Fullbokad och ett halsband rikare!

Hallå!
Idag slutade jag faktiskt tidigt, 18.20 :) Åkte till Prisxtra och handlade massor och sen hem och gjorde mat till lunch imorgon! Resten av veckan har jag fullbokat så det är fullt upp på salongen, såå roligt!!

Åh idag fick jag ett superfint halsband av Ariel som hon köpt för längesedan i Grekland tror jag, hon sålde halsband på salongen förut och jag fick syn på det där och idag fick jag det, tjoho!!!


Nytt nytt nytt!

Här kommer lite bilder på vad jag köpt under denna vecka, efter lön :)


Snyggelisnyggt :)

Örhängen från Topshop som jag trånat efter länge och halsband från H&M

Skorna jag pratat om från Deichmann (bootstrapsen är gamla)

Tshirt från Weekday :)



En timme mindre

Hej!
Gårdagen i Uppsala var toppe! Vi tå mestadels av dagen Maria och jag hehe, och så gick vi lite på stan i Uppsala.
Kom hem efter halv nio igår och då var jag trött, satte mgi ner och tittade på Wallander och åt godis :)

Idag var jag ännu tröttare då man förlorat en timme, men jag var duktig ändå och gick och tränade, så jäkla underbar, älskar att träna! Sen hem och sen in till stan, jag har shopat igen ^^ Kommerin bilder på ALLT jag shoppat den här veckan om en stund för nu ska jag ner och hämta sista tvätten. NU är allt tvättatoch det känns toppen nu såhär efteråt, fy för att tvätta! Jag har nybäddat också finns det något skönare? NEJ :) och dessutom är det ett helt nytt bäddset som mamma kom med förra helgen, jättefint!

Nej nu måste ag ner till tvättstugan, suck...

Full fart mot helgen!

Hej och äntligen är det helg! Full fart mot helgen!!!
Så skönt att vara lite ledig.
Idag efter jobbet åkte jag in till stan och köpte ett par underbaraankelboots från deichmann för 299 kr, kommer bilder imorgon :) Sen mötte jag upp bästa Disa och fikade med henne <3

Sen har ag varit hemma och kikat på halva lets dance och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska upp ganska tidigt imorogn faktiskt, ska åka till Uppsala över dagen och hälsa på Maria <3 Blir superroligt, tur att Uppsala är nära Stockholm!

Vi hörs imorgon och då kommer några bilder :)
Förresten, det är snö här i Stockholm igen!!!!! Why man why?!

Gammal gammal gammal bild på mig och bästaste Disa :)


Bye bye håret

Hej!
Jag har fullt upp, jobbar sena kvällar och det är riktigt jobbigt, man blir trött men jag klagar inte. Jag älskar mitt jobb och jag är så glad att jag får kunder, att de väljer mig och bokar nya tider :):)

Idag tog jag dock sovmorgon till 12 så jag kunde träna på gymmet, tog i riktigt hårt idag och det är så härligt :D Är ju så härligt nu när jag verkligen kommit igång med träningen, det är lovely!

Nu ska jag sova, har huvudvärk som in i bomben. JUST DET, idag klippte jag en kund, en kille med hår nästan ner till svanken och jag fick klippa av det till lite kortare än axellängd, helt sjukt underbart :D:D Det var vekrligen bye bye till hans hår och mina ben badade i hår hehe!

Vi hörs snart!


Ett besök hos Goldwell

Ja, jag lever. Men jesus vad trött jag är! Haft fullt i dag och då menar jag fullt! Hade första kunden 11 och sedan dess har det varit fullt så nu är jag helt död. Måste sova, annars kommer jag inte klara av morgondagen. Imorgon blir det ett besök hos Goldwell och köp av en massa Elumefärger, lovely- JA:)

Jag har verkligen världens bästa jobb, det är helt otroligt och mina kollegor är underbara!

Vi hörs snart, lovar att uppdateringarna ska bli bättre!


<3


Nu flyttar jag

Ja då verkar det som om jag får flytta till Miami. Det snöar för fan här i Solna! Ett bakslag med andra ord, jag som trodde att våren hade kommit men ack så fel man kan ha! Imorgon efter jobbet får jag packa mina väskor och söka jobb som frisör i Miami istället....

God natt på er, nu ska jag sova. Märta är en trött människa.

