Äntligen helg!

Åh herregud! Det är ju inte klokt vad trött jag är! Jag känner mig inte så levande just nu och bara tanken på att jag ska träna imorgon på förmiddagen gör mig om möjligt ännu tröttare. Men men, det är något jag måste göra så jag ska inte beklaga mig.

En intensiv dag på salongen, hade Maja som kund på eftermiddagen. Färgning och klippning och nu är hon snygg :) Jag har dessutom haft några frans och bryn kunder, det är väldigt populärt. Samt fick jag en kund som ska ha folieslingor på måndag eftermiddag samt toppning!

Nu ska jag njuta över att jag har helg. Lön har jag fått idag också från dagen jag jobbade hemma i Hudik på lovet i julas. 1500 kr för en dag, inte illa pinkat :)
Dock borde jag inte gått in på tradera....

KOLLA VAD JAG HITTADE!!!!!!!!! JAg är kär i skärpet, det är ju gjort för mig!! Tyvärr är det uppe i 245 kr redan, fanfanfan! WHY MAN?!





Min dag på salongen

Natti natt för mig. Det blir dåligt med uppdateringar nu. Blir inte förrän på kvällarna på vardagarna då jag jobbar länge, men jag lovar att jag ska uppdatera i alla fall och att jag på helgerna uppdaterar mer.

Nu ska jag sova för jag vet knappt vad jag heter. Är så trött och jag ha rså jäklaont i fötterna, har stått i princip hela dagen, fick sitta när jag hade sista kunden för jag klippte honom kort i nacken. Snygg blev han i alla fall :)

Vi hörs imorgon!!!
Sov så gott raringar!

Jag har förresten gjort Maria snyggARE idag, använde Goldwell elumen efter att ha färgat hennes utväxt med en 7-77 i Schwarzkopf, alltså en kopparfärg. Nu är hon riktigt kopprig samt att hon ha reffeker som mig, snyggis :)

Bild på oss från i somras :)


Topshop efterliknar...

Gud, jag har sett det förut och nu såg jag det också på en blogg!
Jag älskar ju 80-talet, men det är väl ingen överraskning kanske :) I alla fall så har jag nu sett att Topshop har gjort en kopia på mitt favoritskärp, som jag har i just denna version och i ett bredare. MEN, mina är i alla fall vintage och från det kära 80's!!!


Topshops skärp


Mitt skärp, dålig bild men det var den enda jag hade nu

Alla skriver om det!

Alla skriver om det!
Jag gick in på perez hilton och fick syn på svenska kronprinsessan Viktoria. Till och med bloghgaren Perez hilton skriver om hennes förlovning! Herregud säger jag!

Jag tycker faktiskt synd om henne och Daniel, tänkt att alla ska engagera sig i deras förlovning (även jag nu då när jag skriver om det) Det måse vara riktigt jobbigt och värre blir det väl när bröllopet är nära...


Skicklig frisör...

Hallå!
Idag slutade jag i alla fall 18.30, tidigare än igår! Jag har haft några kunder idag, färgning av fransar och bryn samt vanlig hårfärgning :) Riktigt bra!
Marianne hade köpt en stor whiteboard tavla till mig som jag kunde skriva upp att jag nu finns på salongen och är billiagre än de andra. Nu står tavlan i fönstret så nu kan alla se den! ÅK till St. Eriksplan och rörstrandsgatan, hehe. Tjoho, kunder- ja tack!
Det står: Skicklig frisör-elev gör dig fin, även fransar och bryn, till reducerat pris! Välkommen!

Jag är alltså billigare än de andra på salongen eftersom jag är ny.
I morgon fortsätter det! Känns så skönt att få tjäna pengar igen!

Jag är trött som vanligt, fast var faktiskt mycket tröttare igår. Har precis ätit en semla -YUMMO! Jag handlade efter jobbet och unnade mig en semla, det är jag värd :)

Tänt alla ljusen har jag också så nu är det mysigt hemma hos mig! Ja, har inte så mycket mer att säga i det här inlägget.  Fråga om det är något ni undrar över!

Första dagen på salongen

Gäääääääsp! Jag är såååå trött! Var inte klar på salongen förrän 19.30 ikväll men Stina har blivit blondare och om tre veckor blir hon riktigt blond!
I alla fall så har första riktiga jobbdagen på salongen gått utmärkt och imorgon väntar nya kunder, superkul! Nu är jag så trött och huvudet värker så jag ska faktiskt lägga mig och sova.
Det som är såååå jäkla skönt är att jag börjar 10 på dagarna, alltså får jag faktiskt sovmorgon varje dag, det är jag inte van vid!

