycklig!!! Jag började gråta!!!! Dessutom har hon fyllt på med tatueringar, hon har gjort nästan hela vänster överarm, utsidan! Jag älskar ju hennes som hon har ovanför bröstet, lite under nyckelbenet. Kommer en bild på det sen :)

Hon ställde upp och var med för att stödja forskningen för bröstcanser på Hard Rock Café i Hollywood då hennes egna mamma gått bort på grund av den hemska sjukdomen.

Åh, jag sitter och torkar bort mina glädjetårar, det här betyder mycket för mig faktiskt. Tänk att hon fyller 50 år i år! Här var hon då 49 och med sig på scenen har hon sin ena son James!

Här får ni se en bild som jag också hittade plus de tre videorna <3 Jag är så lycklig!!!


Lita då vid 1988
Lita i slutet av 2007 med sin äldsta son James



Hennes mest kända låt: Kiss me deadly från hennes album Lita


Close my eyes forever, en duett med Ozzy Osbourne (inte med här) Även denna låt från Lita-albumet


Lita gör en cover på Queens We will rock you men det är inte hon som sjunger versen utan det ärhennes son James, Lita sjunger We will rock you

Kat

Kat Von D är en otrolig tatuerare och konstnär. Tatueringar är en otroligt fin utsmyckning på kroppen tycker jag. Var inne på Kats hemsida och jäklar, hon är så otroligt duktig. Är ritkigt avundsjuk på de som har chansen att tatuera sig hos henne! Det som jag numera också drömmer om är att bli tatuerad av henne och Chris Garver.
Fick upp ögonen för det här porträttet, som är något utav Kats signum, hon gör fantastiska porträtt. Vanligtvis på nära och kära, men även på artister och andra kända ansikten- så som Dolly :D

4 olika

Tidningen Marie Claire har gjort ett specialnummer med inte mindre än 4 olika omslag! På de fyra omslagen pryder en tjej från Sex and city varje omslag- Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon och Kim Catrall.
Vilken underbar idé och alla de fyra omslagen ser helt fantastiska ut, men min favorit är nog omslaget med Cynthia Nixon- Miranda, hennes hår är jättevackert!
Vad tycker ni om dessa omslag?




Märta och Maria på bockarna

Maria och jag var ute i fredags. Vi gick till bockarna (tre bockar) och där var det massvis med folk och vi hade det mycket bra där :) Drack drinkar, öl och aqua tinis och twistade på dansgolvet hehe.





Rosa Pantern och Aqua tini jordgubb

Söta Maria

Let's twist!

Shake it up



Back together...again

Ni har alla vid det här laget säkert läst om att Tommy Lee och Pamela Andersson är tillsammans igen (för den 50:e gången) men jag tänkte ändå skriva om den "nyheten" här på min blogg. Mötley Crüe, bandet som Tommy är trummis i är ju ett av mina favoritband så det vore ju en lten katatsrof om jag inte informerade om det, eller hur? :)


Dagens klipp: den med tvillingarna

Dagens klipp från Vänner är när Monica och Chandler ska fått sitt första barn och får reda på att det kommer en till. Chandler blir panikslagen och hans min, åh, underbar hihi :) Enjoy!

Chris Garver

Nu har jag suttit och tittat på Miami Ink, den första säsongen och det är ju som vanligt superbra!
Det är dock lite farligt, för som alla säger: har man skaffat en tatuering vill man bara ha en till och en till, vilket jag vill ha nu. Men nu har jag två, nu får jag allt vänta hihi.
Chris Garver är så otroligt duktig, alla de som jobbar där är givetsvis bra, men just Garver, ja, jag skulle inte tacka nej till att ha en tid hos honom, han gör så fina blommor och texter.


Vi ser det regna

God morgon!
Jag är uppe tidigt för att vara mig när jag är ledig. Vakande kl 9 med en täppt näsa av någon anledning så jag klev upp, men är så trött så trött. Det regnar ute så det gör inte heller det bättre. Jag hoppas det avtar till i eftermiddag då Maria och jag ska ut och gå med rask takt, om inte får det bli en tur till gymmet och köra hårt där istället för idag är det verkligen dags för träning!
Slog på TV.N och TV4, då är det nyhetsmorgon och såklart skiner solen där I wish I was there! Men snart så, snart åker jag ner igen och om 8 veckor ungefär kommer jag att vara bosatt i huvudstaden <3

Nu ska jag äta min goda frukost: fil med müsli, torkade frukter och banan, smörgås med keso och kaviar och ett glas juice. Längtar till min frukost varje morgon :)
Vad äter ni till frukost?

I will always love you!

Jag tycker ju väldigt mycket om Dolly Parton och hennes låt I will always love you är ju så fin, och när hon sjunger den låter hon så sorgsen på rösten, blir gråtfärdig varje gång och får gåshud. Tänker på alla som jag håller kär, blir så varm i hjärtat.
Den här låten får avsluta min lördagkväll. Blir nog snart sängen för mig, har inte sovit ut än sedan alla mina arbetstimmar plus utgång igår. Känner mig väldigt sliten. Kom just på att jag inte lagt in bilderna, får göra det, det sista jag gör innan jag ska sova. De kommer upp imorgon, laddar bara upp dem från kameran ikväll, min ögonlock är så tunga så tunga och klockan är "bara" 22.15

Hoppas ni haft en toppendag och en fortsatt bra lördagkväll vad ni nu än gör :)


Regn och rusk i parken

Nu har jag faktiskt tittat på andra halvleken av Sverige- Spaienmatchen och ja, det blev ju 1-2 till Spanien, så nu gäller det ju som ni alla vet att vi vinner över Ryssland. Men nog om Fotbolls- EM.

Jag och Maria åkte ner till rådmansparken i stan för att titta på alla studenter som har bal och gud vilken otur de har! Det regnar och är jättekallt ute. Det kan inte bli värre än så. Hemskt med frisyrerna som de har betalat pengar för hos frisören och klänningarna, usch och fy. Är inte avundsjuk ikväll precis. Jag är så tacksam för att vi hade solsken och värme förra året!

Nu ska jag titta på Wild Hogs med John Travolta. Det är den filmen med honom och två andra när de är ute och åker på sina motorcyklar. Har sett den en gång förut, på bussen till Stockholm och nu ikväll är det inget bättre på Tv så nu blir det den filmen.

Vad gör ni denna lördagkväll?
Hoppas att ni har det bra!

Dolly med sitt äkta hjärta

Igår spelade Dolly Parton på Stadion i Stockholm och jag hade mer än gärna varit där hade varit helt underbart då jag tycker hon är en otrolig artist och är väldigt fascinerande! Hon fick 4 st++++ av 5 och det kan jag förstå, hon har en sådan otrolig scennärvaro som gör det hela personligt. Dessutom är hon rolig, skojfrisk. Igår sa hon: Det enda som är äkta hos mig är mitt hjärta.
Är hon inte för underbar? :)

Bild från igår. Foto från Aftonbladet- Sanna Sjöswärd.