Jag hittade en bild från avslutningen på frisörskolan i februari :)

Fatal passion

Beck- I guds namn, fy fasen så obehaglig!!! Varför bor jag helt själv?! :P

Aja, nu ska jag fortsätta titta men tänkte bjuda er på någon som jag avgudar- en miss Lita Ford och hennes underbara låt Fatal passion! Enjoy!!



I'm alive

Hej! Jag lever, men tiden har inte räckt till.
Vad har jag gjort sen sist? Jo, jobbat och i fredags tog Marianne och jag "ledigt" på eftermiddagen så vi kunde färga varandras hår, nu har jag ingen 2 cm utväxt och mina effkter är nybekta :D PRETTY!
Sen mötte jag upp mamma och pappa <3 i Solna centrum, de kom precis till Stockholm när jag var klar.Så jag har haft mamma och papa här i helgen :D

Igår gick vi på stan en sväng och sedan gick vi till broder daniel , tina och småttingarna. Fikade gott, myste med tvillingarna och sedan fick vi en undrbart god middag samt efterrätt, TACK! Bästa familjen :)

Ikväll tar jag det lugnt bara, är så trött. Pratat med Disa, vi måste ses älskade vän :)

Nu ska jag fortsätta att titta på Beck, jag har inte sett den här filmen så nu måste jag koncentrera mig på den. Just det, hoppad världens finate och sötaste vöka idag för 129 kr :) Måste shoppa mer hihi!

Jävla Topshop

Nej nu måste jag sova. I'm going nuts here! Nu har jag suttit alldeles för länge och kikat på Top Shops hemsida och nu vill jag bara spring dit och köpa MASSOR!!! Det är fransar, det är nitar, det är skinn, det är mocka, det är klackar, nej SOVA måste jag göra. Och det viktigaste, INTE gå till Top shop, då kommer jag shoppa upp hela min lön, för tro mig, så mycket fint finns där!!!

Men kanske att jag tar en tur dit på lördag ändå, mamma och pappa kommer ju hit då! Och jag har ju fått lön då....hmm, Sova var det.

Natti natt, sov så gott allihopa och vet ni vad, imorgon börjar jag 12 för att jag ska jobba kväll, har sista kund 18.30 så då blir det sovmorgon men jag ska vara duktig och gå och gymma, det ni :)


Lite onödiga bilder

Våren är här i Stockholm...Såhär fin blå klar himmel var det vid Råsunda fotbollsstadio imorse :)


Mindre fin bild på mig men äh, jag måste ju vara med i bloggen :P Och just det, jag har världens värsta utväxt plus att mina gula effekter i luggen ska blekas om, men på FREDAG smäler det, tjoho!

Marianne, min kollega och chefs DÖsnygga skor, gimme gimme gimme!!

Bakslag? Då flyttar jag till Miami

God kväll. Hör var vuxen jag låter ;)
Kom inte hem förrän efter 20.00 ikväll MED världens jäkla huvudvärk, ett glas brusalvedon senare blev det lite bättre, men sömn är det jag behöver.
Hade två klipp och färgkunder idag, bra med pengar :D Sålt bra också, jag får ju provision på det jag säljer, bra också. Sen ikväll när jag skulle gå hem så frågade Marianne om jag hade shcmapo och balsam och ja, jag fick et Kerastaseschampo för inte så länge sedan men då sa hon att jag fick ta både balsam och inpackning, det kostar lite mer än 500 att köpa, jag har snällaste chefen :D

Kerastase är för övrigt så jäkla bra, jag kommer att ha produktips här i bloggen från och med imorgon så håll koll!

Nu har jag precis målat ett till lager nagellack. Målade första igår och det släppte så fort så nu fick det bli ett till, måste vara fin om naglarna. Och apropå det så ska jag beställa tid för en nagelförstärkning. Eftersom jag är så mycket i vatten så flisar sig mina naglar och nu när jag får lön, och en BRA sådan så ska jag unna mig det :) Nu låter det kanske som om jag skryter men när jag inte fått lön eller någonting under de månader jag gick i skolan så känns det så underbart att få lön igen och då en JÄKLA BRA lön också :D:D

Nu ska jag lägga in några få bilder. Just det, VÅREN är här i Stockholm, och om det nu blir något bakslag med snö, ja då packar jag väskan och flyttar till Miami.

Oj!