Jag uppdaterar bättre imorgon!




BRAAAAAAAA

Just det. Som jag väntat. När jag klev in innanför dörren iväll så låg det ett vitt kuvert med mitt namn textat.
Det var mitt betyg, slutbetyget på hela min tid på Svenska frisörskolan. Jag kan säga att det var BRAAAAAAAAAA :D

Jag är snöplogen

Pust och suck. Det är vad jag kan säga. Jag tog tåget hem hit till Stockholm kl 17. Hade en lugn stund på tåget och det var i tid. Jag klev av och gick ner mot pendeltågen då tunnelbana och buss inte matchade varandra. Då är den kortaste vägen hem till mig från pendeln (jag hade en tung resväska)
Men vet ni vad jag möts av?! MASSOR med snö och det är INTE plogat!
Fy fan vad jobbigt det var!!! Jag kan ju säga att jag plogat en liten väg med min resväska!!!

Nu är jag helt slut efter att ha dragit på min tunga väska plus mat i typ snöstorm, jättemysigt...not.

Nu ska jag göra en toast eller foccacia med mozzarella och tomater- YUMMO! Sen sova, jag är så jäkla trött och imorgon börjar jag jobba!!! Herregud!


Undercut

Hallå!
Blev ingen uppdatering igår som ni kanske märkt. Var hos Mia och klippte mig igår morse, jag har ändrat en liten sak faktiskt :) Jag har en undercut nu, jag vågade! Jag hade det för några år sedan och då var hela sidan kort men nu är det bara en liten och jag kan ha hår över så den inte syns, det är bra, då har jag ändå min vanliga frisyr liksom.

Sen blev det en fika på stan med Therese och sen kom Maria också :) Satt och myste och sen gick vi till cafe 69:an som jag vill kalla det, men det heter cafe 7:an, det är en liten second handaffär och JAG hittade en lite längre ljus jeansväst! LYCKA kan jag lova! Endast 30 kr, det är ett fynd! Har sytt in den lite idag så nu är den perfekt, kommer upp en bild sen.

På kvällen åkte mamma, pappa och jag till Iggesund och tittade på Iggesundrevyn, skitrolig! En bra avslutning på en trevlig fredag.

Idag har jag intre gjort så mycket. Var hemma och tog det lugnt på förmiddagen, sen stan med Maria och en fika igen :) Ikväll blir det förmodligen Tre Bockar.

JUST DET! PANIC!!!!! Det finns ingen biljett hem till Stockholm imorgon, fanfanfan! Jag vill inte heller åka hem kl 17 om det sen finns någon biljett....för då missar jag Bingolotto ;)


40 % rabatt

Ibland så går det precis som man tänkt sig. Av en slump började jag bläddra i en liten Elloskatalog där det stod 40 % på valfri vara. Jag är inte den som är den så som sagt börade jag bläddra i den och dra på trissor!!!! JAg har velat ha en väst, som är längre och gärna virkad med fransar- ni kanske kan förstå vart jag ska komma?!

- JO, tror ni inte jag ser den västen med fransar som jag tänkt på så länge i katalogen!!!!! Imorgon blir det en beställning från Ellos omedelbart! Jag måste ha den NUNUNU! Hoppas de skickar varorna snabbt!



Svenska frisörskolan the end

Hallå!
Nu sitter jag hemma i Hudiksvall. Slutade skolan igår så nu är jag ledig torsdag och fredag så då passade jag på att åka hem innan jag börjar jobba på salongen!
Svårt att skriva bara för jag har inte med mig min lappis och pappa har köpt ett nytt tangentbord, snyggt visserligen, men riktigt svårt att skriva på.

Jättevackert väder här hemma men det är SVINkallt!!! Burr burr säger jag.

Jag är sjukt trött, har inte sovit många timmar. Igår var det avslutning som sagt. Kändes tråkigt och det är så att jag inte riktigt förstår att jag har slutat och att vi kommer att spridas igen. Det är inte många som stannar i Stockholm förutom jag. Men vissa i alla fall och det är jag glad över :)
I alla fall så drack vi gott, åt gott och så gav vi Sanna och Jenny ett stort kollage med bilder på oss samt blommor. Sanna och Jenny höll gulliga tal till var och en av oss. Det var riktigt  tråkigt, vi fällde några tårar men vi KOMMER att ses igen men det känns som sagt så konstigt.

