10 timmar och huvudvärk!

Åh fy, det här är jobbigare än att jobba 12 timmar. Att jobba 10 timmar i streck är värre än 12 timmar med två timmars rast. Dessutom är det här jobbet lite mer krävande då tjejen måste underhållas hela tiden. Dock tycker jag det är kul med henne, hon är jättegullig. Hon tycker om mig, det visar hon med att ruffsa mig i håret hela tiden och i dag på stan efter att vi fikat vågade hon sig på att slå mig i rumpan några gånger, haha. Det gör hon då hon gillar dom som arbetar med henne :)

Men jag är ännu gladare att vara hemma nu, att jobba 8-18 är inte något lätt jobb, herregud vad trött jag är nu! Imorgon blir det en låååång sovmorgon. Tror jag måste lägga mig en stund redan nu, har fått en sån huvudvärk! Känns som att min panna ska sprängas :( Är så fruktansvärt trött.

Med andra ord har jag inte gjort något mer än att jobba i dag. Jo förresten, passade på att köpa två muggar i dag när vi var nere på stan Therese och jag. Har spanat på dessa ett tag och jag tycker de passar till min samling till flytten. Bild kommer senare.

Ha en bra kväll!

Oh noooo!

Vi ha fått nåt skit på datorn. Jag fick bort det första men nu är det nåt annat som gör så att hela datorn blir knäpp.
Mamma fick ett konstigt mejl från högskolan i Gävle och sen har den blivit helt koko. Jag var ju dum nog att klicka på ett virus först som kom via msn av skattkistan och bara det borde ha gjort mig förvånad. Men ändå är jag så korkad att jag trycker upp det, men det lyckades jag ta bort men som sagt, nu är det mammas mejl som gjort datorn knäpp. Not my fault anyway!

Sitter här och önskar att jag köpt den där bärbara datorn så att jag skulle ha någon i alla fall. För troligtvis ska den här lådan lämnas in imorgon så att skiten försvinner. Hur ska jag klara mig?! Internetberoende som jag är, och inget bloggande blir det för min del heller då. Det är bara att hålla tummarna för att den inte blir borta länge- för skiten måste bort i alla fall.

Men nog om datorproblemet.
Nu har jag valt fina kort på mina älskade tvillingar som ska framkallas och fina kort på mig och älsklingarna i Stockholm. Ska bli spännande att se hur bilderna blir med min nya kamera Olympus My 820 :)

Sitter nu här och latar mig och väntar på att mamma ska komma upp med espresso. Hon har äntligen lärt sig hur min espressomaskin fungerar! Tyvärr flyttar jag ju snart så jag får inte njuta så himla länge till med att bli serverad espressos.

Det blir en chillkväll ikväll. Ska jobba 8-18 imorgon hos Therese, de vill ha mig där :) Kul, men det är mycket enklare att jobba hos Kristina, mer vila också. Dessutom är Kristina så gullig! Nu får jag tyvärr ingen rast utan jag jobbar 10 timmar i streck, puh.
Därför blir det en luuuuuuugn kväll med glass och espresso nu sen så har jag köpt godis också så det blir en onyttig och lugn kväll, men det behöver jag inför morgondagen. Jag ska försöka träna på söndag också, om min envisa förkylning tillåter. Då får jag mindre dåligt samvete över all glass och godis jag ska proppa i mig ikväll.

Ha en bra kväll allihopa och en bra helg om vår dator måste lämnas till dokton imorgon, snyft!
Ska köpa mig en bärbar dator med detsamma.... måste ju ändå ha en till stockholm. Jag måste stilla mitt beroende ju...

Sötnosarna

Nu ska jag i väg ner på stan för att framkalla lite bilder till namnfesten för tvillingarna Ebba och Klara <3
Var till Expert igår för att fråga lite om min nya kamera och då frågade expediten där om jag hade fått ett rabattkort. Tydligen får man det när man köper en ny kamera eller mobil. Och nej, jag hade inte fått något sådant kort som innebär att man får framkalla 25 st kort gratis för att prova nya kameran eller mobilen.
SÅ, nu när jag har rabattkortet i min hand ska jag åka ner och välja ut några vackra bilder på mina sötnosar till ett kollage och sen ska jag välja ut några bilder på mina älsklingar i Stockholm.