Nu är jag extremt trött och så har jag huvudvärk och  vet ni vad jag har gjort? Jo, jag har beställt dessa boots! 299 kr på Din skos hemsida. Visst, de finns säkert i denna lilla stad som heter Stockholm men äh, jag är lat, jag orkar inte leta på alla affärer här, inte när de är på rea, då är det bättre att beställa :)



Svammel svammel

Hej! Det var någon dag sedan jag uppdaterade, jag är så dålig, skäms på mig. I alla fall så har jag fullt upp, kunder hela tiden, fullbokat imorgon, superoligt! I eftermiddags hade vi en liten paus, Mariannes kund kom inte så då tänkte hon färga min utväxt HALELUJA men NEJ, jag fick en fransar och bryn drop in. Skitbra i och för sig men jag behöver verkligen färga mitt hår nu, men på fredag tar vi nya tag och hoppas att vi kan då, men helst tidigare, men det blir i alla fall inte tidigare än torsdag. De andra har fullt hela tiden och jag börjar också få fullt :D

Men men, på fredag kommer i alla fall min HEMSKA utväxt vara ett minne blott...för den här gången. Jag kan inte minnas när jag hade en sådan här extrem utväxt senast, fy fan!

PÅ tal om annat, NU har jag äntligen målat om mina naglar, nu ser de fräscha ut igen, det behövdes verkligen!

Just det, Ariel och jag har pratat om semlor hur länge som helst nu och idag när hon kom tillbaka efter att hon varit hos sin sjukgymnast så hade ohn köpt semlor till mig och henne, så gulligt :) Jag har världens bästa kollegor!

Nu blev det lagomt svamligt märker jag men det får ni stå ut med. Jag lagade en extremt god middag ikväll när jag kom hem. Jag storhandlade på Prisxtra och sen lagade jag mat. Chorizokorv och lammkorv med pasta. Korven och pastan blandade jag sedan med kryddig tomatsås, broccoli och pesto!!! Så jävla gott, nu har jag 5 matlådor :)

Syster och jag :)


Full rulle

Hallå!
Fullt upp idag! Tränade mitt på dagen, gymmade, så härligt! Kommit igång nu känner jag och det märks redan att det tar. Sen åkte jag till kära broder daniel och fikade gott och myste med ebba och klara, filmade dom, ska lägga in filmerna :) Fick också en fin grön växt med nån vit blomma i en kruka av Tina, så gulligt :)
Träffade Ida en snabbis sen och sent om siders ikväll kom jag hem, efter 21 och då ställde jag mig och lagade mat. Nu luktar det stekt omelett med skinka och ost samt kokad broccoli, lagomt mysigt när man snart ska sova :P

Nu tittar jag på Beck, bästa!

Fler bilder från i fredags <3

 
Sara och jag <3


Disa <3



Party med de bästa

Fest på Harry B James med de bästa <3<3<3







syster :)

Yummie

Hej!
Det var ett tag sedan jag uppdaterade men som ni förstår så ha rjag haft fullt upp på jobbet, kunder varje dag, sååå roligt!! Igår blev det party och det var great, vi var på Harry B James, lite annat folk än sist jag var där men jag var ju med de bästa så vad kan gå fel?!
Har finfina bilder hehe.

Idag tog jag sovmorogn, men sen ringde telefonen och marcus telefon. Gick och åt frukost med Svante och sen åkte jag hem snabbt oc hämtade Elumen hårfärg, jag träffade Anna idag och samtidigt som vi pratade så färgade jag också hennes hår i en kopparkoppar, KK som den heter i Elumen- Goldwells ena serie. TAck Anna för diag, supertrevligt :)

Nu sitter jag här med en godisskål och är helt slut i skallen, behöver sova, alldeles för lite sömn, somnade inte förrän vid 5 imorse och sen blev vi tvungna att gå upp 11...Men jag tittar på Melodifestivalen, det är väl givet ikväll haha.


Tata

Nu har jag sett på Spårlöst, vad skönt att de fick träffa sin syster. Måste vara hemskt att inte vara tillsammans.
Såg ni programmet?

Anyway, nu med varm choklad i magen ska jag faktiskt säga tata och sova. Lika bra så att jag vaknar pigg imorgon och jag hoppas verkligen att det kan vara lite mer sol också, är så less på detta väder i Stockholm, kom igen solen!

God natt! Sov så gott!


