Ner och upp

Dålig uppdatering. Hann inte skriva något på rasten då jag fixade virusskydd och brandvägg, två gratisprogram som Daniel tipsade om, de är super! Var tvungen att intallera dem då, mitt 60-dagars prova på Norton Anti-virus hade gått ut och tur det, jag gillar inte Norton, det räcker med att det finns Norton på stationära datorn.

Hemma igen från jobbet. Skönt att ha dessa 12 timmar avklarade, imorgon är jag ledig! Skönt! Sen ävntar en 5-dagarsarbetsvecka men långa pass utan rast, men det ska väl gå det med.
När jag kom hem för en stund sedan tyckte jag det luktade banan, jag kan känna det på hur långt avstånd som helst då jag älskar bananer. Mycket riktigt, mammsen hade gjort en stor fruktsallad åt mig och henne, så snällt! En fruktsallad bestående av vindruvor, päron, äpple och banan- yummo! Perfekt efter denna dag.

I dag när jag kom tillbaka efter rasten skulle jag tvätta, det är tvätt varje lördag, och de lördagar jag jobbar råkar jag ut för det mesta, förstår inte- varje gång! Men i alla fall, det finns två tvättmaskiner i tvättstugan intill, MEN den ena var trasig i dag, jippie! Alltså har jag fått tvätta en maskin åt gången och det är inte lite tvätt med alla regnbågens färger ungefär. Jag har sprungit ner och upp i de där trapporna flera flera gånger, och ibland i onödan då maskinen inte var klar! Så jag är rätt så trött och slut just nu, men jag får se det som en rejäl träning i alla fall :) Men typiskt min tur, att alltid jobba då det är mest tvätt och då till råga på allt är ena tvättmaskinen trasig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja mig med Ldb:s lotion, loveylove!
Hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0