Den här bilden ska jag välja till exempel. Tycker den är så otroligt fin, trots att Ebba är lite missnöjd här och vill ha mat. Men den är så söt, älskar dessa två tvillingar! Den andra bilden behöver jag inte ens säga nåt om, den talar för sig själv. SötEbba.
image8
image9

Chilldag

I dag bestämde jag mig för att bara ta en vilodag. Var och tränade igår på gymmet och det satte sina spår. Är hostig och trött i dag, i och för sig har jag hostat sedan januari ungefär men ändå. Tänkte att den här vilodagen ska göra så att min eviga förkylning en gång för alla ska försvinna. Jag är förväntansfull inför imorgon!
Dessutom ska jag jobba 10 timmar på lördag, hua, så ännu en anledning till min chilldag. Har vait mycket jobb nu på sistone, precis när jag varit som sämst i min förkylning. Men det är som det ska.

Nu på kvällsidan har jag även varit och hämtat mina nya skor Reebok Freestyle High! Älskar dom skorna. De är så snälla mot mina fötter som vanligvis får utstå höga klackar. Men då och då får de vila i dessa underbar skor. Jag lovar, det är verkligen som att gå med två kuddar på fötterna, så skönt!
image7

Nu ska jag lägga in lite grejer på tradera som jag hoppas någon vill köpa. Ni kan söka på säljare på tradera, kolla in Stiletto_ så kan ni titta på mina grejer.

Red Head

Ringde till Mia på Red Head i morse, "min frisör". Vill få luggen toppad, annars blir den för lång tills jag ska klippa mig om 4 veckor. Fick tid i dag 13.45, alltså 15 min innan Ida ska klippa sig hos henne.
Wie, Mia är toppen! Nu kommer jag att få känna mig nyklippt och fräsch trots att det bara är luggen som blivit fixad. Dock känner jag nu att det är dags att färga om hela håret med Elumen färg igen. Men som sagt, 4 veckor kvar, sen så...

Vi hörs.

En månad kvar

I dag är det precis fyra veckor tills jag ska göra min första tatuering!

En sån här blomma ska jag göra
image5
image6

Rosstajm!

Nu blir det en helig halvtimma för mig, eller ja 20 min. Har redan missat 10 tyvärr.

image4

Vixenhalsband för 65 kronor!!!!

Ja herregud. Har kollat och dregglat över det här halsbandet i några veckor men det har kostat 179 och tycker det har varit lite för dyrt när jag har sådär sjuttiotusen halsband redan. Men i dag när det kostade 65 kr var det ju ingen tvekan- jag måste köpa det!


Vixenhalsbandet

image2

Har för övrigt först varit på stan med mamma för att kolla efter några fina presenter till mina brorsbarn. Min bror Daniel och hans flickvän Tina ska ha namnfest för sina vackra tvillingflickor söndagen den 9 april. Jag är en sådan stolt faster åt Ebba och Klara som är två enäggstvillingar som blir två månader nästa torsdag. Men i alla fall, mamma och jag gick till alla smyckesaffärer som finns här i Hudiksvall och kollade på allt från skedar, gafflar, knivar till halsband, sparbössor och tavlor där man kan gravera in namn, längd och vikt och så vidare. Måste ju vara ett minne. Puh, det var svårt i alla fall och vi har ännu inte köpt något. Vi tänkte nog överlåta letandet till farfar Sören.

Sen mötte jag upp min sweetheart Ida för en mysig fika, som alltid, på vårt favoritplace Jambo. Det är ett ställe kära läsare som ni måste gå till om ni nu någon gång skulle ha vägarna förbi Hudiksvall. Godare mackor och bättre café har jag ännu inte hittat och då har jag varit på många. De gör sina egna blandningar till sina smörgåsar som har namn som Chicken curry, Tunabergare, Brimi, Veggo, Greken och Rostis. Mums!

Ida och jag :)
image3

Hejsan hoppsan!

Okej, jag lovade mig själv att jag inte skulle skaffa mig en blogg när jag vet hur beroende jag kan bli av sådana här saker. Ja, ni ser ju, nu har jag skaffat mig en och sakta men säkert kommer jag att bli beroende av den. Fy.

Kunde bara inte hålla mig i dag när Ida berättade att hon hade en. Men jag tycker faktiskt ändå mer synd om er som kommer att läsa denna galna blogg. Sedan studenten har jag blivit allt annat än seriös. Seriösa Märta (om hon nu verkligen fanns) har försvunnit helt och hållet. Sad but true. Nu har jag varnat er för det.

Vem är jag då?  Vet inte om jag ska berätta så mycket om mig själv just nu, tänkte nog att alla andra inlägg som kommer att komma kan tala för sig själv om vad jag är för en person. Ja, jag gör så. Ni får fortsätta läsa om ni vill veta.


Smakprov på hur härlig jag är, haha.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0