Forever

Det kanske inte är så konstigt eftersom det bara var två veckor sedan jag såg Kiss (gud vad fort det har gått) så jag är inne i en sådan period, för de är ju så bra! Forever med dem är så underbart fin, älskar Pauls röst, jag ryser, åh!
Här får ni lyssna på låten i deras video, njut nu kära läsare :)


Dagens klipp: Den med Ross "sound"

Dagens klipp från Vänner är den då Ross börjar spela keyboard igen. Han spelar upp sitt "sound" för de andra och börjar sedan uppträda på caféet Central Perk. Och det är sannerligen ett speciellt sound, hihi...Enjoy!


Regn, latte och en smurf

Maria och jag tänkte att vi tar en promenad ner till stan, det var kul. Vi hade inte kommit halva vägen ens förrän det började regna och ritkiga skrurar! Vi fick först ställa oss under en björk, men när det började rega som mest blev vi tvugna att springa till ett dagis och ställa oss inne i soprummet. Tillslut kom vi ner på stan i alla fall och vi gick direkt till Jambo för att fika, en efterlängtat sådan. Sen satt vi kvar där väldigt länge, och jag som dricker latte långsamt så vi blev kvar ännu längre hihi.
 
Tillslut var jag klar och då gick vi till Olika en ganska så nyöppnad butik här i stan, jag har tyvärr bara varit där en gång, har helt glömt bort att den finns här och det är verkligen synd- för oj vilka grejer det är där! Rolika märkeskläder, accessoarer, väskor, skor och sådant. Hon som har butiken hade även ursnygga Junk foodtröjor som jag bara måste köpa! Blev förälskad i en smurftröja, hihi. Blir ett sådant köp på måndag, men dock kostar den 500 kr. Maria hittade ett par superfina skor, som även jag vill ha.

 

Maria och jag står under björken för det förbaskade regnet kom
Jag ser ut och ha levt väldigt hårt igår och inte sovit något haha


Söta Maria på Jambo
Dålig bild eftersom det var mörkt och då vill inte min mobilkamera arbeta med mig. Men ni ser hur den ser ut, helt underbar :)

Min bal på stadtshotellet

God morgon på er!
Vaknade upp kl 10 rätt så pigg ändå, skönt! Dock kände jag mig genast trött när jag tittade ut, molnigt och bara 14 grader varmt. Hoppas på att det blir bättre snart!
Ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig, sedan ska jag träffa Maria och vi ska ner på stan och kika litegrann.
Ikväll ska vi gå till rådmansparken där alla studenter minglar, det är ju bal ikväll. Känns återigen så konstigt, det är idag precis 1 år sedan för balen, kan verkligen inte förstå att det gått så fort. Alla förberedelser till balen var mysiga. Jag hade tid hos Mia kl 13, då fxade hon min balfrisyr.

Här kommer några bilder från min studentbal!



Min frisyr, skulle vara eldigt! Allt var draget åt höger sida där det var lockade "bollar" som Mia rullade ihop som om det skulle ha varit en permanentspole i mellan orangelöshår som stack ut.

Såhär såg det ut när jag gjorde provuppsättning och det orange löshåret ej var isatt.

Maja, Linn, jag och Sofia :) Alla studenter minglar i parken där alla kan se oss

Jag, Jonas och Linn när vi är påväg in till stadtshotellet. Vi går in ett par i taget på "röda mattan"


Linn och jag uppe på köpmanberget där vi sen har picknick till morgonen dagen efter.

Tre bockar

Nu är jag hemma igen! Vi gick lite tidigare från tre bockar, men vi hade det jätteroligt! Var en hellyckad kväll med massor med folk! Det var en jättelång kö in, tack och lov gick Maria och jag in tidigare. Har drukit en drink och sen aqua tini, yummo!
Kommer bilder imorgon. Nu är jag så trött. Har börjat kl 8 varje dag denna vecka och klivit upp kl 7, dessutom gör sig 63 timmars arbete påmind så nu blir det sängen och det bums.

Hoppas ni haft en underbar fredag!
Natti natt, sov så gott!


Mötley stämmer sin manager

Läste precis detta på aftonbladet om mina favoritter.



Dagens klipp: den med taxin

Dagens klipp från vänner är ett väldigt kort men roligt sådant! Det är från allra sista avsnittet av vänner, då Rachel ska flyga till Paris och Ross kommer på att han måste säga att han älskar henne, då kanske hon stannar. Men för att ta sig dit måste han ha skjuts, av Phoebe och hennes mardrömstaxi. Kolla Ross min när han skriker, alltid lika undebrar. Enjoy- Get out of the cab!!!!

1 år sedan min student

Haleluja!
Nu är denna arbetsvecka gjord! Gud så skönt! Jag har jobbat 63 timmar på en vecka nu, det är helt sjukt!
Ikväll ska jag njuta, jag och Maria ska ut på bockarna och fira! Att hon klarat en tenta, att jag kommit in på min frisörskola och att det idag är 1 år sedan vi tog studenten! Det är helt sjukt alltså! Känns verkligen inte som om det gått ett helt år! Tycker inte det känns så himla avlägset och absolut inte när jag i dag tog med Therese in till stan och tittade på årets studenter när de gick i studenttåget, kunde inte låta bli att bli avundsjuk faktiskt. Vi här i Hudiksvall har som tradition att efter champagnefrukost och sen allt firande  med lärare och så på skolan så går vi ner till ett ställe som heter Glysis och sedan går alla studenter i ett tåg genom hela stan till en park som heter borgarparken där alla studenter med familjer samlas. Sen åker många av oss i olika bilar några varv för att sedan åka hem till studentmottagningen. Hela studenttiden är så underbar! Vi är ju lediga två veckor innan också, lovely!  Så i dag kommer jag verkligen ihåg känslan av total lycka! Men ja, 1 år sedan redan, känns som 6 månader sedan max men som sagt, vi ska även fira det ikväll såklart :)

Här är några bilder från min student för precis 1 år sedan.



Jag och Linn på champagnefrukosten!


Här kommer vår klass: Media och kommunikation MK3!

Här kommer jag, en glad student!

Jag, Linn, Maja och Sofia, mina tjejer :)

Maria sötnosen och jag

Märta och Linn :)

Kristina, broder <3 och jag!

Fina bilen Maja, Linn och jag åkte i


Firande med vännerna på kvällen. Jag och Linn skålar i champagne!

Dagens klipp: den med Janice och Yemen

Dagens klipp från Vänner är när Chandler precis gjort slut med Katie och stöter ihop med Janice som han en gång varit tillsammans med. Men denna gång stör han sig på allt med henne, så som skrattet, hennes sett med mera. Ja ni får se hur det går då han tror det är lätt att avfärda henne....Enjoy !:D


Snart ledig

Hej!
Dålig uppdatering nu, hoppas ni har överseende med detta men från och med imorgon eftermiddag ska jag bli bättre på att uppdatera. Då är jag äntligen ledig i 4 dagar! Välbehövligt, jag har denna vecka från förra torsdagen jobbat 63 timmar,alldeles för mycket!
Nu har jag precis kommit in från en skön kvällspromenad i ganska rask takt! Maria och jag ska träna mer än någonsin i sommar! Ska ta tag i gymmandet nu också, har varit ett uppehåll på två veckor tyvärr. Men jag har ju varit borta och nu jobbar jag.