Prisxtra

Hallå!
Jag kanske är lite efter men jag har hittat den bästa mataffären!! PRISXTRA, superbilligt- lovely!!!
Handlade efter jobbet, åkte till den som är i västermalmsgallerian på fridhemsplan, superstor och perfekt! Handlade massor och det kostade endast 80 kr!! Sjukt bra!!

Japp, kom hem efter 20.00 så en lång dag med andra ord. Har precis ätit två mackor med skinka och feta ost, supergott och så har jag kokat broccoli till imorgon, men vill nästan äta upp dom nu. Just det, jag köpte kiwi nu ikväll, jag har inte ätit det på flera år då jag fick ont i magen av dom när jag var yngre, nu åt jag en och än så länge går det bra :D

Hade en paus idag på två timmar, både jag och Ariel så då fixade jag hennes utväxt, gjorde massor med folieslingor så nu är utväxten borta :)

Nej nu ska jag kika på Spårlöst, premiär ikväll!

Lila naglar

God morgon. Idag börjar jag inte förrän kl 11, rena lyxen. Har sovit längre än vanligt och nu har jag målat naglarna i en n färg så det ser fräscht ut på jobbet, nu är mina naglar lila.
Nu är det dags för frukost så det blir havregrynsgröt, tyvärr har jag inga babaner hemma, ska testa att mosa en banan och lägga på gröten imorogn, Therese tipsade mig om det, spännande.

På tal om spännande, visst blir det här ett intressant inlägg?! :P
Men det har ju inte hänt så mycket  när jag precis vaknat. Nej nu ska jag äta frukost och göra iordning mig.

Just det, har ni några idéer på hur mina visitkort ska se ut?!!!


Vi hörs ikväll!

Sötnosarna dansar med larven

Nu har jag lagt in filmen jag spelade in med min telefon, därav ljuset, men nu får ni se hur roligt det ser ut när de dansar till den spelande gula larven, pluttarna <3
Ni får stå ut med mitt skratt och min löjliga röst :)

Den svaga länken

Ja nu ska jag se Beck- den svaga länken, en riktigt bra men läskig film! Det som också är läskigt är att det handlar om den blåa linjen- linjen jag åker till Solna, usch.

Men nu ska jag mysa ner mig med en till kopp cappuccino och se på bästaste Beck!


Dans med den gula larven

Nu sitter jag och njuter av en cappuccino, riktigt gott! Jag har haft en trevlig eftermiddag fter städning och tvätt. Åkte till broder och fikade gott och sen klippte jag Ebba och Klara, deas luggar. Klara fick en rak lugg och Ebba en snedlugg :) hihi. Sötast i världen!

Nu kan de gå några steg också, de växer så fort! Sen hade de fårr en plastlarv som spelar musik och den dansade de framför, det roligaste jag sett på länge! Funderar faktiskt på att lägga upp den på youtube så ni får se den :) Jag gick till gymmet sen också så i dag tränade jag hårt, känns riktigt skönt :)



Ebbas med snedluggen


Klara med raka luggen, okammad här men det är ingen idé att kamma den :)

Här dansar de framför larven, den stora gula som ni ser :)


Sötnosar :) <3

Varm choklad som belöning

Jag måste nu få tycka att jag är otroligt duktig. Nu har jag också stadta hela min garderob så nu kan jag gå in i den igen :)
Som belöning gjorde jag varm choklad och nu ska jag tömma de två sista maskinerna, gud vad lång tid det tar att tvätta! Nu vill jag åka till söder och möta upp broder med familj :) Sött det låter :D

Funderar på att inviga mina nya jeans idag, men kanske ska hålla mig till imorgon?? I alla fall ska jag sätta på mig en träningströja så jag har en grej mindre att bära på sen när jag ska träna efter mys på söder.

Innehållsrika inlägg jag gör, men jag uppdaterar åtminstone :) Ska ge tips på prdukter fårn Kerastase sen och det kommer nog ett veckans klipp också av vänner, ska föröska lägga upp dagens klipp igen.


Citrondoft

Puh, nu är allt städat här hemma, ska bara damma av allt sen, var längesedan jag dammade. Men nu luktar det citron överallt, inte illa :)
Nu ska jag äta lunch, toast med ost och skinka och till det tomat och keso. Sen ska jag ta ut de två första maskinerna och starta två nya. Hoppas på att det torkar snabbt för jag ska åka till söder sen, vill dit nu och ut och gå med daniel. tina och småttingarna. Sen blir det gym för min del!