Jag hade flera månader på mig innan jag skulle börja på skolan och jag tycker det känns som igår då vi började och vi kunde inte mycket, eller man trodde det men det är ju såååå mycket att tänka på när man ska bli frisör. Bara som hur man ska hålla saxen....Nu är det slut men vi har ju fått en alldeles underbar utbildning och det är nu det börjar, när vi ska ut på salongerna och jobba. Men ändå, det har varit ett par fantastiska månader som jag ALDRIG kommer att glömma. Det var här mitt liv började, då jag fick göra det jag alltid velat göra.

KOMMER UPP BILDER IKVÄLL ELLER IMORGON :)



Schwarzkopf

Jag ska berätta för er att idag på förmiddagen mellan 10-14 var jag på en färgkurs i Schwarzkopf i Alvik. Superbra och intressant var kursen och jag känner nu att jag har greppat deras siffersystem som inte alls är svårt. Jag är inte van vid siffror då Matrix använder en siffra och sen bokstäver och likaså Goldwell. Men nu är jag fit for for fight!

PÅ måndag börjar jag jobba på salongen, skitkul!! Men det ska tilläggas att det känns riktigt konstigt att sluta skolan imorogn, känns konstigt att vi inte kommer ses som vi gjort nu, riktigt konstigt känns det faktiskt.

Love is a killer

Love is a killer!

Jag ska inte vara med någon, det ställer bara till det och allt blir jobbigt. Nu ska jag vara ensam, jag är stark och det är bäst för mig.

Line of fire

Jag var så duktig förut på att lägga ut dagens video med mina favoriter inom musik och ett dagens klipp från Vänner. Allt har jag slutat med men jag tänkte att jag ska försöka börja med det igen så smått. JAG kan inte lova att det blir varje dag då jag har mycket att göra men i alla fall några gånger i veckan, samt tips om produkter för håret :)

Börjar ikväll med Lee Aaron, en snygging med en röst som är to die for. Helt underbar som ni hör :) Här är hennes låt Line of fire!


Gamen

Vad jag är nöjd med mig själv hehe. Jag har städat varenda yta och vr åi min lya och nu har jag tvättat upp allt som har legat och hängt överallt, ALLT är rent och nu är jag helt slut men sååååå nöjd med mig själv ;)
Jag har hunnit med att dricka en stor kopp kaffe men tröttheten är fortfarande kvar. Ska ta lite te istället tänkte jag och tända massor med ljus och titta på Beckfilmen som börjar nu kl 21- gamen. Det är de nyaste beckfilmerna som går och jag har inte sett alla och gamen är en av dom så jag är riktigt happy! Jag älskar Beck!


Missa nu inte Beck- Gamen som börjat precis nu på TV4



Effektivitet kallas det

Herregud vad jag har varit effektiv idag!
Imorse tog jag det lugnt men sen satte jag fart kan man väl säga. Tog ut alla mattor och ruskade dom, sen har jag städat alla ytor som kan tänka sig vara skitiga så nu luktar allt citron! Inte en enda dammråtta eller sandkorn någonstans, det kan jag försäkra mig om! 

När jag var klar klädde jag på mig och tog en promenad ner till Solna Centrum för att handla. Kom hem och så har jag lagat mat. Nu sitter jag här mätt och belåten och väntar på att klockan ska slå 16, då har jag tvättid SOM jag hade glömt! Jag hade bestämt med Disa att vi skulle ses men fan, jäkla tvättid men det behövs, jag har ett berg av tvätt, suck.
Vi ses i alla fall imorgon Disa <3 och så hörs vi sen!

Så den här dagen är verkligen en städ och tvättdag med andra ord. Känner mig som en hemmafru, fast ensam då. Nåt sånt :)

Nej nu måste jag gå ner till tvättstugan.


Morgonkaffe

Gäsp vad trött jag är idag! Konstigt då jag inte gjort något anstängande, utan bara slappat. Men det kanske är just det, att jag tagit det lugnt.
Nu har jag ätit frukost och nu har jag precis bryggt mitt morgonkaffe i min nya kaffebryggare. Smakar mumma! Så nu ska jag dricka kaffe och titta på Skidskytte VM herrarnas täving. Skidskytte är faktiskt riktigt kul att titta på, spännande!

Vad gör ni denna söndag?

One more thing

...jag har auktioner ute på tradera. Kolla in de fina sakerna jag säljer!

Oboy vilken härlig kväll

Jag köpte inget godis idag men jag köpte mjölk så jag kan dricka kaffe men också så att jag kan dricka varm choklad när klockan nästan är halv elva, det är mys på en lördagkväll med tända ljus.