I morgon är det precis ett år sedan jag tog studenten, kan inte förstå att det är ett helt år sedan redan! Känns absolut inte så! Skulle tro att det var 6 månader sedan, max!
Känns dock längesedan man gick i skolan och satt i ett klassrum...

Before Kiss

Marcus hade lagt upp två bilder på mig från Kiss, före hos Ida, då vi skulle göra iordning oss och sedan innan Kiss. Så nu lägger jag upp dem här, saknar den kvällen så enormt! Den gick alldeles för fort- som det oftast gör när man väntat på något roligt!


Sara, Ida och jag. De hade hunnit byta om, men inte jag. Jag hade klippt Marcus, därför jag ser så ofräsch ut, jag gick inte ut så, hiih.

Träffade min sweeti Marcus snabbt inne på stadion och då tog han den här bilden på min andra sweetheart Ida

Dagens klipp: den med rachels efterrätt!

Dagens klipp från Vänner är när det är Thanksgiving och Rachel ska göra efterrätt istället för Monica. Hon är jätterädd att hon ska misslyckas med den så hon är jättenoga och följer receptet till fullo men det händer något ändå med efterrätten...-enjoy!


Sökande

Nu är jag hemma. I dag är jag så trött, längtar tills det är fredag eftermiddag och jag har gjort den här veckan Riktigt kämpig vecka och vädret gör det inte bättre, vi kan ju inte vara ute när det regnar och nu när jag slutat och kommit hem- ja då tittar solen fram och regnet försvinner.

Skulle ha gått och och "powerwalkat" med Maria, vi ska köra igång med hårdträning nu i sommar men jag är så trött, kanske blir lite piggare av att vara ute men vi tar det imorgon istället, så trött och seg nu. Skönt att sitta och bara ta det lugnt. Har suttit och letat lägenheter igen, som vanligt, suck! Så jobbigt, tråkigt och svårt! Skickade iväg några interssemejl på lägenheter på blocket och har bokat tre studentlägenheter men har nog ingen chans på dem då de går ut imorron men då kommer det ut nya lediga och då är jag på hugget! :) Skulle vara så himla skönt om jag visste vart i Stockholm ajg skulle bo nu och veta att jag hade en egen bostad, men det kommer såklart....

Alla

Alla i hela Sverige tittar på fotboll känns det som, dock inte jag, MEN jag hann se de två målen. Nu ska jag gå och lägga mig istället, jobbar ju 8-17 hela veckan och är halvöd på morgonen, så jag borde egentligen lägga mig vid 21 eller något...Jag förstår inte hur jag orkade kliva upp när jag gick i skolan, och det är ju bara 1 år sedan jag tog studenten. På fredag är det nämligen prick ett år sedan, gud vad jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och få uppleva min student en gång till, det är så att jag är lite avundsjuk på studenterna nu.

Hoppas ni alla haft en underbar dag, jag har varit dålig på att blogga i dag, men jag lovar, kommer ta igen allt senare :)
Natti natt, hoppas ni sover så gott!


Dagens shopping

Här kommer en bild på mitt nya linne och trosor. Linnet kommer att användas flitigt i sommar kan jag lova! Jag blev lite förälskad!
Sen fick jag syn på två par jättesöta resväskor inne på Åhléns, vill verkligen köpa en utav dem! Vad tycker ni om resväskorna?! Minus för mobilkameran, de är finare på riktigt.






Dagens klipp: den med bråket

Dagens klipp från Vänner är det avsnitt då det är Thanksgiving och Rachels syster Amy kommer och hälsar på och hon frågar om hon kan få Rachels och Ross barn om de dör. De tänker inte ge barnet till henne om så vore fallet och då blir hon arg och det hela slutar med ett stort bråk, en "catfight" så roligt- enjoy!

Blixtar och dunder

Puh! Äntligen hemma! Att jobba mellan 8-17 utan rast är kämpigt, och ännu värre när det åskar och spöregnar ute! 9 arbetstimmar kryper då fram! Men nu är jag hemma, efter att ha kört till Åhléns efter jobbet för att köpa en linne som jag blev lite förälskad i och två söta trosor. Mellan blixtrarna, dundret och regnet i dag skyndade jag mig ut med Therese så att vi kunde fördriva lite tid och då gick vi till Åhléns, men man kan ju inte köpa saker till sig själv på jobbet så det fixade jag när jag slutat. Gick och solade på Brunos på samma gång, ståsolariumet, så fräscht och effektivt på bara några minuter! "Måste" sola i solarium nu när solen och värmen försvunnit.

Nu ska jag äta stekt falukorv, stekt ägg, potatis och senap, yummo! Något som jag verkligen tycker om och min mage skriker av hunger!
Kommer ett dagens klipp senare av vänner och bilder på det jag köpt samt en bild på två resväskor som jag gillade!

Btw, anledningen till att det inte kommer något inlägg innan jag börjar jobba är på grund av att jag är halv död på morgonen numera, värre än vanligt.


Imponerad

Nu sitter jag och väntar på att CSI: New York ska börja!  Jag tycker väldigt mycket om de serierna, framförallt CSI: Miami. Blir kul ikväll att New York kör igång ien, jag som är en tv-junkie :P
Tittar på Outsiders nu, helt otroligt! Jag är helt fascinerad av de tre barnen som det handlat om. Tre 10-åringar: en flicka som har stannat i växten, hon blir inte längre än 90 cm, och nu är hon 64, sen handlar det om en flicka som brännskadades svårt när hon bara var 18 månader och sist men inte minst en pojke som tar hand om sin mamma och lillasyster som är 5 år. Hans mamma är handikapad, hon har problem med ett ben, hennes knä sitter löst och hoppar ur väldigt ofta. När jag nu sett det här programmet känner jag mig alldeles tom, och det får mig att inse att saker jag oroar mig för, eller saker som bekymrar mig, oväsntliga saker inte betyder något. Det är konstigt att jag ska behöva se sådana här program för att inse det. Jag är så imponerad över de här tre barnen, gud alltså.


Dagens klipp: den med flygresan

Dagen klipp med vänner är den då Ross och Rachel flyger till Las Vegas, efter de andra. Ross misstog sig och trodde att Rachel stötte på honom tidigare och hon drar upp det igen i det här klippet och sen kommer det upp att hon inte skäms så lätt och då börjar det roliga hihi :) Enjoy!


Home again

Tjoho!