Vart är solen?! Nu är jag siktigt less på det gråa vädret ute, det är knappt någon snö kvar vilket är skönt, men kan våren åtminstone titta fram. Hoppas på det imorgon då det är jobb som gäller igen!

Städning

God morgon, eller god förmiddag.
Nu ska jag göra något så roligt som att städa och kl 12 ska jag start två tvättmaskiner, tjoho! Men nä tvätten är klar ska jag åka till söder och klippa småttingarna och mysa med dom och sist men inte minst SKA jag träna. Imorgon börjar jag inte förrän kl 11 men imorogn ska jag ta sovmorgon så de blir träning idag istället. JAG får faktiskt tvinga mig själv dit, jag är så seg!

Men nu- städning på schemat, jippie!
Vad gör ni idag?

Jag står ju inte i Globen precis

Nu sitter jag och tittar på andra chansen i melodifestivalen. Ja- jag har ju inget bättre för mig. Jag befinner mig ju inte i just detta nu på golvet inne i Globen och har Metallica framför mig som vissa andra har, tex Marcus och Daniel. Nej istället sitter jag hemma med massor av tända ljus (det börjar bli riktigt varmt här nu, nästan too hot!) I alla fall tänkte jag bara säga- Therese, du borde ha varit här ikväll :) Godismys.


Mitt efterlängtade köp

Mitt efterlängtade köp :) De är inte lika blåa på riktigt, mer vitgråa, ja ni förstår va? :) 400 kr från Weekday.
Ska också tillägga att thank god for stretch, annars hade de inte varit bekväma.



Haleluja

Hej!
Det sa bara boom nu när jag kom hem från stan och fick i mig mat som jag lagade. Nu är jag så trött att jag inte ens orkar resa på mig, vill bara sova faktiskt.

Therese sov hos mig inatt och igår hade vi en riktigt myskväll med massor med godis och innan dess åt vi toast med te, supergott! Sedan pratade vi oss till sömn. Idag gjorde Therese det stora klippet och jag klippte lugg på henne, superfint! Hon passar så bra i det!
Sen åkte vi in till stan och Therese köpte en väska hon sett ut och sedan fikade vi på Waynes och sen en löprunda till centralen för Therese skulle med tåget till Hudiksvall som gick 14.30. Hon hann i alla fall :)

Sedan tog jag en runda på stab och på söder. Jag har sett ut ett par dösnygga jeans från cheap monday, stentvättade ljusa, men har inte haft råd har jag tyckt men nu slog det mig att jag får ju lön den här månaden eftersom jag är anställd så då KUNDE jag ju köpa dom!!! Fast....jag har letat på ALLA weekdaybutiker i stan och på söder men de fanns inte i storlek. MEN sen gick jag tillbaka till den bästa weekdaybutiken enligt mig, den på drottninggatan och då fanns de i storlek :D:D HAPPY!

Nu sitter jag bara här och ska ta det ritkigt lugnt, så skönt :) Synd att det inte blev någon träff med Anna idag, men till veckan :D

Väst med fransar is the...

Här kommer bilder på min efterlängtade väst! Jag har drömt om en sådan här hur länge som helst och av en slump kikade jag i elloskatalogen för två veckor sedan och fick syn på den här, och 40 % på valfritt plagg var det så jag fick ta rabatten och mamma köpte lite andra saker så denna goding kostade bara 150 kr istället för 249!!

Nu har jag inte tagit någon bra helhetsbild då den ser konstig ut när jag bara fotat vid rumpan och det längsta på den men det kommer bättre bilder någon annan dag :) Men ni ser ju i alla fall. Mitt favoritplagg!




En trött jag i morse innan jobbet. MIna effekter är gulare än på bilden, ser inte ut sådär, utan nu är det gula och ljusa :)


The day

Hej!
Ikväll slutade jag 19 så jag hann med tåget som år 10.08 så jag var hemma före halv åtta, så skönt. Har nu tagit dte lugnt och duschat och allt sånt. Nu sitter jag och äter en god smörgås med keso, tomat och oreganokrydda på, mums! Ska nog göra varm choklad sen hehe.