Nu säger jag god natt för nu ska min lappis få sova och jag ska koncentrera mig på Wallanderfilmen som går på Tv4 +, trots att jag sett den förut men jag tröttnar aldrig på Wallander eller Beck.


Myspys i stockholm

Idag har jag haft en supermysig dag på stan med Therese. Kikat i affärer och gud H&M divided ha rsååå mycket fint just nu så jag blir tokig! I alla fall så har jag köpt ett par jeans på rea, 100 kr endast, det kallar jag ett fynd! Spanat in en tröja på H&M också men ja, jag ska fundera lite. Borde absolut inte shoppa något annat än mat hehe :)

Sen blev Therese och jag tokhungriga men innan vi bestämde oss för vart vi skulle gå så gick vi både till gallerian och sen John chris eller vad det heter. Tillslut bestämde vi oss för att åka till söder och fika på supermysiga Wayne's på götgatan. Bästa Waynes i stan! Här kommer bilder därifrån :)



Latte och focaccia med mozarella och pesto

Therese hjärtat

och så lilla jag

Home again...

alone again. Visserligen är jag ensam nu men det är skönt ändå. Jag ska nu tända massor med ljus i min lya och så var jag och handlade förut så nu har jag mjölk till kaffet och så var det 2 st fantaflaskor för 10 kr! Så jag passade på. Hällde precis upp ett stort glas med mango fanta och den var riktigt god nu när jag tog en klunk. Det är min alla hjärtans dag kväll :) God kall fanta och Vänner just nu. Sen ska jag faktiskt kika på melodifestivalen hihi.

Icke att glömma! Jag var och lämnade in min trisslott så nu har jag två nya, nu ska jag vinna. Hoppas hoppas hoppas!

Off I go

Yes. Nu ska jag gå till tunnelbanan och ta tåget in till stan. Där ska jag möta Therese som jag tidigare skrev och vi ska mysa runt på stan, en toppenlördag :)
Det enda som fattas är solen och några grader varmare. Men jag ska inte klaga.


Puss och kram till er

Alla andra skriver ju om det och jag tänkte faktiskt inte skriva om det men jag har ju massor av nära och kära som jag vill skänka en puss och kram till.
Igår när jag kom hem från stan hade jag fått post i form av ett rött kuvert. I var det ett sött alla hjärtansdagkort från mamma och pappa. I kuvertet låg det tre trisslotter. Jag vann faktiskt 25 x 2 på den ena så idag ska jag vinna stort :) Jag hoppas hoppas hoppas.

Det jag vill säga var att det var otroligt sött. Denna dag är så komersiell men jag vill ändå ge alla mina underbara vänner en puss och en stor kram! Jag älskar er!


Produkttips- Kerastase Reflection

Nu ska jag börja med att tipsa om olika produkter som är bra för ditt hår, som tar hand om ditt hår på bästa sätt.Schampon som går att köpa på vanliga mataffärer sliter mer på håret än vad de gör nytta då de är utblandade med vatten.

Idag ska jag tipsa er om en produkt från Kerastase. Nämligen deras reflectionserie. Schampo, balsam och en vårdande creme. Reflectionserien är till för färgat, slingat och skadat hår och skyddar färgen på bästa sätt. Finns tre olika sorter, och de heter Bain Miroir 1, 2 och så Bain chroma riche som det sista heter.

Bain Miroir 1 och 2 skiljer sig inte mer än att just nummer 2 är till för kraftiga, tjocka hår och nummer 1  är till för fina till normala hår. Den sista som heter Bain chroma riche är till för hår som är slingat, blekt och skadat hår, poröst hår som utsatts för mycket slitningar.

Dessa schampon gör hårstråets yta jämn och framhäver hårets och färgens glans! För bästa resultat använder du dessutom balsam och en vårdande creme, inpackning i samma serie.

Jag rekommenderar verkligen dessa. Nu har jag provat dessa som kund, inte frisör och jag är faktiskt helt såld på dem här. Håret känns renare mycket längre och glansen är otrolig. Lätt att schamponera, du behöver jättelite schampo, inte ens en enkronas storlek.
Priserna på dom här ligger kring 209 kr och säljs hos frisörer. Bland annat på salongen jag kommer jobba på. Så passa på :)


I'm back

Hej igen! Efter några dagars uppehåll. Jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera och ni är säkert inte så många som läser min lilla blogg längre. Men jag ska nu bättra mig, nu är det sista gången jag säger det och den här gången ska jag hålla vad jag säger.