Nu är jag hemma efter att ha jobbat i 9 timmar, men jag ska få betalt för 12 + helgOB bara för att jag blev tvungen att skippa mitt pass hos Kristina igår för att jobba hos Therese idag, de har ingen annan som kan ställa upp. Jag jobbar hos Therse  hela veckan, 8-17 så det blir lite bloggande måndag-fredag men ska föröska ta igen det på kvällarna :)

I dag har vi varit till rehab på sjukhuset och badat, eller Therse har badat, sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag har skojat med henne så att hon skrattat tills tårarna rinner, hon är så gullig :) Har fått pussar på huvudet i dag också.

Nu sitter jag här och väntar på att Maria ska komma <3 Vi ska ut och gå en snabbis, sen vill jag vara hemma och vila, är så trött! Jag är ingen morgonmänniska och att då jobba till klockan 17, ja fy satan, trötter är jag det!


Reason to live

Nu blir det natti natt för mig. Börjar jobba kl 8 imorgon, jobbar ända till kl 17, suck. Vill helst bara vara ledig, åka ner till Stockholm, stanna där tills jag flyttar ungefär. Saknar alla där nere så otroligt mycket och Marcus, åh!
I dag har varit en skön och lugn dag och jag har umgåtts med mamma mycket, det var nice. Ikväll kom pappa hem igen också och det märks haha, fy fan vad tyst och lugnt det är när han är bortrest men oj vad jag kommer sakna allt här hemma när jag flyttar också. Men jag komme få det så bra i Stockholm också, det är jag säker på.

Kiss- reason to live, den låten får avsluta denna söndag och långhelg. Kan inte förstå att vi sett dem, vet inte när det kommer att gå upp för mig. Den här låten är så fin, lovilove! Sitt ner nu och lyssna på den här, nu kommer jag somna gott :) Dessutom, kolla alldeles i början, då Gene blir filmad, nog är han lite het där han står med suktande blick?! Hihi!
Hoppas ni alla haft en underbar och strålande dag!
Hörs imorgon!
Puss!


Varmast i Sverige

Fick nyss höra på vädret, efter nyheterna att Hudiksvall idag har varit varmast i Sverige med 31.4 grader i skuggan! Inte så konstigt att jag svettades även i skuggan, puh!


Pretty in pink

Cynthoa Nixon var på en tillställning i Washington igår och var pretty in pink, eller vad tycker ni? :)
Bilderna är från pinkis



Mina skönheter

Tänkte lägga upp en bild på mina kära tatueringar!
Mitt M med blomman är min favorit, enbart för den står för mig, Märta :) Bilderna blev inte så bra då jag smörjer dem än, jag fyllde ju i mina blommor på armen hos Tomaz efter att han gjort mitt M. Färgerna är mattare på bilderna än vad de är i verkligheten också.





Dagens klipp: den då Rachel berättar

Dagens klipp från Vänner är då Rachel berättar för Ross att hon är gravid, med deras barn. Ross är verkligen på topp här! Hans uttryck då hon berättar det, gud :) och sen blir han bara bättre och bättre, framförallt då hon säger att kondomer skyddar bara till 97 % och han tycker det borde  stå på förpackingen....enjoy!


Fika på Annorlunda

Hejsan!

I dag har jag inte hunnit uppdatera förrän nu. Har varit ute hela dagen, och sitter ute nu också med lappisen, dock är skärmen så himla mörk när jag är ute!
Jag låg och solade på förmiddagen, sen tog mammsen och jag bilen till Forsa handelsträdgård igen, där vi var i fredags och köpte två påsar till fulla med sommarblommor. Sen åkte vi vidare till ett mysigt café som ligger i Iggesund, 1 mil från Hudiksvall. Det heter Café Annorlunda och det var så fint! De hade inte en enda möbel som var lik den andra, allihopa var gamla soffor bord och stolar, jättevackert! Supergott fika dessutom! Massor av fina bakelser som de gjort själva. Men jag var hungrig så det blev en toast med skinka, ost, ädelost och tomat med sallad och tzatzikidressing  och en tekaka med ost och sallat till mamma samt te och mineralvatten.

Nu ska jag gå och göra citronvatten till mamma och mig, vi har druckit på tok för lite i dag så man känner sig riktigt slö. Skönt att ungåps med mamma, gör nästan aldrig det och ska verkligen  ta till vara på den "sista" tiden, jag flyttar ju till Stockholm i augusti :D
Pappa ringde alldeles nyss också. Han och min farbror Calle-Ivve var bara i Örsköldsvik. De ringde ju vid 12 kanske och sa att de var påväg, men det hann till örsköldsvik och då kom Calle-Ivve på at han glömt sin jacka med plånbok, det var bara att vända och köra tillbaka till Tallsjö, det är ungefär 1 timma och lite till från örsköldsvik. Men nu var de alltså i örsköldsvik för andra gången men nu har de allt med sig.


De hade jättefina koppar


Mamma

Dagens klipp: den med rutinen

Dagens klipp med Vänner är den då Monica och Ross är med i ett program som spelas in till nyår och de vill stå på en plattfrom och dansa, då syns de i TV. Så då kommer de på att de ska dansa sin rutindans, som de gjorde när de gick i skolan, de vann syster och brorklassen hihi! Enjoy!


Sallad, latte och två fyllon

Innan jag körde tillbaka till jobbet i dag gjorde mamma och jag en supergod sallad! Vi hade salladsblad, gurka, tomat, soltorkade tomater, lite skinka och mycket feta ost i, till det vitlöksdressing eoch en annan sur dressing gjord på bland annat äppelcidervinäger- mammas egna blandning. Det var som sagt så smarrigt, älskar sallder!

Sen belönade jag mig själv på jobbet med en latte. Pulverlatte dock, den smakar ju inte precis som om den kommer från min espressomaskin men god är den ändå :)
Det var min eftermiddag och kväll. Nu är jag väldigt trött, det blir nog natti natt nu för mig. Blev nyss halvt ihjälskrämd av mobilen, Marcus skickade ett mms. Han är nykter och dras med två fyllon...

Hoppas ni haft en underbar lördag!
Kommer enn dagens klipp nu i nästa inlägg, måste ju lägga in ett sånt innan sängen :)

Puss!
 
Obs, mobilbilder igen


Ner och upp

Dålig uppdatering. Hann inte skriva något på rasten då jag fixade virusskydd och brandvägg, två gratisprogram som Daniel tipsade om, de är super! Var tvungen att intallera dem då, mitt 60-dagars prova på Norton Anti-virus hade gått ut och tur det, jag gillar inte Norton, det räcker med att det finns Norton på stationära datorn.

Hemma igen från jobbet. Skönt att ha dessa 12 timmar avklarade, imorgon är jag ledig! Skönt! Sen ävntar en 5-dagarsarbetsvecka men långa pass utan rast, men det ska väl gå det med.
När jag kom hem för en stund sedan tyckte jag det luktade banan, jag kan känna det på hur långt avstånd som helst då jag älskar bananer. Mycket riktigt, mammsen hade gjort en stor fruktsallad åt mig och henne, så snällt! En fruktsallad bestående av vindruvor, päron, äpple och banan- yummo! Perfekt efter denna dag.

