Tjo!

Nu är nyckeln hämtad till jobbet imorgon. Skönt, är dock mer tveksam om hur jag ska orka kliva upp. Är sliten i kroppen av all skidåkning. Är tråkigt att fjällresan redan är över. Nu tillbaka till det vanliga- jobb och stress. Jag har haft det så underbart! Nästan för härligt. Har bränt mig som tusan i ansiktet. Bränner som sjuttsingen nu så jag sitter och kyler ansiktet med en handduk just nu.

Ska berätta lite kortfattat om mina sköna dagar

Söndag: Jobbar till 14 och åker därefter till Vemdalsskalet (Vemdalen). Det är snöblandat regn när vi åker så det känns inte så inspirerande att åka till fjällen då. Väl framme lyser nästan solen, men dock så drar det ihop sig någon timma senare och det börjar snöa. Blir en myskväll framför TV:n, finns inget mysigare än att krypa ihop i soffan däruppe och så lyser lamporna från backen in i lägenheten, åh!

Måndag: Tar en liten sovmorgon och vaknar till en tjock dimma! Kände för att dra täcket över huvudet men tur att jag inte gjorde det. En timme senare klarnar det upp och solen lyser starkt! En härlig skiddag men solning och utförsåkning. Något av det godaste jag vet är att ta en fikapaus ute i solen och dricka varm Oboy!  Sen blir det åter igen en lugn TV kväll. Det är det bästa jag vet! Sitta och titta ut på den vackra utsikten. Bilder kommer senare!

Tisdag:
Solen skiner med några moln på den blåa himlen, som bäddat för en underbar skiddag! Senare på eftermiddagen åker vi ner till Vemdalen och handlar där och kikar runt på en fin affär med massor av fina saker.
Slappar på kvällen med popcorn och cappuccino, mums, hehe.

Onsdag: Åter igen vaknar jag till sol på en klar blå himmel. En helt underbar skiddag med många pauser= solning ;)
På kvällen kom mammas storasyster och hennes man och hälsade på. De bor i Dödre, utanför Östersund. Det var ganska trevligt, kul för mamma att träffa sin ena syster. Hennes man är hystersikt rolig, inte en lugn stund när han är där. Kul! Jag behövde lite variation i mitt TV-tittande. Dock lite sorgligt att detta var den sista härliga kvällen för detta år- 2008 :(

Torsdag: Behöver jag säga att jag vaknade till en stor sol? Nej jag tycker inte det. Om det är möjligt at säga var detta den bästa dagen, inte ett moln på himlen! Helt sjukt underbart! Mammas tvillingsyster kommer till oss och åker skidor. Jättemysigt och mamma är såklart överlycklig! Så otroligt vackert väder, så fint att jag bränt sönder mig typ. Usch, inte så skönt, men jag blir brun i alla fall, hehe :P Jag ska tillägga att jag smörjt mig med solskyddsfaktor också. Att vara i fjällen runt den här årstiden är att jämföra med att vara i medelhavet och sola. Så stark blir solen mot den kritvita snön!  Och snö, det var det värsta jag sett! Har aldrig varit så mycket snö kvar däruppe runt den här tiden!!! Över 1 meter snö, runt 1.30!!! Kommer fasen vara snö kvar i juni.

Vid 16 sätter vi oss i bilen och säger hej då till mammas syster och så åker vi hem :( Kändes sorgligt och motvilligt. Hade mer än gärna stannat någon dag til! Dessa dagar har gått alldeles för fort!! Känns som det var igår jag åkte till Vemdalen.
Nu är det bara att packa upp och så ska jag lägga mig. Ska ju upp väldigt tidigt i morgon. Tack för pappa som lämnar bilen hemma till mig!

Kommer bilder från min resa om någon dag :)
Hoppas ni haft det bra dessa dagar!

För övrigt är det 5 dagar kvar tills jag ska tatuera mig! Ringde Kennth tatueraren i dag, trevlig man :)

Pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0