Nu sitter jag och myser framför TV:N med några vänneravsnitt och så har jag ett stort glas med grönt kvitten- te. SKulle helst vilja ha en stor kopp med kaffe men jag har ingen mjölk hemma så jag får gott vänta tills fikan på stan senare idag med Therese, mys! Längtar :)
Mätt och belåten är jag efter frukost så nu ska jag bara sitta och ta det lugnt såhär på lördagsetermiddagen innan stan. Jag antar att det är fullt på stan idag, det är det jobbiga med stockholm, man kan inte ta sig hur som helst. Men vi får gå på söder istället, där är det lugnare och mycket bättre :)

I rule the ruins

Nu är jag tjatig men en till video med Doro. Så, nu är jag nöjd.
Imorogn ska jag börja sktiva mer innehållsrika inlägg, jag lovar. Jag ska också tipsa om olika hårprodukter...


Unholy Love

Jag älskar Doro! Och jag är lyckligast i välden över att ha träffat henne! Den kvällen för 1 månad sedan ungfär spelade dom också den här låten, bästa!

Unholy Love

Jag älskar Doro! Och jag är lyckligast i välden över att ha träffat henne! Den kvällen för 1 månad sedan ungfär spelade dom också den här låten, bästa!

Slutprov Svenska frisörskolan

Hallå!
Idag tog jag sovmorgon till klockan 13 då jag kom till skolan. Tisdag, onsdag och torsdag har vi slutprov på skolan vilket innebär delar från gesällprovet och ett teoriprov. Idag gjorde jag teoriprovet och en långhårsuppsättning.Imorgon blir det en klassisk herrklippning och fri herr.
Ikväll ska jag lägga mig tidigt, är fortfarande förkyld, så segt. Men nu ska jag dricka varm choklad och så vämntar jag på att Sheer Genius ska börja :) Men fört Joey och Vänner, yey!

Vad gör ni?

Explosion kaffebryggare

Just det!
Jag måste berätta vad som hände igår. Min kaffebryggare (vanliga, inte espessomaskinen) fungerade som vanligt igår och pappa bryggde kaffe till oss igår, men sen när hans kulle diska tillbringaren så sprack hela skiten, eller exploderade snarare. Glassplitter överallt, typ! Hur kan den gå sönder? Den ska ju verkligen klara av varmt vatten! Den var inte billig heller, så imorse innan mamma och pappa åkte hem så fick pappa åka och köpa en ny kaffebryggare till mig, denna i märket krups, som min espessomaskin så det var ju bra ;) Men tack pappsen, så sött.

Men nu får han reklamera min andra som är köpt hemma i Hudiksvall, för jag ska för fan ha tillbaka pengarna!

OBOY!

Jag tycker verkligen synd om mig själv nu när jag är förkyld. Var verkligen längesedan jag var det och jag har nästan! men bara nästan glömt bort hur jobbigt det är. Nu när jag inte kan träna så borde jag vara mer nyttig än någonsin men eftersom jag tycker synd om mig själv så håller jag nu på att göra ett stort glas med varm oboy, synd bara att jag inte har någon grädde!!!!
Jag skulle gärna haft en stor godispåse bredvid mig nu, men jag orkar inte gå till affären, fasen att mamma och pappa pkte hem i förmiddags, nu har jag ingen som passar upp mig ;)



Vad har jag gjort Topshop?!

Ja det frågar jag mig själv. Varför måste det komma in URSNYGGA grejer till den affären just nu?! Kan det inte vänta i två månader?!!!


Jag lever

Hej! Jag lever men känner mig halv död och mitt liv på vissa ställen är i kaos.
Till att börja med är jag sjuk, jag har så ont i halsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Sen så är det inte så bra vad det gäller mitt kärleksliv men jag ska inte gå in på det.

Mamma kom igår, supermysigt! Kom till salongen så jag färgade hennes hår och sen klippte jag henne. Kort på ena sidan, undercut och så längre på den andra med lugg, super!
Ikväll har pappa kommit hit och imorgon ska vi fira Ebba och Klara som blir stora flickor, hela 1 år blir dom! <3 Känns vara skit att jag mår så pass dåligt, jävla hals och förkylning som smyger sig på.

Nej nu klagar jag mycket, men annars är det tipptopp i alla fall, ska lägga mig tidigt ikväll så hoppas jag att jag mår bättre imorogn. Jag behöve ri alla fall innte göra mycket här hemma nu när mamma och pappa är hos mig :) Tack <3


Pappsen och mammsen och jag i somras i kära Östersund



MARDRÖMMAR!