I dag när jag kom tillbaka efter rasten skulle jag tvätta, det är tvätt varje lördag, och de lördagar jag jobbar råkar jag ut för det mesta, förstår inte- varje gång! Men i alla fall, det finns två tvättmaskiner i tvättstugan intill, MEN den ena var trasig i dag, jippie! Alltså har jag fått tvätta en maskin åt gången och det är inte lite tvätt med alla regnbågens färger ungefär. Jag har sprungit ner och upp i de där trapporna flera flera gånger, och ibland i onödan då maskinen inte var klar! Så jag är rätt så trött och slut just nu, men jag får se det som en rejäl träning i alla fall :) Men typiskt min tur, att alltid jobba då det är mest tvätt och då till råga på allt är ena tvättmaskinen trasig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja mig med Ldb:s lotion, loveylove!
Hörs sen!

God morgon!

Gud vad det är tråkigt att kliva upp tidigt på en helg för att jobba då alla andra är lediga. Som vanligt är jag dödstrött när mobilen ringer, men gick upp strax därefter.
Har precis ätit en underbar frukost och ska nu borsta tänderna och sen plocka ihop grejerna jag ska ha med mig till jobbet. Jag börjar kl 8 så det är dags astt röra på sig nu!
Det är bara 13 grader här än så länge så det fick bli tights i dag och solen lyser med sin frånvaro, men det är ändå ljust ute.

Hoppas ni får en härlig lördag!
Vi hörs på rasten! Då kommer ett dagens klipp från vänner också!

Nu luktar jag exotiska frukter

Har precis smörjt in mig igen, med LDB:s sommarserie Fresh n fruity bodylotion. Jag är helt tokig i den, går och smörjer mig om och om igen för den luktar ju så ljuvligt! Exotiska frukter, ja ni hör ju på bara namnet! Älskar deras lotion, huden blir så len och lotionen torkar snabbt också, klibbar inte. Jag har köpt två stycken bodylotion nu, så att jag har innan serien tar slut, men tror att jag ska springa in och köpa ännu en om någon dag, hihi. Har även köpt deoderaten, men inte duschcremen, jag har ju en favorit där redan- Palmolives honung och mjölkduchcreme, den är så bra!  Så jag håller mig nog till bara Ldb:s lotion.

Har inte gjort nåott speciellt ikväll. Pratat med Daniel litegrann, ska fixa ett gratis virusprogram och brandvägg imorgon när mitt 60-dagars prova på Norton går ut, jag gillar inte Norton så ska prova det Daniel använder nu. Det är allt jag gjort, not so much med andra ord. Nu blir det natti natt för mig tråkigt nog. Jag ska jobba hela dagen imorgon hos Kristina. 8-22 med rast mellan 14 och 16, suck....tvättdag är det också, puh.

Men vi hörs i morgon, hoppas ni alla haft en toppendag! Nationaldagen och allt! Och jag önskar er en fortsatt trevlig kväll vad ni än gör, antar att ni gör något roligare än att sova :)


Jag gäspar som min älskling Klara nu <3

Marie Claire

Var inne på pinkis nu, som vanligt :) Fick syn på den här bilden på Sarah Jessica Parker. Hon pryder omslaget av det nya numret av Marie Claire. Vacker som vanligt, dock tycker jag hon är lite väl retuscherad, eller vad tycker ni?
Som vanligt älskar jag hennes hårsvall, gimmie!


Great balls of Fire med Dolly

Jag gillar verkligen Dolly Parton och satte mig nu och sökte på henne på youtube och då hittade jag den här underbara videon med henne som sjunger Great Balls Of Fire! Helt underbar att lyssna på till hennes söta stämma. Hon har den sötaste röst jag vet, hihi.
Lyssna på den här och njut av hennes stämma.


Dagens klipp: den med joeys franska

Dagens klipp med Vänner är det när Joey ljugit på sitt CV, som han alltid gör. Den här gången ska han på en audition för en film på franska och han har ju såklart sagt att han kan tala franska flytande. Som tur är kan Phoebe franska men det går inte så himla bra för henne att lära Joey...


Blommor blommor blommor

Nu är vi hemma igen. Det blev två papperskassar fulla med blommor! Det var som en gryta där i Forsa! Fy tusan, jag ville bara därifrån! Jag vet att jag inte ska klaga egentligen för det är ju underbart när det är sommar, men allvarligt, kan det inte blåsa lite?! Jag håller på att dö känns det som! Jag skulle aldrig klara av att ligga och steka mig i solen, shit! Sen vet jag inte hur jag ska sola med min kära tauering, solskydd javisst, men den ska ändå inte vara i solen på 6 veckor, ska man tejpa fast nåt skydd av papper eller nåt? Jag funderar på min tatuering på magen, inte den på armen.

Har också varit ner på stan en snabbis med I da, fiakde och hon köpte ett minneskort till mobilen. Nu ska jag ta tag i akvariet, ska regöra pumpen åtminstone. Måste också dammsuga mitt rum.









Smarrigt!

God morgon!
Nu har jag ätit en underbar frukost och har tagit det väldigt lugnt på morgonsidan, hur skönt som helst! Dock så lyser ingen sol, men jag måste nästan säga att det är skönt, det är ändå 28 grader i skuggan! Nu ska jag snabbt följa med till Forsa handelsträdgård där mamma ska köpa massor av sommarblommor! Kommer att få åka i flera omgångar dit men i dag tar vi i alla fall en tur.

Vad ska ni göra i dag, den 6 juni på Sveriges nationaldag?
Vi hörs sen :)

Smarriga frukosten: fil med müsli, en köpt blandning plus lösvikt av torkade bananer och frukt, smörgås med kaviar och keso samt apelsinjuice.

Nu ska min torsdag avslutas

Nu sitter jag här framför datorn som vanligt och tvingar mig själv att vara vaken fast mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre. Jag gör inget vettigt här heller så därför har jag nu bestämt att det blir natti natt för mig. Borde ha lagt mig för en timma sedan så trött som jag började vara redan då. Jag är lika trött som min älskling Ebba <3

Hoppas ni alla haft en toppenbra dag och får en superbra natt, sov så gott, dröm så sött!

Snyggaste placeringarna

Jag älskar tatueringar och man blir verkligen snabbt beroende utav dem. Har man gjort en så vill man bara göra en till och en till. Eftersom jag älskar tatueringar sitter jag ofta och tittar vart andra har sina och så vidare, och framförallt de kända. Megan Fox har verkligen tatuerat sig på de ställen jag tycker är snyggast! Ska jag göra en till ska jag definitivt sätta den vid revbenen, under BH:n, där hon har skrivit en lång text. 

Vad tycker ni om hennes placeringar?


