Lördag

God morgon på er!
Sov till 10, men hade verkligen kunnat sova längre men då sover man ju bort hela dagen och det är inte så kul. Jag ska ju börja jobba kl 16, i helgen har jag bra pass. 16-22 idag och så 8-14 imorgon och som jag sagt tidigare så är det 3 månaders SL-kort, så bra!

Nämen, vet ni vad pappa kom men nu! Jo en mus till min kära lappis, med usb-kontakt! Gud vad snällt, jag som velat ha en hur länge som helst men inte tagit mig tid att åka iväg och köpa en, dock så är det svårt nu när jag vant mig med plattan som man använder på bärbara datorer. Tack pappsen <3

Nu ska jag duscha och fixa till mig, ska träffa Therese för en fika på stan sen, mys! Kommer sakna våra stunder :(

Jag och min älskling Ebba. Tyvärr fick jag gå i spöregn så mitt hår och min lugg framförallt är inte skitig utan den är blöt av regnet.



Kommentarer
Postat av: jenny

tack för namntipset. sööt unge :D

2008-08-23 @ 13:27:05
URL: http://menjenny.blogg.se/
Postat av: B L O N D I N A

SV: HAHA OM 3 ÅR SÅ :D

´

mjaa jag vet inte, de verkar inte vara så roligt liksom, visst klassen eväl okej o så men ääh jag vet inte :P de har bara gått en vecka

2008-08-23 @ 14:37:56
URL: http://blondina.blogg.se/
Postat av: Carro - Adams mamma

hihi ja vist är det :)



Gu vilken liten sötnos! hur gammal är hon?

2008-08-23 @ 16:01:41
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: josse

jaa de kan ja tro! vill tillst hlm snart, :) på shopping tur och en rolig grej! men eller hur, de kommer nog gå riktigt fort. men får hoppas på de, men ångrar la säkert att ja säger de.. man kommer sakna de på ett sätt sen. de är en klädaffär, med vero mod, vila, ichi kläder (ungdomskläder) sen har vi ju såklart herr och damkläder i olika märken. jag är på ungdomsavdelningen mest, lite roligare. :)

2008-08-23 @ 16:44:06
URL: http://jossewest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0