Alltså jag kan inte förstå det här! Jag är livrädd för Michael Jacksson, jag har varit det ända sedan jag var liten och han envisas med att dyka upp överallt- på bild då alltså. Senast i lördags när jag och tjejerna satt och tittade på idiot.se (för övrigt en rolig sida) men ja, då dök hans huvud upp på en bild och NU IGEN!
Nu såhär på kvällskvisten tänkte jag sätta mig ner och läsa perez hilton, (kändisskvaller, mums)  och så dyker äckelpäcklet upp igen!  WHY MAN?!

Nu kommer jag inte sova gott, inatt blir det mardrömmar.


Bild från perez sida



Det doftar citron

Åh vad jag är trött nu! Det känns som om jag börjar varje inlägg med de orden men det är så jag känner mig mest hela tiden. Ikväll när jag kom hem från skolan så storstädade jag här hemma, det var ett antal dammråttor här kan jag säga och för att inte prata om under sängen men nu är faktiskt allt skinande rent och det doftar citron här, riktigt fräscht! Alltså kan jag somna i vetskap om att jag änligen städat överallt!

Nu har jag precis tittat på Sheer Genius, lika intressant som alltid och nu vet jag inte vad jag ska göra, vill helst kryupa ner i sängen och försöka tänka att allt kommer att bli bra, att allt jag känner kommer att bli till det bättre.

Nej men nu såg jag en intressant film på Tv3 Hide and seek, kanske det är något att titta på?
Jag har ju ändå en massa ljus tända och det är ju det mysigatse som finns, med ett stort glas te.

Gud vad jag svamlar :) Nu ringde Jennifer också, sötnosen :)


Frukost blir hundkost- mutation

Jag måste göra reklam för min underbara kompis Linn, och hennes lilla film. Eller rättare sagt hennes och hennes kille Tomas film. De är riktigt duktiga och den är verkligen genomtänkt ;)

Vad tycker ni? hihi!


ZZZZZZZZZZz

Hej och hå. Jag är så trött att jag snart ramlar av sängen jag sitter på. Jag funderar seriöst på att lägga mig för natten nu :P klockan än 20.35 just i detta nu, bra Märta. Men jag har faktiskt haft en intensv dag på skolan och sen har jag tränat på gymmet, riktigt hårt faktiskt så nu är jag igång! Men trött som sjuttsingen just nu då.

Det är inget bra på TV heller så jag missar ju ingenting men jag tror att jag ska göra mig ett glas te först.
Vad gör ni ikväll?

Massa kramar till Disa som måste bli frisk! Vi måste ses gumman!


Crazy on you

Jag sitter och lyssnar på gamla godingar och söker på dom på youtube. Vilka bra band jag gillar och som jag inte har lyssnat på på länge! Som detta band Heart och den här underbara videon!

Crazy on you.

Back on

Hallå!
Nu har jag tänt ljus överallt i min lya och jag har packat upp. Tåget var i tid, jag kom hem hit till Stockholm 17.30. Jag satt alltså på tåget i endast 2 ½ timme, från 15 till 17.30. Annat var det i fredags när jag åkte härifrån. Allt gick bra till Gävle men sen satt vi fast. I 1 ½ timme så jag satt på tåget i 4 timmar!!! Kom hem först 18.30  i fredags så det blev en kort helg hemma.
MEN jag har haft en TOPPENhelg hemma med mammsen och pappsen på fredagen och i går lördag var jag med tjejerna. Mys! Vi skrattade, var galna och åt i massor, precis som på den gamla goda tiden, jag njöt av varje sekund! Igår sa vi hej då till Sofia som åker till Australien på fredag och vi vet inte hur länge hon blir borta. Känndes riktigt konstigt igår men det blir bra, vi kommer att ha kontakt hela tiden och när hon kommer hem ska vi allihopa åka utomlands <3
Men jag kommer att sakna dig!!!!!

Nu ska jag njuta över att vara hemma hos mig igen och nu ska jag göra lite te, det räcker med kaffe för idag :) Kaffemissbrukare som jag är. Kanske ska jag tända några ljus till, jag har ju ändå några ljuslyktor som står tomma;)

Sofia, Linn och jag i augusti 2008 <3 Se vad bruna vi är :)


Hittade ingen ny bild på Maja och oss så det får bli den här från vår karnevaldag och fest från gymnasiet 2007 :)

RSS 2.0