Art case Stockholm

Jag måste tipsa er om denna sida! Jag är på jakt efter ett fodral till min lappis och så kom jag in på den här sidan av en slump! Dem har de finaste laptopfodralen jag sett! De är framförallt gjorda till Apple Mac datorer men de har till PC-datorer också. Jag tror jag ska satsa på det här blommiga mönstret :) Ursäkta minibilden, men min dator vill inte göra som jag säger.




Dagens klipp: Den med Ross tänder

Dagens klipp från Vänner är även det med Ross. Tror att han lyckas vara med i alla mina favoritklipp! Den här gången ska han på dejt med en tjej som han velat gå med länge. Dagen till ära vill han ju självfallet se så bra ut som möjligt. Därför bleker han sina tänder men han låter blekningen sitta i lite längre än den ska...


1 år i dag!

Nu har mamma och jag ätit en riktig sommarklassiker- potatissallad med rostbiff! Kan vara det godaste som finns att äta på sommaren förutom en sallad såklart. Mumsfillibabba vad det satt fint i magen :)
Ganska mysigt att mamma stannade hemma och inte följde med till tallsjö också, då kan vi sitta och prata om allt möjligt, dessutom får hon peppa mig så jag inte blir allför deppad. Jag önskar så gärna att jag var på Sweden Rock just nu, jag vill vara med dem jag älskar! Marcus skickar mms till mig, min sweetheart, på hur underbart de har det!! Sen fick jag ett sådant fint sms av honom...

"Är nice här, grymt väder. Du behöver inte oroa dig för några tjejer, finns bara en tjej för mig! Älskar dig! Puss"


För övrigt är det i dag precis 1 år sedan vi träffades. Det var på Mötley Crüe, på efterfesten, efter konserten på Harry B James. Jag kom att tänka på det nu, åh, saknar honom!

Här är Marcus med sina kompisar- önskar mer än något annat att jag var där just nu....




Här är vi, för precis ett år sedan :) Precis där träffades vi, hihi.  Ida smygfotograferade oss.

Pussar på mitt huvud

Nu har jag suttit ute med mamma vid vårt bord mellan träden, lite i skuggan. Jag klarar inte av att vara i solen länge, det är för varmt för mig. Slutade 14 i dag, så skönt! Therese pappa kom hem kl 13 så då fick han åka ner på stan och fixa lite grejer medan Therese och jag gick ut och gick. Det är väldigt kul att jobba med henne, har fått många pussar på huvudet i dag hihi. Men tusan vad varmt det var när vi var ute, solen steker som in i bomben! Hej svettig!

Fick ett mms av sweetmarcus förut, en bild på honom och hans gäng från sölvesborg och sweden rock, inte alls avundsjuk när jag tänker på att jag också hade kunnat sitta där nu, men som sagt, jag måste prioritera jobb just nu med tanke på mitt stora lån till frisörskolan....

Nu ska mamma och jag åka och handla, hon bestämde sig för att stanna hemma och inte följa med pappsen som åkt till tallsjö med min farbror calle-ivve.

OBS, mobilbilder, inte den bästa kvaliten.

Våra fina buske som blommar så vackert

Precis hemkommen från jobbet, med glasögonen på

Svårt men nu är jag uppe

God morgon. Puh, det var kämpigt att kliva upp. Snoozade tre gånger, skulle ha gått upp för längesedan, jag börjar kl 8 i dag så nu får jag stressa lite med frukost som vanligt, tur att jag har bilen i alla fall. Skulle aldrig orka gå upp så pass tidigt att jag skulle hinna cykla dit bort, är en bit. Som tur är det ju fint väder så Therese och jag kan nog vara ute stora delen av dagen, då går mina arbetstimmar snabbare i alla fall.

Nej nu ska jag sätta upp håret i en svans, spraya med uv-skydd, lägga på lite mascara och sen ner till köket och äta frukost: fil med müsli och jordgubbssylt, smörgås med ägg och kaviar och ett glas juice.

Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag, hoppas på att jag kan komma hemt tidigare, att hennes pappa kommer hem tidigare eftersom det är helgdag imorgon.

Ha en bra dag allihopa så hörs vi sen!

Glass, kameler och dunbollar

Stockholm lördag 31 maj
Dagen efter Kiss. Vaknade upp och kände en stor tomhet. När man har gått och väntat på något stort, Kiss var stort för mig, så blir det så enormt tomt efteråt eftersom man laddat upp med förväntan, spänning och nervositet. Allt skulle bli bra, vilket det också blev men det efterlämnar ett stort tomrum, dock med väldigt fina minnen :)
När vi kvicknat till gick jag, Ida och Sara till stan och åt frukost/lunch. Sen kikade lite i second handaffärer och sen skulle Sara in till city och till plattan för att möta en kompis. Ida och jag gick på söder och till American Apparel. Marcis ringde och vi mötte upp honom vid götgatsbacken. Sen gick jag, Marcus och Ida ner till slussen och gamla stan. Kollade på alla som sprang Stockholm Marathon och Marcus fotograferade fan allt, jesus, hemska bilder på mig dessutom. Sen gick vi till gamla stan och köpte glass- ett måste!! Tre kulor i en nybakad våffla, Marcus mjukglass i våffla. Sen gick vi ner till slussen och vattnet och satte oss där och njöt- så mysigt. Ida lämnade oss sen och Marcus och jag gick vidare vid vattnet från slussen mot tantolunden. Väldigt långt och otroligt fint och mysigt. Vid tantolunden stannade vi och åt  coh sen satte vi oss på en bänk vid vattnet och njöt av solen och drack en kall cider och öl. Derssutom fick vi oss ett gott skratt av alla fulla människor med båtar som ville gå upp på bryggan men man får ju ej ta med sig alkohol från restaurangen ner i båten eller tvärtom.Det blev bråk kan jag säga, bättre än TV. Det vore något för kustbevakarna att vara där. Sen gick vi vidare på den vackra gångvägen mot södermalms större gator igen. Kom tillslut upp på östgötagatan. Vi var ute i flera flera timmar, kom inte hem till Marcus förrän efter 22 där det blev mys med bad, film och popcorn.

Här kommer bilder från vår underbara och mysiga dag



Ida vid slussen

Mannen

Jag tycker om dig

Utsikt från slussen



Stockholm är vackert

Så fint, men visst får man en Indiana Joneskänsla?!

Ja här har han kameran i högsta hugg



Så här fin utsikt hade vi när vi åt

Jag var jättesugen på pommes frites och jaag gjorde ett perfekt val, även Marcus. Det här var de godaste hamburgare jag ätit, tjocka som tusan- inget MCDonalds här- yummo! Vitt ioch rött vin till, hihi.

Sådan här fin utsikt hade vi när vi såg fyllekajorna bråka

Godaste och mysigaste som finns. En kall cider i solen med min sweeti

Mys

Det var cirkus vid tanto, det var kameler- den bästa bilden var tyvärr på deras rumpor

Sötaste hästen ever. Får jag ta hem dig?!

Innan vi lämnade den fina och mysiga gångbanan för att komma till hammarby sjöstad och sen östgötagatan fick vi syn på dessa ursöta dunbollar!!! De låg där ensamma, så söta!