Idag har varit en bra dag, haft 4 kunder, bland annat Therese pojkvän David. En härlig dag men jag har varit och är extremt trött, hoppas på att jag är piggare imorgon. SKa lägga mig tidigt ikväll för det är brist på sömn som är "boven".

Just det, igår fick jag min franväst som mamma skickade i lördags när den kommit hem! Beställde den från ellos. Den är helt lovely, ska lägga in bilder senare, ska äta upp min smörgås först :)

Undercut svart

Hallå!
Idag har varit en lugnare dag på salongen. Vi hade sovmorogn till 11 så jag passade på att gå till gymmet innan, skönt att ha tränat på morgonen! Sen när jag kom till salongen så fixade jag utväxten på Madde, som jobbar där. Blkete hennes utväxt med blandning av 3 % och 6 %, det är olika styrkor på vätet. Hon fick sitta en timme med bleknigen sen sköljde jag ut och lade på en nyansering, en som tar bort de gula pigmenten. Nu har hon ingen utväxt och nu ha rhon vitt hår igen, superfint!

Sen fick jag mitt hår fixat också. Har blekt om mina effekter, det var en riktigt lång utväxt på dom men nu är det ingen. Sen gjorde jag något nytt också. Jag klippte ju en undercut för två veckor sedan och idag färgade i den svart så nu syns den mer :D Ikväll när jag kom hem fick jag färga effekterna en gång till med Elumen GK eftersom de var så vita på utväxten, men nu är de snygga!

Min undercut som nu är svart :) Mina effekter vet ni ju hur de ser ut, som i min header, gula :) Men lägger in en bild imorogn ändå.


Elumen return och GK

Såh'r såg jag ut för ett tag sedan med folie i håret, men nu är mina effekter bra :)



Return som tar bort elumenfärg som jag nu ville och sen färgade jag in med GK- guldkoppar :)

Colorday

Puh vilken dag! Jag har haft tre kunder, alla ville färga och klippa sig så jag ahr haft fullt upp. Det ena var ett stort jobb. Först fick jag lägga en grundfärg över hela hennes hår och låta det verka, det var ne kopparbrun färg. Sen torka det och göra slingor, guldiga och röda. Pust, men snyggt blev det :)

Jag slutar inte att färga bara för att jag slutat jobbet heller. Jag kom hem vid åtta och nu har jag Goldwells Elumen GK på mina effekter. Men innan des lade jag på Elumen return som tar bort den tidigare färgen, så mina effekter var blonda med lite gult i alldeles nyss men nu ska de bli riktigt gula med lite koppar :)

Kommer bilder på vad jag använt om en stund. Nu ska jag snart skölja och duscha samtidigt. Imorgon börjar jag inte förrän kl 11 så jag tänkte vara duktig och gå och träna innan jobbet istället för att ta sovmorgon. Ge mig beröm nu för att jag är så duktig :)

USch, just det, det snöar här i Stockholm :(


Fransar i massor

Nu ska jag visa er mitt fynd som jag gjorde igår!
Mötte upp Therese som är  stan och vi gick och kikade på lite affärer. Vi gick in på Bikbok för ovanlighetens skull och tur var väl det!!!! Igår lördag hade de 50 % !!!!!! VALFRITT plagg!!! Herregud liksom, så vi tittade på allt de hade och vad ser jag! Jo världens finaste tröja med fransar!! Jag är ju galen i fransar!! Så 80-tal och allt jag gillar! NU kostade den endast 99 kr, det är ju galet, eller hur? :D

Kunde inte ta bättre bilder men ni ser ju på ett ungefär i alla fall :D



Märtas helg

Nuah rjag precis ätit två stekta ägg med allroundkrydda på och kesoröra med oreganokrydda och tomater.  Intressant info va? :)
Har varit ner till Solna centrum för att handla papper till ett par skor som ska skickas och så harj ag handlat mat och något annat gott :)

Ha rtvättat idag så jag ha rfaktiskt gjort nytta, borde städa också men jag orkar faktiskt inte. Ska ta en dusch nu istället och sen brygga kaffe...

OCH NU måste mamma och pappa snart komma ner så jag får min älskade kaffemaskin, jag saknar den enormt mycket! Jag kan inte förstå varför jag inte tog med mig den i flytten i augusti...

Nu svamlar jag, usräkta för att mina inlägg är så innehållslösa MEN snart ska ni få se ett fynd :) Först duschen.

RSS 2.0