Lycka den 30:e

Här kommer några bilder på oss lyckliga tjejer när vi såg Kiss, hihi :)







Halsbandsmaniac

Det är inte så att jag gillar Mary-Kate Olsen bara för att jag lägger upp den här bilden utan det är för att jag blev kär i hennes halsband, halsbandsmaniac som jag är. Visst var det fint med alla halsband?! Jag som är galen i accessoarer blev helt tokig nu, hihi.
Bilden är från perez sida.


En hälsning från vägen till Sweden rock

Marcus ringde förut, han är påväg till Sweden Rock, som alla andra som jag tycker om :)
Bara att han ringer gör att jag saknar honom mer, fy tusan! Önskar att jag kunde följa med som jag hade tänkt, men med mitt stora lån till frisörskolan så måste jag jobba dessvärre. Han skickade sedan den här gobilden. Just nu är det han som är chaufför, han har även en husvagn som släp- de ska bo i husvagn istället för tält- vadå lovely! Dessutom har den el!
Här är sweetimannen. Kolla in håret, det är jag som klippt honom, bort med det långa :) Men ignorera ruffset, ser ut som han har horn haha!


Klädsel onsdag

Tjohej!
Hittade inga skor på stan, eller ett par hittade jag, likadana som jag vill att Maria ska köpa åt mig, men dessa var helt svarta och dem jag sett är likadana men med grönt och någon mer färg på hälen, skorna är från Vagabond. Så det får bli sådana.
Ska nu äta men tänkte lägga upp en dagens outfit, och den här klänningen har jag köpt nu när jag var borta, den är från Monki och bältet är second hand.


Dagens klipp: När Paul är THE man

Dagens klipp från Vänner är mitt favoritavsnitt, inklusive Ross soldusch såklart!
Ross dejtar ju en lite yngre tjej i säsong 6. Elisabeth som är 20 och Ross 30. Han oroade sig för åldersskillnaden men insåg att det var bara dumt. Dock så kommer Elisabets pappa (Bruce Willis) på besök och han har problem med åldersskillnaden. Ross och Elisabeth åker upp till hennes sommarställe men olyckligt nog har Elisabeths pappa Paul också bestämt sig för det, och han tog med sig Rachel. Här gömmer sig Ross i Pauls sovrum och han kommer in....Enjoy hihi!


Strulig förmiddag

Hej! Ingen idé att säga god morgon eller ens god förmiddag nu kanske :) Varit lite strul med jobb på morgonen. Jag ska egentligen jobba hela helgen hos Kristina med jag har även jobbat hos en tjej som heter Therese och nu får hon sommarlov i dag och då måste jag jobba hos henne till veckan, därför har det strulat sig lite men nu har jag i alla fall bytt bort mitt 12 timmarspass hos Kristina på söndag så jag får en ledig dag innan nästa vecka. På måndag när jag börjar hos Therese får jag lön för min söndag eftersom jag annars missar helgOB:n supersnällt! Alltså jobbar jag vardag, 8 timmar tror jag det är men får lön för 12 timmar och helgOB, bra deal! Det vore ju orimligt att jobba helg 24 timmar och sen en 5 dagarsvecka med minst 8 timmar per dag...
Jag ska även jobba redan i morgon hos Therese, var ett tag sedan sist, i mars tror jag det var.

Nu väntar jag på att mamma ska ha fikat klart, hon är ledig i dag så jag ska följa med henne på stan där vi ska kika på skor och så. Underbart väder äve i dag, har klänning på mig :) Kommer en dagens outfit sen, plus på kläderna jag köpt nu när jag varit borta. Kommer också fortsätta lägga in bilder och berätta vad jag sysslade med i Stockholm mer än såg KISS.

Vad gör ni denna underbara onsdag? Här är det 22 grader i skuggan!


Reserverat Sex and the city

Jag ska bara tillägga att jag nu har reserverat biljetter till Sex and the citypremiären den 21 juni! Can't wait! Den har sålt hur mycket som helst i England, den ligger på topplistans nummer 1, och det är sååå många människor som rosar filmen, gud, den kommer nog vara fantastisk :D


Min tisdag

Den här dagen har varit väldigt händelselös. Men jag har gjort lite nytta hemma istället. Kommer imorgon fortsätta uppdatera om Stockholm för er som är intresserade :) Jag är väldigt trött ikväll så nu väntar sängen. Behöver lite mer sömn känner jag, har missat några timmar när jag varit borta. Saknar Marcus också, önskar att han vore här hos mig ikväll. Imorgon åker Disa och Sara <3 till Sweden Rock, eller rättare sagt 4 imorgon bitti. Önskar att jag var med, men istället ska jag vara här hemma och jobba. Kommer sakna att prata med dem under dessa dagar, men de kommer få det underbart där nere :D

Hoppas ni alla haft en underbar dag! Sov så gott, dröm så sött!
Natti natt!


I wanna rock and roll all night!

Hej hopp!
I dag har jag varit dålig på att uppdatera, men jag har inte gjort någpt mer än handlat, packat upp alla mina grejer samt tvättat. Nu fortsätter jag berätta om mina bravader i Stockholm...

Stockholm- fredag 30 maj 
Innehöll shopping till kvällen! Systemet, stumpbyxor, partyfeet och lite annat smått och gott. Sen mötte Ida och jag upp Marcus och sen gick jag och han hem till Ida, det var dags att klippa honom och Ida åkte till t-centralen och mötte upp Sara som kom med buss från Norrköping och Disa och Sara som kom från Östertälje. Tjejerna kom tillbaka och jag fick sedan stressa med att fixa iordning mig för jag klippte ju som sagt Marcus, nu blev han korthårig och mycket finare, han ska ha kort hår. Det är illa då han drar allt hår bakåt i en svans, hehe. Sen åkte vi till Stadion och hängde utanför med allt annat folk! Det var helt underbart, vi blev även fotograferade av några som ville fotografera Kissfans med annorlunda stilar, får se hur de bilderna blir när vi får dem... Sen gick vi in och väntade tills det var dags för det vi väntat på i mer än 3 månader och herregud, det var det bästa jag varit med om! Vilken show och gud, de är hjältar!
Här kommer bilder från kvällen, de får tala för sig själva så förstår ni hur underbart det var :)








Innan draperiet åkte ner- gud vad det pirrade i magen då

Här kommer hjältarna ner

The scary man- gene Simmons





Gene spottar blood- isch!

Han flög upp från scenen dit upp och skrek med sin mörka röst: "YEAH?!!" "YEAH!!!" "WELL, ALRIGHT!!!" och tummen upp, hihi. Så coolt, har det på film också.

Det var så underbart! Jag kan lägga in hur många bilder som helst, till exmpel när Paul ville se allihopa och flög till mitten, närmre oss men bilderna kommer att ta upp hela bloggen hihi. Bilderna är också bättre på riktigt, mycket närmre än vad som syns här. Men ni ser ju lite i alla fall :)

Dagens klipp: den med spindeln och gungan

Dagens klipp från Vänner är den när Ross tänker ta med sig hans och Rachels dotter till lekparken för att gunga. Rachel är väldigt rädd för gungor men blir övertalad att följa med och tillslut även gunga själv, men då ska även Ross trotsa sin rädsla för spindlar...hihi. Dessutom får han själv erfara att gungor kan vara farliga hehe!

Det kliar!!!

God morgon. Hoppas ni alla har sovit gott, det har jag. Men det känns lite konstigt att vara hemma igen efter att ha varit borta från i torsdags. Jag saknar Stockholm så mycket, det finns så mycket där nere som jag älskar! Blir tomt när jag kommer hem hit igen, men again, snart flyttar jag.

Solen skiner i dag och det är 19 grader varmt än så länge! Det enda jag vet att jag måste göra i dag är att packa upp, massor av kläder ligger utspridda över mitt golv, ser ut som en bomb av kläder har smällt av! Blir ingen solning för mig heller med tanke på att tatueringen håller på att läker. Den kliar så otroligt mycket, håller på att bli smått galen. Sen fyllde han ju i min andra tatuering också, så den är i princip ny i allt också och den börjar också klia nu. Men mitt M med blomma kliar värst, värre än ett myggbett! Men det börjar flagna skinn med färg nu så man börjar se på ett ställe hur den "riktiga" färgen kommer att se ut :)

Kommer upp bilder på det jag shoppat också, jag kom på att det bara blev randigt, hehe. Men kan säga att jag letat efter en randig kjol i evigheter så lyckan var stor när jag hittade en sån!!

Nu blir det frukost och sen måste jag även gå och handla på Ica, mammsen har skrivit en lång lista åt mig...

Tosdag kväll: småttingarna och nalen

Stockholm 29 maj- torsdag kväll

När jag var klar hos Tomaz gick jag, Maria och Ida som också kom till tatueringsstudion till butiken Zara på drottis och Maria hittade faktiskt en röd klänning till på fredag, det är dresskod rött, just därför letade vi efter en sådan klänning. Sen följde vi med Maria till centralen där Maria skulle ta tåget tillbaka till Uppsala. Sen åkte jag hem till broder, Kristina och sötnosarna och Ida hem till sig en sväng. När jag varit hos broder åkte jag till Ida på gärdet och vi bestämde att vi skulle åka till nalen och till Marcus som var där på någon releasefest. Gratis inträde och gratis dricka tackar vi inte nej till heller. Dessutom  ville jag såklart träffa Marcus. Sagt och gjort tog vi tuben till t-centralen och letade oss fram till Nalen. Såhär kommer bilder på Maria och mig , på tvillingarna <3 och sen på Marcus, mig och Ida från Nalen.  Kvällen avslutades med att jag drog med mig en lite onykter Marcus till bästaste Ida, han jobbar ändå vid Gärdet så det blev bäst så :)



Ebba är en glad tröttis efter matstunden

Sötnosarna tillsammans med mamma Kristina. Klara liggandes, Ebba i famnen.

Ebba sötnosen är glad när faster pratar


Klara pratar framför TV:n så salivet rinner, hihi, så sött. De båda har upptäckt att de har en tunga som de kan använda.


Kommenterar mannens hår I think

Ger honom min arga blick, han gör jämt sådana där miner på kort


Jag hade ont där

och där :)

Nu blir det natti natt för mig. Fortsätter berättandet om mina dagar i morgon med bilder. Tar igen allt bloggande som jag inte hunnit med så ni får veta vad jag sysslat med under mina 5 dagar.
Hoppas ni alla haft en underbar dag och sov så gott och sött!

Min skönhet än en gång

Stockholm 29 maj- torsdag.
Jag åkte ner tidigt på morgonen och kom fram 12. Maria som numera bor i Uppsala kom in till Stockholm för att såklart träffas men framförallt följa med till tatueringsstudion.
Vi hann inte göra så mycket på stan, fika och sen leta en klänning till Maria som hon ska ha nu på fredag. Hade 2 ½ timma på oss, kl 15 skulle jag vara hos Tomaz på Diablo Sthlm.

Här får ni i alla fall se det färdiga resultatet från min digitalkamera :) Men det röda i blomman är i en lite skaprare färg ändå än vad som visas här. Så här är min skönhet än en gång!



Designad och tatuerad av Tomaz på Diablo Sthlm

Dagens klipp: den med säckpipan

Jag lägger in ett dagens klipp såhär sent på kvällen. Det  är när Ross vill spela säckpipa på Monica och Chandlers bröllop och som ni vet är han ju vääääldigt musikalisk av sig och då kan det låta så här... hehe

Home again

Hej hej!
Nu har jag kommit hem till Hudiksvall igen efter att ha varit i Stockholm torsdag- söndag och sen i Uppsala från söndag eftermiddag till i dag kl 18. Jag har haft det superbra, som vanligt! Jag tycker bara om Stockholm mer och mer, känns så härligt att jag om ungefär 2 månader kommer att bo där nere!
Jag har varit med favorittjejerna och så har jag träffat Marcus. Känns så bra alltihopa :)

Jag ska berätta om allt jag gjort, men till det kommer bilder, så jag ska lägga in dem på lappisen nu så börjar jag uppdatera frå i torsdags till idag :) I morgon kommer ett dagens klipp igen med Vänner, och kanske kanske alldeles snart också, så håll utkik sötisar!

God morning Uppsala

God morgon! Nu har jag duschat och väntar på att Maria strykit lart sina shorts, de blev bläta är hon duschade. Vi ska gå och köpa frukost. Sedan ska vi gå in till stan och shoppa lite! Ska bli kul, har inte varit i Uppsala någon gång förut så i dag ska jag inspektera stan och se vad den har för utbud :)

För övrigt saknar jag Stockholm, det är så tomt nu när Kiss är över. Jag har väntat ända sedan 22 februari och sen är det bara över, det blir så tomt. Men det var helt underbart!!!! Kommer hem  vid 20.30 ikväll så det kommer bilder här på bloggen, så håll utkik :) Nu håller min tatuering på att läka också, den kliar som sjutton, jättejobbigt! Jag fyllde ju i mina blommor på samma gång så jag har två nya tatueringar kan man säga. Tomaz på Diablo är bäst!
Stockholm <3 snart flyttar jag!

Nej nu är Maria snart klar, ska bli mumsfillibabba med frukost!

Vi hörs sen!
Puss!

What happens in Vegas

Hejhej! I dag åkte jag vidare, från Stockholm :( till Uppsala, 40 minuters tågresa. Är här i Uppsala nu och hälsar på Maria. Vi är nyss hemkomna från bio, vi såg What happens in Vegas, passade oss, lättsam och underhållande!!
Är riktigt dålig på att uppdatera nu, men imorgon kväll är jag hemma igen så då kommer jag uppdatera igen :)

Hoppas ni alla haft en bra helg!
Pusspuss!

RSS 2.0